2009 Mayıs Anneleri

pınarcım ben milupa aptamil veriyorum. şu an ayına göre 120 cc 4 ölçek veriyorum.kaynatılmış ılık su ile.arada bebelacda veriyorum oda aynı şekilde.tabi benim ki her zaman 120 yi bitirmiyor.

İyi iyi kız nazar değdircen maşallahı varmış kuzunun a.s. :nazar:

a.s.

Aaaaa ben senin yerinde olsam çoktan isyan etmiştim. Akşam eşin gelince çıkacaksınız o zaman bacım. Bizimkide yorgun geliyo ama evde bunalmaktan iyidir. Serin olsada bişey olmaz. Giydir güzelce. Çocukta hava alsın anam hep evde olur mu kafamçokkarıştı

Benimkininde sancısı var yine. Babuline verdim. 10 dk'da bir uyanıyor. Salıncağını sallıyorum uyuyor. Bide sıcaklar çok etkiliyor ya. Öğlen bi yıkayayım da kuzumu ferahlasın zemuszemus

Kahvaltıda yapamadım henüz. Makinaya çamaşır atmıştım. Oda bitti asamadım. Bi posta daha atacağım. Yerlerde özellikle camın önü fena toz olmuş. Bi yerleri silmem lazım. Akşama Allah'tan nişana gidicez de yemek derdimiz yok hihoyyyt

Ya kızlar ben acil durumlar için bi mama alıp yanımda bulundurayım diyorum. Bide akşam Defnoş için süt bırakıcam ama mamada alayım ne olur ne olmaz. Hangi marka alsam :uhm: Bide nasıl yapıyorsunuz mamayı :uhm: İlk ne kadar vermeliyim :uhm: Bi zahmet mama veren bacılar bi akıl verin bakim :uhm:

Cnm günaydın, ben sibelin tavsiyesiyle bebelac 1 almıştım,120 cc veriyosun bu ay için, 2-4 saat arası kesiyo bebişi, su olayını içme suyunu kaynatıp ılıştırıp termosa koyabilirsin ben öyle yaptım,her 30 cc için 1 silme ölçek mama ekle, yatay daire şeklinde çakalayarak eriticen mamayı dik çalkalama köpük yapar gaz olur, iyi gezmeler opuyorumnanaktan

kızlar günaydınn..nasılsınız bebişler nasıl...bizde gece 2 de uyandık karnımızı doyurduk yattık sonra sabah 8 de kalktık.kızım biraz emdikten sonra ahzırlandık evden çıktık onu anneme bıraktım bende işe geldim.hem ev hem iş çok yoruluyorumya.dün kızım8-10 arası çok ağladı doktorda bu ağlamalr gazdan dolayı 3-4 aylığa kadar sürer dedi.işte böyle kızlar..

Günaydın canım. Valla 4 aylık falan olsak da şu gaz olyını atlatsak ya acıyorum bebişlerimize :çok üzgünüm: Valla ben bu tempoda bide çalıştığımı düşünemiyorum ya Allah sabır versin size a.s.

maşallah bitanem ikinizede:)))))))))))))))))

pınarcım sanada günaydın defneyede nasılsınız ohh sahil keyfide yapmışsınız

Sağoalsın canım yaptık valla sahil keyfi hihoyyyt Hem sıcaklar içinde iyi oluyor. Esiyordu mis gibi valla hihoyyyt

pınarcım ben milupa aptamil veriyorum. şu an ayına göre 120 cc 4 ölçek veriyorum.kaynatılmış ılık su ile.arada bebelacda veriyorum oda aynı şekilde.tabi benim ki her zaman 120 yi bitirmiyor.

Cnm günaydın, ben sibelin tavsiyesiyle bebelac 1 almıştım,120 cc veriyosun bu ay için, 2-4 saat arası kesiyo bebişi, su olayını içme suyunu kaynatıp ılıştırıp termosa koyabilirsin ben öyle yaptım,her 30 cc için 1 silme ölçek mama ekle, yatay daire şeklinde çakalayarak eriticen mamayı dik çalkalama köpük yapar gaz olur, iyi gezmeler opuyorumnanaktan

O zaman bacılar ben şimdi saat 8 gibi emziricem evden çıkıcam. 80 cc süt var. Saat 9 gibi kayınvalidem onu verir. Uyursa gece uykusuna geçer sorun olmaz. Ama geçmezse 10 gibi mama versin o zaman :uhm: 120 belki ilk defa yiyo diye ağır gelir. 60 cc yada 90 versin. O zaman 90 için 3 silme kaşık mama atıcak ılık suya. Elinin üzeriylede ılıklığını kontrol eder a.s

kızlar günaydınn..nasılsınız bebişler nasıl...bizde gece 2 de uyandık karnımızı doyurduk yattık sonra sabah 8 de kalktık.kızım biraz emdikten sonra ahzırlandık evden çıktık onu anneme bıraktım bende işe geldim.hem ev hem iş çok yoruluyorumya.dün kızım8-10 arası çok ağladı doktorda bu ağlamalr gazdan dolayı 3-4 aylığa kadar sürer dedi.işte böyle kızlar..

maşallah bitanem ikinizede:)))))))))))))))))

pınarcım sanada günaydın defneyede nasılsınız ohh sahil keyfide yapmışsınız

Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın. Ana-oğul pek güzel çıkmışsınız :1hug: Anam bu sıcakta saç mı kalıyo Allah aşkına. Duştan çıkıyorum 5 dk sonra saçlarım kuruyo valla sıcaktan be :1shok:

burcu canım maşallah allah nazarlardan saklasın.çok güzel çıkmışssınız.

Sağolun kızlar :))) biraz fazla naturel olduk ama vakitte yok zaten kağanı bırakıp süsleneyim :))) olsun yabancıda yok :))) Tülaycım ben gaz ilacını kestim, bi koliklik yapmadı oğluş aman olmasında zaten , dr en geç 6. ayda biter dedi bizede ,inş daha önce geçer

günaydın kızlarrr pınarımm gezdin ohhhhh vallaaa

ben cazgır ali ile uğraşıyom 1 saat var mama saatine ömer yiyecekti cazgırlıkla yedi bütün mamayı yaaaaaaaa ömerimmm öle bakıyoorrrrrrrrr bitirmiş boş biberonu bırakmıyo

kaynanam geliyor kzlar o zmaan şiddettle çağıran kocamı yanlış anamış haftaya gelecekmiş kadınn

pehhhh dedim yaaaaa şimdi çıktı geliyor c.tesiye kadar burada o buradayken çok sık giremem çocuk bakacakya demesin kendi netteydi ben çocuk baktım offfffffff daha kahvaltı yapmadım ömerime bakem ben öpüldünüz

birsencim afiyet olsun.burcu canım bana şimdiya kadar gitiğim doktorlar hiç gaz ilacı önermedi.sadece dün gittiğim doktor fitil verdi mecbur kalrısan kullan diye ama kullanmadım daha.ıhlamur veriyorum bide rezene o zaman rahatlıyor.

ben cazgır ali ile uğraşıyom 1 saat var mama saatine ömer yiyecekti cazgırlıkla yedi bütün mamayı yaaaaaaaa ömerimmm öle bakıyoorrrrrrrrr bitirmiş boş biberonu bırakmıyo

kaynanam geliyor kzlar o zmaan şiddettle çağıran kocamı yanlış anamış haftaya gelecekmiş kadınn

pehhhh dedim yaaaaa şimdi çıktı geliyor c.tesiye kadar burada o buradayken çok sık giremem çocuk bakacakya demesin kendi netteydi ben çocuk baktım offfffffff daha kahvaltı yapmadım ömerime bakem ben öpüldünüz

Geçmiş olsun cnm şimdiden, çok sinir yapmamaya bak, kız senin o tontik Alişini yirim ben cazgırlıkta yapmış yaramas demek kaydirigubbakcemile3

kızlar gunaydın benım kız ınat ettı zor uyuttum yaa:gitme: gözümden uyku akıyo valla ev işi falan hakgetıre hıcbısey yapamıyorum yapasımda yok öff ya

pınarcım ben süt sagıp bırakıyorum bı yere gıderken ama ne olur ne olmaz dıye mılupa atamıl mama aldım hıc vermedım daha benımkıde 60 en fazla80cc süt içiyo defnede duruya benzıyo 120cc fazla gelır bence

benimki uyudu sonunda. bende hemen dinlenmeye geçeyim.
burcu çok güzzel görünüyorsunuz ikinizde Allah nazarlardan korusun. maşallah senin oğlan cin gibi.
tülaycım senin durumun çok daha zor. Allah sabır versin sana canım.

pınar bugün çıkacam bakalım dışarıya. daral geldi walla. biraz yürüyüş yapayım. kendime geleyim.

açlıktan geberıyorum ayagımdanda bırakamıyorum bı sansımı deneyeyım bı cay demlıyeyım bakalım uyanırsada sansıma artık
haa buarada bu kılo kaldı bende sanırım tık yok 15 gundur ne azalma ne fazlalaşmasenağlama

yenıanne resımlerınız hoş cıkmıs bebişin cok benzıyo sana nasıl becerdın bunu benımkı aynı babası:çok üzgünüm:

Sağolun kızlar :))) biraz fazla naturel olduk ama vakitte yok zaten kağanı bırakıp süsleneyim :))) olsun yabancıda yok :))) Tülaycım ben gaz ilacını kestim, bi koliklik yapmadı oğluş aman olmasında zaten , dr en geç 6. ayda biter dedi bizede ,inş daha önce geçer

Valla bazen 2 yaşına karar sürermiş. 6'da falan biter inşallah bizimkiler :Saruboceq:

Amaaaan başına geliyor yine. Kendi bişey yapmaz bide kendine baktırır :oklava:

kızlar çok hoşsunuzz vallaaaaaaaaaaaaaa

Mersüüüü a.s.

kızlar gunaydın benım kız ınat ettı zor uyuttum yaa:gitme: gözümden uyku akıyo valla ev işi falan hakgetıre hıcbısey yapamıyorum yapasımda yok öff ya

pınarcım ben süt sagıp bırakıyorum bı yere gıderken ama ne olur ne olmaz dıye mılupa atamıl mama aldım hıc vermedım daha benımkıde 60 en fazla80cc süt içiyo defnede duruya benzıyo 120cc fazla gelır bence

Tamam canım o zaman benimkine bıraktığım 80 cc süt yeter hihoyyyt Ya aslında daha fazla bırakmak istiyorum ama göğüslerim yara ya sağamıyorum bi türlü :çok üzgünüm: Şimdi benim süt buzlukta. Ben onu kaınvalideme götürünce normal buzdolabı kısmına koyayım. O içireceği zaman benmari usulü ısıtıcak dimi canım :uhm:

benimki uyudu sonunda. bende hemen dinlenmeye geçeyim.
burcu çok güzzel görünüyorsunuz ikinizde Allah nazarlardan korusun. maşallah senin oğlan cin gibi.
tülaycım senin durumun çok daha zor. Allah sabır versin sana canım.

pınar bugün çıkacam bakalım dışarıya. daral geldi walla. biraz yürüyüş yapayım. kendime geleyim.

Çık canım çık bi cesaret et devamı gelir a.s.

Benim kızda uyurken kahvaltımı edeyim hemen. Canım istemiyor ama süt için napalım :çok üzgünüm:

burcu cnm maşallah ikinize...harikasınız..
pınar sizde pek tatlı bu bebişler yaa maşallah hepsine..
birseeen kuzuuuum ömer aliye bakıodun birde kaynanaya bakçan haa:):):) uyyyy
tutkuncum cnm valla allah yardımcın olsun cnm senin işn zor

slm kızlar sizleri hamileliğimden bu yana takip ediyorum.arkadaşlıklarınıza,samimiyetinize imrenerek bakıyorum birbirinizin herzaman destek olmanız çok güzel.bende mayıs annesiyim.benimde bir oğlum var.hepinizin bebeklerini Allah sağlıklı sıhatlice büyütmek nasip etsin.yeni_anne oğluşunla fotoğrafın çok şirin çok beğendim Allah bağışlasın.hepinize kolay gelsin.iyi günler.hihoyyyt

yaa kızlar evet burcu ve pınar bebişleri benzetmişsiniz kendinize:)
benimki aynı babası hatta çok komik bana herkes kocana cok mu asıksın babasına benzioo diooo bende yaaaa sormayın ölüyorum askımdan diorum valla kim olursa..:):)

Pınar kız maşallah bu fıstık aynı sana benziyo he :))) babası kıskanıyodur ikinizi :))kaydirigubbakcemile3

Valla aynı ben bacım kaydirigubbakcemile3 Başından beri diyo zaten. Hamileyken ayna karşısından ayrılmadın benzettin kendine diye kaydirigubbakcemile3 Allah'tan kan grubu babasıyla aynı. Benim kızım diye diye geziniyo ortalıkta kaydirigubbakcemile3

Ama seninkide harika yani. Aynı sen oda. ıyi becermişiz valla kaydirigubbakcemile3

açlıktan geberıyorum ayagımdanda bırakamıyorum bı sansımı deneyeyım bı cay demlıyeyım bakalım uyanırsada sansıma artık
haa buarada bu kılo kaldı bende sanırım tık yok 15 gundur ne azalma ne fazlalaşmasenağlama

yenıanne resımlerınız hoş cıkmıs bebişin cok benzıyo sana nasıl becerdın bunu benımkı aynı babası:çok üzgünüm:

Bende çok acıktım. Benimki uyuyo. Bende kaşınıyorum heralde. Gidip kahvaltını etsene dmi ama kaydirigubbakcemile3

burcu cnm maşallah ikinize...harikasınız..
pınar sizde pek tatlı bu bebişler yaa maşallah hepsine..
birseeen kuzuuuum ömer aliye bakıodun birde kaynanaya bakçan haa:):):) uyyyy
tutkuncum cnm valla allah yardımcın olsun cnm senin işn zor

Sağolasın canım a.s.

ya kızlar siz 80cc 60cc deyince benim kafam karıştı.kafamçokkarıştı
benim dana dün gece sağdığım 160ccyi bitirdi. acaba ben bi devmi besliyom:1shok: hiç doyma hissi yok benimkinin. gelene hayır demiyor. benim çok işim olacak bu kızla. daha 42 günlükken böyleyse vay benim halime. şimdiden dolaba koymaya başlayayım fazlalıkları. yoksa 3. ayda bu kız meme filan koymaz bendekaydirigubbakcemile3

Back
X