Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi iyi kız nazar değdircen maşallahı varmış kuzunun a.s.
a.s.
Aaaaa ben senin yerinde olsam çoktan isyan etmiştim. Akşam eşin gelince çıkacaksınız o zaman bacım. Bizimkide yorgun geliyo ama evde bunalmaktan iyidir. Serin olsada bişey olmaz. Giydir güzelce. Çocukta hava alsın anam hep evde olur mu kafamçokkarıştı
Benimkininde sancısı var yine. Babuline verdim. 10 dk'da bir uyanıyor. Salıncağını sallıyorum uyuyor. Bide sıcaklar çok etkiliyor ya. Öğlen bi yıkayayım da kuzumu ferahlasın zemuszemus
Kahvaltıda yapamadım henüz. Makinaya çamaşır atmıştım. Oda bitti asamadım. Bi posta daha atacağım. Yerlerde özellikle camın önü fena toz olmuş. Bi yerleri silmem lazım. Akşama Allah'tan nişana gidicez de yemek derdimiz yok hihoyyyt
Ya kızlar ben acil durumlar için bi mama alıp yanımda bulundurayım diyorum. Bide akşam Defnoş için süt bırakıcam ama mamada alayım ne olur ne olmaz. Hangi marka alsam :uhm: Bide nasıl yapıyorsunuz mamayı :uhm: İlk ne kadar vermeliyim :uhm: Bi zahmet mama veren bacılar bi akıl verin bakim :uhm:
kızlar günaydınn..nasılsınız bebişler nasıl...bizde gece 2 de uyandık karnımızı doyurduk yattık sonra sabah 8 de kalktık.kızım biraz emdikten sonra ahzırlandık evden çıktık onu anneme bıraktım bende işe geldim.hem ev hem iş çok yoruluyorumya.dün kızım8-10 arası çok ağladı doktorda bu ağlamalr gazdan dolayı 3-4 aylığa kadar sürer dedi.işte böyle kızlar..
maşallah bitanem ikinizede:)))))))))))))))))
pınarcım sanada günaydın defneyede nasılsınız ohh sahil keyfide yapmışsınız
pınarcım ben milupa aptamil veriyorum. şu an ayına göre 120 cc 4 ölçek veriyorum.kaynatılmış ılık su ile.arada bebelacda veriyorum oda aynı şekilde.tabi benim ki her zaman 120 yi bitirmiyor.
Cnm günaydın, ben sibelin tavsiyesiyle bebelac 1 almıştım,120 cc veriyosun bu ay için, 2-4 saat arası kesiyo bebişi, su olayını içme suyunu kaynatıp ılıştırıp termosa koyabilirsin ben öyle yaptım,her 30 cc için 1 silme ölçek mama ekle, yatay daire şeklinde çakalayarak eriticen mamayı dik çalkalama köpük yapar gaz olur, iyi gezmeler opuyorumnanaktan
kızlar günaydınn..nasılsınız bebişler nasıl...bizde gece 2 de uyandık karnımızı doyurduk yattık sonra sabah 8 de kalktık.kızım biraz emdikten sonra ahzırlandık evden çıktık onu anneme bıraktım bende işe geldim.hem ev hem iş çok yoruluyorumya.dün kızım8-10 arası çok ağladı doktorda bu ağlamalr gazdan dolayı 3-4 aylığa kadar sürer dedi.işte böyle kızlar..
maşallah bitanem ikinizede:)))))))))))))))))
pınarcım sanada günaydın defneyede nasılsınız ohh sahil keyfide yapmışsınız
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın. Ana-oğul pek güzel çıkmışsınız :1hug: Anam bu sıcakta saç mı kalıyo Allah aşkına. Duştan çıkıyorum 5 dk sonra saçlarım kuruyo valla sıcaktan be :1shok:
burcu canım maşallah allah nazarlardan saklasın.çok güzel çıkmışssınız.
günaydın kızlarrr pınarımm gezdin ohhhhh vallaaa
ben cazgır ali ile uğraşıyom 1 saat var mama saatine ömer yiyecekti cazgırlıkla yedi bütün mamayı yaaaaaaaa ömerimmm öle bakıyoorrrrrrrrr bitirmiş boş biberonu bırakmıyo
kaynanam geliyor kzlar o zmaan şiddettle çağıran kocamı yanlış anamış haftaya gelecekmiş kadınn
pehhhh dedim yaaaaa şimdi çıktı geliyor c.tesiye kadar burada o buradayken çok sık giremem çocuk bakacakya demesin kendi netteydi ben çocuk baktım offfffffff daha kahvaltı yapmadım ömerime bakem ben öpüldünüz
Sağolun kızlar :))) biraz fazla naturel olduk ama vakitte yok zaten kağanı bırakıp süsleneyim :))) olsun yabancıda yok :))) Tülaycım ben gaz ilacını kestim, bi koliklik yapmadı oğluş aman olmasında zaten , dr en geç 6. ayda biter dedi bizede ,inş daha önce geçer
günaydın kızlarrr pınarımm gezdin ohhhhh vallaaa
ben cazgır ali ile uğraşıyom 1 saat var mama saatine ömer yiyecekti cazgırlıkla yedi bütün mamayı yaaaaaaaa ömerimmm öle bakıyoorrrrrrrrr bitirmiş boş biberonu bırakmıyo
kaynanam geliyor kzlar o zmaan şiddettle çağıran kocamı yanlış anamış haftaya gelecekmiş kadınn
pehhhh dedim yaaaaa şimdi çıktı geliyor c.tesiye kadar burada o buradayken çok sık giremem çocuk bakacakya demesin kendi netteydi ben çocuk baktım offfffffff daha kahvaltı yapmadım ömerime bakem ben öpüldünüz
kızlar çok hoşsunuzz vallaaaaaaaaaaaaaa
kızlar gunaydın benım kız ınat ettı zor uyuttum yaa:gitme: gözümden uyku akıyo valla ev işi falan hakgetıre hıcbısey yapamıyorum yapasımda yok öff ya
pınarcım ben süt sagıp bırakıyorum bı yere gıderken ama ne olur ne olmaz dıye mılupa atamıl mama aldım hıc vermedım daha benımkıde 60 en fazla80cc süt içiyo defnede duruya benzıyo 120cc fazla gelır bence
benimki uyudu sonunda. bende hemen dinlenmeye geçeyim.
burcu çok güzzel görünüyorsunuz ikinizde Allah nazarlardan korusun. maşallah senin oğlan cin gibi.
tülaycım senin durumun çok daha zor. Allah sabır versin sana canım.
pınar bugün çıkacam bakalım dışarıya. daral geldi walla. biraz yürüyüş yapayım. kendime geleyim.
Pınar kız maşallah bu fıstık aynı sana benziyo he :))) babası kıskanıyodur ikinizi :))kaydirigubbakcemile3
açlıktan geberıyorum ayagımdanda bırakamıyorum bı sansımı deneyeyım bı cay demlıyeyım bakalım uyanırsada sansıma artık
haa buarada bu kılo kaldı bende sanırım tık yok 15 gundur ne azalma ne fazlalaşmasenağlama
yenıanne resımlerınız hoş cıkmıs bebişin cok benzıyo sana nasıl becerdın bunu benımkı aynı babası:çok üzgünüm:
burcu cnm maşallah ikinize...harikasınız..
pınar sizde pek tatlı bu bebişler yaa maşallah hepsine..
birseeen kuzuuuum ömer aliye bakıodun birde kaynanaya bakçan haa:):):) uyyyy
tutkuncum cnm valla allah yardımcın olsun cnm senin işn zor