2009 Mayıs Anneleri

Maşallah Selin'ime a.s. Ya bizimkide şöyle emzik alsa ne güzel :1no2:

herkese selam geçmişi okuyamadım bi ara okuycam
BURCU CANIM GEÇMİŞ OLSUN Bİ DAHA OLMASIN İNŞALLAH
gelelim bana iki gündür misafir vardı aniden geldiler
önceki gün lahmacun falan hallettik akşam büyükçekmece sahilide güzel bir gezdik pazar oluyor sahilde kızımın odasına çerçeve aldım
o gün kızım akşam üstü 5 te bi yattı bidaha sadece emmeye kalktı maşallah çok usluydu
sabah kahvaltı yaptık eşler bi iş için gittiler meğer onlarında çocuğu olmuyormuş adam test yaptırmaya gitti....
öğlen evde ne varsa onu yedik....
akşam taze fasulye çorba salata yedik ...
yemekten sonra çekmecede festival var oraya gittik nilüfer vardı konser onu dinledik
calı müzik olan bir yere gittik çayları orda içtik
bu arada Ahsen hiç uyumadı bakınıp durdu.....
gece 1 de eve geldik kızı emzirdim 2 ye kadar baktım hala uyumuyor aldım yanıma ben uyudum o da bakınmış... saat 3 te baktım hala uyumamş emzirdim yine 4 e doğru uyudu yatağına koydum 6 30 da bir uyandı emdi 11 de bi daha kalktı bende dinlenmiş oldum
bugün kimse yok ama akşam çıkarız yine herhalde
izden bu kadar ben bi geçmişe dalayım

Hoşgeldin canım. Oh maşallah gezginmişsiniz iyi olmuş. Ahsen'ime de maşallah üzmemiş annesini a.s.

Oyyy yerim onun yatışını ben a.s.

Defnoş daldı galiba bi ekmek arası ve sallama çay yapayım kendime hihoyyyt

BURCU CANIM GEÇMİŞ OLSUN Bİ DAHA OLMASIN İNŞALLAH
önceki gün lahmacun falan hallettik akşam büyükçekmece sahilide güzel bir gezdik pazar oluyor sahilde kızımın odasına çerçeve aldım
o gün kızım akşam üstü 5 te bi yattı bidaha sadece emmeye kalktı maşallah çok usluydu
sabah kahvaltı yaptık eşler bi iş için gittiler meğer onlarında çocuğu olmuyormuş adam test yaptırmaya gitti....
yemekten sonra çekmecede festival var oraya gittik nilüfer vardı konser onu dinledik
gece 1 de eve geldik kızı emzirdim 2 ye kadar baktım hala uyumuyor aldım yanıma ben uyudum o da bakınmış... saat 3 te baktım hala uyumamş emzirdim yine 4 e doğru uyudu yatağına koydum 6 30 da bir uyandı emdi 11 de bi daha kalktı bende dinlenmiş oldum

Saol cnm :))) ne güzel gezmişsiniz vala değişiklik olmuş darısı başımıza, Ahsen prenseste hiç yaramazlık yapmamış masallah :))

çirkin deme kız damadımaaaaaa :)))

:roflol::roflol:

Maşallahhhh tombike baaaak, ay sıkıştırıp ısırasım geldi kız butlarından :)))

esen81 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
BURCU CANIM GEÇMıŞ OLSUN Bı DAHA OLMASIN ıNŞALLAH

ya ben böyle çıkıp gezemiyorum valla bizimki durmayınca durmuyo....kızlar siz nasıl beceriyosunuz...çok imrendim valla...maşaallah diyimde prensese nazar değmesin:nazar:

burcucum saol canım.pınarcım öyle doktorlar çeşit çeşit işte.bu arada pınar rota aşısını sormuştumya 3 ay sonunda ve 6 ay sonunda yapılıyormuş.

Kara kııız :))) maşallah yeniden

esen81 kullanıcısından alıntı Mesajı göster

ya ben böyle çıkıp gezemiyorum valla bizimki durmayınca durmuyo....kızlar siz nasıl beceriyosunuz...çok imrendim valla...maşaallah diyimde prensese nazar değmesin:nazar:

Tek değilsin bacım, bende yemek harici adım atamıyom dışarı, vakit bulursam vurup kafayı utyuyorum sadece :)))

Kara kııız :))) maşallah yeniden

Tek değilsin bacım, bende yemek harici adım atamıyom dışarı, vakit bulursam vurup kafayı utyuyorum sadece :)))

tek olmadığıma sevindim....bizde anca alışveriş merkesi gibi yerlere gidioruz o da bi iki kere gidebildik...:1closedeyes: valla minik ahsen e maşallah allah nazardan korusun....darısı bizimkilerin başınaa.s

Tünaydin Kizlar,

Oglum bu gece birkac kere uyandi ve uyumakta zorluk cekti, gazi vardi epey, cikardim ama huysuzlugu bir tuttu ya, uyku moduna gecemedi. Ikide bir sicrayarak uyandi:( Bende bir daha uyuyamadim tabi, sersem gibiyim. Esimde bozuyor biraz düzenini, sinir olmaya basladim iyice. Cocuk uyandigi gibi kucakliyor, asiri hareket ettiriyor, cocugun temposu bozuldu. Aksam saatlerinde, gece uykusunun vakti yaklasinca ben cok hareket ettirme, sakinlestir, yüksek sesle konusma, gece lambasi disinda isik acma dedikce, sanki bana inat, tersini yapiyor. Tabi gece horul horul uyudugu icin tuzu kuru. Bugünde sorun olsun, emzirdikten sonra onu uyandiracagim:)

Burcu'cugum, gecmis olsun canim, Kagan ishali atlatmis. Cocugun 9 yerini deldiler demek, icim feci oldu ya. Pazartesi bizimde asimiz var, bakalim ben ne hallere girecegim? :( Fotolarinizda cok güzel, boncuk boncuk bakmis oglun, cok tatli masallah.

Sorma Tutkun, aynen jilet gibi. Cok derin cizmis, pansuman yaptim yine sabah, bir bagiriyor bana. Canim uyutamama sorununu bende baslarda yasamistim, bence asiri ilgiden uyumuyorlar. Kendi halinde yalniz birak, aglamasina cok uzun olmadigi sürece tahammül et, degisir göreceksin.

Uygur Türklerinin haberlerini bende takip ediyorum, cok ürkütücü ve dünya maalesef kayitsiz.

Birsen tabi haklisin, yirtip cizerek büyüyecekler ama kanatmisti benim sipa yüzünü, ilk görüste sok gecirdim ufak capta.

Pinar hic mama vermediysen tepkili olabilir mamaya. Benim dogumdan sonra ilk birkac gün sütüm cok azdi, takviye olarak aptamil vermislerdi hastaneden. O zamanlar lopur lopur iciyordu, gecen su kusma ve emmeyi redetme olaylari artinca verdim bakalim ac mi acaba diye, acayip sinirlendi, tükürdü. Diliyle ittiriyor biberonu ve artik cayi bile zor iciriyorum o yüzden sipaya:)

Resimlerinizde cok güzel görünüyorsunuz bu arada. Havalar sicak ne güzel, kisa giydirebiliyorsunuz bebislere. Burada iki gündür yagmurlu, uyku tulumuyla yatiriyorum geceleri ben. Üstüne de pike. Buna ragmen burnu tikanmis kuzucugumun:(

Fulya fistik gibi kizin var masallah:)

Tülay o doktor diplomasini baytardan mi almis acaba canim? Benim oglumda 2 ay 2 günlük, az önce tarttim 5.850, boyuda 61 cm civari. Yalniz ölcmediysem tabi. Bana az bile geliyor kilosu, en son doktor kontrolümüz 3 hafta önceydi, o zaman 5.120 gramdi, normalinde 3 haftada 1 kilo almisti gecen ay.

Bozon masallah tonton kizina, cok tatli.

Bu arada benim oglumun kime benzedigine hala karar veremedik, gecen bebeklik resmime baktim, cok benziyoruz. Annem'de bana cok benzetiyor ve pek cok arkadasimizda genelde bana benzetti. Bir görümcem israrla esime benzetiyor, ben alinirim diye düsünüyor olmali, dudaklari sanki sana benziyor diyor gecen:) Bence sorun yok, kime benzerse benzesin, sonucta ikimizin cocugu ve genlerini bizden almis, birimizin genleri baskin cikmistir yüz hatlarinda. En cok kendisine benzesin oglum dedim...
Ama Burcu ve Pinar, sizin bebisler tipki kopyaniz valla. Sasirmamislar hic:)

http://img189.imageshack.us/img189/8052/010709007.jpg
teşekkürler burcu canım.a.s. babası hergün mıncıklıyo zaten.
kızımı sanki yenidoğana benzemiyo bu diye hergelen bi öpüyor. sinir oluyom. hele bikeresinde eşimin arkadaşı ve eşi geldiler ilk defa bize. ay kadın sigara içip kızımı öptü sinirimden kudurdum. vurasım geldi kadını bide sağlıkçı olcak:oklava:kötükedihüso.
Allahtan bağışıklık sistemi güçlü çıktı:nazar::nazar::nazar:. bişey desen kıskandı sanıyorlar. bu haftasonuda kuzeni gelecek 1yaşında oğlu var. bakalım ne yapacam. sinir oluyom herkesin kucağına alıp öpmesinden. karşıdan sevemiyorlar sankikötükedihüso
arkadaşım iş için şehirdışından geldi geçenlerde biraz nezle olucam gibi hapşuruyorum şimdi gelirsem mikrop saçarım çocuk hasta olur diye uğramadı baaşka sefere özel geliriz artık dedi. herkes bu kadar düşünceli olsa. ayrıca hasta da olmamış.

kıvılcım saol canım.benim eşimde öyle uyanır uyanmaz kucaklıyor sonra ağlamaya başlayınca hadi kızım annene git o gelir senin hakkından diyip bana veriyor kendi odaya geçiyor bizde sürekli tartışırız bu yüzden.

Back
X