şimdi geçmişi okudum bu ne yaa çeneniz düşük valla
benimki de şimdi çizmiş burnunun altını yaa çok üzülüyorum böyle yapınca ne alıp veremediği var yüzüyle anlamıyorumm:))
bi de pınarcım eczanelerde bebedorun bi pompası var en azından bi 60 cc çıkarıyor bir göğüsten 6 tl bişe istersen ondan al göğüs uçlarını da acıtmıyor istersen resmini koyarım
eğer eşim iyi bir satış yaparsa ücretsiz izi almayı düşünüyorum bakalım kısmet
geliyor mu kız e hani gelemem demişti yaa işleri vardı ağırlık yaptığının farkındaydı niye geliyormuş kii
Iyi Aksamlar Kizlar...
Benim oglum bugün yüzünü bir cizmis, görünce ciglik attim resmen. Feci yaOysa tirnaklarini düzenli kesiyorum, bir tanesini kestirmemisti sabah, elini yumruk yapmisti. Bende zorlamayayim sonra keserim dedim unuttum. Keske kesseymisim ya
![]()
Gecmise bir göz atayim söyle, ne var, ne yok acaba?
benimki de şimdi çizmiş burnunun altını yaa çok üzülüyorum böyle yapınca ne alıp veremediği var yüzüyle anlamıyorumm:))
benim fındık kurdum 6 da kalktı ama geri uyudu 11 de kalktı bende uykumu aldımherkese günaydınlar bu gün bebişler sözleşmiş heralde hepsi 6 da kalkmış:)
biğzimkide 6 da kalktı sabah babasıyla oynadı biraz işe gitmeden uyudu şimdi
çok acıktımmcokacimcoookcokacimcoook
akşama kadar biraz daha sağamazmısın süt mamayı almazsaCADIARZUİyi iyi kız nazar değdircen maşallahı varmış kuzunun a.s.
a.s.
Aaaaa ben senin yerinde olsam çoktan isyan etmiştim. Akşam eşin gelince çıkacaksınız o zaman bacım. Bizimkide yorgun geliyo ama evde bunalmaktan iyidir. Serin olsada bişey olmaz. Giydir güzelce. Çocukta hava alsın anam hep evde olur mu kafamçokkarıştı
Benimkininde sancısı var yine. Babuline verdim. 10 dk'da bir uyanıyor. Salıncağını sallıyorum uyuyor. Bide sıcaklar çok etkiliyor ya. Öğlen bi yıkayayım da kuzumu ferahlasın zemuszemus
Kahvaltıda yapamadım henüz. Makinaya çamaşır atmıştım. Oda bitti asamadım. Bi posta daha atacağım. Yerlerde özellikle camın önü fena toz olmuş. Bi yerleri silmem lazım. Akşama Allah'tan nişana gidicez de yemek derdimiz yok hihoyyyt
Ya kızlar ben acil durumlar için bi mama alıp yanımda bulundurayım diyorum. Bide akşam Defnoş için süt bırakıcam ama mamada alayım ne olur ne olmaz. Hangi marka alsam :uhm: Bide nasıl yapıyorsunuz mamayı :uhm: İlk ne kadar vermeliyim :uhm: Bi zahmet mama veren bacılar bi akıl verin bakim :uhm:
bi de pınarcım eczanelerde bebedorun bi pompası var en azından bi 60 cc çıkarıyor bir göğüsten 6 tl bişe istersen ondan al göğüs uçlarını da acıtmıyor istersen resmini koyarım
canım ya sen çalışıyorsun di mi çok zordur ben şimdiden düşünüyorum valla eylülü 24 ünde bende başlayacağımkızlar günaydınn..nasılsınız bebişler nasıl...bizde gece 2 de uyandık karnımızı doyurduk yattık sonra sabah 8 de kalktık.kızım biraz emdikten sonra ahzırlandık evden çıktık onu anneme bıraktım bende işe geldim.hem ev hem iş çok yoruluyorumya.dün kızım8-10 arası çok ağladı doktorda bu ağlamalr gazdan dolayı 3-4 aylığa kadar sürer dedi.işte böyle kızlar..
eğer eşim iyi bir satış yaparsa ücretsiz izi almayı düşünüyorum bakalım kısmet
günaydın kızlarrr pınarımm gezdin ohhhhh vallaaa
ben cazgır ali ile uğraşıyom 1 saat var mama saatine ömer yiyecekti cazgırlıkla yedi bütün mamayı yaaaaaaaa ömerimmm öle bakıyoorrrrrrrrr bitirmiş boş biberonu bırakmıyo
kaynanam geliyor kzlar o zmaan şiddettle çağıran kocamı yanlış anamış haftaya gelecekmiş kadınn
pehhhh dedim yaaaaa şimdi çıktı geliyor c.tesiye kadar burada o buradayken çok sık giremem çocuk bakacakya demesin kendi netteydi ben çocuk baktım offfffffff daha kahvaltı yapmadım ömerime bakem ben öpüldünüz
geliyor mu kız e hani gelemem demişti yaa işleri vardı ağırlık yaptığının farkındaydı niye geliyormuş kii
Bunlarda dün kızımla ben :)
maşallah canım ya çok güzel çıkmışsınız
ben benzetemedim kendime yavsss
hehe geçenlerde bende verdim ıhlamur 50 cc abartmışım sanırım maşallah bi uyudu 4 saat hiç kalkmadıbirsencim afiyet olsun.burcu canım bana şimdiya kadar gitiğim doktorlar hiç gaz ilacı önermedi.sadece dün gittiğim doktor fitil verdi mecbur kalrısan kullan diye ama kullanmadım daha.ıhlamur veriyorum bide rezene o zaman rahatlıyor.
aynen canım yaa benimde 3 kilo kaldı gitmiyooo 1 aydır aynıyım hiç ekmekte yemiyorum ama yok kaldı kilolarraçlıktan geberıyorum ayagımdanda bırakamıyorum bı sansımı deneyeyım bı cay demlıyeyım bakalım uyanırsada sansıma artık
haa buarada bu kılo kaldı bende sanırım tık yok 15 gundur ne azalma ne fazlalaşmasenağlama
yenıanne resımlerınız hoş cıkmıs bebişin cok benzıyo sana nasıl becerdın bunu benımkı aynı babası:çok üzgünüm:
canım hoşgeldin aramıza bebeğin de hayırlı olsunslm kızlar sizleri hamileliğimden bu yana takip ediyorum.arkadaşlıklarınıza,samimiyetinize imrenerek bakıyorum birbirinizin herzaman destek olmanız çok güzel.bende mayıs annesiyim.benimde bir oğlum var.hepinizin bebeklerini Allah sağlıklı sıhatlice büyütmek nasip etsin.yeni_anne oğluşunla fotoğrafın çok şirin çok beğendim Allah bağışlasın.hepinize kolay gelsin.iyi günler.hihoyyyt
bana da öyle diyorlar çok seviyormuş kocasını diye :)))yaa kızlar evet burcu ve pınar bebişleri benzetmişsiniz kendinize:)
benimki aynı babası hatta çok komik bana herkes kocana cok mu asıksın babasına benzioo diooo bende yaaaa sormayın ölüyorum askımdan diorum valla kim olursa..:):)
olur mu öyle şey yaa saçma geldi bana benim kızım da 2 ayın sonunda 5600 gr dı hemde boyu seninkinden kısa??kızlar dün bebişimi çok ağlıyor d,iye farklı bir doktora götürdüm.2 aylık bebeğe göre 800 gr fazlası var ondan çok gaz yapıyor ve huzursuzlanıyor dedi.61 cm 5300 kilosuda ama görünüşte benim kızım hiçte kilolu değil.dedimki rejimmi yaptırayım 3,5 saatte bir besliyorum gece ise uyanırsa emziriyorum uyanmassa ellemiyorum dedim.sizce fazlmı kilosu?
kızımın mevlütteki hali teyzeleri
oy maşallah kuzuma :))benim kızın saçları gibi uzun :)))
çok şeker olmuş prensesin canım yaaasağol güzelim.. :)
e öyle güzel bir anneden çirkin çıkması da beklenemezdi di mi:))
aynennnnnnay makina tutayım diorum butun eve ama üseniyorumda..
maşallah
esen81 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
herkese selam geçmişi okuyamadım bi ara okuycam
BURCU CANIM GEÇMİŞ OLSUN Bİ DAHA OLMASIN İNŞALLAH
gelelim bana iki gündür misafir vardı aniden geldiler
önceki gün lahmacun falan hallettik akşam büyükçekmece sahilide güzel bir gezdik pazar oluyor sahilde kızımın odasına çerçeve aldım
o gün kızım akşam üstü 5 te bi yattı bidaha sadece emmeye kalktı maşallah çok usluydu
sabah kahvaltı yaptık eşler bi iş için gittiler meğer onlarında çocuğu olmuyormuş adam test yaptırmaya gitti....
öğlen evde ne varsa onu yedik....
akşam taze fasulye çorba salata yedik ...
yemekten sonra çekmecede festival var oraya gittik nilüfer vardı konser onu dinledik
calı müzik olan bir yere gittik çayları orda içtik
bu arada Ahsen hiç uyumadı bakınıp durdu.....
gece 1 de eve geldik kızı emzirdim 2 ye kadar baktım hala uyumuyor aldım yanıma ben uyudum o da bakınmış... saat 3 te baktım hala uyumamş emzirdim yine 4 e doğru uyudu yatağına koydum 6 30 da bir uyandı emdi 11 de bi daha kalktı bende dinlenmiş oldum
bugün kimse yok ama akşam çıkarız yine herhalde
izden bu kadar ben bi geçmişe dalayım
ya ben böyle çıkıp gezemiyorum valla bizimki durmayınca durmuyo....kızlar siz nasıl beceriyosunuz...çok imrendim valla...maşaallah diyimde prensese nazar değmesin![]()
tek olmadığıma sevindim....bizde anca alışveriş merkesi gibi yerlere gidioruz o da bi iki kere gidebildik...:1closedeyes: valla minik ahsen e maşallah allah nazardan korusun....darısı bizimkilerin başınaa.s
kızlar valla kork kork nereye kadar ben çıkıyorum yanıma bir şal aldım ağladığı yerde emziriyorum
sizde çıkın bence alışsınlar yaaa evde oturmak sıkıyor bu havalarda
ben de kahvaltımı yaptım kızım uyuyor şimdi bir duş alayım
acaba önce evimi silsem önce evi sileyim sonra duş alayımm en iyisi