2009 Mayıs Anneleri

şimdi geçmişi okudum bu ne yaa çeneniz düşük valla

Iyi Aksamlar Kizlar...

Benim oglum bugün yüzünü bir cizmis, görünce ciglik attim resmen. Feci ya:( Oysa tirnaklarini düzenli kesiyorum, bir tanesini kestirmemisti sabah, elini yumruk yapmisti. Bende zorlamayayim sonra keserim dedim unuttum. Keske kesseymisim ya:(

Gecmise bir göz atayim söyle, ne var, ne yok acaba?

benimki de şimdi çizmiş burnunun altını yaa çok üzülüyorum böyle yapınca ne alıp veremediği var yüzüyle anlamıyorumm:))

herkese günaydınlar bu gün bebişler sözleşmiş heralde hepsi 6 da kalkmış:)
biğzimkide 6 da kalktı sabah babasıyla oynadı biraz işe gitmeden uyudu şimdi
çok acıktımmcokacimcoookcokacimcoook
benim fındık kurdum 6 da kalktı ama geri uyudu 11 de kalktı bende uykumu aldım

İyi iyi kız nazar değdircen maşallahı varmış kuzunun a.s. :nazar:

a.s.

Aaaaa ben senin yerinde olsam çoktan isyan etmiştim. Akşam eşin gelince çıkacaksınız o zaman bacım. Bizimkide yorgun geliyo ama evde bunalmaktan iyidir. Serin olsada bişey olmaz. Giydir güzelce. Çocukta hava alsın anam hep evde olur mu kafamçokkarıştı

Benimkininde sancısı var yine. Babuline verdim. 10 dk'da bir uyanıyor. Salıncağını sallıyorum uyuyor. Bide sıcaklar çok etkiliyor ya. Öğlen bi yıkayayım da kuzumu ferahlasın zemuszemus

Kahvaltıda yapamadım henüz. Makinaya çamaşır atmıştım. Oda bitti asamadım. Bi posta daha atacağım. Yerlerde özellikle camın önü fena toz olmuş. Bi yerleri silmem lazım. Akşama Allah'tan nişana gidicez de yemek derdimiz yok hihoyyyt

Ya kızlar ben acil durumlar için bi mama alıp yanımda bulundurayım diyorum. Bide akşam Defnoş için süt bırakıcam ama mamada alayım ne olur ne olmaz. Hangi marka alsam :uhm: Bide nasıl yapıyorsunuz mamayı :uhm: İlk ne kadar vermeliyim :uhm: Bi zahmet mama veren bacılar bi akıl verin bakim :uhm:
akşama kadar biraz daha sağamazmısın süt mamayı almazsaCADIARZU
bi de pınarcım eczanelerde bebedorun bi pompası var en azından bi 60 cc çıkarıyor bir göğüsten 6 tl bişe istersen ondan al göğüs uçlarını da acıtmıyor istersen resmini koyarım

kızlar günaydınn..nasılsınız bebişler nasıl...bizde gece 2 de uyandık karnımızı doyurduk yattık sonra sabah 8 de kalktık.kızım biraz emdikten sonra ahzırlandık evden çıktık onu anneme bıraktım bende işe geldim.hem ev hem iş çok yoruluyorumya.dün kızım8-10 arası çok ağladı doktorda bu ağlamalr gazdan dolayı 3-4 aylığa kadar sürer dedi.işte böyle kızlar..
canım ya sen çalışıyorsun di mi çok zordur ben şimdiden düşünüyorum valla eylülü 24 ünde bende başlayacağım
eğer eşim iyi bir satış yaparsa ücretsiz izi almayı düşünüyorum bakalım kısmet

günaydın kızlarrr pınarımm gezdin ohhhhh vallaaa

ben cazgır ali ile uğraşıyom 1 saat var mama saatine ömer yiyecekti cazgırlıkla yedi bütün mamayı yaaaaaaaa ömerimmm öle bakıyoorrrrrrrrr bitirmiş boş biberonu bırakmıyo

kaynanam geliyor kzlar o zmaan şiddettle çağıran kocamı yanlış anamış haftaya gelecekmiş kadınn

pehhhh dedim yaaaaa şimdi çıktı geliyor c.tesiye kadar burada o buradayken çok sık giremem çocuk bakacakya demesin kendi netteydi ben çocuk baktım offfffffff daha kahvaltı yapmadım ömerime bakem ben öpüldünüz

geliyor mu kız e hani gelemem demişti yaa işleri vardı ağırlık yaptığının farkındaydı niye geliyormuş kii
Bunlarda dün kızımla ben :)

maşallah canım ya çok güzel çıkmışsınız
ben benzetemedim kendime yavsss

birsencim afiyet olsun.burcu canım bana şimdiya kadar gitiğim doktorlar hiç gaz ilacı önermedi.sadece dün gittiğim doktor fitil verdi mecbur kalrısan kullan diye ama kullanmadım daha.ıhlamur veriyorum bide rezene o zaman rahatlıyor.
hehe geçenlerde bende verdim ıhlamur 50 cc abartmışım sanırım maşallah bi uyudu 4 saat hiç kalkmadı
açlıktan geberıyorum ayagımdanda bırakamıyorum bı sansımı deneyeyım bı cay demlıyeyım bakalım uyanırsada sansıma artık
haa buarada bu kılo kaldı bende sanırım tık yok 15 gundur ne azalma ne fazlalaşmasenağlama

yenıanne resımlerınız hoş cıkmıs bebişin cok benzıyo sana nasıl becerdın bunu benımkı aynı babası:çok üzgünüm:
aynen canım yaa benimde 3 kilo kaldı gitmiyooo 1 aydır aynıyım hiç ekmekte yemiyorum ama yok kaldı kilolarr
slm kızlar sizleri hamileliğimden bu yana takip ediyorum.arkadaşlıklarınıza,samimiyetinize imrenerek bakıyorum birbirinizin herzaman destek olmanız çok güzel.bende mayıs annesiyim.benimde bir oğlum var.hepinizin bebeklerini Allah sağlıklı sıhatlice büyütmek nasip etsin.yeni_anne oğluşunla fotoğrafın çok şirin çok beğendim Allah bağışlasın.hepinize kolay gelsin.iyi günler.hihoyyyt
canım hoşgeldin aramıza bebeğin de hayırlı olsun
yaa kızlar evet burcu ve pınar bebişleri benzetmişsiniz kendinize:)
benimki aynı babası hatta çok komik bana herkes kocana cok mu asıksın babasına benzioo diooo bende yaaaa sormayın ölüyorum askımdan diorum valla kim olursa..:):)
bana da öyle diyorlar çok seviyormuş kocasını diye :)))

kızlar dün bebişimi çok ağlıyor d,iye farklı bir doktora götürdüm.2 aylık bebeğe göre 800 gr fazlası var ondan çok gaz yapıyor ve huzursuzlanıyor dedi.61 cm 5300 kilosuda ama görünüşte benim kızım hiçte kilolu değil.dedimki rejimmi yaptırayım 3,5 saatte bir besliyorum gece ise uyanırsa emziriyorum uyanmassa ellemiyorum dedim.sizce fazlmı kilosu?
olur mu öyle şey yaa saçma geldi bana benim kızım da 2 ayın sonunda 5600 gr dı hemde boyu seninkinden kısa??
kızımın mevlütteki hali teyzeleri

oy maşallah kuzuma :))benim kızın saçları gibi uzun :)))
86074889_129046909664_592084664_2884578_3076619_n1.jpg

sağol güzelim.. :)
çok şeker olmuş prensesin canım yaaa
e öyle güzel bir anneden çirkin çıkması da beklenemezdi di mi:))

ay makina tutayım diorum butun eve ama üseniyorumda..
aynennnnnn
maşallah :nazar::nazar:
esen81 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
herkese selam geçmişi okuyamadım bi ara okuycam
BURCU CANIM GEÇMİŞ OLSUN Bİ DAHA OLMASIN İNŞALLAH
gelelim bana iki gündür misafir vardı aniden geldiler
önceki gün lahmacun falan hallettik akşam büyükçekmece sahilide güzel bir gezdik pazar oluyor sahilde kızımın odasına çerçeve aldım
o gün kızım akşam üstü 5 te bi yattı bidaha sadece emmeye kalktı maşallah çok usluydu
sabah kahvaltı yaptık eşler bi iş için gittiler meğer onlarında çocuğu olmuyormuş adam test yaptırmaya gitti....
öğlen evde ne varsa onu yedik....
akşam taze fasulye çorba salata yedik ...
yemekten sonra çekmecede festival var oraya gittik nilüfer vardı konser onu dinledik
calı müzik olan bir yere gittik çayları orda içtik
bu arada Ahsen hiç uyumadı bakınıp durdu.....
gece 1 de eve geldik kızı emzirdim 2 ye kadar baktım hala uyumuyor aldım yanıma ben uyudum o da bakınmış... saat 3 te baktım hala uyumamş emzirdim yine 4 e doğru uyudu yatağına koydum 6 30 da bir uyandı emdi 11 de bi daha kalktı bende dinlenmiş oldum
bugün kimse yok ama akşam çıkarız yine herhalde
izden bu kadar ben bi geçmişe dalayım

ya ben böyle çıkıp gezemiyorum valla bizimki durmayınca durmuyo....kızlar siz nasıl beceriyosunuz...çok imrendim valla...maşaallah diyimde prensese nazar değmesin:nazar:

tek olmadığıma sevindim....bizde anca alışveriş merkesi gibi yerlere gidioruz o da bi iki kere gidebildik...:1closedeyes: valla minik ahsen e maşallah allah nazardan korusun....darısı bizimkilerin başınaa.s

kızlar valla kork kork nereye kadar ben çıkıyorum yanıma bir şal aldım ağladığı yerde emziriyorum
sizde çıkın bence alışsınlar yaaa evde oturmak sıkıyor bu havalarda

ben de kahvaltımı yaptım kızım uyuyor şimdi bir duş alayım
acaba önce evimi silsem önce evi sileyim sonra duş alayımm en iyisi

nihayet yapabildim...:lepi: yemek yapıodum gidip bi bakıym olmuş mu kızlar....ayrıca oğlum uyurken bi kaç işim var yapılcak hepinize kolay gelsin....opuyorumnanaktan hoşçakalııııınnn....

http://img189.imageshack.us/img189/8052/010709007.jpg
teşekkürler burcu canım.a.s. babası hergün mıncıklıyo zaten.
kızımı sanki yenidoğana benzemiyo bu diye hergelen bi öpüyor. sinir oluyom. hele bikeresinde eşimin arkadaşı ve eşi geldiler ilk defa bize. ay kadın sigara içip kızımı öptü sinirimden kudurdum. vurasım geldi kadını bide sağlıkçı olcak:oklava:kötükedihüso.
Allahtan bağışıklık sistemi güçlü çıktı:nazar::nazar::nazar:. bişey desen kıskandı sanıyorlar. bu haftasonuda kuzeni gelecek 1yaşında oğlu var. bakalım ne yapacam. sinir oluyom herkesin kucağına alıp öpmesinden. karşıdan sevemiyorlar sankikötükedihüso
arkadaşım iş için şehirdışından geldi geçenlerde biraz nezle olucam gibi hapşuruyorum şimdi gelirsem mikrop saçarım çocuk hasta olur diye uğramadı baaşka sefere özel geliriz artık dedi. herkes bu kadar düşünceli olsa. ayrıca hasta da olmamış.

canım herkes anlayışlı olsa ne var.ama nerde

kızlar valla kork kork nereye kadar ben çıkıyorum yanıma bir şal aldım ağladığı yerde emziriyorum
sizde çıkın bence alışsınlar yaaa evde oturmak sıkıyor bu havalarda

[/QUOTE]

bende çıkmak istiyorum ara sıra çıkıyorum ama anca bakkal market ... onda bile bazen pişman oluyorum ağlaması tutunca sinirim bozuluyo hızlı hızlı eve geri dönüyorum...:umursamaz:napalım yavaş yavaş düzelicek inş...:Saruboceq:

canım herkes anlayışlı olsa ne var.ama nerde

ayy söylüyorumda bişey olcak diye doya doya öpemiyorum kuzumu diye. ama insan bi kere odun olunca anlamıyor.

kıvılcım canım benim kızda sürekli gözünün çevresini çiziyor. dün hele tam sınırda çizmiş hafif kanamışta. korkuyorum en sonunda gözüne sokacak diye

ay bu arada benim dünürüm gelinine hediye almış kızlar bakınnnnnn:))
p1010993s.jpg

tekrar teşekkür ederizzzz dünürcüğüm:))

Afiyet olsun cnm, kağanda memede şimdi bi uyuyo bi emiyo, "uyuremer" benimki :)))kaydirigubbakcemile3

Alemsin ya kaydirigubbakcemile3

Rica ederim canım maşalahı var kuzunun a.s.

Oyyy bu mu kiloluymuş fıstık fıstık a.s.

ya ben böyle çıkıp gezemiyorum valla bizimki durmayınca durmuyo....kızlar siz nasıl beceriyosunuz...çok imrendim valla...maşaallah diyimde prensese nazar değmesin:nazar:

Bende henüz yalnız çıkmadım ama eşim veya annemlerle sürekli çıkıyorum canım. Ağlayınca emziriyorum bi süre idare ediyor kaydirigubbakcemile3

burcucum saol canım.pınarcım öyle doktorlar çeşit çeşit işte.bu arada pınar rota aşısını sormuştumya 3 ay sonunda ve 6 ay sonunda yapılıyormuş.

Tamam canım sağolasın. Bende bu ay yaptırıcam a.s.

Tünaydin Kizlar,

Oglum bu gece birkac kere uyandi ve uyumakta zorluk cekti, gazi vardi epey, cikardim ama huysuzlugu bir tuttu ya, uyku moduna gecemedi. Ikide bir sicrayarak uyandi:( Bende bir daha uyuyamadim tabi, sersem gibiyim. Esimde bozuyor biraz düzenini, sinir olmaya basladim iyice. Cocuk uyandigi gibi kucakliyor, asiri hareket ettiriyor, cocugun temposu bozuldu. Aksam saatlerinde, gece uykusunun vakti yaklasinca ben cok hareket ettirme, sakinlestir, yüksek sesle konusma, gece lambasi disinda isik acma dedikce, sanki bana inat, tersini yapiyor. Tabi gece horul horul uyudugu icin tuzu kuru. Bugünde sorun olsun, emzirdikten sonra onu uyandiracagim:)

Pinar hic mama vermediysen tepkili olabilir mamaya. Benim dogumdan sonra ilk birkac gün sütüm cok azdi, takviye olarak aptamil vermislerdi hastaneden. O zamanlar lopur lopur iciyordu, gecen su kusma ve emmeyi redetme olaylari artinca verdim bakalim ac mi acaba diye, acayip sinirlendi, tükürdü. Diliyle ittiriyor biberonu ve artik cayi bile zor iciriyorum o yüzden sipaya:)

Resimlerinizde cok güzel görünüyorsunuz bu arada. Havalar sicak ne güzel, kisa giydirebiliyorsunuz bebislere. Burada iki gündür yagmurlu, uyku tulumuyla yatiriyorum geceleri ben. Üstüne de pike. Buna ragmen burnu tikanmis kuzucugumun:(

Bu arada benim oglumun kime benzedigine hala karar veremedik, gecen bebeklik resmime baktim, cok benziyoruz. Annem'de bana cok benzetiyor ve pek cok arkadasimizda genelde bana benzetti. Bir görümcem israrla esime benzetiyor, ben alinirim diye düsünüyor olmali, dudaklari sanki sana benziyor diyor gecen:) Bence sorun yok, kime benzerse benzesin, sonucta ikimizin cocugu ve genlerini bizden almis, birimizin genleri baskin cikmistir yüz hatlarinda. En cok kendisine benzesin oglum dedim...
Ama Burcu ve Pinar, sizin bebisler tipki kopyaniz valla. Sasirmamislar hic:)

Ağlayınca ver kocanın eline aklı başına gelsin :oklava:

Valla canım bi kere hastanede vermişleri onu aynen kustu. Bide kızlarla buluştuğumuz gün verdim ağlayınca. Güzelce yedi. Eve gidince hepsini kustu kafamçokkarıştı Sağdığım sütü içer uyursa sorun çıkarmaz inşallah hihoyyyt

Valla sıcak bacım. Ben evde askılı badi ile oturtuyorum. Günde 2 kerede banyo yaptırıyorum. Ancak ferahlıyo kuzum. Bizim ev 30 derece kafamçokkarıştı

Kime benzerse benzesin valla sorun değil. Ben isterdim eşime benzesin ama napim anam bana çekmiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızımı sanki yenidoğana benzemiyo bu diye hergelen bi öpüyor. sinir oluyom. hele bikeresinde eşimin arkadaşı ve eşi geldiler ilk defa bize. ay kadın sigara içip kızımı öptü sinirimden kudurdum. vurasım geldi kadını bide sağlıkçı olcak:oklava:kötükedihüso.
Allahtan bağışıklık sistemi güçlü çıktı:nazar::nazar::nazar:. bişey desen kıskandı sanıyorlar. bu haftasonuda kuzeni gelecek 1yaşında oğlu var. bakalım ne yapacam. sinir oluyom herkesin kucağına alıp öpmesinden. karşıdan sevemiyorlar sankikötükedihüso
arkadaşım iş için şehirdışından geldi geçenlerde biraz nezle olucam gibi hapşuruyorum şimdi gelirsem mikrop saçarım çocuk hasta olur diye uğramadı baaşka sefere özel geliriz artık dedi. herkes bu kadar düşünceli olsa. ayrıca hasta da olmamış.

Herkes anlayışlı olsa ne güzel olur bacım ama bazıları harbiden dangalak :oklava:

akşama kadar biraz daha sağamazmısın süt mamayı almazsaCADIARZU
bi de pınarcım eczanelerde bebedorun bi pompası var en azından bi 60 cc çıkarıyor bir göğüsten 6 tl bişe istersen ondan al göğüs uçlarını da acıtmıyor istersen resmini koyarım

maşallah canım ya çok güzel çıkmışsınız
ben benzetemedim kendime yavsss

Canım bendede medelanın elektriklisi var ama maalesef göğüslerim öyle tahriş olmuş durumda ki elimle bile sıkamıyorum düşün. Defnoşu emzirirken ağlıyorum sürekli :çok üzgünüm: O 80 cc'yide iki parça halinde geçen haftalarda zar zor elimle sağmıştım :çok üzgünüm:

Önce evi sil sonra duş al bacım a.s.

nihayet yapabildim...:lepi: yemek yapıodum gidip bi bakıym olmuş mu kızlar....ayrıca oğlum uyurken bi kaç işim var yapılcak hepinize kolay gelsin....opuyorumnanaktan hoşçakalııııınnn....

Kolay gelsin canım a.s.

Benim kız bugün uyumayacak anlaşıldı. Zar zor ekmeğimi yedim. Çayım soğudu valla. Sürekli uyuyup uyanıyor sancıyla. Bide sürekli gaz çıkarıyor ama bi rahatlayamadı. Gözünü açıp beni yanında görmeyince basıyor çığlığı. Aslında uykusu var. Esniyor ama bi dalamadı. Bende başında bekliyorum kafamçokkarıştı

buzlu pasta yiyiyorum sonra kalkacam evi silecem tabi sadece salonu ve mutfağı benim bütün ev silinmez bu sıcakta :))
sonra da duşa girecem arada sırada size bakarım

kızlar selam ben geldim

uzun zamandır bakamadım biz bugün sağlık ocağına gittik ve aşılaırmızı olduk ordanda nenehatuna gittik rota aşımızı olduk verem aşısı canlı bir aşıymış o yüzden rota aşısını 24 saat içiinde yaptırmalıymışız bizde hemen gittik yaptırdık bide 4. ayda yaptırcaz doktor 2. ve 4. ayları önerdi 3 ve 5 de olabiliyormuş ama

hastanede yarım fitil verdiler bakalım şimdi takipteyim inş ateşi yükselmez kuzumun

herkes iyidir inş

burcuyu okudum çok üzüüldüm burcucuum geçmiş olsun canım inş bi daha böyle bir sıkıntı yaşamazsınız

esencim kolay gelsin canım benimde yapmam lazım ama kızın aşılaır vardı
onla ilgileneyim bugün temizliğe verince çocuğuda ihmal ediyoz kalsın bugün ev
yemeğim de var dünden olmadı kahvaltı yaparız canım hiç bir şey yapmak istemiyor valla
sadece şu çamaşırları atsam sersem iyi olacak çok birikti gene iki günde ya

ülennnn az konuşun kaynana var diye bakamıyorummm aaaaaaaaaaaaaa okuyamadan tatile gidemem valla

bu arada burada bir yağmur var çatı kafama geçecek bardakdan boşaılrcasına tabiri solda sıfır kalır yanındaa acayip doluı yağıyor kesin sel basmıştır

kaynanama çorba yapacam dişlerini yeni yaptırdı başka bişey yiyemiyormuş sonra çamaşır yıkıyacamasarım onlar kurur yarın çocuklarınkini yıkarım ütüler valize koyarım

Tünaydin Kizlar,

Oglum bu gece birkac kere uyandi ve uyumakta zorluk cekti, gazi vardi epey, cikardim ama huysuzlugu bir tuttu ya, uyku moduna gecemedi. Ikide bir sicrayarak uyandi:( Bende bir daha uyuyamadim tabi, sersem gibiyim. Esimde bozuyor biraz düzenini, sinir olmaya basladim iyice. Cocuk uyandigi gibi kucakliyor, asiri hareket ettiriyor, cocugun temposu bozuldu. Aksam saatlerinde, gece uykusunun vakti yaklasinca ben cok hareket ettirme, sakinlestir, yüksek sesle konusma, gece lambasi disinda isik acma dedikce, sanki bana inat, tersini yapiyor. Tabi gece horul horul uyudugu icin tuzu kuru. Bugünde sorun olsun, emzirdikten sonra onu uyandiracagim:)

Burcu'cugum, gecmis olsun canim, Kagan ishali atlatmis. Cocugun 9 yerini deldiler demek, icim feci oldu ya. Pazartesi bizimde asimiz var, bakalim ben ne hallere girecegim? :( Fotolarinizda cok güzel, boncuk boncuk bakmis oglun, cok tatli masallah.

Sorma Tutkun, aynen jilet gibi. Cok derin cizmis, pansuman yaptim yine sabah, bir bagiriyor bana. Canim uyutamama sorununu bende baslarda yasamistim, bence asiri ilgiden uyumuyorlar. Kendi halinde yalniz birak, aglamasina cok uzun olmadigi sürece tahammül et, degisir göreceksin.

Uygur Türklerinin haberlerini bende takip ediyorum, cok ürkütücü ve dünya maalesef kayitsiz.

Birsen tabi haklisin, yirtip cizerek büyüyecekler ama kanatmisti benim sipa yüzünü, ilk görüste sok gecirdim ufak capta.

Pinar hic mama vermediysen tepkili olabilir mamaya. Benim dogumdan sonra ilk birkac gün sütüm cok azdi, takviye olarak aptamil vermislerdi hastaneden. O zamanlar lopur lopur iciyordu, gecen su kusma ve emmeyi redetme olaylari artinca verdim bakalim ac mi acaba diye, acayip sinirlendi, tükürdü. Diliyle ittiriyor biberonu ve artik cayi bile zor iciriyorum o yüzden sipaya:)

Resimlerinizde cok güzel görünüyorsunuz bu arada. Havalar sicak ne güzel, kisa giydirebiliyorsunuz bebislere. Burada iki gündür yagmurlu, uyku tulumuyla yatiriyorum geceleri ben. Üstüne de pike. Buna ragmen burnu tikanmis kuzucugumun:(

Fulya fistik gibi kizin var masallah:)

Tülay o doktor diplomasini baytardan mi almis acaba canim? Benim oglumda 2 ay 2 günlük, az önce tarttim 5.850, boyuda 61 cm civari. Yalniz ölcmediysem tabi. Bana az bile geliyor kilosu, en son doktor kontrolümüz 3 hafta önceydi, o zaman 5.120 gramdi, normalinde 3 haftada 1 kilo almisti gecen ay.

Bozon masallah tonton kizina, cok tatli.

Bu arada benim oglumun kime benzedigine hala karar veremedik, gecen bebeklik resmime baktim, cok benziyoruz. Annem'de bana cok benzetiyor ve pek cok arkadasimizda genelde bana benzetti. Bir görümcem israrla esime benzetiyor, ben alinirim diye düsünüyor olmali, dudaklari sanki sana benziyor diyor gecen:) Bence sorun yok, kime benzerse benzesin, sonucta ikimizin cocugu ve genlerini bizden almis, birimizin genleri baskin cikmistir yüz hatlarinda. En cok kendisine benzesin oglum dedim...
Ama Burcu ve Pinar, sizin bebisler tipki kopyaniz valla. Sasirmamislar hic:)

Sağol cnm:)) eşler böyle maaesef,al birini vur ötekine, geçenlerde eşim öğlen için geldiğinde kağanı zar zor uyutuşumun 5. dk sıydı, çocuk azcık mıyk demiş kucaklayıverdi kollarıyla havaya kaldırmış kuntakinte yapıyo adam, ayy sinir oldum, ya niye böyle yapıyosun daha yeni uyumuştu şimdi uyandı al başa bela dedim, bana diyo sen kağana bela mı diyosun, kağan anne sana bela diyo fln diyo, ona göre hava hoş uyutursun 5 dk da yine dedi ya

Cnm sana katılıyorum, bizde hastanedeyken ordaki hasta çocukların annelerinden biri öpüverdi kağanı kafasından, ay bi sinir oldum bişiyde diyemedim, ya biz çocuk hasta diye hastaneye getiriyoruz onlar daha beter hasta etcekler ya

kızlar selam ben geldim

uzun zamandır bakamadım biz bugün sağlık ocağına gittik ve aşılaırmızı olduk ordanda nenehatuna gittik rota aşımızı olduk verem aşısı canlı bir aşıymış o yüzden rota aşısını 24 saat içiinde yaptırmalıymışız bizde hemen gittik yaptırdık bide 4. ayda yaptırcaz doktor 2. ve 4. ayları önerdi 3 ve 5 de olabiliyormuş ama

hastanede yarım fitil verdiler bakalım şimdi takipteyim inş ateşi yükselmez kuzumun

herkes iyidir inş

burcuyu okudum çok üzüüldüm burcucuum geçmiş olsun canım inş bi daha böyle bir sıkıntı yaşamazsınız

Sağol cnm benim, inş. hiç birimiz yaşamayız, sık sık ateşini ölç cnma.s.

oyyy ne çene var sizde bea!!!

yarım ssattir geçmiş okuyom kızım uyurken accık bakıyımda yemek yapıyım dedim ama az sonra uyanır bnmki boşşuna yemege girişmeyim bari

aman ne şimşek çaktı öyle aklım çıktı valla koşa aglaya kızın yanına gittim bnkikinin ödü kopar dedim sakinleştireyim dedim ama anasından daha sakin kzıı maş. accık mıkırdnadı geri uyudu demin dolu yagdı şimdide yagmur yagıyo!!

çamaşarım var asayım onları çok öptüm. buarada resimler süpper maş.

kız esen sen gezerken kızın uyuyacakmı yani oda bakınmış şarkı diinlemiş işte niliferdende mest olmuştur ondan 3lere kadar bakınmıştır oooo:roflol:

[k] {n} [k];7887848 .!.:
oyyy ne çene var sizde bea!!!

yarım ssattir geçmiş okuyom kızım uyurken accık bakıyımda yemek yapıyım dedim ama az sonra uyanır bnmki boşşuna yemege girişmeyim bari

aman ne şimşek çaktı öyle aklım çıktı valla koşa aglaya kızın yanına gittim bnkikinin ödü kopar dedim sakinleştireyim dedim ama anasından daha sakin kzıı maş. accık mıkırdnadı geri uyudu demin dolu yagdı şimdide yagmur yagıyo!!

çamaşarım var asayım onları çok öptüm. buarada resimler süpper maş.

kız esen sen gezerken kızın uyuyacakmı yani oda bakınmış şarkı diinlemiş işte niliferdende mest olmuştur ondan 3lere kadar bakınmıştır oooo:roflol:

:roflol:kesin çok güzel söylüyordu çünkü
burda yağmur yok yaaa ama acayip em var oraya yağıyo nemi buraya mı geliyo anlamadım

Back
X