2009 Mayıs Anneleri

Kızlar merhaba;

Bizde bu sabah Ayazmaya gittik açıkbüfe kahvaltıya Tuba duymasın söylemesi ayıp camış gibi yedim. cokacimcoook Ohhhh canıma deysin.Hafif hafif de esiyordu serince çok süper oldu valla. :lepi: Sonrada alışverişe gittik market alışverişe Yağız'a bişeyler derken eşime telefon geldi iş yerine gitmek zorunda kaldı :1shok: bizim gezmede yarım kaldı sinir oldum :oklava: daha tatlı yiyecektim özsütte ne güzel. kaydirigubbakcemile3

Lcw çok güzel indirimler var bi kot pantolon bi tane kot ceket aldım birde dünürüm oğluna takım almıştı eee bizde oğlan tarafı olarak altta kalacak değiliz ya güzel kızımıza elbise aldık.hihoyyyt

Böyle işte şimdide evde sıcaktan buharlaşıcam az kaldı.Anacım ne kadar sıcak hava yaa yavrumu gelir gelmez yıkadım terlemişti şimdi mışıl mışıl uyuyor.
Aslında zamanında gelmişsin kız gezmeden yağmur başlıycak fırtına var.özsütte Bavarua ya bayılıyorum
kız sattın beni ha

kızlar cvp veren yokmu.........

Canım ben chicco nun kulak çubuğunu aldım yanlız kulağının içine değil, kulak kepçesini temizlemek için onlardan kullanabilirsin.

Aslında zamanında gelmişsin kız gezmeden yağmur başlıycak fırtına var.özsütte Bavarua ya bayılıyorum
kız sattın beni ha

Aşkolsun şekerim ne satması fisfisfis

Anammmmmmmmm buluşmayımı diyosun eee sizinle gelicem tabide birlikte giderizden kastımız bir noktada toplanıp hep beraber giderizdi arabaylada peş peşe gidebiliriz onu demek istedim.

Anammmmmmmmm buluşmayımı diyosun eee sizinle gelicem tabide birlikte giderizden kastımız bir noktada toplanıp hep beraber giderizdi arabaylada peş peşe gidebiliriz onu demek istedim.
kız sizin araba var mı?Marlıynlerin varsa sadece ona göre planlayalım çünkü Mutaharada var burda ona göre planlayalım bak bak gerçekten bu arada satmış beni küssem mi ki

Yok yavrucum bizim araba ben sizle gelirim ama neticede kadıköyden sonra karşıya birlikte geçicez toplu olursak daha iyi olur.Goncalarda bana yakın oturuyolar peşpeşe gidebiliriz diye ondan dedim

öldüm terden bu ne sıcak yahuuu dısarısı esıyo ama ev yanıyo bı duşa gırıp yemek olayını halledıp kendımı atayım bı alısverıs merkezıne öle met etmıssınızkı bende gıdıp bakayım LCW
emınonunde rahat edebılecegımız bı yer bulamayıs bence bı gülhane parkımı ne var orda orası serın hemde cay bahcesı falan varmıs hadı karar verın annem gıtmedende bende geleyımyerimseniben

Yok yavrucum bizim araba ben sizle gelirim ama neticede kadıköyden sonra karşıya birlikte geçicez toplu olursak daha iyi olur.Goncalarda bana yakın oturuyolar peşpeşe gidebiliriz diye ondan dedim
canım eğer goncalarda gelecekse Tubişide alalım bizim arabada bebek arabası arka koltuğu zaptetti yoksa Tubişle seni alırız diyodum oda otobüslerde helak olmasın Gonca bi ses verde konuşalım tam netleştirelim.Zaten Pınar Gülhan beraber geçeriz.Orda anadolu yakası tayfası beraber buluşur gideriz bence o lokanta zor iş sanırım Gülhanede çay bahçesi yoktu en son kaldırıldı onlar çünkü en iyisi Bakırköy da Carusel

öldüm terden bu ne sıcak yahuuu dısarısı esıyo ama ev yanıyo bı duşa gırıp yemek olayını halledıp kendımı atayım bı alısverıs merkezıne öle met etmıssınızkı bende gıdıp bakayım LCW
emınonunde rahat edebılecegımız bı yer bulamayıs bence bı gülhane parkımı ne var orda orası serın hemde cay bahcesı falan varmıs hadı karar verın annem gıtmedende bende geleyımyerimseniben
Canım bendemi LCW ye gitsem git al valla
çay bahçesi yoktu orda kız eminmisiniz bide dışarısı zor olur bide bebek arabaları falan rahat mean olmalı işler karışıyor valla

annemle gezmeye gittik lcw girdim kendime gömlek aldım bebelere bişey almadım maniden bu ay kısıtlıyızz da.......kışlık bakarız artık....

kızlar yarın ssk ya gıdıyorum maglum ızın bıttı ücretsıze devam ekıme kadar günler nekadar cebuk gecıyor ya bebişle ugrasırken bı bakmışız mavı önlüklüler :Saruboceq:
buarada gıdemedım bı yere benım 5 yasında kardesım var annem tekne kazıntısı yaptı benım kızı okadfar kıskanıyokı acayıp huysuz nasıl yoruyo bızı anlatamam duruda buyuyunce nasıl ıkıncı bebek yapacaz bılmem

birsencim güle güle giy canım

valla ya günler çok çabuk geçiyor ekim başında bende başlıycam eşim şöyle güzel bir satış yaparsa bende ücretsiz izin almayı düşünüyorum inşallah bakalım

yemeğimi yedim kızımın bikaç ütüsü var onları yapayım

selam kızlar nasılsınız iki gündür çok hastaydım ateşim 38.7 ye çıktı mide bulantısı falan derken hastanede aldım soluğu serum tahliller falan derken giremedim umarım herkes iyiir kızlar

ilgincim geçmiş olsun şimdi nasılsın?Ücretsiz izinmii benim imkansız
Dırım güle güle giy canım.
Bugün iznimin bitmesine tam 1 ay kaldımafoldumben

ilgincim geçmiş olsun şimdi nasılsın?Ücretsiz izinmii benim imkansız
Dırım güle güle giy canım.
Bugün iznimin bitmesine tam 1 ay kaldımafoldumben

canım şimdi biraz daha iyiyim dün çok kötüydüm sirkeli su falan akşam eşim baktı sağolsun ılık duş derken ateşim düştü
sen nasılsın

birsencim güle güle giyin bitanem

kızlar bende perşembe iş başı yapıyorum çok üzgünüm bebişlerimi nasıl bırakacağım

Back
X