kızlar merhaba nasılsınız? tutkun canım geçmiş olsun.
sağol canım şimdi iyi yeni kalktı sadece arada hapşırıyor
gunaydın guzel annişler ve bebişleri
nasılsınız bakalım
benm oğlusum gece guzel uyuyor ama saat 5ten sonra uyumuyor cok huzursuzlanıyo korkuttu bugun benı aglaaktan katılacaktı nerdeyse ne derdı var bılememek cok kotu sonradan baktım kı anakucagında uyumak istıyomus sımdı uyuyor
bıde benm oglum artık sankı daha az emıyomus gıbı gelıyor ac kalcagınıda zannetmıyorum ac kalınca da cok aglar
tutkun gecmıs olsun canm dıkkat etmek gerekıyor gecelerı bıde sımdı cok haraketlıler benımkı ellerını hayatta ortturmez doğdugundan beri,sımdıde tepınerek ustunu ortturmuyor hep acıyor kalkınca bı bkıyom eller buz bende ustunu kalın gıydırıyorum
valla konuşamıyolarki dertlerini anlayalım benim kızında el kol dışarda hep
Tutkuncum eviniz çok güneş almıyor sanırım benim ev yanıyor neredeyse oğlan askılı çıtçıtlı badiyle duruyor.
Aysuncum benim oğlanda birkaç güne kadar öyleydi 5 buçuktan sonra uyumuyordu düzeldi sürekli huy değiştiriyorlar.
Tülaycım iyiyim sen nasılsın tatlım selin nasıl işler nasıl gidiyor.
canım binalar çok yakın ondan fazla güneş almıyor serin yani yalnız gece babası sıcak diye salon koridor tüm cam ve kapıları açmış bi kalktım ev nasıl esiyor ve üşümüşüm hemen kapattım heryeri ama geciktim kız kaptı şifayı yoksa gündüz çıtçıtlı badiyle Türkizde bide deniz çok yakın olunca sabaha karşı esiyor
günaydınlarrrrrr canlarrrrrrrrrr
tünaydın kız öğlen oldu
Günaydın Kızlar,
Bu sabah ilk defa sabah 7 de yataktaydım ya cok mutluyum.Gercı bora 6 gibi uyandı ama ağlamadı 7 ye kadar dayandı.Bende güneşin doğusunu ilk defa görmedim sanki öğlene kadar uyumuş gibi oldum.
Kızlar buluşma cuma günüymüş heralde.Ben haftasonu olsaydı kesin gelicektim cunku esim getiricek ve malum cuma calışıyor.Yinede ayarlamaya calışıyorum bakalım.Cok naz yaparsam getirir belki.
Cumartesi kayınvalıdem ve görümcem geliyor yine 1 hafta kalırlar heralde.
kız ikna et eşini cuma gelin niye cumartesiden cumaya aldık sahi kızlar gelecekler cumartesi kime uygun değildi ya
Herkese tünaydınlar bacılar a.s.
Bizde kızımla 9:30'da kalktık. 10:30'a kadar oynaştık. Kızım uyudu hemen kahvaltı yaptım. Tam mutfağı topladım uyandı kuzum. Şimdide öyle oturuyoruz işte. Evi toparlayıp bi yerleri sileceğim. Çamaşır asıcam. Yemeğim falan var başka da işim yok çok şükür. Heee bide Defnoş'la markete gidicez zemuszemus
Ay Sibel'im bende yapıcam tatlı ama bisküvi pastasından sıkıldım. Tülay yazsın bakalım tarif nasılmış :uhm:
Tutkun geçmiş olsun canım ya o kadar serin mi evin :bbo:
Banu'cum dün mesajına cevap veremedim kusura bakma. Kontörüm bitmişti. Yeni aldım a.s. Bak yaramaz Yağmur'a kıskandı mı kardeşini CADIARZU Bende dün Defnoş'u emzirirken anneme seslendim. Ay bi korktu yarım saat ağladı valla kuzum ya :çok üzgünüm:
sağol canım ya hasta ettik kızımı neyse şimdi iyi gibi
hadi yapın bakalım pastaları yine bende yapıcam.yalnız dün kıyafet bulamayınca canım sıkıldı baya
pınarcım ve sibelcim biliyorsunuzdur belki bu tarifi.önce vanilyalı puding yapıyorsunuz borcamın altına bu sade vanilyalı puding döküyorsun.daha sonra 1 pk kakaolu bisküviyi rondodan geçirip bu karışımın üzerine döküyorsun.daha sonra vanilyalı pudingi sütle değil sadece vişne suyuyla pişirip bisküvilerin üzerine döküyorsun dolapta 1 saat buzlukta bekletip servis yapıyorsun. güzel bir tatlı oluyor.
geçen arkadaşta yedim bunu çok hafif ve güzel
ya kızlar bişey sorucam size bu gaz nekadar daha sürecek yahu .üç ay diyorlar dogrumu sizde taze tecribe var şimdi.yedi bizi bu gaz çünkü.eger ilk üç ay dolunca geçemeyecekese hazırlayayım kendimi şimdiden boş yere ümitlenmeyeyim yani. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler hepinize .iç açıcı cevaplarınızı büyük bir ümitle bekliyorum
valla 3 ay kesin sürüyor.Benim kıza sab simblex ilaç iyi geldi rezene falan kesmedi hiç
İLGİN canım dikkatli ol bu dönemde çok kıskanıyolar kardeşlerini
size bişey anlatayım 5 yaşındaydım komşunun çocuğunu yarım saatliğine benim yanıma bıraktılar bugün gibi hatırlıyorum çocukta 2 yaşında falandır uslu ve akıllıyım diye annemler kapıdan çıktığı gibi makası alıp çocuğun saçlarını kırktım tabi annemler gelincede saklandım annem o kadar kızmıştıki hiç unutmam yani güven olmaz çocuklara neden yaptım bilmiyorum ama yaptım ozaman işte.
ay bide saçları koltuğun altına saklamışım annemde bunu söyler hep bu kısmı hatırlamıyodum tabizemuszemuszemuszemuszemuszemus