2009 Mayıs Anneleri

oyyy yine kendime gidicek bi yer buldum gittim geldim yoruldukk yawww :((

kızlar bugunlerde bizim ev alma gibi bi durumumuz var emlakçı eşimi aramış gelin çok güzel bi ev var diye eşimde beni aradı git bak bakalım dedi apar topar çıktım kızıda koydum arabasına yakın diye yürüyerek gittik eve baktım gerçekten çok güzel ...çok begendim...inş eşimde beğenir ..

dua edinde olsun bacılar yaw valla bıktım şu kiracılık olayından :(((

pınarcım mama açılınca 4 haftada tüketilmesi lazım en azından milupanın öyleydi diğerlerinden almadım ben ...
sen bana söylüyosunda kendin daha çokk geziyonn be hadi iyi gezmeler :))
benim ev temizliği yine yattı :))nese semra gelmeden 2 gün öncesine büyük temizlik yapacam nasıl olsa yani cuma günü nasipse :))

hülyacım inşallah olur gerçekten insanın kendi evi gibi yok.pınarcım bütün mamalr 1 ayda tüketilmesi gerekiyor ağzı sıkı bir şekilde kapalı olarak.

oyyy yine kendime gidicek bi yer buldum gittim geldim yoruldukk yawww :((

kızlar bugunlerde bizim ev alma gibi bi durumumuz var emlakçı eşimi aramış gelin çok güzel bi ev var diye eşimde beni aradı git bak bakalım dedi apar topar çıktım kızıda koydum arabasına yakın diye yürüyerek gittik eve baktım gerçekten çok güzel ...çok begendim...inş eşimde beğenir ..

dua edinde olsun bacılar yaw valla bıktım şu kiracılık olayından :(((

Ay hadi inşallah olur canım ya :Saruboceq: Valla annemlerden bilirim kiracılık çok zor :1no2:

pınarcım mama açılınca 4 haftada tüketilmesi lazım en azından milupanın öyleydi diğerlerinden almadım ben ...
sen bana söylüyosunda kendin daha çokk geziyonn be hadi iyi gezmeler :))
benim ev temizliği yine yattı :))nese semra gelmeden 2 gün öncesine büyük temizlik yapacam nasıl olsa yani cuma günü nasipse :))

Tubiş saol tarif için.

Pınarcım 1 ayda tüketilmesi gerekiyor bende Bebelac1 kullanıyorum.

hülyacım inşallah olur gerçekten insanın kendi evi gibi yok.pınarcım bütün mamalr 1 ayda tüketilmesi gerekiyor ağzı sıkı bir şekilde kapalı olarak.

Sağolun kızlar. Hani yedekte dursun diye Aptamil alıcaktım marketten ama 350 gr'lıkdı galiba. Koca kutu. Hayatta bitmez 1 ayda ya. Atılır sonra :1no2: 19,25'di fiyatı normal mi :uhm:

pınarcım aynı fiyat bende öyle alıyorum.ama şuan bebelac 1 kullanıyorum o daha ekonomik doktor onunda çok yararlı olduğunu söyledi ondan al istersen.

kızlar ben çıkıyorum bebişimi özledim annemde alıp banyo yaptırayım birazcıkta oynaştıkmı uyur zaten.daha yemek yapıcam:(:(: öpüyorum hepinizi..

Sağolun kızlar. Hani yedekte dursun diye Aptamil alıcaktım marketten ama 350 gr'lıkdı galiba. Koca kutu. Hayatta bitmez 1 ayda ya. Atılır sonra :1no2: 19,25'di fiyatı normal mi :uhm:

Canım Bebelac al 250 gr lık kutuları var.Bende fiyatı yok uygun olduğu için tereddüt etmiştim ilk zamanlar.Doktorum sindiriminin çok rahat olduğunu ve çok faydalı bir mama olduğunu söyledi ondan beridirde kullanıyorum.

merhaba kızlarr gece yazmıştım karşıya halama gittim diye

halam patoloji sonucunu almış malesef kansermiş kemoterapiye başlanacak

dırımcım geçmiş olsun inşllah kemoterapi iyi gelir ve sağlığına kavuşur.bu dönemde beslenme ve moral çok önemli
geçmişe bakamadım eşim pc yi alıyor imdaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttt

pınarcım aynı fiyat bende öyle alıyorum.ama şuan bebelac 1 kullanıyorum o daha ekonomik doktor onunda çok yararlı olduğunu söyledi ondan al istersen.

Canım Bebelac al 250 gr lık kutuları var.Bende fiyatı yok uygun olduğu için tereddüt etmiştim ilk zamanlar.Doktorum sindiriminin çok rahat olduğunu ve çok faydalı bir mama olduğunu söyledi ondan beridirde kullanıyorum.

Sağolasınız kızlar a.s. Bende bebelac alayım o zaman bi tane bulunsun ne olur ne olmaz yerimseniben

merhaba kızlarr gece yazmıştım karşıya halama gittim diye

halam patoloji sonucunu almış malesef kansermiş kemoterapiye başlanacak

Ay Birsommmm çok geçmiş olsun ya. İnşallah tez vakitte düzelir halan :Saruboceq:

sağolun kızlar malesef kemoterapi sonrası ameliyat denmiş .....

bahtsız kadın yaa bir oğlu var benle yaşıt bi baltaya sap olamadı eniştem öldü odur budur çalışıyor halam

herşey kısmet nasipp

Ben kaçıyorum kızlar. EŞim geldi gidiyoruz kayınvalideme. Yarın akşam görüşürüz öptümmmm a.s.

Ay hadi inşallah olur canım ya :Saruboceq: Valla annemlerden bilirim kiracılık çok zor :1no2:

cnm mılupayla bebelac zaten aynı fırma urunuymus bencede bebelac alabılırsın

SLM KIZLAR

ya giremedim kaç günlerdir ne var yok bakim??

biz pazar günü sapancaya kahvaltıya gittik diette ogünlük gitti tabi...

neysem çok güzel geçti kahvaltımız temiz hava göl falan sonrasında çim ve salıncak keyfimiz vardiki görmeye dedger ama makinemiz bozuk malesef tek resim bile yok..:1no2:

biraz dolandıktan sonra kartepeye çıkalım dedik bir kış eşim orarda çalışmştı ve çok övmüştü gittik gördük aman çıkmaz olaydık aman ne yol resmen 1600fit yukardayız o yollar dolambaçlı dön dön çık çık başım döndü midem kalktı tabi herkesin öyle oldu ve defne çok ama çok sıkıldı zirvedeyken inanın arabadan kafamı çıkardım ve kıyamet koptu tekrar arbaya zor attım kendimi çok agladı ve çokta soguktu zaten bişi anlamadım anlıyacagınız...

dünde misafirim vardı ondan giremedim bugünde annemdeim ancak girebildim..

ablamla çocuklar geldiler ramazana kadar burdalar

daha geçmişe bakamadım arada okurum çok öptüm herkesi..

sağol aysuncum

güle güle pınarcığımmm

eminönü kesin heralde bizim puset yok kucağımızda gelebilirz heralde

Birsencim çok geçmiş olsun canım allahtan ümit kesilmez bu hastalıkta en önemli şey moral ve hastalığı yeneceğine inancının olması.Rabbim şifasını verir inşallah.

PC acık kalmış ya bende caddenın karsısında bı arkasım var.Aradı hadı caya gel dedi.Kaptım kolumun altına Borayı gittim.Yaptık keyfı geldim.Ayağımda Borayı sallıyorum size bakayım dedim.

Birsen gecmiş olsun canım.ınşallah tedavı cevap verır ve düzelir halan.Moral çok önemlı bu hastalıkta.

Tuba ben aptamıl kullanıyorum canım ama borada 1 haftadan beri 120 hıç bıtırmıyor.Sma daha sekerli galıba dr sorup almayı düşünüyorum.

Pınar cevap almışsın canım ama 1 ayda tuketılmesi gerekiyormuş.

Back
X