2009 Mayıs Anneleri

pınar maşallah kocaman oldu senin kız biz daha ufağız çok nazlı benim oğlum iki gündür. aslında epey düzelmişti uyanınca bile ağlamıyor agulanıyordu dün 1 kez kaka yaptı sabah. sonra yap madı belki de ondandır

salıncakta fazla tutma canım alışkanlık yapıyormuş bizimki kendi kendine uyuyor uyumazsa ellerini kollarını sarıyorum yalancı meme ağzına 5 dakikaya nakavt :)

aysuncum sağol nasılsın
teskkrler cnm ıyıyız
Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bizde kızımla 9'da kalktık. Kaka yapmış poposunu yıkadım emzirdim şimdi koltukta yanımda yatıyor öyle zemuszemus Biraz bekliyorum vakit geçsin tekrar emzirip kahvaltı edeceğim hihoyyyt

Bu arada benimki artık geceleri de salıncağında yatıyor. Eskiden memede uyur hemen beşiğine koyardım. Şimdi emerken yine uyuyor beşiğine yatırıyorum 5 dk sonra gözünü açıyor. Ama salıncağına koyup 1-2 dakika sallarsam uyanmıyor :uhm: O yüzden artık gündüzleri pek salıncağında tutmıcam. 24 saat salıncakta yatsın istemiyorum kafamçokkarıştı

Ay dönümlerinde büyüme olduğu için böyle huy değiştirir demişti doktor. Bakalım bekliyoruz normale dönsün diye kaydirigubbakcemile3

sanada gunaydın cnm salıncakta hep uyumak ıstemesı kotu benımkıde gunduzlerı muhakkak ana kucagında ıkı buklum yatmayı sevıyor gecelerı besıgıne alıyom ama o zaman ayakta sallayıp besıge alıyorum daha az uyanma sansı oluyor

salıncakta fazla tutma canım alışkanlık yapıyormuş bizimki kendi kendine uyuyor uyumazsa ellerini kollarını sarıyorum yalancı meme ağzına 5 dakikaya nakavt :)

masallah bengı kendı kendıne uyması ne guzel cok sanslısın benımkı uykusuzluktan aglar katılır yınede uyumaz ben sallayarak uyuturum

ayyyy günaydınnnnn pınarın bahsettiği kaan kim bengi senin oğluşunmu sünnetmi oldu
resimleri nerede ben niden görmüyommmmmmmmmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sabah sabah müzevir oldum yaaa

kızlar selaaam... biz döndük tatilden... çok güzel geçti kendimize geldik biraz... oğlumda çok keyif aldı uykusu bile düzene girmişti orda temiz hava iyi geldi ama dönünce yine mızmızlanmaya başladı... tekrar gitmek istiyor galiba :))

hoşgeldiniz canım a.s. oğlun keyfine düşkün olcak anlaşılan.

kızlar ben geldim. evlilik yıldönümümüzdü face 1 tane resim koydum.. :)
kızım daha şimdi uyudu bende yatarım öpüyorummm hepinizi

evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım. inşallah kızınla birlikte mutlu bişekilde devam eder evliliğiniza.s.

gunaydın hanımlar nasılsınız
benımoğlum 2 gecedır 6 -7 saat delıksız uyuyorkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
dun gece 11 de yatırdım sabah 5 te uyandı cok super oluyor boyle 5 te emzırdım yatırdım 6,5ta kalktı oynastık babamızı ise gonderdık sımdı 8 30 da yıne uyudu bıaz temızlık yapam ancak ev kendıne gelebıldı

günaydın canıma.s. aferin oğluna seni hiç üzmeyecek anlaşılan. uyku düzeni yavaş yavaş oturuyor artık. benmkisi kaç gündür 1de yatıyor 4de kalkıyor sonrada 7:30da kalkıp emiyor tekrar uyuyor. ama ben bunada şükür diyorum.bizimkinin uyku alışkanlığıda böyle oldu ama gece yatma saatini erkene çekmem gerekir. ama nasıl başaracam bilemiyorum. :uhm:
günaydın herkese nasılsınız kızlar ben bugün işe başladım çok duygusalım prenseslerime çok alışmışım :( işe alışmam biraz zor olacak

günaydın canıma.s. kolay gelsin canım ya ilk gün çok zor olur ama en azından prenseslerin emin ellerde.
selam kızlar bilgisayarım sonunda geldi hepinizi çok özledim annemin bilgisayarından girip geçmişe bakıyordum arada şimdi oğluş izin verirse daha çok girerim banucum işe başlamışsın kolay gelsin canım ya
fulyacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
birsencim allah şifa versin canım
hoşgeldin canıma.s.

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bizde kızımla 9'da kalktık. Kaka yapmış poposunu yıkadım emzirdim şimdi koltukta yanımda yatıyor öyle zemuszemus Biraz bekliyorum vakit geçsin tekrar emzirip kahvaltı edeceğim hihoyyyt

Bu arada benimki artık geceleri de salıncağında yatıyor. Eskiden memede uyur hemen beşiğine koyardım. Şimdi emerken yine uyuyor beşiğine yatırıyorum 5 dk sonra gözünü açıyor. Ama salıncağına koyup 1-2 dakika sallarsam uyanmıyor :uhm: O yüzden artık gündüzleri pek salıncağında tutmıcam. 24 saat salıncakta yatsın istemiyorum kafamçokkarıştı

Ay dönümlerinde büyüme olduğu için böyle huy değiştirir demişti doktor. Bakalım bekliyoruz normale dönsün diye kaydirigubbakcemile3

günaydın canıma.s.

hemende nasıl değişiyorlar birden anlamıyorum. benimkisi Allahtan emziğe alıştı nereye bırakırsam farketmiyor uykusu varsa emziğini bir iki dakika emiyor sonra kendinden geçiyor. bende bi ohh çekiyorum artık. zemuszemus

tekrardan herkese günaydınlara.s.
bugün aşımız vardı. biraz önce geldik. kızıma şurubunu verdim şimdi uyuyor. umarım ateşi çıkmaz. maşallah kızıma sadece en son aşıda birazcık ağladı. :nazar:kocaman olmuş benim kızım. tam 7050 kilo olmuş.:nazar::nazar::nazar: ama boyunu ölçmüyorlar burdakiler. neyse haftasonu zaten kendi druna götürecez orda ölçtürürüm. sağlık ocağında sırada beklerke bi çift daha vardı onların bebişide 2 aylıktı ama bizimkinin yanında çok küçük kaldı. kadın neyle besliyosun diye sordu. umarım nazar değmez. ee eşim tarafı uzun olunca çocuk birazcık büüyük duruyor.
bende bi kahvaltı yapayım hazır uyurken. pınarcım senin bisküvili pastadan yaptım canım çok güzel valla sıcakta iyi gidiyor.. teşekürler canıma.s.

günaydıııınnnn

ilgin üzüldüm valla cnm inşallah alışabilirsin,kim bakıcak bebişe.bende Eren için işi bırakmak zorunda kaldım cnmm...

hoşgeldiniz canım a.s. oğlun keyfine düşkün olcak anlaşılan.

evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım. inşallah kızınla birlikte mutlu bişekilde devam eder evliliğiniza.s.

günaydın canıma.s. aferin oğluna seni hiç üzmeyecek anlaşılan. uyku düzeni yavaş yavaş oturuyor artık. benmkisi kaç gündür 1de yatıyor 4de kalkıyor sonrada 7:30da kalkıp emiyor tekrar uyuyor. ama ben bunada şükür diyorum.bizimkinin uyku alışkanlığıda böyle oldu ama gece yatma saatini erkene çekmem gerekir. ama nasıl başaracam bilemiyorum. :uhm:

günaydın canıma.s. kolay gelsin canım ya ilk gün çok zor olur ama en azından prenseslerin emin ellerde.

hoşgeldin canıma.s.

günaydın canıma.s.

hemende nasıl değişiyorlar birden anlamıyorum. benimkisi Allahtan emziğe alıştı nereye bırakırsam farketmiyor uykusu varsa emziğini bir iki dakika emiyor sonra kendinden geçiyor. bende bi ohh çekiyorum artık. zemuszemus

sanada gunaydınlar tatlımopuyorumnanaktan
ıns hep boyle gıder oglumun uyku duzenı ama bende sızın bebıslerın kendılıgınden nerede olrsa olsun uyumasına ımrenıyom cnm benımkıde senınkı kadarken oyle kısa kısa uyurdu ama daha yenı boyle oldu

bugün aşımız vardı. biraz önce geldik. kızıma şurubunu verdim şimdi uyuyor. umarım ateşi çıkmaz. maşallah kızıma sadece en son aşıda birazcık ağladı. :nazar:kocaman olmuş benim kızım. tam 7050 kilo olmuş.:nazar::nazar::nazar: ama boyunu ölçmüyorlar burdakiler. neyse haftasonu zaten kendi druna götürecez orda ölçtürürüm. sağlık ocağında sırada beklerke bi çift daha vardı onların bebişide 2 aylıktı ama bizimkinin yanında çok küçük kaldı. kadın neyle besliyosun diye sordu. umarım nazar değmez. ee eşim tarafı uzun olunca çocuk birazcık büüyük duruyor.
bende bi kahvaltı yapayım hazır uyurken. pınarcım senin bisküvili pastadan yaptım canım çok güzel valla sıcakta iyi gidiyor.. teşekürler canıma.s.

cnm senin bebeğin 2 aylıkmı oluyo maşallahı var o zaman soranlara 3 aylık de:)nazar değmesinn..

masallah bengı kendı kendıne uyması ne guzel cok sanslısın benımkı uykusuzluktan aglar katılır yınede uyumaz ben sallayarak uyuturum
canım zaman zaman ben de sallıyorum gazı daha çabuk çıksın diye
ayyyy günaydınnnnn pınarın bahsettiği kaan kim bengi senin oğluşunmu sünnetmi oldu
resimleri nerede ben niden görmüyommmmmmmmmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sabah sabah müzevir oldum yaaa

evet kaan benim oğlum da sünnet onun sünneti değil gerçi kısmetse haftaya biz de yapacağız birsencim facebookta ekleyeyim dur ben seni

canım zaman zaman ben de sallıyorum gazı daha çabuk çıksın diye

evet kaan benim oğlum da sünnet onun sünneti değil gerçi kısmetse haftaya biz de yapacağız birsencim facebookta ekleyeyim dur ben seni

eklememen ayıppppppppp:umursamaz:çabukkkk ekleeeee:oklava:

cnm ıns bı sorun olmaz asıdan sonra zaten burda cogumuzdada bı sorun yasanmadı
kızına masallah cnm benımkı 3. ayında 5900grdı
sen annesutuylemı beslıyosun mamamı verıyosun allah nazarlardan korusun tombıs tombısdır o sımdı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bugün kkdan bi arkadasıma gidecem kızlar doğum yaptı 1 ay oldu olmadı hedaye birpaket bez birde yanına ufak bişiii aldımmm eyi etmişmiyimmmm...................

sürmüşüm kırmızı ojemi giyecem kırmızı gömleğimi kotumu kırmızı rujuda koydukmuuu benden çingenesi yokkk ......bu ara çok kokş oldum yawwww............

bozon maşşallah vallaa bizim çocuklar 4 ayını bitirecek 7 kilo değil

hakkatten neyle besliyon artı kaç kilo doğdu

ve iğneside ateşş mateşşş yapamzz inş....

siboşum pınarım günaydınlarrrrrrrrrrrrr canlarımmmmmmmmmmm

Back
X