2009 Mayıs Anneleri

ohh ne güzel iyi gelmiştir dinlenmek bitanem maşalalh defnemede

Geldi valla güzel oldu a.s.

Ay ben geldim.Canım sıkılmıştı evde.Aldım Borayı arabasını alışveriş merkezine gittim.Özlemişim yanlız gezmeyı.Hiçte zor olmadı son dakıkalarda sıkılmaya basladı bizde geldik evimize.

Nıke nın pantalonunu ve tışortunu aldım oğluma süper ya adam gibi oldu.Kendimede tayt üzerine tunık aldım.Bide oğluma oyuncak.Can pedin acmalarından aldım cok şirin.

Yemeğimde var.Bora uyursa bide kahve keyfi yaptımmı benden ıyısı yok.

İyi yapmışsın canım ne güzel hava almışsınız. Bora'da sende güle güle giyin cicilerinizi a.s.

Vay uykucular siziiiii kaydirigubbakcemile ben bu arada tatlımı yaptım bile sen uyu hala.

Ebeeetttt gündüz gündüz uykucu olduk biz zemuszemus

Bende kısmetse bu akşam yapıcam canım a.s.

selam kizlarrrrrrrrr a.s.

3 günde özledim valla sizi :D çarşamba sabahtan annemle babam beni aldi..onlara gittik..bugun geldik anca :) dün denize gittik :) sonunda girdim denize :lepi: ay cocuk gibi mutlu oldum valla kaydirigubbakcemile3 bütüngün kuzenimle denizdeydim :D sadece serranin mamasini hazirlamak için ciktim kaydirigubbakcemile3 sütüm azaldi demiştim ya..keyfim tam takir olunca sütümde geldi gene cok sukur alkisalkisalkis bu süt kesinlikle moralle dogru orantili :1rolleyes:

bugun dogumgünümü kutlayan arkadaslarima kocaman kocaman teşekkürlerrrrr a.s. cok tatlisiniz hepiniz a.s. opuyorumnanaktan

annemler erkenden kutladi dogumgünümü..eşimden hala tik yok :dilcikar: bakalim aksam ne yapcak :1rolleyes: merak içinde bekliyorum aksami kaydirigubbakcemile3 ay bide hatirlamazmişşş :mymeka: yok ya hatirlarda bişi yaparmi orasi mechul işte kaydirigubbakcemile3 eceline susamadiysa bi aktivite yapar herhalde :umursamaz:

cok yorgunum valla..omuzlarim tutmuyor..neyseki yemegim var..annem yemekle ugrasmiyim diye pizza almiş kaydirigubbakcemile3 ana gibisi yok valla..herşeyi düşünüyor,herşeye yetişiyor :) hazir aklimdayken onada bi dogumgünü maili atayim dimi :) okadar dogurdu etti kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin tatlım a.s. Tahmin etmiştim annende olduğunu. Oh mis gibi vakit geçirmişsin ne güzel a.s.

uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :))))

Tekrar uyuyamadım ya bacım evi sildim, toz aldım kaydirigubbakcemile3

ay kizlar bu arada bende hero baby'nin kahvaltilik mamasi vardi..numune..kızçem yemiyor bişi dedim ya..çarşamba günü annemler gelince gördü bişi yemedigini..sütüm azdi,mamayi yemiyor felan..telefonda abarttigimi saniyordu..dedi hadi mama yapalim ona..pirinc unlu..dedim numune var onu verelim..ay yaptik verdik..serra cildirdi resmen :)))) bayildi :D bu kız kaşikla bişeyler yemeyi cok seviyor ya..biberonu hiç sevmiyor artik..şu 3 haftayida atlatsakta ek besinlere baslicaz zaten :S

birsencim sende kizma annene :) annem bana 2.5 aylikken baslamiş ivir zivir vermeye..gördügün gibi turp gibiyim :D keza kuzenlerimde öyle basladi..bi ben korkak ciktim sulalede :D bişi verirken kirk saat düşünüyorum :D biz bu gidişle bugun yarin baslicaz gibime geliyor..senin veletler 1 hafta sonra zaten baslicaklar ek besine ;)

Ohhhh ek gıdalara başlandı ne güzel zemuszemus Bende yarın soracağım balım 4.ayda mı 6.ayda mı başla diyecek :uhm:

mrb kızlar ben gündüzleri oğlumdan fırsat bulup giremiyorum... zıpırcan gündüzleri pek uyumuyolaelaelaelaelae. o uyuyunca da iş güç anca yetşşiyo valla....kafamçokkarıştı benim de dün akşam misafirim vardı..pazar günüde gelenler olucak sanırım..umarım yemeğe gelmezler de çay yanına bişiler yapıp geçiştiririm...

mutahhara d.günün kutlu olsun cnm...a.s.

hepinizi ve bebişlerinizi öptümopuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım a.s. İnşallah çaya gelir misafirlerin yemek zor oluyor :çok üzgünüm:

kızlar nisan anneleri yapmış çam sakızı çoban armağanı adı altında bebişlere çekilişle hatıra kalması için küçük hediyeler almışlar bizde yapalım mı hem eğlenceli hemde hatıra olarak kalır ne dersiniz :))

Ben de varım hihoyyyt

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar :)) öptüm bebişleri

İyi akşamlar canım a.s.

Uyuyamadımmmmmm evi sildim, toz aldım. Sonra tavuk suyuna çorba, kırdıkaçtı (kayınvalidemin uydurma yemeği) ve makarna yaptım. Eşimle kayınbiraderim geldi yediler. O gitti, eşim Defne'yi devraldı ben yemek yedim. Mutfağı toparladım ve koltuğa doğru kayıyorummmm a.s.

Uyuyamadımmmmmm evi sildim, toz aldım. Sonra tavuk suyuna çorba, kırdıkaçtı (kayınvalidemin uydurma yemeği) ve makarna yaptım. Eşimle kayınbiraderim geldi yediler. O gitti, eşim Defne'yi devraldı ben yemek yedim. Mutfağı toparladım ve koltuğa doğru kayıyorummmm a.s.

iyi oldu valla gezmek teşekkür ederim canım.Kız nasıl yemekmiş o kırdıkaçtı merak ettim bak şimdi.kafamçokkarıştı

oy çok yoruldummmmm
evi süpürdüm sildim...makinaya bir posta çamasır attım arkadaşım geldi ounla oturdum
o gidince kızı emzirip uyuttum ağda yaptımmm şimdi de yemek yapıyorum
karnıyarık pilav yanına da cacık oh mis gibi valla
ama ahanda böyle oldum çok yoruldum yavsss kafamçokkarıştı

ay ben bişe mi kaçırdım hediye mi alıyooruz bende isterimmmmm beni de yazınnn

TUBACIMMM DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMMMM NıCE SENELEREEEa.s.bu çiçekler sanaaa

Aman diyim dikkatli ol tatlım aslında emzirme döneminde süt korur derler ama adet olmaya başladıysa kalma riskin yüksek bende hala gitmedim 5 agustosta randevum.Sende biranönce git derim :olmaz:

Yazarım canım evet haklısın her yere arabayla gidilmiyor bende kucakta idare ediyorum bir süredir.kaydirigubbakcemile

Burdan yazacağımıza konuştuk iyi oldu opuyorumnanaktan

Ay bu senin damat çok fena oldu çokkkk muhabbet kuşu kaydirigubbakcemile3

Esencim nerelerdesin sen bu aralar çok az uğruyorsun.:umursamaz:

ay annemler beni halime bırakmıyorlar ki habire oraya gidiyorum yada onlar geliyor giremiyorum ama çok özlüyorum sizi vallaaa alım burda canımm
buluşmaya da gelemeyecem zaten 2 sinde gidiyorum
:gitme:

eşim geliyormuş o gelene kadar balkonu da yıkayayım hızımı alamadım yaaaa:)))
sonrada yemek yiyeceğiz gelirim yineeee

selam kızlar gülce 2 gündür acayip huysuzlaştı geçen ay vurulan verem aşınsının yeri yara olmaya başladı sanırım ağrı yapıyor offf bazen memeyi bile almak istemiyor umarım bi an evvel düzelir kızlar yine buluşuyomuşsunuz ya of istanbulda oturmayı çok isterdim bu arada Tubacım doğum günün kutlu olsun nice senelere canım a.s.

selam kızlar gülce 2 gündür acayip huysuzlaştı geçen ay vurulan verem aşınsının yeri yara olmaya başladı sanırım ağrı yapıyor offf bazen memeyi bile almak istemiyor umarım bi an evvel düzelir kızlar yine buluşuyomuşsunuz ya of istanbulda oturmayı çok isterdim bu arada Tubacım doğum günün kutlu olsun nice senelere canım a.s.

Selam canım verem asısından değildir o bence canım zaman geçmiş üzerinden.Yeni olduğunda ağrı yapar sadece.Aydönumlerinde huysuzluk ve alışkanlıkları değişirmiş.Büyük ihtımalle öyledir.Atlatırsınız cabucak insallah

KIZLAR BEN GELDIM OGLAN HUYSUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ne hedıyesıııııı kım yolluoz kızlarrr?hepımızsek bende warımmmm okuyamadım gecmışı ondekı sayfayı bıle oglan pandomını kopartmaya hazırlanıooooooooooooooooooooooo

Defnoşumu yıkadık, emzirdim, salıncağında uyuyor şimdi zemuszemus Bende yavaş yavaş koltukta uyku moduna geçiyorum bacılar öptüm hepinizi a.s.

Bu arada kırdıkaçtı yapılışı : Kıyma,soğan,domates ve salça kavrulur. Üzerine ince küp şeklinde doğranmış patatesler eklenir. Biraz sıcak su konur ve patateslerin yumuşaması beklenir. En son üzerine yumurta kırılır ve ocaktan alınır alkisalkisalkis

OFFFFFFFFF BEN GELDİMM KIZLAR 2 GÜNDÜR ABLAM BENDEYDİ EVDEDE PEK DURAMADIK O YÜZDEN BURAYA UĞRAYAMADIMkafamçokkarıştı

BANUCUM HEDİYE OLAYINA BENİDE YAZ BACUM...:lepi::lepi:

TUBACIM BENDE DÜŞÜNÜYORDUM BU HATUN BİR GÜN TEMİZLİK YAPTI 3 GÜN KALKAMADI DİYE delikafaduldendelikafadulden MEGERSEM GÜNAHINI ALMIŞIM :kedi: AMA MAŞ İYİ GEZMİŞSİN VE DENİZE BİLE GİRMİŞSİN BEN HALA DENİZEDE GİREMEDİM YAHUUU kötükedihüsokötükedihüso
NEYSE DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CNM ŞenizŞeniz

SİRİBRON CNM BAZEN HUYSUZLUKLARI TUTUYOR MALESEF CNM :1no2:

İNCİHAN DEMEK SENDE EN SONUNDA ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIN HE OĞLUŞLA YANLIZ ÇIKMAYA BAŞLADIYSAN BUNDAN SONRA SENİDE EVDE BULAMAYIZ kaydirigubbakcemile3

ESEN BACIM AFERİN SANA HAMARATLIĞIN TUTMUŞ HEE naniknanik

Back
X