Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese iyi akşamlarrra.s. bu akşam babası ile oğluşuma kanguru aldık..bakalım yrn deniycez... gezmeye çıkarıcam bakalım sevicekmikaydirigubbakcemile2 evde denedim yüzü dışa dönük koyunca ön tarafı emiyo hepsırnaşık şey
kızlar ya size bişi sorucam...geçen gelen bi misafirimiz hergün nasıl yıkıyosun korkmadan dedi...(ben tek başıma yıkıyorum) kulağına su kaçarmış çok ağrırmış filan...dikkat ediyorum ama ara sıra az da olsa kaçıyo olabilir...sizcede ağrı filan yapar mı? sonra kulak çubuğu ile hafifçe temizliyorum çok derine sokmadan ama sizler nasıl yapıyosunuz:uhm::uhm:
cnm sen yıkamaya devam et su kaçsada bişey olmaz
bizimkinde biraz kulak kiri çıktı dr önemli değil dedi
ağrı yapmazmış
sen yıkamaya devam et
ama sakın temizleme pamukla falan
içini asla elleme dedi dr.
sadece dışını temizle dedi
neyse ben yatmaya gidiyorummmmm öpüldünüz
güle güle kullanın canım inşallah sever siz evmişsiniz onay oğlunuzda.canım yıka bende yıkıyorum papiksle temizliyorum pismi gezsin yaniherkese iyi akşamlarrra.s. bu akşam babası ile oğluşuma kanguru aldık..bakalım yrn deniycez... gezmeye çıkarıcam bakalım sevicekmikaydirigubbakcemile2 evde denedim yüzü dışa dönük koyunca ön tarafı emiyo hepsırnaşık şey
kızlar ya size bişi sorucam...geçen gelen bi misafirimiz hergün nasıl yıkıyosun korkmadan dedi...(ben tek başıma yıkıyorum) kulağına su kaçarmış çok ağrırmış filan...dikkat ediyorum ama ara sıra az da olsa kaçıyo olabilir...sizcede ağrı filan yapar mı? sonra kulak çubuğu ile hafifçe temizliyorum çok derine sokmadan ama sizler nasıl yapıyosunuz:uhm::uhm:
havuz deniz mi oy oy oy benim içinde gir canımevet tutkuncum,kızkardeşimin evindeyim. yazlık site burası. denize,havuza filan girmek için geldik. 3-4 gün daha sizinleyim. yavaş yavaş okuyorum geçmişi. neler olmuş ben yokken!!
öfffffffff okurken sinirini içindeki nefreti hissettim resmen.Canım eşin dinlememiş bile seni kafasının dikine gitmiş halbuki seni ve 2 oğlunu düşünüp üzmemeliydi seni.sana boşver desemde kafanda binbir öfke nöbeti geçiyordur sakin ol sonra kendini yıpratma ve umrunda değil gibi davran eşine anlasın yanlışınıkeyfim kaçtı aksam üzeri alinin ağlama sendromu karnımın acıkması deli oldum ev çok sıcak oldu aldım balkona çocuklaro neyseemmmm ........yemek yedim pestil oldum dikiş yerlerimde ağrı vardı yürüyüş yapamadım zaten ne yürüyüş ne ütü yapmaya halim kalmadı yaaaa
aksam yemek yedik vs.çocuklarlayız eşim dedi annemi arayım gelsin dedim bırak dinleneyim bu hafta dedim....başladı konuşmaya annemin zararı var işte çocuklar özledim demiş bekar kaynıma bizimkide ben ararım annemi gelir demiş dedim haftaya değil sonraki hafta gelsin neymiş bu hafta kaynım yokmuş illa gelsinmiş.......sonrada bana eskiden annem için sen ara derdin sen çağırırdın dedi...şimdi neden böle resmen annemi istemiyorsun.....evet eskidende ben bendim şimdikide benim eskiden maske yoktu düşsün dedim....demek eskideki gibi değil bazı şeyler dedim .........ay efendim annesi 70 yaşına gelmiş en fazla 5 sene daha yaşarmış hamilyeken bize bir 1 milyar birkere 600 milyon ve 300 milyon vermiş maddi çokkkkkkkkkk destek olmuşş (bu saydıkları sadece) ben hastanede yatarken gitmiş annesine annesi ona bakmışşş hayret oldum tabi bu söze tabiki bakacak yaaa ama benim kocam minnet duyuyor annesine ona bakmış diye oda 40 günde 10 gün kalmıştır toplam......
dedimn verdiği para çokmu senceeee senin orada kalman kadar doğal ne var dedim...
benim annemde 80 gün bekledi beni......500 milyonluk çocukalra alışveriş yaptı dedim anneme o zaman ömür boyu minnettarmıyız biz dedim.....annemin ben evladıyım herşey yapar insan evladı için herşey para depil dedim.....neyse sonuçta resmen annesini istemedim durumunda oldum ben ..........
sonra bana kızsada annesini aradı ama ulaşamadı ....bakalım gelecekmi bu hafta annesi işyerinden arayacakmı ararsa burnundan getirecem hayatııı ona
cuma alırız adresleri tatlım sonra yollarız alınca perşembe ona göre anlaşırız belirleriz yeri ve zamanı.iyi geceler kızlar geçmiş baya birikmiş bende düzen yok bu ara hiç giremiyorum
tutkuncum senle çıkmışız çekilişte cuma alırız adresleri eşim inş izin alır cuma günü yeni müdür geliyor ondan sıkıntı ya olmadı ben dolmuşla gelcem kadıköye perşembe haberlerşiriz son kez kızlar kadıköyde nerde buluşcaz kaçta bide
yarın ben işyerine gitcem sevk alıp rapor alıcam biraz inş bir 20 günlük bir yerden bulabilirim çarşamda dişi çektircem
off ya çok korkuyorum
Hava çok sıcak eşim uyuyor ben sıcaktan uyuyamıyorum :S
Eşim askere gidecek son 8 günümüz kaldı off off
Dün bir arkadaşımızla Antalya turu yaptık güzel ve eğlenceliydi :)
kızlar bana süt arttırıcı bişeyler önerin lütfen
neden böyle azaldı ki sütüm anlamadım ya
başta ne güzel şakır şakır geliyordu
rezene çayı işe yaramadı
yavrumnegüzel uyuyacak süt gelmşyo sinir oluyo
başlıyo ağlamaya
sonra hadi kalk mama yap soğusunda içsin de sonra zaten uyuyumuyor ütün işlerimde kalıyor
ne yapsam bilmem ki