Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba nasılsınız bebişler nasıl?.. banucum nasılsın? alyanslarınız hayırlı olsun.
ayy korkma canım.geçen hafta bende çektirdim yirmilik dişimi hemde. 10 dakikalık iş. acısız! çektirdim kurtuldum,ohh bee!iyi geceler kızlar geçmiş baya birikmiş bende düzen yok bu ara hiç giremiyorum
tutkuncum senle çıkmışız çekilişte cuma alırız adresleri eşim inş izin alır cuma günü yeni müdür geliyor ondan sıkıntı ya olmadı ben dolmuşla gelcem kadıköye perşembe haberlerşiriz son kez kızlar kadıköyde nerde buluşcaz kaçta bide
yarın ben işyerine gitcem sevk alıp rapor alıcam biraz inş bir 20 günlük bir yerden bulabilirim çarşamda dişi çektircem
off ya çok korkuyorum
sabah 7de kalkıp denize gidiyoruz. öğleden sonrada havuzdayız. bugün 1 saatimi de sana ayırayım o zaman:)güle güle kullanın canım inşallah sever siz evmişsiniz onay oğlunuzda.canım yıka bende yıkıyorum papiksle temizliyorum pismi gezsin yani
havuz deniz mi oy oy oy benim içinde gir canım
öfffffffff okurken sinirini içindeki nefreti hissettim resmen.Canım eşin dinlememiş bile seni kafasının dikine gitmiş halbuki seni ve 2 oğlunu düşünüp üzmemeliydi seni.sana boşver desemde kafanda binbir öfke nöbeti geçiyordur sakin ol sonra kendini yıpratma ve umrunda değil gibi davran eşine anlasın yanlışını
cuma alırız adresleri tatlım sonra yollarız alınca perşembe ona göre anlaşırız belirleriz yeri ve zamanı.
kızlar merhaba nasılsınız bebişler nasıl?.. banucum nasılsın? alyanslarınız hayırlı olsun.
kızlar ne çekilişi ya ben giremeyince ehrşeyden yoksun kalıyorum keşke bende katılsaydım![]()
Manıkur pedikür ağda kaş bıyık fön yaptırmak istiyorum ya cok bakımsızım.Aynaya bakmak istemiyorum bide siskoyum.Eski halime ne zaman dönücem acaba.Cok saldım kendimi doğumdan beri offff.Annemi aradım gelicek birazdan azıcık kuaföre kacayım barı
kayınvalide artık bende kalıcak kızlar hem de temelli kızı evlendi ve tek oğlu benim eşim ve ben onu iç sevemiyorum kızlarına gitmiyor kadın ölürüm de gitmem diyor by pass geçirmiş biz evlenmeden önce şeker ve tansiyonu var yalnız kalamıyor off ya benim canım çok sıkkın ben ne yapıcam
kayınvalide artık bende kalıcak kızlar hem de temelli kızı evlendi ve tek oğlu benim eşim ve ben onu iç sevemiyorum kızlarına gitmiyor kadın ölürüm de gitmem diyor by pass geçirmiş biz evlenmeden önce şeker ve tansiyonu var yalnız kalamıyor off ya benim canım çok sıkkın ben ne yapıcam