2009 Mayıs Anneleri

tunaydın kızlar nasılsınız bızde dr dan geldık daha yenı yemek yedık hemen
kızlarvilk adetımın ustunden 40 gun gecmısken dun aksam esıme test aldırdım korka korka yaptım negatıf cıktı sabahındada hasta olmusum cok sevınclıyım olmayıncada sorun
oglum hep sagında uyuyordu dr usg falan ıstedı goze goturduk usgde solda hafıf kalınlasma olmus mınımal drecede sezeryan oldugu ıcın kanama olmamıstır ddıler sadece alıskanlık olmus egzersız yaptrın dedıler o tarafa oyuncak falan koyacam dıkkat cekıcı bakalım duzelır inş

sağloun kızlar sonu belliydi baştan ya benim kaynana benim annaneyle yaşıt çok üzgünüm

tülaycım gitmiyor kızlarıma gitmem diyor eski kafa tam yani gitsede 10-15 gün ancak

canım takmamaya çalış artık.sonuçta hepimizin başına gelebilir.ama bebeişin var fazla üzlür strese girme canım.

kızlarvilk adetımın ustunden 40 gun gecmısken dun aksam esıme test aldırdım korka korka yaptım negatıf cıktı sabahındada hasta olmusum cok sevınclıyım olmayıncada sorun
oglum hep sagında uyuyordu dr usg falan ıstedı goze goturduk usgde solda hafıf kalınlasma olmus mınımal drecede sezeryan oldugu ıcın kanama olmamıstır ddıler sadece alıskanlık olmus egzersız yaptrın dedıler o tarafa oyuncak falan koyacam dıkkat cekıcı bakalım duzelır inş

canım geçmiş olsun.

kayınvalide artık bende kalıcak kızlar hem de temelli kızı evlendi ve tek oğlu benim eşim ve ben onu iç sevemiyorum kızlarına gitmiyor kadın ölürüm de gitmem diyor by pass geçirmiş biz evlenmeden önce şeker ve tansiyonu var yalnız kalamıyor off ya benim canım çok sıkkın ben ne yapıcam

cnm ya cok zor bı durum ama baska care yoksa ne yapcan allah sabrını verır ıns, bakıma muhtac degıl herhalde

sağol banucum ya senin görümcede gitmedi değilmi seninle kaderimiz aynı ama benimki ömürlük tabi o kadar dayanabilirsem boşanmayı bile düşünüyorum bazen

yok bitanem gitmedi gitmeyide düşünmüyor rahatı yerinde nasılsa şöyle düşün inan ozaman olumlu yaklaşıyorsun bende yaşlansam gidecek yerim olmasa oğlum ve gelinim sahiplenmese üzülürdüm kendini avut ama boşanmayı düşünme asla tatlım sonuçta annesi atamaz ki ben hep böyle düşünürüm yoksa ben şimdiye çoktan ayrılmıştım inan
kayınvalidem 8 ay kaldı benimle tatile geldim deyip neler çektim en sonunda gitti şükür ama kızını bıraktı iki yılı geçiyor kızı geleli düşün artık görmüyorum konuşmuyorum varlığı beni rahatsız etmiyor

durum parmaklarını keşfetmeye başladı oynuyor emiyor dün çok güldük valla :)))) yağmurda kıskanlık yapıyor durmadan sen geldin herşey değişti diyor kardeşine aslında onada çok ilgi gösteriyoruz zamanla alışacak artık :)))

BANUCUM ACAYıP HIZLI BÜYÜORLAR BEN,ıMKı ELLERıNı KEŞFı BıTıRDı ŞU AN TUHAF SESLER ÇIKARTIYOR HABıRE MAMMAM DıYE ÇIĞLIKLAR ATIYOR:):)ama sürekli ellerini siliyoruz çünkü şapır şupur emmeyi seviyorcuk cuk diye:):

sağloun kızlar sonu belliydi baştan ya benim kaynana benim annaneyle yaşıt çok üzgünüm

tülaycım gitmiyor kızlarıma gitmem diyor eski kafa tam yani gitsede 10-15 gün ancak
zor bi durum canım allah kolaylık versin sana sevdiğin adamın annesi onu o doğurdu öyle düşün biraz rahatlarsın

canım önemli bi şey o ben 40 günlükken götürmüştüm benim oğlan karnımda hep bi tarafa yatmış doğdu hep aynı tarafa yatıyordu sağ tarafı kafa hep oraya çekiyordu şükür şimdi epey toparladı hareketlerle yüzü koyun yatır bol bol ve yastıkla destekle yan ve sırt üstü yatarken

durum parmaklarını keşfetmeye başladı oynuyor emiyor dün çok güldük valla :)))) yağmurda kıskanlık yapıyor durmadan sen geldin herşey değişti diyor kardeşine aslında onada çok ilgi gösteriyoruz zamanla alışacak artık :)))

banucum maşallah benim oğlan da şapur şupur emiyor ellerini ama henüz açıp bakmıyo
yağmur için zor bi durum ama yakında kabullenir

BANUCUM ACAYİP HIZLI BÜYÜORLAR BEN,İMKİ ELLERİNİ KEŞFİ BİTİRDİ ŞU AN TUHAF SESLER ÇIKARTIYOR HABİRE MAMMAM DİYE ÇIĞLIKLAR ATIYOR:):)ama sürekli ellerini siliyoruz çünkü şapır şupur emmeyi seviyorcuk cuk diye:):

canım maşallah çok şekerler bizimkide babasıyla konuşuyor öpücük atar gibi ses çıkarıyor agu diyor arasıra yerim ben onları maşallah :nazar:

merhaba kızlar nasılsınız dün eşimle alyanslarımızı değiştirdik çok sevindim :)))))) sonra biraz gezdik
bugünde iş yerindeyim :((( sizlerde ne var ne yok
ne güzel yeni anneye yeni alyans yeni bi alyans hoşuna gitmiştir ikinizinde parladığı için hep gözün ona takılıyordur hani ilk evlendiğinde ona bakarsın ya güle güle mutlu huzurlu ve iyi günlerde kullanın.
Hava çok sıcak eşim uyuyor ben sıcaktan uyuyamıyorum :S
Eşim askere gidecek son 8 günümüz kaldı off off
Dün bir arkadaşımızla Antalya turu yaptık güzel ve eğlenceliydi :)
Allah kavuştursun canım.hoşgeldin yenimisin
günaydınlarrr kızlar kimseler gelmemiş kahvaltı yaptım netten dizi izliyorum

sonra yimek yapacam

yürüyüş yapacam ama şimdi kalkıp evi süpürecemm
hamaratım üzme kendini işlerbitmez keyfne bakkkkkkkkk
Hoşbulduk arkadaşlar bebişim iyi ama her gün 2 defa yıkamak artık biraz zor oluyor bi yol bulmam lazım
cnm çok zor ama sıcaksa bebeğede yazık
canım donem donem sutun azalır artar merak etme sana benım kulandıgım seylerı soyleyım ben kuru ıncırı 4 yda 5 tane 1 lt suda kaynatıyorum ve gun ıcınde bunu ıcıyorum
hemen hemen hergun
sonrda gunde 2 lt yakın su tuketıyorum.sutum boyle artı ayrıcada fırsat buldukca dınlandım.
doğru suyu hele yazın bol içmek lazım.canım sende yenimisin

herkes nasıl iyi misniz nerde bu millet :)
kızlar ya benim ticker görünmüyo yanlış mı yaptım acep
burdayız sen nerdesin
kızlar ne çekilişi ya ben giremeyince ehrşeyden yoksun kalıyorum keşke bende katılsaydım:(:(
canım isteyen varsa bi liste daha yapılsın katılmayanlardan onlar eşleşsin nedersin İLGİİİİİNNNNNNNN
Tünaydın Kızlar,

Bu gece burası cok sıcaktı ve Bora hıç uyumadı.Delirdik tüm gece resmen bi ara ben uyudum esim ilgilendi.Ay cocuğun bı altını almışkı sormayın yarı popo içerde yarısı dışarda nasıl becermiş anlamadım.Uykusuzluk cok zor ya bi düzene girse su cocuk.

Esra dedene geçmiş olsun canım.İyi yapıyorsunuz toplanmakla moral olur onada.Bende cok ama cok gelmek istedim ama olmadı şte canım ya.Cuma esiminde önemli işi var.Yanlızda cocukla göndermiyor haklı oluyor.

Pınar aynı dert bendede var.Karsı komsumun oğlu.Boranın sesini duymasın hop bizde birde evin içine akulu araba getiriyor.Tır tır sesi deli ediyor beni.
CANIM YA insan bazen tükeniyor ve bebeğe hayret ediyor sabır canım.Eşinede güldüm iyi almış altını benimki kaldırıyor beni
Sağol canım dedem ve ananem bizim için çok önemli onların elinde büyüdük o kadar çok anımız varki yaşlılıklarını ve hayatın kurallarını bazen kabullenemiyoruz dedem için özellkile Türkiz büyük moral olcak göremediği için çok üzülüyordu.
Ay bu ufaklıklarda bi komik bizimkilerde öylemi olcak ki bizim yandaki de Türkize kreşteki kız arkadaşlarının ismini vermemi istiyor çok güldüm vallA
ayy korkma canım.geçen hafta bende çektirdim yirmilik dişimi hemde. 10 dakikalık iş. acısız! çektirdim kurtuldum,ohh bee!

sabah 7de kalkıp denize gidiyoruz. öğleden sonrada havuzdayız. bugün 1 saatimi de sana ayırayım o zaman:)

ben kendi adıma iyiyim. bebişimde iyi çok şükür tülaycım. sen nasılsın? bu çekiliş işini de ben tesadüf gördüm. çekişilte çıkanlar bebişlerimize hediye alacaz.opuyorumnanaktan
Ay sağol canım ya ferahladım şu an benim için mi giriyosun yoksa
Manıkur pedikür ağda kaş bıyık fön yaptırmak istiyorum ya cok bakımsızım.Aynaya bakmak istemiyorum bide siskoyum.Eski halime ne zaman dönücem acaba.Cok saldım kendimi doğumdan beri offff.Annemi aradım gelicek birazdan azıcık kuaföre kacayım barı
Ay yazın daha da ağırlık yapıyor.Yarında ben gidicem ama ben manikür pedikür yaptıramıyorum içim almıyor daha doğrusu gıdık alıyorum

canım aynen bende bugün iş çıkışı kuaföre atıcam kendimi.şişkoluğu sorma ben 48 kiloydum şimdi 59 biran önce zayıflamam lazım bakalım diyete başladım nasıl olcak sonuç
kız yine iyisin sen bizi görmedin tabi
kayınvalide artık bende kalıcak kızlar hem de temelli kızı evlendi ve tek oğlu benim eşim ve ben onu iç sevemiyorum kızlarına gitmiyor kadın ölürüm de gitmem diyor by pass geçirmiş biz evlenmeden önce şeker ve tansiyonu var yalnız kalamıyor off ya benim canım çok sıkkın ben ne yapıcam
Ay canım ya çok zor ama yapacak bişeyde yok sabır
evet kışın vermek daha kolay olur umarım.bende almıyorum pek bişey eski kıyafetlerime sığcağım diye söz verdim kendime bide eşime inat sen hayatta artık zayıflayamassın diyor:(:(
ah bu eşler bizi gaza mı getiriyolar yoksa beğenmiyorlar mı bu halimizi anlamadım

tülaycım verirsin bitanem zamanla bünye meselesi ben eski kıyafetlerimi giyiyorum kısa sürede verdim ama yinede var fazlalığım
kızlar beni durdurup nasıl verdin kilo diyorlar hoşuma gidiyor :)))))
ama hiç takmadım yine yedim içtim ama emzirmeye bağlıyorum vücudumun çabuk toparlanmasını
formu çabuk yakalamışsın

canım ya benimde en büyük korkum kaynanaa bigün bakmak zorunda kalmam bide bizim ipler kopuk nefret doluyuz
kızlar uzun bir geçmişten sonra geldim.Türkiz 4 te uyudu hala uyuyor uyandıramayınca yine uykysunda verdim mamasını dün soğuk erik suy içmiştim bugün boğazlarım ağrıyor sıcak çay içtim şimdide limon içicem iyi gelir inşallah

banucum maşallah benim oğlan da şapur şupur emiyor ellerini ama henüz açıp bakmıyo
yağmur için zor bi durum ama yakında kabullenir

çok tatlılar maşallah aslında çalışan anne olmak zor bebeğinin en güzel zamanında yanında olamıyorsun bazen keşke bir yaşına kadar yanında olabilseydim diyorum ama daha iyi bir hayat için çalışmak gerekiyor hayırlısı
yağmur zamanla alışır inşalalh

canım geçmiş olsun ya benim kızda hep sola yatıyor bende diğer tarafa döndüremiyorum şimdi daha dikkatli davranıyım.

canım ya Yağmurda kıskanır gerçekten normal yani ama hafif atlır inşallah
BANUCUM ACAYİP HIZLI BÜYÜORLAR BEN,İMKİ ELLERİNİ KEŞFİ BİTİRDİ ŞU AN TUHAF SESLER ÇIKARTIYOR HABİRE MAMMAM DİYE ÇIĞLIKLAR ATIYOR:):)ama sürekli ellerini siliyoruz çünkü şapır şupur emmeyi seviyorcuk cuk diye:):
canım yerim ben onu ya

zor bi durum canım allah kolaylık versin sana sevdiğin adamın annesi onu o doğurdu öyle düşün biraz rahatlarsın

canım önemli bi şey o ben 40 günlükken götürmüştüm benim oğlan karnımda hep bi tarafa yatmış doğdu hep aynı tarafa yatıyordu sağ tarafı kafa hep oraya çekiyordu şükür şimdi epey toparladı hareketlerle yüzü koyun yatır bol bol ve yastıkla destekle yan ve sırt üstü yatarken
bende yapayım dikkat edeyim artık

tutkuncum sorma bitanem alyansıma bakıp bakıp mutlu oldum farklı bir his dediğin gibi şekercim:)
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tutkuncum valla istanbulda olsam mutlaka tanışmak isterdim ama antalyaya gelirseniz mutlaka beklerim
canım bende kimbilir belki Antalya ya gelirsek tanışırız.

Back
X