Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim kızda sağına yatıyordu hep doktor kafası yamuk sonra düzelmez dediği günden beri sürekli birgün sağ birgün sol yatırdım şimdi artık düzeldi
cnm ya oyle bı alısmıskı yastık koyuyorum uyurken ugrasıp o tarfa burnunu sokuyo bıdezor bi durum canım allah kolaylık versin sana sevdiğin adamın annesi onu o doğurdu öyle düşün biraz rahatlarsın
canım önemli bi şey o ben 40 günlükken götürmüştüm benim oğlan karnımda hep bi tarafa yatmış doğdu hep aynı tarafa yatıyordu sağ tarafı kafa hep oraya çekiyordu şükür şimdi epey toparladı hareketlerle yüzü koyun yatır bol bol ve yastıkla destekle yan ve sırt üstü yatarken
canım geçmiş olsun ya benim kızda hep sola yatıyor bende diğer tarafa döndüremiyorum şimdi daha dikkatli davranıyım.
saol cnm dıkkat etmek gereklı ama ben nasıl alıstırcam bılmıyorum aglıyo uyumuyo yınede o tarafa dönuyor
Tülaycım benimki de öyleydi hep sola bakıyor, sürekli sola yatıyor, doğru yapmışsın ben de bir o tarafa bir diğerine yatırıyorum
Sen çalışıyormusun canım, bebişe kim bakıyor peki?
Ben bugün 20 gün rapor aldım kaydirigubbakcemile2
cnm ya oyle bı alısmıskı yastık koyuyorum uyurken ugrasıp o tarfa burnunu sokuyo bıdecanım mama veriyosan hep o taraftan ver öyle alıştır.canım geçmiş olsun ya benim kızda hep sola yatıyor bende diğer tarafa döndüremiyorum şimdi daha dikkatli davranıyım.
saol cnm dıkkat etmek gereklı ama ben nasıl alıstırcam bılmıyorum aglıyo uyumuyo yınede o tarafa dönuyor
canım sağol seninde İstanbul da eğer gelirseniz beklerim herzaman.bak kızkardeşim yoktu oldu şimditutkunum herzaman beklerim antalyadada senin bir kardeşin var unutma:)))
canım Allahtan annen varmış yoksa çok zor.benimde 20 günüm kaldı şimdiden stres bastı.:çok üzgünüm:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbencanım evet çalışıyorum.annem bakıyor.
cnm ya oyle bı alısmıskı yastık koyuyorum uyurken ugrasıp o tarfa burnunu sokuyo bıdecanım mama veriyosan hep o taraftan ver öyle alıştır.
canım sağol seninde İstanbul da eğer gelirseniz beklerim herzaman.bak kızkardeşim yoktu oldu şimdi
sağol bitanem benim:)))))))))))):1hug:
EVET CANIMYA ALLAH RAZI OLSUN ANNEMDEN.o olmasa zor olurdu bakıcı bulmak snein kim bakacak canım bellimi
canım Allahtan annen varmış yoksa çok zor.benimde 20 günüm kaldı şimdiden stres bastı.:çok üzgünüm:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ay kızlar telefonum aramalara kapanmış hazır karttı kontör yüklemedim diye daha içinde 50 kontör vardı yanmışmıdır ki
Allah bebişlerimize uzunnn ömür versin ben seneye yaza kadar çalışmayacağım en güzel zamanlarında yanında olmak istiyorum bebeğimin seneye de annemler buraya taşınırlarsa (inşallah) anneme bırakacağım ama taşınmazlarsa ne yaparım bilmiyorum. yabancı birine bırakmak istemiyorum oğluşumu.
Konyaaltı biz buraya nisan 5 de taşındık limanın tam karşısındayız ahh ahh karnım burnumdaydı Kütahya'dan geldiğimde :) sen neresindesin gerçi pek bi yeri bilmiyorum