2009 Mayıs Anneleri

tülaycım aynen valla eve gittiğimde onlara sarılmak koklamak yenidon doğmak gibi :))))

canım aslyn sanada iyi yüzmeler tatlım

benim doğum iznim bitti ama şu anda yaz tatilindeyim öğretmen olduğum için. eylülde de ücretsiz izin alıcam şubata kadar. eh ozamana kadar da bebeğim 8 aylık filan olacak. ondan sonra da kayınvalidem gelicek hazirana kadarsenağlamasenağlamasenağlama hiç istemiyorum ama ufacık bebeğimi de bir yabancıya teslim etmek istemiyorum. mecbur 4-5 ay katlanıcam.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben şimdi havuza gidiyorum.
tutkuncum ilk 1 saat senin için. akşama görüşürüz.

bu arada ankakuşunu numarası kimde var? bana çekilişte o çıktı ama dünden beri yok ki adresini alayım. bu hafta gönderemezsem eğer sonra çok uzar hediyeyi gönderme işi. çünkü yaylada olacam. bir an önce ulaşmalıyımkaydirigubbakcemile5 kemal bebişin hediyesini göndereyimopuyorumnanaktan

cnm sende memurdun sanırım ucretsız ızın almayı dusunmuyomusun ben 2 aydır ucretsızdeyım en erken ocakta baslarım belkı
evet canım saatlerim uygun benim annem bakıcağı içinde rahatım alamam zaten bebeğimiz olsun diye baya döküldük çok zorlanırız

cnm gelenleredemı kapanmıs belkı kontr yukleyınce gelır tam bılmıyorum cnm
gelenlere açıkmışşimdi kardeşim aradı yrn kontür yükleyim bari

ilk 3 ay sonunda aramalara kapanıyor sonraki 3 ayın sonunda hat kapanıyor yani büyük ihtimal daha bir iki ayın var kontur yükleyince açılır merak etme
sağol cnm
kızlar yoruldum akşam olsun gideyim eve yaaaaaaaaaaa durumla yağmurumu çok özledim
canım ya aklın hep onlardadır şimdi tabi
banucum bende özledim bebişimi
ya sizi görünce üzülüyorum ve ben neyapcam diye düşünüyorum

kızlar hiç iyi haberlerle gelmedim

1.kızım bronşit başlangıcı olmuş:((( çok üzgünüm sabah dr gittik ve öksürügüne baktı balgamlı bu öksürük dedi hoşuna gitmedi film çektik yavruma radyasyon aldı mecburen:(( bronşit başlangıcı tam cigerlere inmemiş dedi 6 adet igne verdi bugünden itibaren sabah akşam cumada kontrol var..

bu üşütmeyle olmamaış dedi evde kim öksürüyor dedi tamamen bulaşmış ona ve kardeşim bronşit hastası gecen gü
n bana temizlige gelmişti ve çok oynadı defneyle çok uyardım ama dinlemedi!!
bişide diemiyorum diyince kızını sevdirmiyo oluyosun gıcık anne oluyosun...

en kötüsüde eşimden zılgıt yedim kardeşime bastı fırçayı eve girer girmez kardeşimde darılıp gitti..
anneme gelmemide istenmedi ama maglum misafirler var zorla getirttirdim kendimi..
annm sagolsun ben bırakmam onları bende kalsınlar diyo..

2.si en sammmi arkadaşım 32 haftalık hamileydi ve pazar günü kanaması olmuş şimdi hastanede yatıyor çok sancı çekiyormuş ve ilaçlara ragmen 3 santim açılması varmış..
bugün yada yrn alıcaklarmış bebegi ciger geliştirici yapıyorlarmış..
çok istenilen bi bebekti herkesler kızın gözüne bakıyordu herşey gayet normal giderken böyle olmuş kuş olsamda yanına uçsam bakırköy acıbademde yatıyor banada uzak defne iyi olsaydı çoktan gitmiştim ama artık eşimi bekleyecegim..

misafirler çıkıyorlar birazdan yine girerim

bu arada ismim degişmiş sonunda parantezleri unutuyordum hep:)))

canım geçmiş olsun bebişine inşallah düzelir.arkadaşında allahın izniyle bebeğine sağsalim kavuşur inşallah.

1.kızım bronşit başlangıcı olmuş:((( çok üzgünüm sabah dr gittik ve öksürügüne baktı balgamlı bu öksürük dedi hoşuna gitmedi film çektik yavruma radyasyon aldı mecburen:(( bronşit başlangıcı tam cigerlere inmemiş dedi 6 adet igne verdi bugünden itibaren sabah akşam cumada kontrol var..

bu üşütmeyle olmamaış dedi evde kim öksürüyor dedi tamamen bulaşmış ona ve kardeşim bronşit hastası gecen gü

en kötüsüde eşimden zılgıt yedim kardeşime bastı fırçayı eve girer girmez kardeşimde darılıp gitti..
anneme gelmemide istenmedi ama maglum misafirler var zorla getirttirdim kendimi..

2.si en sammmi arkadaşım 32 haftalık hamileydi ve pazar günü kanaması olmuş şimdi hastanede yatıyor çok sancı çekiyormuş ve ilaçlara ragmen 3 santim açılması varmış..
çok istenilen bi bebekti herkesler kızın gözüne bakıyordu herşey gayet normal giderken böyle olmuş kuş olsamda yanına uçsam bakırköy acıbademde yatıyor banada uzak defne iyi olsaydı çoktan gitmiştim ama artık eşimi bekleyecegim..

cnm yaa defnos inş ııyılesır kısa zamanda ama bronsıt tekrarlayabılıyo sanırım cok dıkkat etmen gerekecek en kucuk usutmede yıneleybılır
arkadasın cnm rısklı zamanları atlatmıs allahım bebegını saglıkla ona versın
kardesınde boyle olmasını ıstemezdı cnm ama olmus eslerın tepkısı genelde boyle olur sen kardesıne uygun dille anlatırsın cnm o da anlayısla karsılar emınım

knk bitanem geçmiş olsun tatlım üzüldüm inşallah en kısa zamanda düzelir yiyenim hayırlısıyla
arkadaşında bebişini sağlıcakla kucağına alır inşallah tatlım

cnm çok geçmiş olsun...çok üzme cnm kendini allah daha kötüsünden saklasın...:Saruboceq:

canım geçmiş olsun bebişine inşallah düzelir.arkadaşında allahın izniyle bebeğine sağsalim kavuşur inşallah.

cnm yaa defnos inş ııyılesır kısa zamanda ama bronsıt tekrarlayabılıyo sanırım cok dıkkat etmen gerekecek en kucuk usutmede yıneleybılır
arkadasın cnm rısklı zamanları atlatmıs allahım bebegını saglıkla ona versın
kardesınde boyle olmasını ıstemezdı cnm ama olmus eslerın tepkısı genelde boyle olur sen kardesıne uygun dille anlatırsın cnm o da anlayısla karsılar emınım

knk bitanem geçmiş olsun tatlım üzüldüm inşallah en kısa zamanda düzelir yiyenim hayırlısıyla
arkadaşında bebişini sağlıcakla kucağına alır inşallah tatlım

cnm çok geçmiş olsun...çok üzme cnm kendini allah daha kötüsünden saklasın...:Saruboceq:
çok sagolun kızlar.. aysuncum biliyorum kardeşimde bebekken yakalanmıştı ve iflah olmadı her sene hasta düşün yazın ortası yine hasta...
allahım korusun bebegimi ama henüz tam bronşit sayılmaz heralde yaaa erken teşhis öksürügüde fazla degil ara ara hırıltıda yok şükür bakalım igneler iyi gelir inş...

kızlık günlerimden beridir ilk defa annmin evinde tek kaldım herkesler birden eminönüne yemege gittiler.. cnm yigenim 10 yaşında teyzeceim istersen kalabilirim seninle gitmem diyor:)) git gez tatlım dedim..

annm pazara gitmişti onları dolaba yerleştirdim, bılaşık makinesini boşalttım, kızımı doyurdum temizledim.. şimdi tüm parmakları agzında olmak üzere bana bakıyor:)))

canım sıkkın, allahım beterinden korusun bebişlerimizi..

canım üzülme bende küçükken bronşite yakalanmışım ama allah şükür erken teşhis olduğu için ben şu ana kadar hiç sorun yaşamadım sıkma canını.

Nurten cok gecmiş olsun canım.Kıyamam ona ben.Ama baslangıçıysa hıç uzulme.Yeğenim daha bir aylıkken olmuştu.ıgneler sayesinde cabucak atlattı ve sımdıye kadar hıç tekrarlamadı.Sımdıkı tevadiler daha iyi sonuç verıyor.

Back
X