2009 Mayıs Anneleri

aysuncum kanguru önerilerin için çook teşekkür ederim...en son senden de aldığım bilgiler üzerine gittik aldık kangurumuzu..resmine baktım aynısını almışız cnm...kraft ın mavi rengi....35 liraya aldık...bugün kullandık...oğlum uslu uslu durdu ve arabadan daha rahat oldu bizim için...benim için yani....artık 10 dk lık markete gitmek için bebek arabası indir çıkar yapmıycam...tekrar teşekkür ederim...

iyi akşamlar kızlar bende çıkıyorum öptüm hepinizi
iii aksamlar tatlım
aysuncum kanguru önerilerin için çook teşekkür ederim...en son senden de aldığım bilgiler üzerine gittik aldık kangurumuzu..resmine baktım aynısını almışız cnm...kraft ın mavi rengi....35 liraya aldık...bugün kullandık...oğlum uslu uslu durdu ve arabadan daha rahat oldu bizim için...benim için yani....artık 10 dk lık markete gitmek için bebek arabası indir çıkar yapmıycam...tekrar teşekkür ederim...

rıca ederım cnm aaa aynıı demek valla bede cok memnun kaldım artık buyuduklerı içinde içim rahat
senın ıcın cok ii olmus ya

kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar hepinize kuaföre uğrayıp bebişimi alayım annemden .bebişleride öptüm.
güle güle cnm
Nurten cok gecmiş olsun canım.Kıyamam ona ben.Ama baslangıçıysa hıç uzulme.Yeğenim daha bir aylıkken olmuştu.İgneler sayesinde cabucak atlattı ve sımdıye kadar hıç tekrarlamadı.Sımdıkı tevadiler daha iyi sonuç verıyor.
sagol tatlım bunu duymak iyi oldu inş. bizimkide tekrarlamaz tek tesellim ben üşütmedim üşütüpte kapmadı bu hastalıgı mikrop olarak kaptı işte sadece anne sütü verseydim bagışıklıgı daha güçlü olacagı için çok hafif atlatırdı..
nurten cnm uzme kendını bronsıt baslangıcı demıssın inş tamamen sıler gıder
inş. cnm

cnm hayırlı olsun kangurun gerçekten market için birebir bende 4. katta oturuyorum ve kanguru çok rahat oluyor.. ama daha uzun bi yol çekilmiyor sadece market maksimum 1-2 saat..

yawwww amma yazmışsını basım ağrıyoooo o yüzden geçmişe bakamıyorumm

bugün ütümü yaptım yemeğimi yaptım evi süpürdüm ama spor yapamıyorum çok yoruluyorumm yaaa

çocukları yıkadımmmm şimdi yemek faslı kafam şiştiii

kaynanamı zorunlu aradımmmmmm yaaaa şaşıyorummm bu kadınaaaa hayret bişeyyyy

aaaaaaaa evdemisin diyorrr bende dedimki diyorr eve gelseler beni çağrıırdı birsen dedim dediii

bende geldim dedim ama aaa gel demiyorumm sonra kuran okuyorum dedi

yine gelme ile ilgili bişey dedi hatırlsamıyorum .....bende gelmek istiyorsan buyur gel dedim cumaya kadar evdeyim dedim cuma gazmeye gidecem dedimm.....

işte bana ihtiyacın varsa gelirim ........diyecektim sana ihtiyacım olduğunda yoktun şimdi hiç gerek yok....offffffffffffffffff

çocuklar ele avuca geldi sevilmelik oldu yaaa gelecekmişş o gelecek çocuk bakıyorum ayağına

bende hizmet edecem etmiyorum sevmiyorum nefret ediyorum
artık kuş tutsa benim için eşimin annesi saygı duymak zorunda olduğumdan saygı duyuyorummm

bugün ütümü yaptım yemeğimi yaptım evi süpürdüm ama spor yapamıyorum çok yoruluyorumm yaaa

aaaaaaaa evdemisin diyorrr bende dedimki diyorr eve gelseler beni çağrıırdı birsen dedim dediii

yine gelme ile ilgili bişey dedi hatırlsamıyorum .....bende gelmek istiyorsan buyur gel dedim cumaya kadar evdeyim dedim cuma gazmeye gidecem dedimm.....

işte bana ihtiyacın varsa gelirim ........diyecektim sana ihtiyacım olduğunda yoktun şimdi hiç gerek yok....offffffffffffffffff

çocuklar ele avuca geldi sevilmelik oldu yaaa gelecekmişş o gelecek çocuk bakıyorum ayağına

artık kuş tutsa benim için eşimin annesi saygı duymak zorunda olduğumdan saygı duyuyorummm

bırsencım gecmıs olsun tatlım cok kafana takma bu erkkler hep aynı ana kuzusu oluyolar kaynananda fenaymıs hanı
sen kendını yıpratıp durma bugunlerde gecer

birsencim aradıgın için sagol tatlım ama bnm tel. kapanıyor sürekli:((
yenisi lazım yenisiiiiiii...

cnm kayınvaliden sen gel demesende gelicek gözüküyor çünki kocan annesine kıyamıyor..

hoş hiç bir koca kıyamıyor..

bugün beni anneme bıraktından hemn sonra tel.den aradı ve annem seni ararsa sakın çocugun bronşit oldugunu söyleme dedi bende şaşırdım aaa neden dedim efendim annesi üzülmesinmiiş,kafasına takmasınmış!!

güldüm ya sanki bmnm anne anne degil kadın kahroldu bugün..

ay ben onları takmıyorum kafama onlar hep taksa ne olur:dilcikar:

benim derdim bana yetiyor

sağlun aysun nurten ......neyse kocam aksam geldi annemi aradınmı dedi ben o sorana kadar demedim aradım diye ....karnı ağrıyo gibi davrandı ..neysee sordu sonunda aradım dedim

ohhhhh beee diyor ne o dedim devlet meselesimi bu dedim anlattım annene biz ümitmi verdik ben her anneme gidip geldiğimde onun buraya gelemsi ile ilgili deidm yok dedi neden gelecekmişde davet bekliyor gibi dedim.....biz h.sonu gidelimmi dedi bende dedim kayanama çok yakın arkadaşım var ona gidelim oradan da annene geçeriz bkalırız sabaha kahvaltı sonrası direk eve oturmak yok dedim tmm dedi

nurten gecmiş olsun cnm..
birsen ah cnm yaaa sıkma canını basında o kadar iş varken..

yaa kızlar zeynep bu akşam saatlerce ağladı katıldı kaldı..2gündür kakasını yapamıo ondan sanıırım çok gerginim

fulyam kaka yapamadığından ağlıyordur cnm benim ağzına zeytin yağı verr poposuna masj yap en son olmadı ftil at bebekler için eczanede satılıyor yarım atıyorsun...

selam kizlar a.s.

sabahtan beri yaziyorum gönderemedim bi türlü :S

cok fena sirtim tutuldu yavs..sag tarafimi kipirdatamiyorum resmen :S eşim krem sürdü biraz masaj yapti yumusadi gibi..inşaAllah gecer..cok zorluyor beni :s

nurtencim cok cok gecmiş olsun defne kuzuma..sıkma canini..bronsit öyle kalici degildir cogu zaman..sen kötüyü cagirma ;) inşaAllah hemencecik atlatir kuzucuk ;)

birsencim sıkma canini ya..boşver kadin gelsin görsün gitsin..sorun etme hiç..sana laf sokunca he de gitsin..

marliyncim sana ne diyecegimi şaşirdim canim..yakinlarinizda bi ev felan tutsa olmazmi ya..Allah yardimcin olsun canim a.s.

tutkuncum gecmis olsun dedecigine..git gör muhakkak..bi duasini al..dedeler cok kiymetlidir a.s. fazla girememek konusuna gelince giriyorumda yazamiyorum ya..sürekli hata veriyor..

ay daha neler neler yazmiştim ama hepsi uctu gitti kafamdan..

hepinizi ve tüm boncuklari öptüm kocaman opuyorumnanaktan

KIZLAR uyuyormusunuz biz kızımla oturuyoruz kızım ellerini boğazına sokma derdindezemuszemus

anacim kizida kendine benzettin he :D bu saatte ne enerjisi var bu veledin :D gündüz cokmu uyuyor?

benimkide artik el kisimin geçti direk penye attaniye ile kendini bogmaya calişiyor tobe tobe :))))) ciddiyim ama..artik altina battaniye koyamiyorum..sag-sol tarafi kafasina topluyor sonrada elleriyle bastiriyor kaydirigubbakcemile3 ben yüzünü acincada şaşkin şaşkin bana bakiyor zilli kaydirigubbakcemile3

kızlar hiç iyi haberlerle gelmedim

1.kızım bronşit başlangıcı olmuş:((( çok üzgünüm sabah dr gittik ve öksürügüne baktı balgamlı bu öksürük dedi hoşuna gitmedi film çektik yavruma radyasyon aldı mecburen:(( bronşit başlangıcı tam cigerlere inmemiş dedi 6 adet igne verdi bugünden itibaren sabah akşam cumada kontrol var..

bu üşütmeyle olmamaış dedi evde kim öksürüyor dedi tamamen bulaşmış ona ve kardeşim bronşit hastası gecen gü
n bana temizlige gelmişti ve çok oynadı defneyle çok uyardım ama dinlemedi!!
bişide diemiyorum diyince kızını sevdirmiyo oluyosun gıcık anne oluyosun...

en kötüsüde eşimden zılgıt yedim kardeşime bastı fırçayı eve girer girmez kardeşimde darılıp gitti..
anneme gelmemide istenmedi ama maglum misafirler var zorla getirttirdim kendimi..
annm sagolsun ben bırakmam onları bende kalsınlar diyo..

2.si en sammmi arkadaşım 32 haftalık hamileydi ve pazar günü kanaması olmuş şimdi hastanede yatıyor çok sancı çekiyormuş ve ilaçlara ragmen 3 santim açılması varmış..
bugün yada yrn alıcaklarmış bebegi ciger geliştirici yapıyorlarmış..
çok istenilen bi bebekti herkesler kızın gözüne bakıyordu herşey gayet normal giderken böyle olmuş kuş olsamda yanına uçsam bakırköy acıbademde yatıyor banada uzak defne iyi olsaydı çoktan gitmiştim ama artık eşimi bekleyecegim..

misafirler çıkıyorlar birazdan yine girerim

bu arada ismim degişmiş sonunda parantezleri unutuyordum hep:)))
ccanım çok geçmiş olsun dikkat et canım ya inşallah atlatırsınız.Sütün azda olsa vrsa limon iç sen bol bol kızada sıcağa yakın rezene ver iyi geliyor tabi ilaç herzaman etkilidir
arkadaşına üzüldüm Allah inşallah sağlıkla yavrusunu kucağına almayı nasip eder.

yavvvvvvvvvvv gıcık kaynanan yavvvvvvvvvvv üzme diyorum kendini boşver o debelensin sen rahat ol.şimdi 2 tane kapı gibi torunda aptın bişey yapamaz sen 2-0 öndesin.kocanda mecbur arayı bulacak
nurten gecmiş olsun cnm..
birsen ah cnm yaaa sıkma canını basında o kadar iş varken..

yaa kızlar zeynep bu akşam saatlerce ağladı katıldı kaldı..2gündür kakasını yapamıo ondan sanıırım çok gerginim
canım niye üzüyosun Zeynebimizi ya kaç kere yazdım dr eğer bebek 24 saati geçmişse yapamıyosa kakasını üzmeyin acı çektirmeyin yarım fitil atın rahatlasın diyor 2 gün olmuş sen hala bekliyosun fitil çok ucuz bide 2.5 lira eşim 4 paket almış aradınmı bulunmaz falan diye yapmadıysa hemen al rahatlat kızını ya ben 24 saat olunca baktım yapmıyor kullanıyorum
oyyyyyyyy geldım ama durmuyo gene oglan kızlarr yaaaaaaaaaaa:(((((((((((((((((((((((((((
güle güleeeeeeeeeeee canım
selam kizlar a.s.

sabahtan beri yaziyorum gönderemedim bi türlü :S

cok fena sirtim tutuldu yavs..sag tarafimi kipirdatamiyorum resmen :S eşim krem sürdü biraz masaj yapti yumusadi gibi..inşaAllah gecer..cok zorluyor beni :s

nurtencim cok cok gecmiş olsun defne kuzuma..sıkma canini..bronsit öyle kalici degildir cogu zaman..sen kötüyü cagirma ;) inşaAllah hemencecik atlatir kuzucuk ;)

birsencim sıkma canini ya..boşver kadin gelsin görsün gitsin..sorun etme hiç..sana laf sokunca he de gitsin..

marliyncim sana ne diyecegimi şaşirdim canim..yakinlarinizda bi ev felan tutsa olmazmi ya..Allah yardimcin olsun canim a.s.

tutkuncum gecmis olsun dedecigine..git gör muhakkak..bi duasini al..dedeler cok kiymetlidir a.s. fazla girememek konusuna gelince giriyorumda yazamiyorum ya..sürekli hata veriyor..

ay daha neler neler yazmiştim ama hepsi uctu gitti kafamdan..

hepinizi ve tüm boncuklari öptüm kocaman opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım
evet dedeme süprizimiz moral olcak.çokta özledim zaten

anacim kizida kendine benzettin he :D bu saatte ne enerjisi var bu veledin :D gündüz cokmu uyuyor?

benimkide artik el kisimin geçti direk penye attaniye ile kendini bogmaya calişiyor tobe tobe :))))) ciddiyim ama..artik altina battaniye koyamiyorum..sag-sol tarafi kafasina topluyor sonrada elleriyle bastiriyor kaydirigubbakcemile3 ben yüzünü acincada şaşkin şaşkin bana bakiyor zilli kaydirigubbakcemile3
canım çok talıya iyice hareketlendiler ve devamlı kotrol altında tutmak gerekiyor.
bu arada valla bana benzedi sabah 4-5 e kadar oturuyor sonra bi uyuyor 1 e kadar arada ben tabi altını alıyorum mama veriyorum 2 kez o devam ediyor.bide üstünden battaniyeyi ayaklarıyla atmayı öğrendi sorma hep üstünü açıyor

kızlar merhabalar misafirim gitti kızımz çok güzel ciciler geldi.kızımda bugün maşaallah çok usluydu.
Buradaki teyzemin Duru isminde torunu var Türkiz i kıskanıyor 4 yaşında şimdiye kadar belirgin değildi Almanya dan gelen teyzeme Türkiz in kıyafetlerini şerbet takımlarını falan gösterdim eflatun olanı aldı Almanya ya götürecek neyse arada benim kızı sıkıştırıyo Duru oyuncaklarını alıyor odasına gidip beşiğini sallıyor falan masumdu bunlar bunlar gitti yatak odasına bi girdim hangi arada girdiyse Türkizin mevlüt elbisesini kutudan çıkartmış çorapları herşeyi dağıtmış sanırım kıyafetide parçalamak istemiş gücü yetmemiş kıyafeti 8 olmuş şaşırdım kaldım.
şimdi dedem bağırak kanseriymiş dr lar durum ciddi demişler bütün torun ve çocuklar Eskişehire gidiyor Almanyadaki teyzemde ondan geldi bizde cumartesi gidicez ve Duruyla aynı evde Türkiz bir hafta geçirecek çok dikkatli olmam lazım ufacık bişey yapsa eşim le ben papaz olurum bana kızar var işim yani hem gitmişken babamın mezarını ziyaret edicem torununu götürücem.hiçbiyere gitmeyi düşünmezken ve gelemem demişken eşim bugün neduruyosun kaybettiğinde keşke demek içinmi dedi bende gidelim dedim.Cuma buluşma olduğu için cumartesi gidicez.

Canım çok geçmiş olsun gidin tabi çok sevinir Türkiz'i gördüğüne.Annenin sizinle gelmeside iyi olmuş göz kulak olacak birinin olması süper olur.Hem ufak tehlikelerden de kurtulmuş olursun yerimseniben.Siteyede baktım 140 cnm ya ben başka bir sitede 120 ye buldum ordan alıcam sizinki geldimi?

Ay şaka gibi kızlar ya delikafadulden Tam işlerimi bitirdim , Defnoş'u uyuttum, duşumu aldım rahat rahat oturabilirim yada tatlımı yapabilirim diye düşünürken karşı komşumun 7 yaşındaki kızı geldi. Annesi ve 6 aylık kardeşi uyumuş, oda tüm yıl sonu gösterisi cd'lerini almış bana gelmiş. O gelince onun sesine Defne uyandı. Tabi uykusunu alamadığı için mızmızlandı sürekli kucakta durmak istedi. Kızda hiç susmuyor, sürekli Defne'yi mıncıklıyor, kucağına almak istiyor. Cd'leri bana izletmeye çalışıyor. Ay çıldırdım ama ses çıkaramadım. :1shok: Eşim gelene kadar tam 2 saat bizde durdu. Eşim gelince gitti. Tabi ben hadi yemek hazırla, ye, mutfağı topla, Defne'yi uyut derken bu saat oldu ve yorgunluktan geberiyorum :bbo: Acil sızmam gerek. Yarında misafir geleceği için kayınvalidemde olacağım. Öptüm sizleri a.s.

Annesi napıyomuş acaba bu arada ya bizde anneyiz ama böyle şeyler yapmayız diye düşünüyorum.Anlayışlı olmak lazım bebekli bir kadına çocukmu gönderilir, haaaa çokmu görmek istiyor birlikte gelirsin 10 dk görür gidersin sanki kendi bebekleri ufakken onlar bu sıkıntıları yaşamamışlar anlamıyorum bu insanları.:olmaz:

herkese iyi akşamlarrra.s. bu akşam babası ile oğluşuma kanguru aldık..bakalım yrn deniycez... gezmeye çıkarıcam bakalım sevicekmikaydirigubbakcemile2 evde denedim yüzü dışa dönük koyunca ön tarafı emiyo hepsırnaşık şey

kızlar ya size bişi sorucam...geçen gelen bi misafirimiz hergün nasıl yıkıyosun korkmadan dedi...(ben tek başıma yıkıyorum) kulağına su kaçarmış çok ağrırmış filan...dikkat ediyorum ama ara sıra az da olsa kaçıyo olabilir...sizcede ağrı filan yapar mı? sonra kulak çubuğu ile hafifçe temizliyorum çok derine sokmadan ama sizler nasıl yapıyosunuz:uhm::uhm:

Hiç bişey olmaz canım benim oğlan 10 gün sonra 4 aylık olucak ben hep günde 2 kere yıkadım banyodan sonrada kulak içini ince tülbentle su varsa alıp kuruladım hiç birşey olmadı çok şükür :ecrin_bebek:

keyfim kaçtı aksam üzeri alinin ağlama sendromu karnımın acıkması deli oldum ev çok sıcak oldu aldım balkona çocuklaro neyseemmmm ........yemek yedim pestil oldum dikiş yerlerimde ağrı vardı yürüyüş yapamadım zaten ne yürüyüş ne ütü yapmaya halim kalmadı yaaaa

aksam yemek yedik vs.çocuklarlayız eşim dedi annemi arayım gelsin dedim bırak dinleneyim bu hafta dedim....başladı konuşmaya annemin zararı var işte çocuklar özledim demiş bekar kaynıma bizimkide ben ararım annemi gelir demiş dedim haftaya değil sonraki hafta gelsin neymiş bu hafta kaynım yokmuş illa gelsinmiş.......sonrada bana eskiden annem için sen ara derdin sen çağırırdın dedi...şimdi neden böle resmen annemi istemiyorsun.....evet eskidende ben bendim şimdikide benim eskiden maske yoktu düşsün dedim....demek eskideki gibi değil bazı şeyler dedim .........ay efendim annesi 70 yaşına gelmiş en fazla 5 sene daha yaşarmış hamilyeken bize bir 1 milyar birkere 600 milyon ve 300 milyon vermiş maddi çokkkkkkkkkk destek olmuşş (bu saydıkları sadece) ben hastanede yatarken gitmiş annesine annesi ona bakmışşş hayret oldum tabi bu söze tabiki bakacak yaaa ama benim kocam minnet duyuyor annesine ona bakmış diye oda 40 günde 10 gün kalmıştır toplam......
dedimn verdiği para çokmu senceeee senin orada kalman kadar doğal ne var dedim...
benim annemde 80 gün bekledi beni......500 milyonluk çocukalra alışveriş yaptı dedim anneme o zaman ömür boyu minnettarmıyız biz dedim.....annemin ben evladıyım herşey yapar insan evladı için herşey para depil dedim.....neyse sonuçta resmen annesini istemedim durumunda oldum ben ..........
sonra bana kızsada annesini aradı ama ulaşamadı ....bakalım gelecekmi bu hafta annesi işyerinden arayacakmı ararsa burnundan getirecem hayatııı ona

Offff be Birsom ne diyimki hepimizin hayatını kenarından köşesinden yakalayan bir kaynana mevzuu var takmamak mümkün değil kocalara laf anlatmakta ben artık saldım haaa kendine hakim olabiliyomusun dersen halen olamıyorum ama kulak tıkamayı başarabiliyorum artık sanırım.Allah onlara uzun ömür versin bizede sabır ne diyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar geçmiş baya birikmiş bende düzen yok bu ara hiç giremiyorum

tutkuncum senle çıkmışız çekilişte cuma alırız adresleri eşim inş izin alır cuma günü yeni müdür geliyor ondan sıkıntı ya olmadı ben dolmuşla gelcem kadıköye perşembe haberlerşiriz son kez kızlar kadıköyde nerde buluşcaz kaçta bide

yarın ben işyerine gitcem sevk alıp rapor alıcam biraz inş bir 20 günlük bir yerden bulabilirim çarşamda dişi çektircem

off ya çok korkuyorum

Geçmiş olsun Gonca'cım bende çektirdim Ayşe'nin dediği gibi 10 dk iş hiç düşünme.Buluşmayıda konuşuruz bigün önceden.İnşallah eşinde izinli olur yoksa minibüsle çok zor tatlım yaaaa.

merhaba kızlar nasılsınız dün eşimle alyanslarımızı değiştirdik çok sevindim :)))))) sonra biraz gezdik
bugünde iş yerindeyim :((( sizlerde ne var ne yok

Hayırlısı olsun güle güle kullanın bende bakıyorum model şimdi eşi katalog getirmiş yaptıracaz istediğimiz gibi.zemuszemus

Tünaydın Kızlar,

Bu gece burası cok sıcaktı ve Bora hıç uyumadı.Delirdik tüm gece resmen bi ara ben uyudum esim ilgilendi.Ay cocuğun bı altını almışkı sormayın yarı popo içerde yarısı dışarda nasıl becermiş anlamadım.Uykusuzluk cok zor ya bi düzene girse su cocuk.

Esra dedene geçmiş olsun canım.İyi yapıyorsunuz toplanmakla moral olur onada.Bende cok ama cok gelmek istedim ama olmadı şte canım ya.Cuma esiminde önemli işi var.Yanlızda cocukla göndermiyor haklı oluyor.

Pınar aynı dert bendede var.Karsı komsumun oğlu.Boranın sesini duymasın hop bizde birde evin içine akulu araba getiriyor.Tır tır sesi deli ediyor beni.

Manıkur pedikür ağda kaş bıyık fön yaptırmak istiyorum ya cok bakımsızım.Aynaya bakmak istemiyorum bide siskoyum.Eski halime ne zaman dönücem acaba.Cok saldım kendimi doğumdan beri offff.Annemi aradım gelicek birazdan azıcık kuaföre kacayım barı

Bu kocalar hep böyle beceriksiz demek benimkininde bi bağlayışını görseniz koparsınız her seferinden ben tekrar bağlıyorum artık elleme 2 sefer yapıyoruz bir işi bari sen yorulma diyorum.:roflol::roflol: Bende dün yaptırdım canım ohh rahatladım valla yaptır en kısa zamanda

kayınvalide artık bende kalıcak kızlar hem de temelli kızı evlendi ve tek oğlu benim eşim ve ben onu iç sevemiyorum kızlarına gitmiyor kadın ölürüm de gitmem diyor by pass geçirmiş biz evlenmeden önce şeker ve tansiyonu var yalnız kalamıyor off ya benim canım çok sıkkın ben ne yapıcam

Ben evlenmeden 1 sene öncede babanem bize gelmişti annemin nasıl perişan olduğunu hiç unutmam hele bide yaşlı olunca çok kaprisli ve alıngan oluyorlar allah yardımcın olsun tatlım atsan atılmaz,satsan satılmaz derler ya yapacak bişey yok ama kızlarınada gitsin öyle şey olmaz siz yeni evli sayılırsınız biraz anlayışlı olmalı.:olmaz:

sağol banucum ya senin görümcede gitmedi değilmi seninle kaderimiz aynı ama benimki ömürlük tabi o kadar dayanabilirsem boşanmayı bile düşünüyorum bazen

Sakın tatlım böyle bir durum için boşanmayı düşünmemelisin.Geçici bir durummuş gibi düşünmeye çalış.Gerçi başıma gelmediği için yorum yapmakta istemiyorum.Yaşayan bilir demişler.fisfisfis

tunaydın kızlar nasılsınız bızde dr dan geldık daha yenı yemek yedık hemen
kızlarvilk adetımın ustunden 40 gun gecmısken dun aksam esıme test aldırdım korka korka yaptım negatıf cıktı sabahındada hasta olmusum cok sevınclıyım olmayıncada sorun
oglum hep sagında uyuyordu dr usg falan ıstedı goze goturduk usgde solda hafıf kalınlasma olmus mınımal drecede sezeryan oldugu ıcın kanama olmamıstır ddıler sadece alıskanlık olmus egzersız yaptrın dedıler o tarafa oyuncak falan koyacam dıkkat cekıcı bakalım duzelır inş

İnşalah düzelir canım

ay kızlar telefonum aramalara kapanmış hazır karttı kontör yüklemedim diye daha içinde 50 kontör vardı yanmışmıdır ki

Şimdi efenim 3 yıl Turkcell'de çalışmış biri olarak söylüyorum.İçindeki kontor senin tabirinle "yanmaz" :roflol: ilk üç aylık dönemse giden aramalara kapanır,ikinci üç aysa hem gelen hem giden aramalara kapanır 1 ay daha yüklemezsen hattın iptal olur ama hattın iptal olana kadar yükleme yaptıktan sonrasında açılır içindeki kontorlerde aktif olur.Umarım aydınlatabilmişimdir.vereliniortak

benim doğum iznim bitti ama şu anda yaz tatilindeyim öğretmen olduğum için. eylülde de ücretsiz izin alıcam şubata kadar. eh ozamana kadar da bebeğim 8 aylık filan olacak. ondan sonra da kayınvalidem gelicek hazirana kadarsenağlamasenağlamasenağlama hiç istemiyorum ama ufacık bebeğimi de bir yabancıya teslim etmek istemiyorum. mecbur 4-5 ay katlanıcam.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben şimdi havuza gidiyorum.
tutkuncum ilk 1 saat senin için. akşama görüşürüz.

bu arada ankakuşunu numarası kimde var? bana çekilişte o çıktı ama dünden beri yok ki adresini alayım. bu hafta gönderemezsem eğer sonra çok uzar hediyeyi gönderme işi. çünkü yaylada olacam. bir an önce ulaşmalıyımkaydirigubbakcemile5 kemal bebişin hediyesini göndereyimopuyorumnanaktan

Oh ne güzel Ayşecim oğlanı büyütmüş olucan sen keşke benimde ücretsiz izin alm aşansım olsaydı ama yok süt iznimi bile zor toplu kullandım dört gözle beni bekliyorlar :1no2:

kızlar hiç iyi haberlerle gelmedim

1.kızım bronşit başlangıcı olmuş:((( çok üzgünüm sabah dr gittik ve öksürügüne baktı balgamlı bu öksürük dedi hoşuna gitmedi film çektik yavruma radyasyon aldı mecburen:(( bronşit başlangıcı tam cigerlere inmemiş dedi 6 adet igne verdi bugünden itibaren sabah akşam cumada kontrol var..

bu üşütmeyle olmamaış dedi evde kim öksürüyor dedi tamamen bulaşmış ona ve kardeşim bronşit hastası gecen gü
n bana temizlige gelmişti ve çok oynadı defneyle çok uyardım ama dinlemedi!!
bişide diemiyorum diyince kızını sevdirmiyo oluyosun gıcık anne oluyosun...

en kötüsüde eşimden zılgıt yedim kardeşime bastı fırçayı eve girer girmez kardeşimde darılıp gitti..
anneme gelmemide istenmedi ama maglum misafirler var zorla getirttirdim kendimi..
annm sagolsun ben bırakmam onları bende kalsınlar diyo..

2.si en sammmi arkadaşım 32 haftalık hamileydi ve pazar günü kanaması olmuş şimdi hastanede yatıyor çok sancı çekiyormuş ve ilaçlara ragmen 3 santim açılması varmış..
bugün yada yrn alıcaklarmış bebegi ciger geliştirici yapıyorlarmış..
çok istenilen bi bebekti herkesler kızın gözüne bakıyordu herşey gayet normal giderken böyle olmuş kuş olsamda yanına uçsam bakırköy acıbademde yatıyor banada uzak defne iyi olsaydı çoktan gitmiştim ama artık eşimi bekleyecegim..

misafirler çıkıyorlar birazdan yine girerim

bu arada ismim degişmiş sonunda parantezleri unutuyordum hep:)))

Çok gemiş olsun Nurten'cim Defnecik en kısa zamanda iyileşir inşallah :Saruboceq:

Ölürmüsün ölüdürürmüsün bu senin kaynanada bi alem haaaa acayip tripçi kaydirigubbakcemile3 ah kuzum rabbim sana evliya sabrı versin ne diyim hem 2 çocuk hem kaynana bide herşeye titizlenen koca...

Back
X