ay koptum :)))))))))) duyanda cidden urfa yedirdim sancak :))))
kizim iyimisin 1 yasina kadar nasil süt verilmez cocuga? annem mamayi bile sütle hazirlarmiş bana..yengemde kuzenime 1 yasina kadar günde 1lt süt verdi (bal da dahil)..dedemin kontrolunde oldugu için bunlari örnek veryorum..bebe biskuvisine gelince zaten 2 hafta sonra baslicak yemeye..sütün içinde eriyor o..bala gelince bali direk vermedim..silme 1 cay kasigi ekledim..pekmezde olabilir aslinda ama evde yoktu :)
2 hafta sonra buna peynir,yumurta sarisi,tereyag eklencek..ozaman hepten kalpten gidersin sen herhalde :)))))
canim bal yerine pekmez tabi daha kan yapicidir,demirlidir felan..daha iyidir ama evde pekmez yoktu..o kahvaltilik mamalarin içinde de bebe biskuvisi var hayatim..zaten biskuvi tamamen eriyor sütle..
canim sadece anne sütüyle besledigin için öyle demiştir..
pirinç unu muhallebisi yapilir canim gece yatmadan önce..son mamasi o olur bebişin..cok yararli tabiki
3.5 aylik oldu canim..zaten 2 hafta sonra baslicak..burcunun kiyamet koparmasina bakma
ek besinlere gecmedim daha..aliştirma yapiyoruz sadece..yoksa bu kadarcik şeyle cocuk doymaz

hele bi gecelim ozaman anlatirim ben size neler yedirdigimi,yedirecegimi

0-2 yas cok cok önemli..1-2 yas arasi degil..0-2 yas..cocugun bünyesinin cok saglam olmasi lazim..zirt pirt hastalanmamasi lazim..sadece yemek acisindan degil bircok acidan cok önemli bu yas araligi :)