günaydin kizlar a.s.
dün serrayi aşiya götürdüm..ay hemşireyi görür görmez basladi aglamaya..igne yapinca hepten morardi kuzum
ilkkez bu kadar agladigini gördüm..katildi resmen..titizligi iftara kadar sürdü nerdeyse..calpol verdim o sakinleştirdi onu biraz..3 saat uyududa kendine geldi kuzum..
şimdide cok sukur iyi..
anneme gidicez birazdan inşaAllah..bu aksamda yokum..yat kalk yat kalk gercekten salak gibi oluyor insan..dün 23te yattim..sahura zor kalktim..annemde biraz dinlenirim inşaAllah..
birsencim bugunde ne süpürmesi yahu..2 günde bir evmi süpürülür kiz
sen kendine iş ariyorsun sanirim :)
gulhancim gecmis olsun tatlim..inşaAllah gecer biran önce..vitamin hapi felan al..spor salonuda iyi fikir ama ramazanda hepten yorulmazmisin?
sibelcim yogurdu yaptim..ama olmadi kiz :) oda sanirim mayadan dolayi olmadi..ben dünkü yogurttan mayaladim..maya gittikçe saflaşsin diye..ama olmadi
civik ve cok tatli bi yogurt oldu :) ay ben bu yogurt işini tutturana kadar cocuk büyücek yaf :)))
sibelcim calisma olayina gelince..yukari tükürsen biyik asagi tükürsen sakal..imkanlar musaitse hiç çalişma dicem ama tabiki senin verecegin bi karar bu..hayirlisi olsun tatlim
hülyacim gezgin cadi
2 gün gezemedin diye depresyona girdin he
semrosum pes etmek yok..1-2 derken alişir nazli kizimizda
gulsahcim pes komsuna valla..ramazan günü iyi halt etmiş bide üstüne sanada zarar vermiş..
neysem kizlar ben kaciyorum..hazirlanayim..öptüm hepiniziiii a.s.
dün serrayi aşiya götürdüm..ay hemşireyi görür görmez basladi aglamaya..igne yapinca hepten morardi kuzum
şimdide cok sukur iyi..
anneme gidicez birazdan inşaAllah..bu aksamda yokum..yat kalk yat kalk gercekten salak gibi oluyor insan..dün 23te yattim..sahura zor kalktim..annemde biraz dinlenirim inşaAllah..
birsencim bugunde ne süpürmesi yahu..2 günde bir evmi süpürülür kiz
gulhancim gecmis olsun tatlim..inşaAllah gecer biran önce..vitamin hapi felan al..spor salonuda iyi fikir ama ramazanda hepten yorulmazmisin?
sibelcim yogurdu yaptim..ama olmadi kiz :) oda sanirim mayadan dolayi olmadi..ben dünkü yogurttan mayaladim..maya gittikçe saflaşsin diye..ama olmadi
sibelcim calisma olayina gelince..yukari tükürsen biyik asagi tükürsen sakal..imkanlar musaitse hiç çalişma dicem ama tabiki senin verecegin bi karar bu..hayirlisi olsun tatlim
hülyacim gezgin cadi
semrosum pes etmek yok..1-2 derken alişir nazli kizimizda
gulsahcim pes komsuna valla..ramazan günü iyi halt etmiş bide üstüne sanada zarar vermiş..
neysem kizlar ben kaciyorum..hazirlanayim..öptüm hepiniziiii a.s.