günaydin kizlar a.s.
birsencim canim Allah sabir versin..eşinle konus acik acik..tartişma..bu adamlarla tartişinca bişi anlatilmiyor cünkü..en güzeli tatli dille söylemek..evet sen annesin..ama o da baba..o bütün gün calişiyorda sen yan gelip yatmiyorsun..annende kalmakta hem iyi hem zor oluyor tabi..insanin bi düzeni oluyor evde..ama birine gittinmi o düzeni bulamiyorsun işler aksiyor..hele senin hepten pratik olman gerekiyor..onun içinde düzenin olmasi lazim :S
canim sen önlüklerini,mendillerini,bezlerini,islak bezlerini bi sepete yada bi torbaya koy..hepsi elinin altinda olsun..o büyük kolaylik oluyor..
bu arada alttaki linkbacks nedir bilemiyorum birsencim :)
esencim canının sıkkın oldugunu bilseydim cagirirdim valla

gerci telin yok ama bulurduk bi yolunu :) dün gece benim imzamdaki hareketli resimlerden hülya ile semraya yapmiştim..sonra nurtende istedi..msn adresini yazdi..yasakmiş resim koymak..okumusundr..sonrada msn de bu konu hakkinda epey konustuk koptuk gülmekten :)))) olay bu yani :)) sonuc imzalar gitti :) ama birseninki gitmedigine göre o tarz yapabiliriz herhalde :)
esracim boncugunla,eşinle ve tüm sevdiklerine nice mutlu huzurlu saglikli yillara tatlim a.s.
siribroncum canim sıkma canini..ama cocugu dişariya cikarmaya caliş..yoruluyorlar saga sola bakmaktan..güzel uyur..hem acik havada yorar insani

ay hediyeni inşaAllah bu hafta alicam canim..cok uzadi bu iş
beyazcim merak ettim kiz firfirini cikarmiş halini

hamarat hatun seni

giydirde bi görelim zeynoyu :)