canimmm yaaaa..bunu eşine söyledinmi canim?? güzel güzel al karsina söyle..sevildigini hissetmek istedigini söyle..seni seviyorum demekle olacak bişi degil bu..hal hareketle anlaşilcak bişi..yukarida verdigin örnekte oldugu gibi..cocuklari birakin gidin bi yere konusun..onu konusturma..sen sakin sakin anlat bunlari ona..
o günler geri gelmez demiyorum..ama ne sen nede o ayni kişiler degilsiniz hayatim..ama bu demek degilki bundan sonra eskisi gibi güzel günler olmayacak..elbet olacak..hatta cok daha güzelleri..cünkü sizin iki tane Allah nazardan saklasin altin topunuz var

cok daha güzel günleriniz olcak..amma velakin bu tek tarafla olmuyor..
ben eşime her zaman sunu diyorum..gerci pek anlamiyorum ama ben sürekli tekrarliyorum :)) ben benzinle calişmiyorum..senn bana ilgi gösterceksin ki benden sana geri dönsün bu..sen 1 verirsin 10 alirsin..ama 1 vermessen havaya bakarsin..
gene cenem düştü :) velhasili kelam konus birsenim konus..aglamayana meme yok..acik acik söyle..tatli dil yilani deliğinden cikarir..ben ne yollar denedim..yazdim,kizdim,bagirdim,küstüm,sustum vs..ama en etkili yol tatli dille güzellikle konusmak..bundan daha cok anliyorlar

pes etme sakin
öyle gitmeyi felanda düşünme

lmaz: boncuklarinizi düşün