ben geldim hihoyyyt
oh attım kendimi sokaklara bugün
sabah dr a gittik kuzum 6900gr 63 cm olmuş maşallah
bu ay hastayken verdiğiyle birlikte 900gr almış hastayken 400gr vermişti 1 hafta sonra gel ek gıdaya başlıycaz dedi erken değilmi dedim hayır 7. ayda pütürlü yiyecekleri yemesi için şimdiden başlaması gerekiyormuş zaten doyumluk değil tadımlık yiyecek asıl öğünleri anne sütüyle olacak dedi hayırlısı bakalım
ordan çıktık eve geldik arkadaşım aradı migrosa gittik kızıma oyuncak aldım biaz alışveriş yaptım dolaştık şimdi geldik daha
sabah kayınvalidem aradı nasılsınız diye evden çıkma yarın kızı getiriyorum dedim tamam yavrum dedi şeker kadın yaa
konuşucam bir bizim evde bakarsa çok iyi olur inşallah gelir
birsencim Allah yardımcın olsun ne diyim dua et bari
oh herkes atmış kendini sokağa ne güzel gezin kızlar
twetty öyle şeyler söyleme şu anda sadece psikolojik olarak yorgunuz gelip geçici günler erkeklerin bizim gibi düşünmelerini bekleyemeyiz
filizcim geçmiş olsun canım cana gelecek mala gelsin
incihan böyle yemeye devam edersem bende diyettasın olucam
oh attım kendimi sokaklara bugün
sabah dr a gittik kuzum 6900gr 63 cm olmuş maşallah
bu ay hastayken verdiğiyle birlikte 900gr almış hastayken 400gr vermişti 1 hafta sonra gel ek gıdaya başlıycaz dedi erken değilmi dedim hayır 7. ayda pütürlü yiyecekleri yemesi için şimdiden başlaması gerekiyormuş zaten doyumluk değil tadımlık yiyecek asıl öğünleri anne sütüyle olacak dedi hayırlısı bakalım
ordan çıktık eve geldik arkadaşım aradı migrosa gittik kızıma oyuncak aldım biaz alışveriş yaptım dolaştık şimdi geldik daha
sabah kayınvalidem aradı nasılsınız diye evden çıkma yarın kızı getiriyorum dedim tamam yavrum dedi şeker kadın yaa
konuşucam bir bizim evde bakarsa çok iyi olur inşallah gelir
birsencim Allah yardımcın olsun ne diyim dua et bari
oh herkes atmış kendini sokağa ne güzel gezin kızlar
twetty öyle şeyler söyleme şu anda sadece psikolojik olarak yorgunuz gelip geçici günler erkeklerin bizim gibi düşünmelerini bekleyemeyiz
filizcim geçmiş olsun canım cana gelecek mala gelsin
incihan böyle yemeye devam edersem bende diyettasın olucam