geçmişede baktim..
birsencim oglusuna gecmiş olsun..takma milleti..banada neler diyorlar he diyorum geciyorum artik..ama brokoli olayina cok güldüm :))) bende bugun ondan yedirdim..cok fena kokuyordu

tadina bakamadim orucluyum diye ama kokusu yetti

kalktim sonra kuzuma kendim sebze corbasi yaptim
incihancim canim bende kendim yapiyorum sebze corbasini..arada hazir aliyorum..ama gecen kitap okudum..buzlukta 3 ay durabiliyormus püreler..bugun kocaman bi corba yaptim..sogumasini bekliyorum..soguyunca hazir pürelerin kavanozlarina koyup buzluga aticam..1 haftalik cikar..3 küçük kabak,3 küçük patates,3 küçük havuc,3-4 yaprak ispanak,bi tanede tatli kirmizi biber attim içine..kolay olur böyle haftalik hazirlarsak..hergün hepsiyle ugrasmak zor geliyor valla..normal dolaptada enfazla 48 saat durabilirmiş..
beyazcim canim kalan mamayi dişarida birakma..dolaba at..sonra sicak suda isitirsin..bozulur,bebişide bozar Allah korusun..
tutkuncum canim acil şifalar hasta olmussun..umarim hemencik atlatirsin canim..
nurtencim pompayi birak kuzum..olan sütünü kacircan bak..bebege geliyorsa tamamdir..eger az geldigine inaniyorsan benim gibi onu ögünden sayma,cay-kahve niyetine ver
esencim,pinarcim,sibelcim,aslicim,banucum,tülaycim,burcucum,aysecim,gulsahcim,meltemcim ve sayamadigim herkesi öpüyorummm kuzucuklarida öptüm :)
şu hatim işine epey katilim var gibi..geri dönüp bi sayayim..inşaAllah yapariz