Arkadaşlar merhaba, bir bakayım dedim size, herkes iyidir inşallah
hoşgeldin diyenlere çok teşekkür ederim
Tutkun eviniz hayırlı olsun arkadaşım, güle güle oturun, bir gün bizimde evimiz olcakmı acaba :Saruboceq:
Gazel kızımıza bayıldım maşallah o ne güzellik ya,
Olymposs sende mi geldin canım, hem mayıs hem haziran annesi olduk :))
bende yavaş yavaş evi temizlemeye çalışıyorum, bayram temizliği yapanlara kolay gelsin,
birde benim bir tavsiyem var , uyumayan bebişler için, Yusuf Kayra saatlerce uyumadığı zaman mızık mızık çok zor oluyo, küvetini dolduruyorum sıcak suyla, başının altından tutarak yüzdürüyorum, sıcacık su oh bir hoşuna gidiyor gülücükler, rahatlıyor, sonra hemen emziriyorum , mışıl mışıl uyuyor 4 saat uyku garantili alkisalkisalkis
benimki uyandı galiba şapırtı sesi geliyor içerden :) elini yiyor demekki :))
hoşgeldin diyenlere çok teşekkür ederim
Tutkun eviniz hayırlı olsun arkadaşım, güle güle oturun, bir gün bizimde evimiz olcakmı acaba :Saruboceq:
Gazel kızımıza bayıldım maşallah o ne güzellik ya,
Olymposs sende mi geldin canım, hem mayıs hem haziran annesi olduk :))
bende yavaş yavaş evi temizlemeye çalışıyorum, bayram temizliği yapanlara kolay gelsin,
birde benim bir tavsiyem var , uyumayan bebişler için, Yusuf Kayra saatlerce uyumadığı zaman mızık mızık çok zor oluyo, küvetini dolduruyorum sıcak suyla, başının altından tutarak yüzdürüyorum, sıcacık su oh bir hoşuna gidiyor gülücükler, rahatlıyor, sonra hemen emziriyorum , mışıl mışıl uyuyor 4 saat uyku garantili alkisalkisalkis
benimki uyandı galiba şapırtı sesi geliyor içerden :) elini yiyor demekki :))