• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

iyiyim canım ben uyku dışında ve yorgunluk dışında.canım bu havalrdan da olabilirbende 2 hafta önce felaket hastaydım hiç kalkmadan yattım mide bulantısı baş dönmesi kolumu bile kıpırdatamıyordum.

Bu arada kağanın gece uykusu 2 gündür bozuk kızlar ya, gecenin 4.30 unda uyanıyo sıpa,başlıyo agulamaya oyun istiyo, ışığı acmadan sallıyorum kucağımda 1.5 saat, öyle uyuyo 6 gibi dalıyo

canım ya benımde oglusum oyle sabah 5.30 da kalkıyor yatmıyor bıdaha 11 e kadar
kafayı sıyırcam zaten gecede sık uyanıyor kızım desen oda oyle ne yapcaz bı bu bıdıklarla yaw

burcum tülaycım aynı durum durudada mevcut iki gündür hatta bugün tülayla telefondada aynı konuyu konuştuk bebişler gece kuşu mu oluyor yoksa bende yoğunum biraz görüşmeler falan var

gece duruda aguluyor konuşuyor sesler çıkarıyor ağlamasa bile uyuyamadım şuanda çok uykusuzum kızlar

GÜNAYDIIIIIIIIIIINNN sabah 9 itibarıyla kalkmış bulunuyoruz bu gece yine deli gibi oldum bu sefer mehmet çok uyandı herzamanki gibi sallayıncada susmadı bende yanıma bizim yatağa yatırdım hiç deliksiz uyudu ya benim kokumu istiyo yada yatağında rahat edemiyo napsakki bu çocuğu yaaaaa
valla hep böyle uykusuz bu bebişler biz deliksiz uykuyu 7-8 sene unutcaz galiba

günaydın kızlar bizde şimdi kalktık
ya Ahsenin burnu çok akıyor dr a götürsem mi ki şimdi bi arayımda ona göre götüreyim
canım geçmiş olsun dr da bişey yapmıyor götür bakalım ne vercek

gelelim bızee.....
soylemıştımya odalarının yerını degısıyoruz dıye cocukların odasını benım yatak odama tasıdık benım odayıda oraya sımdı odaları ıyı oldu cunku daha sıcak
ama bır odayı bıle tasırken okadar ev dagıldıkı hertyer yerınden oynadı ozellıkle benım odamda cok iş varmış bazanın altındakıler dolapdakı okadart kıyafet amam öldum resmen cok sukurkı sımdı bıttı kuzularımı bıle bır haftadır dogru duzgun sevemedım bugun kendıme tatıl ılan ettım bol bol kuzularımla ılgılenıcem
canım iş çıkmış başına ama böyle daha rahatsa iyi olmuş.valla ufak biyeri kaldırıyosun heryer oynuyor seni anlıyorum benim ev şu an koli dolu berbat toplasan bile gözükmüyor

günaydın kızalr nasılsınız? sanırım kuzuckların çoğu hasta .benim kızımda hastaydı ama allaha şükür hemen atlattık buırnu tıkalıydı ve hafif öksürüyordu.tonimer burun damlası valla çok iyi geldi kuzucum dhaha iyi şimdi.burcu canımya inşallah düzelmişsisndir.
geçmiş olsun sanada atlaşmışsın.
merabalar herkese....benimde oğluşum hasta ama öle önemli bişi diil şükür...dün doktora gittik kontrole..ist.da evime yakın bi hastane var dün götüriym iyi bi doktor bulursam hep oraya gideriz dedim..neyse gittik bi haftadır filan günde 6-7 kere sıvı kaka yapıodu onu sordum kakasına bakalım dedi baktı ve teste gönderdi...bağırsak iltihabı çıktı ama önemli diil şurup vercem geçer dedi.... kilosu 7.480 boyu 68 cm olmuş iyi mi acaba... 5 ay 2 günlük oldu işte oğlum bu ay 500 gr filan almış..

bugünde pek giremiycem tüm hasta bebişlere geçmiş olsun... hepsini öpüyoruumm :1hug:
sanada gemiş olsun tatlım kuzunada maşallh tatlım

kızlar oğlum gece hiç uymuyo ne olur bi çözüm önerin gece çayı nasıl,emiyo mama veriyorum 30 40 dk bir uyanıyo çok kötü durudayım ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ŞİMDİDEN SONSUZ TŞKLER KENDİNİZE VE ÇOCUKLARINIZA İYİ BAKIN. BUARADA 2 GÜN SONRA 6. AYA GİRİYOZ 8 MAYIS DOĞUM TARİHİMİZ.
canım valla bu gece sorunu hepimizde var bende gece çayı işe yaramadı gece maması iyi oldu.rezenede sakinleştiriyor

Kızlar slm, dr dan geliyorum, halsizliğimi başdönmelerimi uyuşmayı fln anlattım acil bişi yok dedi , kan tahlili istedi yarın sabah vericem bakalm ordanda dr a göstericem, amanın kağan bi kuduruyo ya görmeniz lazım resmen parçalıcak yatağımı :)))
geçmiş olsun iyi bişey çıkmamış amcası kızıma bi bebek almış kız aynı Kağan dedim sana gönder şu oğlanın fotolarını bi dergiye
burcum tülaycım aynı durum durudada mevcut iki gündür hatta bugün tülayla telefondada aynı konuyu konuştuk bebişler gece kuşu mu oluyor yoksa bende yoğunum biraz görüşmeler falan var
gece kuşu bunlar valla kız ne oldu senin görümce gittimi

offffffffffffff çokk canım sıkkınnn çokkkkkkkkkkk mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bu kız hiç memeyii emmek istemiyor artıııkkkk napcam ben yaaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

mama versem biberon tutmayı bilmiyor zaten ağzınada sürmüyorr ne mama nede muhallebi denemediğim çeşit kalmadı ama nafileeeeee :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hülyacım anne memesine yakın silikon emzikler var onlardan denesen yada zaten acıkınca bir şekilde alır canımya.

kızlar topiğimiz eskisi kadar hareketli değil herkes çalışıyor bebişler büyüyor paylaşımlarımız azalmasın

kızlar iyi akşamlar hepinize gerçi kimsecikler kalmamış.çptüm hepinizi kuzucmu alıp doyasıya öpeyim çok ösledimm bebişimi..

Selam KIZLAR,

Bahsettığiniz uykusuzluk bizde doğduğundan beri var.Ben ümidi kestim artık böyle gidicek heralde.Gece cayı bizde hıç işe yaramadı.
Semoşum mesajını aldım sağol canım.Esra gitsin Bora iyileşsin öyle bulusuruz artık.
Ve sünnet için sağolun arkadaslar ama fena stres yaptım.Perşembe bi gelse de bitse rahatlıycam ya.
Offff annelik nasıl bir duygu ya onun ameliyathaneye girecek olma düşüncesi bile bitiriyor beni resmen.

banucum ve tülaycım buhaftasonu antalyaya geliyorum... buluşursanız haberim olsun katılmak isterim bende.. buarada havalar nasıl orda geceleri nasıl oluyor... ne getireyim napayım şaşırdım yaaa...

Back
X