• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

valla kızlar maddiyatım olsa bunlar 4 yasındayken yaparım yada donmuşları koyarım

çocuk işi çok başka ya hiç yapmayacaksın yada girdinmi ucunda kalmayacan

ben direk ortandan girdim ama ........1 tane daha olsa kız olsa güsel olur

Ayse seninkiler yine insafliymis, bizimkiler benim dogum öncesi kredi cektirdiler bize 17.000 Euro. Faiziyle olur 25.000 Euro. Doruk okula baslayana kadar ödeceyecegiz. Doruga güzel bir dogum hediyesi oldu anlayacagin. Üstelik esime vermediler krediyi, benim onayim gerekti. Bende salakligima doymayayim, imzaladim, simdi bosansak ya da esim ölse, mecburen ben ödemek zorundayim. Uyduruk bir ev vereceklerdi güyya, sözü bile gecmiyor artik...Aklima gelince sinirlerim öyle geriliyor ki anlatamam...Diger kaynima ev yapilmasini birak, ogluna bile yapildi evlenince.

Ya Doruk'u alistirmaya calisiyorum bende Gülhan'cigim, sürekli gezmeye cikartiyorum, telefonda ben konusurken, sesi aciyorum, olabildigince kalabalik yerlere gidiyoruz. Öyle aglamiyor ama temkinli davraniyor, güvende hissetmek istiyor kendini.

Esra'cigim hosgeldin. Esinde biraz anlayisli davransa...
yuh artk!!
benim kızdığım nokta caım,kaynıma ypılıyorda bana niye yapılmıyor?? olmasa ellerinde ikimize de bişi yapmasalar başımızın çaresine bakarız. ama ona yapılıpta bana yapılmayınca çok zoruma gidiyor. hakkım geçiyorsa eğer,onu da helal etmiyorum işte!!

a.s. yanıma burdan arkadas isterim ama sizsiz hamiş olmam kardeşim hade toplanın :)))Şeniz

İnş. cnm :))) çk güzel olur kalabalık aile :)))

İkizlerden istek geldi hani tekizler :)))a.s.a.s.

çok kaydirigubbakcemile3beklersinkaydirigubbakcemile3

ben ömer efendiyi sallıyorum

burada bi haller oldu çocuğa yaa dengesi şaştıı

geç yatıyor uyumuyor bu kadar enerji ne bu yaaa

valla kızlar maddiyatım olsa bunlar 4 yasındayken yaparım yada donmuşları koyarım

çocuk işi çok başka ya hiç yapmayacaksın yada girdinmi ucunda kalmayacan

ben direk ortandan girdim ama ........1 tane daha olsa kız olsa güsel olur
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yuh artk!!
benim kızdığım nokta caım,kaynıma ypılıyorda bana niye yapılmıyor?? olmasa ellerinde ikimize de bişi yapmasalar başımızın çaresine bakarız. ama ona yapılıpta bana yapılmayınca çok zoruma gidiyor. hakkım geçiyorsa eğer,onu da helal etmiyorum işte!!

çok kaydirigubbakcemile3beklersinkaydirigubbakcemile3

Beklerim cnm :)) sen gel yeterkiiiia.s.

bizde geldikkkkk ...
kaç gündür pek uğramadık gazel de malesef hastalar kervanına katıldı kaç gecedir burnu tıkalı yavrumunmafoldumbenmafoldumben
benimde boğazlarım fena bugun önlemlerimizi alıyoruz ama nafile :bbo:

sibel geçmiş olsun Allah koromuş kuzuyu :Saruboceq:
tubacım söylediklerine aynen katılıyorum :kedi::kedi:
gülhan bacım Allah sabır versin çok zor bee senin işin :1no2:
dünürümmmm sandelyeniz hayırlı olsun hani gelinineee :oklava::oklava:
burcu birsen semoş maşAllahh size elinizdekileri büyütmeden yeniyi düşünüyorsunuz Allah isteyen herkeze tez zamanda yine nasip etsin inşAllah :Saruboceq:ne diyelim hayırlısı kaydirigubbakcemile3

ıyi gecelerrr inş. en yakın vakitte hamiş kalırsında beraber doğururusss:CüvCüv::CüvCüv:
kııızz ağzını hayra aç!! iki bebe olursa kesin kaynana çöreklenir başıma!! bi daha düşün bakem senkaydirigubbakcemile3

bizde geldikkkkk ...
kaç gündür pek uğramadık gazel de malesef hastalar kervanına katıldı kaç gecedir burnu tıkalı yavrumunmafoldumbenmafoldumben

burcu birsen semoş maşAllahh size elinizdekileri büyütmeden yeniyi düşünüyorsunuz Allah isteyen herkeze tez zamanda yine nasip etsin inşAllah :Saruboceq:ne diyelim hayırlısı kaydirigubbakcemile3

sağolasın canım.sizede çok çoookk geçmiş olsun!!
önce oğlumun yanına oturmasına izin ver, sonra bayramda seyranda yaparız hediyesini gelinimizinkaydirigubbakcemile3
bak ona ev alıcam benyerimseniben

amaaa bu son mesajdı,siz toplandınız ama ben yatmalıyım artkınopuyorumnanaktan

kııızz ağzını hayra aç!! iki bebe olursa kesin kaynana çöreklenir başıma!! bi daha düşün bakem senkaydirigubbakcemile3

önce oğlumun yanına oturmasına izin ver, sonra bayramda seyranda yaparız hediyesini gelinimizinkaydirigubbakcemile3

saol cnm ŞenizŞeniz

oğluşunun yanına 18 den önce oturamaz bu 1 :umursamaz::umursamaz::umursamaz:

sen kızımı senin kaynananın seni kandırdığı gibi kandıramazsın bu 2:mymeka::mymeka:

kızıma sadece ev değil kilosu kadarda altın yapacaksın buda 3:oklava::oklava::oklava:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cerenciğim varmış ki veriyolar ama ayrım oluyor.........

bu konuda eşin baskın oynamalı .....

benimki ufacık bişey ama anlatmak ,istiyorum benim bekar 33-34
yaşlarında kaynım var ....herfi kıyafete yemeğe içmeye ayakkabılara
lüx yasama düşkün bir kota 250 tl verebiliyor
tam burjuva tip...benim kaynana kimseye ne düğün yapmış
nede takı vermiş yani eşler ne yaptı ,ise
işte bizde çalışa çalışa ufak bişi yaptık...
çatı katı aldık....eee tabiki onun semti gibi değil o sitede otoparklı bahçeli bir ap.da
bizim olduğumuz yer ..kırsal kesim...evde malum çatı katı 85 mt.normal bi ev hiçbir lüxsü yok doğalgazı bile yoktu biz yaptırdık....ev kredisinede uygun değildi ihtiyaç kredisi çekip ödedik....

evimizi beğenmedi kaynana ....sonra evemize hediye bişey yapmadı
ben onun yanına gelin oldum ...hiçbişey vermedi eşime 30 tl elyaf yorgan çift kişilik ama ikimiz örtemiyoruz..karı koca ...o zaman camlar pende değil tahta yatakda cama yapışık kış evde doğalgaz sobalı ...ben donuyorum annemde bana peluş battaniye verdi çeyizime ama çift kat battaniye ağır kaysa uykulu uykulu çekemiyorsun.........ben dedim batttaniyem yok bana battaniye ver anne dedim..
bana şimdi eşya taşımak için kullanılan battaniyelerden verdi....bende aldım mecbur üşüyorum...
gittim annemlerin oradan battaniye aldım....hiç unutmam o zaman 15 tl ye aldım
kaynanam bana dediki ayy xxxx de al (bekar kaynıma ) evlenirken veririm dedi....ve onun battaniyesi o ödedi demedi üçkuruşluk şey ..kızım seninkinide ödeyim......
2-3 sene öncede kaynananın babasından kalma evi var.........o onunmuş ya eğer bekar kaynım kendi kendine ev alamazsa ona verecekmişş................ben eşime dedim........eşimde yapmaz annem diyoo bakalımmmmm

bizde geldikkkkk ...

:))) önce accuk büyütelim ama dimi :)))a.s.

e tabi işin bide yönü var
kafamçokkarıştı
saol cnm ŞenizŞeniz

oğluşunun yanına 18 den önce oturamaz bu 1 :umursamaz::umursamaz::umursamaz:

sen kızımı senin kaynananın seni kandırdığı gibi kandıramazsın bu 2:mymeka::mymeka:

kızıma sadece ev değil kilosu kadarda altın yapacaksın buda 3:oklava::oklava::oklava:

cerenciğim varmış ki veriyolar ama ayrım oluyor.........

bu konuda eşin baskın oynamalı .....

benimki ufacık bişey ama anlatmak ,istiyorum benim bekar 33-34
yaşlarında kaynım var ....herfi kıyafete yemeğe içmeye ayakkabılara
lüx yasama düşkün bir kota 250 tl verebiliyor
tam burjuva tip...benim kaynana kimseye ne düğün yapmış
nede takı vermiş yani eşler ne yaptı ,ise
işte bizde çalışa çalışa ufak bişi yaptık...
çatı katı aldık....eee tabiki onun semti gibi değil o sitede otoparklı bahçeli bir ap.da
bizim olduğumuz yer ..kırsal kesim...evde malum çatı katı 85 mt.normal bi ev hiçbir lüxsü yok doğalgazı bile yoktu biz yaptırdık....ev kredisinede uygun değildi ihtiyaç kredisi çekip ödedik....

evimizi beğenmedi kaynana ....sonra evemize hediye bişey yapmadı
ben onun yanına gelin oldum ...hiçbişey vermedi eşime 30 tl elyaf yorgan çift kişilik ama ikimiz örtemiyoruz..karı koca ...o zaman camlar pende değil tahta yatakda cama yapışık kış evde doğalgaz sobalı ...ben donuyorum annemde bana peluş battaniye verdi çeyizime ama çift kat battaniye ağır kaysa uykulu uykulu çekemiyorsun.........ben dedim batttaniyem yok bana battaniye ver anne dedim..
bana şimdi eşya taşımak için kullanılan battaniyelerden verdi....bende aldım mecbur üşüyorum...
gittim annemlerin oradan battaniye aldım....hiç unutmam o zaman 15 tl ye aldım
kaynanam bana dediki ayy xxxx de al (bekar kaynıma ) evlenirken veririm dedi....ve onun battaniyesi o ödedi demedi üçkuruşluk şey ..kızım seninkinide ödeyim......
2-3 sene öncede kaynananın babasından kalma evi var.........o onunmuş ya eğer bekar kaynım kendi kendine ev alamazsa ona verecekmişş................ben eşime dedim........eşimde yapmaz annem diyoo bakalımmmmm

off off... dicek laf yok...

Kızlar ben yatarr malum misafir var yorgun olmayayım iyi geceler
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.
a.s.

Kız hülyaa geçmiş olsun prensesimeee inş. atlatır hemencik yaŞeniz

Back
X