• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

günaydn hanımlar sonunda donduk ızınden ızmıt cok guzeldıı
orda ızmıtlı kkcılarla bıle bulustum
ama 2 gunde vardık 2 gunde donduk yolculuk cok guzeldı karadenız sahıl yolunu kullandık karadenız o kadar guzelkı anlatamam
neyse ama oğlum ben ve esım hastaladık oglum ıstahlı bır sekılde oksuruyor dr pedıtusla asıste baslattı ınsallah gecer
ıns kızlar hepınız ıyısınızdır hasta bebıs falan yoktur umarım
hepınızı cok ozledım optum sızlerı ve bebıslernızı

Cnmmmmmmmmmm hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn
Şeniz hastamı recebim yavs geçmiş olsun kuzumaaaa
günaydın herkese nasılsınz kızlar işteyim havalar birden soğumaya başladı
tutkunum ben buradayım sen nerelerdesin fıstığım
dün yoğurt makinasında duruya yoğurt yaptım sabah baktım taş gibi olmuş hemen bir tanesini anneme gönderdin kavonozun inşallah tadıda iyi olmuştur

Günaydın cnm eline sağlık
Günaydın Kızlar,

Esencim cok yoruluyorsun ev bebek iş allah yardımcın olsun.Esınede insaf diyorum.Hoş benımkıde evde bardak yerini bile bilmez.EEE kendisi yapmassa olan paralarına olur.Bende kadına yaptırırım.Sende yaz ve söyle canım bu dır dır değil ki ancak anlar bu erkek denilen kışıler.

Aysun hoşgeldin canım iyi geçmisine sevındım tatılın.Ve cok geçmiş olsun cabucak iyileşin inşallah.

Dünürcüğüm bi denk gelemıyoruz ya özledim valla nasıl gidiyor.

Biz de uyandık yanı ben uyandım Bora ve esım 6 da kalkmış zaten işe giderken uyandırıp Borayı teslim etti eşim.Ve yenı modası biberon almıyor bu cocuk.Sabah muhallebi verdım mecbur.Her seyı kasıkla yemek istiyor.Ama mamasındanda sanırım gunde 750-500 cc arası alması gerekiyor.Mama verenler ek gıda yanında ne kadar mama içiyor kuzular.Bu gun dk kontrolu var bakalım ne kadar olmuş paşa.

Gülhancım tebriklerrr benimde kg vermem lazım birazzzzzzzz (dersemde inanma baya vermem lazım), hadi güzel haberlerini bekliyruz boracımın:emir_bebek:
Valla canım bende bende çok özlüyorum valla arada kaçmaya çalışıcam opuyorumnanaktan

Sorma canım çok bunalıyorum ama zamanla oturacak inşallah şöyle 1 yaşına geldikleri günleride görsek :Saruboceq:

Aynen ben akşam muhallebi yedirmekten vazgeçtim öğlen yiyor ozaman sorunsuz yiyor.Uykuları geldiği için akşam huysuzluk yapıyorlar heralde ben bebelac veriyorum biliyosun 2 sine geçtim o baya koyu ve tok tutuyor sende bi denesen.

Ah be canım ya bu adamlara ne desen boş babalık yaramadı sorumluluk ağır geliyor sanırım.

Benimkide öyle birsom ya uyku düzeni tamamen şaştı çocuğun uyutamıyoruz mafoldumben

Günaydın hoşgeldin aysuncum ohh ne güzel gezmişsin yaramıştır değişikliklik.

Günaydın Banucum dün haberlerde gördüm antalyada sel vardı umarım sizin oralarda bişey yoktur.Bu arada şu yoğurt yapma makinesinden memnunmusun?Bende almayı düşünüyorum.Ve sütten yapıcam artık bi deniycem bakalım yiyecekmi?

Günaydınnn

günaydın arkadaşlarr
oğlum çok hastaydı bi hafta antibiyotik kullanmıştık zaten ama haftasonu kaynanalar geldi derken bebişim bi ateşlendi 39,5 acile gittik hemen dr iğne verdi 4 tane şimdide antibiyotiğe devam ediyoruz
gecem gündüzüme karıştı oğlumun o halini görünce eridim bittim Allah kimseye ağır hastalık vermesin yine şükür düzeldi ve ateşlenmedi daha sonra...
şu an biraz daha iyi inşallah tez zamanda iyileşir çok üzdü beni çokkk...

Geçmiş olsun cnmmm
a.s.
günaydin hatunlarrrr a.s.

ay dün 22.30da yattim..cok iyi oldu yaa..anca dinlendim..hasta degilmişim :) yorgunmusum :) gecen hafta 2 gün annemde kaldim,orda epey gezdim..ordan geldim h.sonu 2 gün karamürsele gittik..ondan önce serraya alişverişe gitmiştik..hepsi üstüste gelince yorulmusum ben farkinda degilim :))) bide artik serros hanim kahvaltiya basladigi için engec 9da kalkiyoruz :)

bugunde 9da kalktik..kizçemi yedirdim bakimini yaptim..şimdi ciglik atiyor :)))

ay bu arada atv deki programda adami gördünüzmü :) rezil ya..karisini aldatmiş 4 sene..diger kadinda evliymiş..kadin bunu güya dolandirmiş kocasina dönmüş..ama ne dolandirmak..adam herşeyi eliyle vermiş..hala konusuyor yaaaa..yüzsüzz :@

geçmişe bi dalayim :)
Oh oh gezzz, cnm ben tv izlemiyorum desem yeri, bizim evde bool bol baby tv açık, izlettirmiyim diyoorum olmuyo işim luy kağanı anakucağı ile tv karsısına:kedi:

Kızlarrrrr faceye bakınnnnn birsen eklemiş oyuncğı aynı kağana benziyoooooooooo kaydirigubbakcemile3

cok komik bi bebek..deee gercekmi oyuncakmi hala anlamadim :))

çokk saolun kızlarrr ŞenizŞeniz

kızz bu karuya kalsa 18 den önce alacak kızımı herhalde nikahsız oturamaz Çok üzgünüm çoook
hemde iç güvey gelcekk oğluşu bana ben vermem tek kızımı nasıl olsa o ikinci düşünüyor :dilcikar::dilcikar:

:)))))) demek içgüveysi alcaksin hee :)))))

merhaba kızlarrrrrrr
baya oldu giremeyeli özlemişim sizleri ya
konulara fransız oldum tabi giremeyince uzun zamandır
eşim evdeydi
gerçi halen evde pazartesiye kadar
aam iş için bi yerlere gidebilir haber bekliyoruz
pc onda oluyor evde olunca bana pek değmiyor
bide benim okul işi var tabi
git gel bakalım ne olacak sonumuz
umarım tüm bebeişler iyidir

bende eşim gelince pek giremiyorum yaa..valla okul işini iyi hallediyorsun maşaAllah :)

slm kızlar,,,
yorgunum çok yorgunum sırtım ağrıyor..oğlan beni bitiriyor,bu aralar hep mızmız,hiçbi iş yapmadan sadece onla ilgileniyorum,ama hep mızıldanıyor.
sİzinkiler nasıl bu arada?
Size sorularım var kızlar,bugün 5.ayımız bitti 6. aya girdik,ee şimdi ne olacak bişeyler vermeye başlayacakmıyız ne vericez ne olur yardımcı olsun verenler...
Kan damlasını vermiyorum kabız olunca daha huysuz oluyo Dağhan doktora gidince sorucam!
Sizlerin bebişler nasıl,hiç bakamadım geçmişe uyumuşken derdimi anlatıyım dedim,yardımlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hepinizi öptüm..

canim ek gida işini doktorun söyler..cünkü her doktor farkli baslatiyor..kafa takilan bişi olursa onu anlatiriz ;)

Ayse bozdurma canım söylememış olsaydı bozdururdun ama rıca etmış dokunma ona.Biraz daha zorlarsanız 5 mılyar daha verırler belkide.Hem bu kadar neden takıyorsun canım boşver satın arabayı daha uygun bır arabaya bının.Hem iyi bır araba hem ev zorlanırsınız tabıkı.Bırak sana cok birsey yapmasınlar eltıne yapsınlar oda karsılarında ezık yasar.

Allah önce bana sonra esıme iş rastlığı versın.Gerısı umrumda bıle değil.Ben bir yazsam kıtap olur ama hıçççççç ilgılenmıyorum.

TUBACIM huysuzluğu açlıktan değil dıye tahmım edıyorum.Çunku 2 buçuk saatte 120 cc mama yıyor.Sabah öğle arası 1 kavanoz meyva ,öğleden sonra 1 kavanoz sebze gecede 160 cc muhallebı normal değil mı sızce.

canim valla bunu ben diill sen anca anlarsin..biraz fazla vermeyi dene bakalim..120 degilde 150 ver mesela..bakalim nasil olcak? yada biraz süreyi kisaltmayi dene..acikcasi bana 2.5 saatte bir 120 az geldi..ama cocuktan cocuga cok degisiyor bu mama işi..serra gündüz hiç mama yemiyor..gece 12-01 gibi 150-180cc içiyor..bide sabah 06-07 gibi 120cc içiyor..9da kahvalti yapiyor..sonra meyve,corba,yogurt ve muhallebi yiyor..

hiç de zorlamam canım ya 5 milyar için. bi kere ağız eydim, daha ağzımı açmam o kadına!! bu kadar takmamın sebebi yaptıkları adaletsizlik. yoksa vermezse vermesinler!! araba içinde, aslında en mantıklısı o gibi geliyor. arabayı satsak şöyle 10-12 milyarlık bi araba alsak, üstten artan para bayağı destek olacak bize. ama baksana ona bile müdahele ediyolar, satmayacakmışız arabayı:oklava:

amaaann çok sıkıldım kızlar yaa!!! tamam kapatıyorum bu mevzuyu. sizi de sıktım,kusuruma bakmayın olurmu??:teselli:

aşkolsun o ne biçim laf :olmaz: duymamiş olalimmm :umursamaz:

canım senı cok ama cok iyi anlıyorum.Ben inan wc bıle gıdemıyorum bazen.Zaten Borada bebek gıbı ağlamıyorkı çığlık çığlığa sankı bir yerını kesıyorum cocuğun.Ben de kendımde cok hata aradım.Ve su anda 2.duşunmek bıle istemıyorum.İsterse esım benden ayrılsın.Yasayan bilir huysuz cocuğu ben evde ne temizlik ne yemek hıçbirsey yapamıyorum.Cok ta mutlu bir hamılelık gecirdim ama kısmet.6.AYDAN sonra düzelir diyorlar ama umudum sıfır.Ay cok dertlendım yıne bız özelden dertlenelım cicim.
Herkes bıktı benım oğlanın fenalığından.

o ciglik cigliga aglama serrada da oluyor..uykusu gelince ama..hiç tahammulu yok..uykusu gelince küt uyumak istiyor..sallarken bile agliyor..kendinde niye sorun ariyorsun canim..elinden bişi gelse yaparsin zaten..ama su yemek arttirmayi bi dene istersen..erkek cocuklar kizlardan biraz daha fazla yemek istiyor bazen..ayrica hiçte bikmadik boraciktaannn :olmaz: duymamiş olalimmmm bunudaaaaa :umursamaz:

Banuşum belki haklısın suanda böyle düşünüyorum.İlerde fikrim değişebilir.Hiç birsey için kesin konuşmak doğru değil.Ki ben Boradan önce 3 cocuğum olsun kalabalık aile olalım isterdim lakın pasa benı altüst etti.
Cok özeniyorum sakın bebeklere umarım Borada dediğin gibi düzelir.

Ve allah razı olsun esimden benım butun kaprısımı cekiyor.Ben 2 gunde bir mutlaka ağlarım sinirden.Hergun benı 5 kere arar, akşam cıcekler getirir.Kendimi iyi hissedeyim diye alışveriş yapmam için israr eder.Ve tam gun yanımda yardımcım var.Tum işleri yapıyor.Ben sadece Boraya bakıyorum.Kadın biraz bakayım diyor ama durmuyor Bora dayanamıyorum alıyorum hemen.

e maşaAllah eşine :)

Valla Canım bende sizi çok özlüyorum ama öyle bir iş temposu içerisindeyimki inan bazen tüm gün lavaboya gidemediğim oluyor.Neyse oturacak bazı şeyler zamanla.Pınar'ın da bilgisayar sorunu halen çözülmedi malesef

Birkaç şey yazayım ya Yağız hazır uyumuşken birazdan kalkar uyuyana kadar da kitler giremem kesin mirmirmirmir

Burcucum senin yazdıklarına da alıntı yapamadım kusura bakma tatlım sorma baya koptuk siteden kağanın resimlerine sürekli bakıyorum face den maşşallah oğluşuma.

Tubacım şu konu meselesinde de haklısın çok rutine bağladık.Bebek bakımı ve eğitimi ile ilgili her hafta yeni bir konu hakkında konuşalım derim ben,önderlik edip ilk konuyu sen açsana alkisalkisalkis

Ferdacım ek gıda olayını sormuştun sanırım hatırımda kaldığı kadarıyla.Bizim oğlan sabah meyve öğlen çorba ikindi muhallebi akşam üstüde yoğurdunu yiyor.Muhallebiyi kaşıkla yemiyordu akşam uykusu gelince çok mızmız oluyor biberonla içiyordu öğlen verdiğim için onuda bıraktım.Bebelac 2 ye geçtik bu arada devam sütü 1 e göre bayada koyu tok tutuyor sanırım gece 5 saat sonra falan acıkıp uyanıyor.Cumartesi kontorlümüz var normalde yarın tam 6 aylık oluyor.Kontrolden sonrada kahvaltıya başlıycaz peynir pekmez falan umarım onuda yer.Fikir verebilmişimdir umarım.

hoşgeldin canim..Allah kolaylik versin valla..inşaAllah biran önce yogunluk azalir yada alişirsin :)

konu meselesine gelince..tamam ben acarim bebek bakimi ile ilgili bi konu :) önce bi etüt edelim :D sanirim en makulu cocuklarin yemekleri :)

kızlar yine beeeen
nabersiniz?
Sibel de benim gibi iş temposundan şikayetçi sanırım çok zor onu anlıyorum
Pınarda bi gelemedi be ne pc ymiş olmadı gitti
Dırımcım ne alcan yatak mı?
Ceren senin o dandolinmi hani şu titreşimlilerden yoksa sadece mama sandalyesi mi bana yazsana nerden aldın?
KNK kız beni unutmuşsun kız aşkolsun
Hülya sendemi hala ek gıdada problem çekiyorsun.
Gülhancım dünürüm nasılsın?
Mutahara nerde bu arada ?

burdayim canimmm..esas sen nerelerdesinnn :)

birsencim çok zor ya eğer diştensense çıkarana kadar yandık yine uyuttum zar zor uyanmazsa tabi gözleri kıpkırmızı oldu kanlandı ama uyumamak için nasıl direndi yavrum ne bulursa ağzına götürüyor ısırmaya çaışıyor biberonu bile öyle bir ısırıyor ki.
canım bende de var köşeli koltuk açılıyor yatak oluyor o yönden iyi ama oturmaya gelince hiç kullanışlı değil çok pişman oldum ben aldığıma birisi gelse tren gibi diziliyorsun valla.en iyisi oturma grubu.

oyy kuzum yaa..inşaAllah biran önce cikarir tüm kuzular :) bu arada senin eski nick neydi be güzelim :)

Ahseni uyutuyorumm çok uykum var eşime dedim hiç oralı değil
çok canım sıkkın kızlar adam hiçbi işe yaramıyor pijamasını bile simit şeklinde bırakıyor ya
ne yapcam benn:((

ay esen koptum yaa :) simit sekli demek nerdende aklna geldi Allah aşkinaa :)))))
canim valla bende eşime demiştim 1-2 ay önce..beni dirdirci kadin yapma,bi lafi 2 kere söyletme diye..biraz idare etti :) alip karşina bikmadan usanmadan konuscaksin baska care yok..yazma fikri cok iyi..biriktirip öyle cik konus ;)

yaa ömeri uyutayım derken ali uyandı ...anneme sesleniyorum bilmem kaçıncı uykusunda

seslenirken ayağımdaki ömer uyandı tekrar salla aman yaaaaaaaa çıkıyorsa çıksın bu dişşş

yoksa olmadık yerden bi diş ben çıkaracam

:)))) biran önce cikarsin inşaAllah kuzucuklarr yaaa

günaydn hanımlar sonunda donduk ızınden ızmıt cok guzeldıı
orda ızmıtlı kkcılarla bıle bulustum
ama 2 gunde vardık 2 gunde donduk yolculuk cok guzeldı karadenız sahıl yolunu kullandık karadenız o kadar guzelkı anlatamam
neyse ama oğlum ben ve esım hastaladık oglum ıstahlı bır sekılde oksuruyor dr pedıtusla asıste baslattı ınsallah gecer
ıns kızlar hepınız ıyısınızdır hasta bebıs falan yoktur umarım
hepınızı cok ozledım optum sızlerı ve bebıslernızı

hoşgeldin canimmm a.s.

günaydın herkese nasılsınz kızlar işteyim havalar birden soğumaya başladı
tutkunum ben buradayım sen nerelerdesin fıstığım
dün yoğurt makinasında duruya yoğurt yaptım sabah baktım taş gibi olmuş hemen bir tanesini anneme gönderdin kavonozun inşallah tadıda iyi olmuştur

ayni benim yogurdum gibi desene :P bugunlerde sütaşin yogurdunu veriyorum ama gene kendim yapmaya dönücem :) baya bi sulu oluyor bbenimki yaa..esenin şu şeker koyma meselesini denicem..o da tutmassa artik banada yogurt makinasi lazim olcak :)

günaydın canım nasılsın bizimki 750 cc falan alıyor canım günlük anne sütü ve formul mama a.s.

750 cc yi ek gidalarlami aliyor??? hangi arada yiyor kiz?

Veeeee arkadasınız 64 kılo olmuşşşşşşş.Sabah bi cıktım göbek attım sevıncten.Tabı göbek yok ama laf icabı iştezemuszemus

biri bişimi dedi duyamadimmmm :kedi: :kedi:

semrossssssssssssss bak hatun 64 olmussss biz hala yerimizde sayiyoruzzzzzzzzzzzzz mafoldumben

hayirli olsun kocaman kocaman tebrikler gülhanim alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ben diyet konusunda konusmiyim ciddiye almicaksiniz beni nasilsa :D bende zayiflayinca haber veririm :DDD

günaydın arkadaşlarr
oğlum çok hastaydı bi hafta antibiyotik kullanmıştık zaten ama haftasonu kaynanalar geldi derken bebişim bi ateşlendi 39,5 acile gittik hemen dr iğne verdi 4 tane şimdide antibiyotiğe devam ediyoruz
gecem gündüzüme karıştı oğlumun o halini görünce eridim bittim Allah kimseye ağır hastalık vermesin yine şükür düzeldi ve ateşlenmedi daha sonra...
şu an biraz daha iyi inşallah tez zamanda iyileşir çok üzdü beni çokkk...

cok gecmiş olsun canim yaa..acil şifalar tez zamanda gecer umarim..

Ayseeren cok geçmiş olsun canım umarım tez kurtulursunuz hastalıktan.Havalarda soğuyor artık hastalık kapıda olur.

Tubışım yukarda birşey yazdım dikkatını cektimi senden ses soluk yok....

Bi de kızlar bebişlere kıtap okuyormusunuz.Ben dun denedım cok hoşlanmadı ama bugun yıne okuycam.

ne kitabi kiz :D 6 aylik cocuk için erken diilmi :)

gördüm canim..cokda dikkatimi cekti :D catlama seslerinide duyabilirsin akannehir benden ses seda yok..semra hatunu bekliyorum :D

cok komik bi bebek..deee gercekmi oyuncakmi hala anlamadim :))

:)))))) demek içgüveysi alcaksin hee :)))))

bende eşim gelince pek giremiyorum yaa..valla okul işini iyi hallediyorsun maşaAllah :)

canim ek gida işini doktorun söyler..cünkü her doktor farkli baslatiyor..kafa takilan bişi olursa onu anlatiriz ;)

canim valla bunu ben diill sen anca anlarsin..biraz fazla vermeyi dene bakalim..120 degilde 150 ver mesela..bakalim nasil olcak? yada biraz süreyi kisaltmayi dene..acikcasi bana 2.5 saatte bir 120 az geldi..ama cocuktan cocuga cok degisiyor bu mama işi..serra gündüz hiç mama yemiyor..gece 12-01 gibi 150-180cc içiyor..bide sabah 06-07 gibi 120cc içiyor..9da kahvalti yapiyor..sonra meyve,corba,yogurt ve muhallebi yiyor..

aşkolsun o ne biçim laf :olmaz: duymamiş olalimmm :umursamaz:

o ciglik cigliga aglama serrada da oluyor..uykusu gelince ama..hiç tahammulu yok..uykusu gelince küt uyumak istiyor..sallarken bile agliyor..kendinde niye sorun ariyorsun canim..elinden bişi gelse yaparsin zaten..ama su yemek arttirmayi bi dene istersen..erkek cocuklar kizlardan biraz daha fazla yemek istiyor bazen..ayrica hiçte bikmadik boraciktaannn :olmaz: duymamiş olalimmmm bunudaaaaa :umursamaz:

e maşaAllah eşine :)

hoşgeldin canim..Allah kolaylik versin valla..inşaAllah biran önce yogunluk azalir yada alişirsin :)

konu meselesine gelince..tamam ben acarim bebek bakimi ile ilgili bi konu :) önce bi etüt edelim :D sanirim en makulu cocuklarin yemekleri :)

burdayim canimmm..esas sen nerelerdesinnn :)

oyy kuzum yaa..inşaAllah biran önce cikarir tüm kuzular :) bu arada senin eski nick neydi be güzelim :)

ay esen koptum yaa :) simit sekli demek nerdende aklna geldi Allah aşkinaa :)))))
canim valla bende eşime demiştim 1-2 ay önce..beni dirdirci kadin yapma,bi lafi 2 kere söyletme diye..biraz idare etti :) alip karşina bikmadan usanmadan konuscaksin baska care yok..yazma fikri cok iyi..biriktirip öyle cik konus ;)

:)))) biran önce cikarsin inşaAllah kuzucuklarr yaaa

hoşgeldin canimmm a.s.

ayni benim yogurdum gibi desene :P bugunlerde sütaşin yogurdunu veriyorum ama gene kendim yapmaya dönücem :) baya bi sulu oluyor bbenimki yaa..esenin şu şeker koyma meselesini denicem..o da tutmassa artik banada yogurt makinasi lazim olcak :)

750 cc yi ek gidalarlami aliyor??? hangi arada yiyor kiz?

biri bişimi dedi duyamadimmmm :kedi: :kedi:

semrossssssssssssss bak hatun 64 olmussss biz hala yerimizde sayiyoruzzzzzzzzzzzzz mafoldumben

hayirli olsun kocaman kocaman tebrikler gülhanim alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ben diyet konusunda konusmiyim ciddiye almicaksiniz beni nasilsa :D bende zayiflayinca haber veririm :DDD

cok gecmiş olsun canim yaa..acil şifalar tez zamanda gecer umarim..

Cidden gerçek et gibi duruy ya hayret bişi, kızlar bu arada kağan uyandı konuşuy kendi kendine accuk takılsın öyle alışsın artık böyle napalm işler yetişmiyo yksa hep kucak hep kucak kağan pışpışla olmuyo alıştırıyorum artıka.s

Kızlar konuşma sesleri üüüüüüüüüü seslerine döndü dursun acccuk daha alıcam :)))

Kızlar bide dün eski bi ark. ile konuşuyduk facede durdu durdu bebek babasına benzemiş iyiki sana benzeseydi çirkin olurdu dedi, saka fln diye geçiştirdi sonra ama moralim bozuldu yinede niye böyle bişi deme ihtiyacı duydu diye...

kız şaka yapmiştir canim sende..

kağan gercekten cok güzel bi cocuk..ama ben sanada cok benzetiyorum..moralini bozcak bişi yok..yanilmiyorsam kendini cok bakimsiz hissediyordun..oyuzden alinganlik yapmiş olabilirsin..ama inan hiç gerek yok..cok tatlisin güzelsin burcucum :) hepimizde zaman zaman oluyor..bende suanda kendimi hiiiç ama hiiiiiiç begenmiyorum..tiksiniyorum desem yeridir :D sacim başim iyide..bu kilolar cok ama cok fena yaaa..velhasil bu ruh haliyle banada bişi deseler belki alinirim..

kız şaka yapmiştir canim sende..

kağan gercekten cok güzel bi cocuk..ama ben sanada cok benzetiyorum..moralini bozcak bişi yok..yanilmiyorsam kendini cok bakimsiz hissediyordun..oyuzden alinganlik yapmiş olabilirsin..ama inan hiç gerek yok..cok tatlisin güzelsin burcucum :) hepimizde zaman zaman oluyor..bende suanda kendimi hiiiç ama hiiiiiiç begenmiyorum..tiksiniyorum desem yeridir :D sacim başim iyide..bu kilolar cok ama cok fena yaaa..velhasil bu ruh haliyle banada bişi deseler belki alinirim..

Sağl bidenemm :))) ben alınganlık yapmışta olabilirim tabi... ama saka bile olsa öyle demezdim ben ciiddiye alır sonra üzülebilir diye düşünürdüm...
:çok üzgünüm:

yaw sanırım herkez bu huysuzluk olayından muzdarip tabiki bizde yarın 6 ayımıza gircez ama bu uyku hala düzensiz her saat başı nasıl kalkıyor anlamadım bi saatide atlasın be mubarek bugün 5 de kalktık 8 çeyrek vardı babası sallıyordu sonrasını hatırlamıyorum inan tabi 10da kalktık allahım uykuyu özledim artık eşime dedim salıncak kuralım diye en azından onu bi kere salladıkmı sallanır durur çok kızıyorum ama görünce yüzünü bana gülümsemesi yokmu bitiyor herşey demek annelik böyle bişi
bugün size beni uyutmayan adamın resmini koyucam herkezi öpüyorum

ben uykusuzluktan günaydını bile unutmuşum:roflol::roflol::roflol:-tatlicadiarzu-günaydıııınnn

yaw sanırım herkez bu huysuzluk olayından muzdarip tabiki bizde yarın 6 ayımıza gircez ama bu uyku hala düzensiz her saat başı nasıl kalkıyor anlamadım bi saatide atlasın be mubarek bugün 5 de kalktık 8 çeyrek vardı babası sallıyordu sonrasını hatırlamıyorum inan tabi 10da kalktık allahım uykuyu özledim artık eşime dedim salıncak kuralım diye en azından onu bi kere salladıkmı sallanır durur çok kızıyorum ama görünce yüzünü bana gülümsemesi yokmu bitiyor herşey demek annelik böyle bişi
bugün size beni uyutmayan adamın resmini koyucam herkezi öpüyorum

Cnm kağanda normalde 12de 3te ve 6.5 ta kalkardı artık kafadan 7 sefer kalkıy gece, 2 gündür çok zrlanıyrum ben, Allah sanada klaylık versin inş. bekliyruz resimleri
a.s.

Selam Kizlar,

Bir firsat bulamadim yazmak icin aksamdan beridir. Simdide yataginda mizildaniyor beyefendi ama orali olmuyorum, kendi kendine oynamayi ögrensin artik! Cani istediginde bal gibide yapiyor aslinda...

Seherim, senin oglanla benimki ayni kafadan. 06:00'yi bir dk. gecirmez sipa. Aksam En gec 20:00'de yatiyor ve saati ne kadar asagi cekersem cekeyim farketmiyor, zink diye dikiliyor sabahin köründe. Gecen tuvalete kalktigimda saate baktim, 06:10. "Hayret, daha uyuyor" diye sevinirken, dönüste cin cin bana bakiyordu. Düzenini böyle kurmuslar yapacak birsey yok. Kendimi ona göre ayarlamaya calisiyorum bende. Gec yatirmak daha huysuz yapiyor, o yüzden hic ugrasmiyorum artik...

Tuba, benim bir süredir kafamda düsündügüm bir konu var aslinda. Onu uygun bir zamanda yazarim, bakalim nasil fikirlerle karsilacagiz. Ayrica 2.yi düsünüyorum evet ama 2 yildan evvel olmaz sanirim.

Ayse, bilezigini dara gelince tabiki satacaksin, o sonucta artik senin. Ama kaynanan satilmasini istemiyorsa, bence alternatifde ortaya koyabilmeli. Ve o kalinlikta bir bilezik alabilmisse, demek ki, durumlari o kadar da kötü degil, daha fazla yardim edebilirler gibime geliyor...

Burcu bu arada facebook'da, Kagan'in minyatürü bebegi gördüm, cidden cok benziyor ya.

Ve arkadasini takma bence, saka yapmistir ama dozunu ayarlayamamistir...

Ben simdilik kacar, bizimki iyice azitti, aglatmayayim.

cnm ben 4.ay aşımızda yaptırdım 3.dozu kaydirigubbakcemile2

iyi yapmışsın cnm ya ben unuttum ozamanda yaptırmayı baya geçti.arası bakalım yaparlarmı yoksa başa döncez tekrar.

valla biraz rahatlayalım doluşuruz kız yine

hoşgeldin canım özledik

Tşk.tutkuncum bende özledim a.s.

günaydin hatunlarrrr a.s.

ay dün 22.30da yattim..cok iyi oldu yaa..anca dinlendim..hasta degilmişim :) yorgunmusum :) gecen hafta 2 gün annemde kaldim,orda epey gezdim..ordan geldim h.sonu 2 gün karamürsele gittik..ondan önce serraya alişverişe gitmiştik..hepsi üstüste gelince yorulmusum ben farkinda degilim :))) bide artik serros hanim kahvaltiya basladigi için engec 9da kalkiyoruz :)

bugunde 9da kalktik..kizçemi yedirdim bakimini yaptim..şimdi ciglik atiyor :)))

ay bu arada atv deki programda adami gördünüzmü :) rezil ya..karisini aldatmiş 4 sene..diger kadinda evliymiş..kadin bunu güya dolandirmiş kocasina dönmüş..ama ne dolandirmak..adam herşeyi eliyle vermiş..hala konusuyor yaaaa..yüzsüzz :@

geçmişe bi dalayim :)

Evet sorma cnm bende baktım sabah sabah bu ne yüzsüzlük dedirtiyo yani beter olsun.Değerlerimiz bu kadar dejenere olmuş malesef. hiiç utanma sıkılma yok çok normal bişimiş gibi anlatıyor bide..:oklava:

Herkese günaydın kızlarr.Hekesler iyidir inş. Ay bugun keyfim yerinde bi aksilik olmazsa annem gelicek yarın .bayramdan beri görüşemedik özledim annişimi.Bugun çok yogunum evimi şöyle dip köşe derliyim temizliyim yemekti felan derken baya uraşırım.Malum annelerin gözüne girmek zor. :hulya:

YA kızlar bende kağanın minyatürünü merak ettim banada gösterin nasıl bakıcam.facebooku fazla bilmiyorum.

Back
X