sllm kızlar,sonunda bakabildim fırsat bulup..
bugün sabah 8 de uyandı bizimki,yanımıza aldık keyif yaptık azcık,emzirdim,sonra babası aldı salona geçtiler,bende uyumuşum saat 10 kadar bi uyandım,oğlum halısında oynuyor,eşim kahvaltıyı hazırlamış,oğluyla gidip taze ekmek almışlar herşey hazır tam zamanında uyanmışım yani,(belki uyanmasam öperek uyandırabilirdi ama neyse :))kaydirigubbakcemile3)neyse kahvaltımızı yaptık,sonra oğluşu yıkadık,sonra babası aldı oğlunu dışarı dolaşmaya çıktılar,bende evi süpürdüm son odayı süpürürken geldiler bizimki uyumak üzereydi uyudu babasının omzunda o anı ölümsüzleştirdim tabii kaçarmı çok tatlılardı..:) bende sildim evimi banyomu temizledim,uyanmışlar geldiler,neyse emzirdim,bizde bi kahve molası verdik,sonra eşim balık almaya gidiyordu yine oğluşla çıkın dedim kaydirigubbakcemile2 tamam dedi bayılıyo zaten çıktılar bende ağda işimi hallettim,oohhh benim günümdü yani bugün güzeldi ,,şimdi eşim balıkları yapmadan önce benim salatayı yapmam gerek sonra bir ara alıntılarımı yapıcam hepinize iyi haftasonları kızlar..görüşürüz...