Günaydin Kizlar,
Erkenciyiz bu sabah desenize. Gerci ben geciciyim, malum oglum kabiz ve sanirim ondan dolayi aynen sürekli uyanmalarla gecti gecemiz. Allahtan ben taa 19:00'da uyumustumda, o ilk 4 saatlik araliksiz uykusunu Doruk'la uyudugum icin, perisan degilim bugün.
Pinar'cigim, kabizi havuc yapiyormus canim. Bazi bebekler eger sadece emmisse, ek gidaya geciste havuc püresi ve muz püresi(birkac birsey daha vardi ama unuttum) kabizlik yapabilirmis. Bugün doktora götürecegiz bakalim. Cok canim sIkiliyor, eskiden günde 2-3 kere kaka yapardi bu cocuk ya...
Tuba, azmin zaferi diyelim, tebrik ederim seni. Eriyorsun ne güzel. Darisi benim basima...
Bigudi, sabah sabah mutfakta haslanmis incir gözüme ilisti. 2 tane yedim, süt icin cok iyi oldu. Oglum uyaninca emzirdigimde, gögüslerim dolmustu. Ac karinina ye, üstünede bolca su ic, faydasini görürsün...
Bu arada kuzucuklariniza su, cay falan veriyor musunuz kizlar? Veriyorsaniz ne oranda? Ben dün Milupa'nin yolladigi Elma+Melisa cayi vardi, rahatlasin ve belki kakasini yapmasina yardimci olur diye verdim. 100 ml'yi bir dikiste icti. Bugün gidip cay alacagim. Sonra armutlu muhallebi verdim aksam üzeri, onuda sevdi ve üstüne ilik su icti 30 ml kadar...