• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

günaydın iyi haftalar kızlar nasılsınız cumartesi pazarım çok güzel geçti evimde pırıl pırıl oldu kızlarımlada doyasıya vakit geçirdim dün akşamda misafirimiz vardı
duru saat 11:30 gibi uyuyor saat 3 de ve 6 da uyanıyor kızlar düzeni çok şükür yavaş yavaş oturmaya başladı

günaydınnnnnnnn
geldık sabah sabah işimizin başına saatler gerı alınınca pek bı ıyı oldu be bedavadan 1 saat fazla uyudumkaydirigubbakcemile3
buara konumuz aşı bızımkıde yarın olucak ateşi cıkar dıye bende nurten gıbı heyecan yaptım sımdıden her aşıya goturdugumde saglık ocagından duruyu kacırmak ıstıyorum her defasında kuzumun canı acıcak dıye neyse saglık ıcın sart napalımakannehir
benım kız üzerını hiç örtmüyo gecelerı ben kapıyorum o acıyor dun gece hafıften hırlıyodu üşütüyo normal olarak uyku tulumu alsam ondada durmaz ayakları hep harekette çünkü neyapsam bılmemkiiikafamçokkarıştı

tuğba,pınar tebrıkler kızlar :içelim: yavastan basladınız kıloları vermeye bende şişko halımle sızı izliyor olacam ya ben tatlıdan alamıyorum kendımı neyapcam ben:çok üzgünüm: kasıp yemedıgımdede süt oranı düşüyor bu sabah 50cc cıktı şaştım kaldım duru 1kerede yuttu tabı :çok üzgünüm:

gunaydın hnmlar
off bu gece cok kotuydu oglum o kadar sık sık kalktıkı mahvoldum
sımdıde uyumaya calısıyor kendıme gelemedımm yaaaa

allah allah bu diş mahvedecek çocukları ...

pınarcım gunaydın cnma.s.bızde dun gece aynen sızın gıbıydık nıye boyle yaptı anlamadım ama dısı cok fena kasınıyor hersey agıza gıdıyor

cerencım gunaydın a.s.

günaydın canımm

günaydın iyi haftalar kızlar nasılsınız cumartesi pazarım çok güzel geçti evimde pırıl pırıl oldu kızlarımlada doyasıya vakit geçirdim dün akşamda misafirimiz vardı
duru saat 11:30 gibi uyuyor saat 3 de ve 6 da uyanıyor kızlar düzeni çok şükür yavaş yavaş oturmaya başladı

günaydın banucum hoşgeldin evet haftasonu çok güzel oluyor kuzularla beraberiz...

günaydınnnnnnnn
geldık sabah sabah işimizin başına saatler gerı alınınca pek bı ıyı oldu be bedavadan 1 saat fazla uyudumkaydirigubbakcemile3
buara konumuz aşı bızımkıde yarın olucak ateşi cıkar dıye bende nurten gıbı heyecan yaptım sımdıden her aşıya goturdugumde saglık ocagından duruyu kacırmak ıstıyorum her defasında kuzumun canı acıcak dıye neyse saglık ıcın sart napalımakannehir
benım kız üzerını hiç örtmüyo gecelerı ben kapıyorum o acıyor dun gece hafıften hırlıyodu üşütüyo normal olarak uyku tulumu alsam ondada durmaz ayakları hep harekette çünkü neyapsam bılmemkiiikafamçokkarıştı

tuğba,pınar tebrıkler kızlar :içelim: Yavastan basladınız kıloları vermeye bende şişko halımle sızı izliyor olacam ya ben tatlıdan alamıyorum kendımı neyapcam ben:çok üzgünüm: Kasıp yemedıgımdede süt oranı düşüyor bu sabah 50cc cıktı şaştım kaldım duru 1kerede yuttu tabı :çok üzgünüm:

günaydınn...
Canım bizde atlattık şükür aşı işini. çok şükür ateşi bile çıkmadı sadece vurunurken ağladı 3 tane olunca. O kadarcık.
Geceleri aynı dediğin gibi 40 defa üstünü örtüyorum sürekli ayaklarıyla tekmeleyip açıyor bende düşünüyorum tulum işini başka çare kalmadı.

günaydın pınarcımmm
oh rahatsın demek bugün evde. benim evide pasak götürüyor ama yapacak adam yok ne yapalımmm
dün bütün gün paşamla uğraşmaktan hiçbir iş yapamadım bir arada dışarı çıktık alışveriş yapmak için yine yapamadım..
bende bugün rejime girdim valla. 65 kiloyum ayyy tartıda gördükçe çıldıracaktım valla.bakalım kaç kilo verebileceğim..

Günaydın canım a.s. Aslında yapılacak çok şey var ama rahata bağladım bugün kendimi boşverrrrr kaydirigubbakcemile3

Oooo bi rejimci daha hadi hayırlı olsun canım a.s.

gunaydın hnmlar
off bu gece cok kotuydu oglum o kadar sık sık kalktıkı mahvoldum
sımdıde uyumaya calısıyor kendıme gelemedımm yaaaa

pınarcım gunaydın cnma.s.bızde dun gece aynen sızın gıbıydık nıye boyle yaptı anlamadım ama dısı cok fena kasınıyor hersey agıza gıdıyor

cerencım gunaydın a.s.

Valla bende anlamadım bacım dertleri ne. Normalde geceleri hiç ağlayarak uyanmaz. Kendi kendine konuşur bende sesine uyanırım. Ama şimdi bi ağlıyoki sıçrıyorum yerimden valla. Herlade diş sorunu :uhm:

Günaydın canım a.s. Oh güzel bi hafta sonu geçirmişsin ne güzel a.s.

Duru'ma da maşallah a.s.

günaydınnnnnnnn

tuğba,pınar tebrıkler kızlar :içelim: yavastan basladınız kıloları vermeye bende şişko halımle sızı izliyor olacam ya ben tatlıdan alamıyorum kendımı neyapcam ben:çok üzgünüm: kasıp yemedıgımdede süt oranı düşüyor bu sabah 50cc cıktı şaştım kaldım duru 1kerede yuttu tabı :çok üzgünüm:

Günaydın canım. Ayakları boşta olanlardan değilde normal tulum şeklinde olanlardan al. Rahat rahat hareket eder üşümezde kuzum a.s.

Valla canım spor hocam bana herkese verdiği dieti vermei zaten. Bana sütüm için eklemeler yaptı. O yüzden bende pek sıkı bi diet yapamıyorum. Tam yapsam daha fazla kilo verirdim. Spor beni kurtarıyor alkisalkisalkis

Sende fazla kasma. Yavaş yavaş yap. En azından kilonu korumaya çalış. Kızımı da süttüz bırakma a.s.

Aysun'cum hediyelerin için tşk ederim tatlım şimdi farkettim a.s. Nerden yolluyosunuz bunları :uhm:

Günaydin Kizlar,

Erkenciyiz bu sabah desenize. Gerci ben geciciyim, malum oglum kabiz ve sanirim ondan dolayi aynen sürekli uyanmalarla gecti gecemiz. Allahtan ben taa 19:00'da uyumustumda, o ilk 4 saatlik araliksiz uykusunu Doruk'la uyudugum icin, perisan degilim bugün.

Pinar'cigim, kabizi havuc yapiyormus canim. Bazi bebekler eger sadece emmisse, ek gidaya geciste havuc püresi ve muz püresi(birkac birsey daha vardi ama unuttum) kabizlik yapabilirmis. Bugün doktora götürecegiz bakalim. Cok canim sIkiliyor, eskiden günde 2-3 kere kaka yapardi bu cocuk ya...

Tuba, azmin zaferi diyelim, tebrik ederim seni. Eriyorsun ne güzel. Darisi benim basima...

Bigudi, sabah sabah mutfakta haslanmis incir gözüme ilisti. 2 tane yedim, süt icin cok iyi oldu. Oglum uyaninca emzirdigimde, gögüslerim dolmustu. Ac karinina ye, üstünede bolca su ic, faydasini görürsün...

Bu arada kuzucuklariniza su, cay falan veriyor musunuz kizlar? Veriyorsaniz ne oranda? Ben dün Milupa'nin yolladigi Elma+Melisa cayi vardi, rahatlasin ve belki kakasini yapmasina yardimci olur diye verdim. 100 ml'yi bir dikiste icti. Bugün gidip cay alacagim. Sonra armutlu muhallebi verdim aksam üzeri, onuda sevdi ve üstüne ilik su icti 30 ml kadar...

Aysun'cum hediyelerin için tşk ederim tatlım şimdi farkettim a.s. Nerden yolluyosunuz bunları :uhm:

rıca ederım pınarcım opuyorumnanaktan
ekranda gordugun herhangı bı tanesının uzerıne tıkla orda cesıtlerı senın puanın falan gozukuyor alabılecegını secıyorsun

Günaydin Kizlar,

Erkenciyiz bu sabah desenize. Gerci ben geciciyim, malum oglum kabiz ve sanirim ondan dolayi aynen sürekli uyanmalarla gecti gecemiz. Allahtan ben taa 19:00'da uyumustumda, o ilk 4 saatlik araliksiz uykusunu Doruk'la uyudugum icin, perisan degilim bugün.

Pinar'cigim, kabizi havuc yapiyormus canim. Bazi bebekler eger sadece emmisse, ek gidaya geciste havuc püresi ve muz püresi(birkac birsey daha vardi ama unuttum) kabizlik yapabilirmis. Bugün doktora götürecegiz bakalim. Cok canim sIkiliyor, eskiden günde 2-3 kere kaka yapardi bu cocuk ya...

Tuba, azmin zaferi diyelim, tebrik ederim seni. Eriyorsun ne güzel. Darisi benim basima...

Bigudi, sabah sabah mutfakta haslanmis incir gözüme ilisti. 2 tane yedim, süt icin cok iyi oldu. Oglum uyaninca emzirdigimde, gögüslerim dolmustu. Ac karinina ye, üstünede bolca su ic, faydasini görürsün...

Bu arada kuzucuklariniza su, cay falan veriyor musunuz kizlar? Veriyorsaniz ne oranda? Ben dün Milupa'nin yolladigi Elma+Melisa cayi vardi, rahatlasin ve belki kakasini yapmasina yardimci olur diye verdim. 100 ml'yi bir dikiste icti. Bugün gidip cay alacagim. Sonra armutlu muhallebi verdim aksam üzeri, onuda sevdi ve üstüne ilik su icti 30 ml kadar...

Demek havuç yapmış canım :uhm: İnşalah en kısa sürede düzelir a.s.

Ben hiç çay vermiyorum. 1-2 ay önce huysuzlanınca rezene ve anason vermiştim 60-70 cc kadar. Bu aralar hiç vermiyorum a.s.

rıca ederım pınarcım opuyorumnanaktan
ekranda gordugun herhangı bı tanesının uzerıne tıkla orda cesıtlerı senın puanın falan gozukuyor alabılecegını secıyorsun

Sağolasın canım benim tramisu aldım bende kaydirigubbakcemile3

Kahvaltımı şimdi yapabildim ancak. Defne cadısı hala uyumadı. Uykusu var ve uyumamak için debelenip, mızırdanıp duruyor kafamçokkarıştı

günaydın hanımlar .....bende sabah erken kalktık benim veletler 10.30 la 12 arası uyuyor gecede 1-2 kere kalkıyolar ...ama sabaha karşı sürekli vızıldıyolar ...ömerde ağlamalı uyanma var ama uyur vaziyette ağlıyo çocuk içliiçliii....

neyse biz etli sebze çorbasına geçtik dün kuzu etini attım düdüklüye lime lime olana kadar
haşladım....sonra rondodan geçirdim parça pincik oldular ağzı kapalı buz kabı aldık..içine etleri koydum...üstüne et suyu...buzluğa attım....kaan eti de bizim meyve kavonozlarının içine tek kullanımlık attım koydum buzluğa.......şimdi pişirecemde bu sefere brokolide var onu öle çiğden direkmi atacağım kızlar

bugün bişey yapmak istemiyor cnm ....ama çamaşır var Asılacak...çocuklar uyudu ....ben pc takılayım barimm yaawww keyif yapem

yaa bişey rica edeceğim bana özelden tlf numaralaraınızı msj atarmısınız kimsenin numarası yok bende ya

günaydın kızlar!! erkencisiniz bu sabah:)) bizde kalktık oğluşumla, kahvaltı faslı bittiç az da oynaştık. koydum şimdi onu yere azcıkta kendi debelensin. ben babamıza yemek yapayım. 12'de geliyor a.s.

diyetçiler afferin size de kızlar yaa!! ben bari bu aya tutsam çenemi düğüne azcık fit olsam, elbiseme rahat girsem dedim, cık o da olmadı:gitme: inşallah girebilirim aldığım elbiseye:kedi:

günaydın kızlar
ben bitmişim oğluş hiç durmuyo bensiz artık,beni görünce bitiyoo işi,sürekli mız mız..
Ne yapcaz Gülhan,Aslı biz ben bilmiyorum bakalım ne zaman bitecek bu sorunları..???
Kızlar acil bişey sorucam 4 numara beze gegçtinizmi Dağhan 7 kilo civarı sanki sıkıyo bezi prima kullanıyorum.sizce 4 numaramı alıyım?
Şu yazıyı bile zor yazıyorum artık bilgisayarla oyun oynamak istiyo,banada baktırmıyoo,ne yapcam bilmiyorum..???mafoldumben

Ben gecen ay gectim Ferda'cigim, sende tereddüt etme gec. Burada Prima yok, Pampers diye bir marka kullaniyorum ben. Ama asagi yukari ayni kalitede ve ebatta olduklarini saniyorum. Hareketli artik bebisler, 4 numara su anda en uygunu.

Benimde aklima gelmiyordu cay vereyim diye Pinar ama dün gözüme ilisti bakalim icecek mi diye verdim, cok sevdi. Rezeneyi ilk 3 aylik süre icinde veriyordum, hic sevmiyordu...

günaydın kızlarrr
tuba ve pınar aferin kız size maşallah diyem barii aynen devam
ben hiç bişe yapamıyorum yemeği kesince sütüm bariz bir şekilde azalıyor spor yapayım bari sabahları
var mı sabahları spor veren kanall?????
kaldım 60 kiloda yaaa 58 olmam lazımmm
neysse ben giyineyim çıkıcam görüşürüzz

günaydın kızlar nasılsınız okuldan geldim dersim yok artık ama okul çıkışı toplantı var :((( oğluşum uyuyo geldiğimden beri kabızdı ben yokken yapmış nasıl rahatladım hey Alah'ım yaaa

aşılar olunmuş kilolar verilmiş ohhhh kabızlık biçok bebede var sanırım çok kötü yaa diş çıkarma olabilir biz de bu gece uyumayanlardanız ben muhallebisini vermedim kabız diye aç mı kaldı bilmem pek yapmazdı böyle huysuzluk şimdi uyuyo işte derin derin

Back
X