Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy nihayet gelebildimm yaw aslında çoktandır gelmiştimde oku oku bitmedi bi türlü yazmaya fırsat bulamadımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
okuduğum kadarıyla herkez iyi çok şükür bazı bebişlerin kabızlık sorunu dışında onlara geçmiş olsun inş en yakın zaman düzelir kuzular :Saruboceq:
rejimciler baya olaya sardı he hadi bakalımmm zafer sizin olacak bayanlarr :lepi::lepi::lepi:
tubişş demek serroş'ta geriden gelenlerden delikafaduldendelikafadulden
kız bende koyuyorum önüne oyuncak falan çocugum onlara yetişiyim derken iyice uzaklaşıyor garibim kaydirigubbakcemile3
öğlen çorbasını yaparken mutfaktan bir döndüm ki tekli koltuğun altına girmiş vücut içerde bi tek kafası dışarda kalmış kaydirigubbakcemile3
kızlar gazelin kusmasını sormuşsunuz malesef bu kız hala kusuyor yani şöyle biz ek gıdaya gectiğimizden beri gaviscon şurup veriyorum buna ragmen 2-3 defa yoğun abartılı bir şekilde kustu ama ilacı bıraktığım zaman biliyorum ki eskisi gibi sürekli kusmaları dvm edicek sanırım bu şurubu 1 ay daha kullanıcaz malesef inş önümüzdeki ay sona erer senağlamasenağlama
hafta sonu nişane kızıma götürmeyecem demiştim ya malesef götürmek zorunda kaldım babamız kendine güvenemedi ağlarsa getiririm salona falan diyince ee ne anlamı kalıyor dedim götürdüm kızımı zaten hep babanın kucağında olunca kimse almaya cesaret edemedineyseki onuda atlattık şükür opuyorumnanaktan
aşı olayına gelince Gazelin ilk defa aşıdan ateşi yükseldi hatta ertesi sabah bile 7 de yükselti yine fitil verdimm :bbo:
yarın aşı olacak kuzular inş ateşleri yükselmez birde bacak ağrısı çok yapıyor kızlar etrafında şişlik falan oldu :bbo:
ay sorma bende pek keyiflendim inş. böyle dvm eder.. cnm başla tabi alışsın kaan ben 4. ayda başladım işte bu ay tam anlamyla doyuyor ve yiyor iyi yaparsın cnm..
efferim kuzuma kız 700 gr azmı maş.kızıma , kağan 10 günde anca 100 gr aldı, acill başlamam lazım ek besine... inş. ateşi çıkmazda raht atlatırsınız cnm
kız bu bora alem ne yapsın anasının sıcaklıf-gıı istiyo kuzucukkFerda ver bacım ya ne olucak bir sey olmaz artık büyüdüler.
Yoğurt detayları için cok tesekkürler kızlar.
Bora yı koydum kanguruya markete kasaba gittik geldik.Hava aldık biraz.Ya bu cocukcdışarda bir melek oluyor.Benı bile sallamıyor bakınmaktan.Ama pusette değil kanguruda olucak.Anaya işkence tam gaz.
benimkide dün öyleydi aysuncum anlamdım niye çok zor çokkk dişlerede baktı dr henüz bişi yokmuş nie böyleler anlamadım dünden kalma huzursuzluk var ama..burcu kafayı yedım bugun yaa acayıp huzursuz offf hıc bı ıs yapamadım
cnm en kolayı oyle olur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3benımkı yedıklerımızın suyunuda verıyor sofrada
burcu cnm valla benım duzenlı verdıgım tek sey anne sutu , sabah ve gece muhallebısı bence sende muhallebı ver gercı benımkı dun gece ve bu sabahkınıde yemedı bıberonu ısırmakla mesguldu dun yyaptıgım yogurduda yemedı ama bana kafayı yedırdı ayy cok zor bu ek besın gercekten dırek yemege gecırmek lazım
veee yıne kalktı .ha bıde bıkac gundur gunduzlerı hep anakucagında uyurdu uyanır uyanmaz atıyor sımdıde atıyordu zor yetıstım valla
cnm sagol aynen valla..Nurten masallah kızıma.İnsallah ateşlenmez ya cok korkuyorum su ates olayından.
ben dinliyom cnm söyleeeeben konuşuyom konuşuyom beni duyan yokkkkkkkkk bi kaç kişi dışındaaaaaaaa
cnm iyiyim sagolasın seninde keyfin yerindeymiş maş. az kaldı kızlarada kavuşmaya..bigudi54+, bocek_82+, burcuuu+, dırımkızı+, erzen+, incihan+, knk kızlar sizler nasılsın bebişler nasıl
hemen atıyorum.. ama önce tel.bulmam lazım..sağol ilginciğim kaydettim
nurten sende bi çağrı at bakimmmm
aysuncum valla zor iki çocuk büyütmek inan kendimden biliyorum tek elimde duru diğer elimlede yağmura yemek hazırladığımı ilgilendiğimi anne olmak zor ama herşeye rağmen güzel şimdiki aklım olsa aralarında en fazla üç yaş bırakırdım
tatlım hoşgeldin gazelime bak sen kıyamam inşallah kusmaları azalır canım inşalah ateşlernmez gazel prenses![]()
h.b cnm ŞenizŞeniz saol cnm inş gecer :çok üzgünüm:
ama biz aşımızı atlattık çok şükür cnm malesefki ateşlendi 2 gün boyuncaa.s.
aşı olacak bebişler ateşlenmez inş ŞenizŞeniz
uykulu
miskin
pasaklı
uyuşuğum bugünnnnnnnnnnnn
ayy nihayet gelebildimm yaw aslında çoktandır gelmiştimde oku oku bitmedi bi türlü yazmaya fırsat bulamadımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
okuduğum kadarıyla herkez iyi çok şükür bazı bebişlerin kabızlık sorunu dışında onlara geçmiş olsun inş en yakın zaman düzelir kuzular :Saruboceq:
rejimciler baya olaya sardı he hadi bakalımmm zafer sizin olacak bayanlarr :lepi::lepi::lepi:
kız bende koyuyorum önüne oyuncak falan çocugum onlara yetişiyim derken iyice uzaklaşıyor garibim kaydirigubbakcemile3
öğlen çorbasını yaparken mutfaktan bir döndüm ki tekli koltuğun altına girmiş vücut içerde bi tek kafası dışarda kalmış kaydirigubbakcemile3
kızlar gazelin kusmasını sormuşsunuz malesef bu kız hala kusuyor yani şöyle biz ek gıdaya gectiğimizden beri gaviscon şurup veriyorum buna ragmen 2-3 defa yoğun abartılı bir şekilde kustu ama ilacı bıraktığım zaman biliyorum ki eskisi gibi sürekli kusmaları dvm edicek sanırım bu şurubu 1 ay daha kullanıcaz malesef inş önümüzdeki ay sona erer senağlamasenağlama
hafta sonu nişane kızıma götürmeyecem demiştim ya malesef götürmek zorunda kaldım babamız kendine güvenemedi ağlarsa getiririm salona falan diyince ee ne anlamı kalıyor dedim götürdüm kızımı zaten hep babanın kucağında olunca kimse almaya cesaret edemedineyseki onuda atlattık şükür opuyorumnanaktan
aşı olayına gelince Gazelin ilk defa aşıdan ateşi yükseldi hatta ertesi sabah bile 7 de yükselti yine fitil verdimm :bbo:
yarın aşı olacak kuzular inş ateşleri yükselmez birde bacak ağrısı çok yapıyor kızlar etrafında şişlik falan oldu :bbo:
h.b cnm ŞenizŞeniz saol cnm inş gecer :çok üzgünüm:
ama biz aşımızı atlattık çok şükür cnm malesefki ateşlendi 2 gün boyuncaa.s.
aşı olacak bebişler ateşlenmez inş ŞenizŞeniz
bırsencım valla ben suan receple savas halındeyım sabahdan berı acık net ama bısey yazamıyorum
yoksa dınlemesmıyız cnm
valla daha demın senı dusundum bu tek cocukla ben bugun kafayı yedım bıan dedım bırsen ne yapsın 2 taneyle
ayy bu cocuk kucaktanda atmaya calısıyor kendını yerde durmuyor ne yapayım ben yaa
birsencim özel msj gönderemiyorum sana sen bana at ebn çaldırırım seni..
birsencimm boşverrr bugunde böyleee olsunn uzat ayaklarını dinlen bacımm bırak dağınıkkk kalsınnn :))
KIZLAAAARRR
TARTILDIM 60 GELDİM ANNEM BENİM TARTI BOZUK DİYOR 2 KİLO FAZLADAN GÖSTERİYORMUŞ EGER DOGRUYSA 58 OLDUM DEMEKTİR:lepi:,
:lepi:
BİDE SABAH KENDİ TARTIMDA BAKIM GERÇİ BENİMKİDE DİJİTAL DEGİL GR OLAYLARINI GÖREMİYORUM AYYY SEVİNDİRİK OLDUM :lepi: :lepi:
AMA İNANIN EKMEK YEMİYORUM BIRAKIN BEYAZI KEPEK BİLE YEMİYORUM SABHALARI BAZEN 1 DİLİM.. BU SABAHTA EŞİM KEPEKLİDEN TOST YAPTI YAGSIZ YAPTIRDIM 2 TOST 4 DİLİM KEPEKLİ EDER YEDİM VALLA...
SABAHKİ SONUCU MERAK EDİYORUM...
geçmiş olsun hülyacım.
KIZLAAAARRR
TARTILDIM 60 GELDİM ANNEM BENİM TARTI BOZUK DİYOR 2 KİLO FAZLADAN GÖSTERİYORMUŞ EGER DOGRUYSA 58 OLDUM DEMEKTİR:lepi:,
BİDE SABAH KENDİ TARTIMDA BAKIM GERÇİ BENİMKİDE DİJİTAL DEGİL GR OLAYLARINI GÖREMİYORUM AYYY SEVİNDİRİK OLDUM :lepi: :lepi:
AMA İNANIN EKMEK YEMİYORUM BIRAKIN BEYAZI KEPEK BİLE YEMİYORUM SABHALARI BAZEN 1 DİLİM.. BU SABAHTA EŞİM KEPEKLİDEN TOST YAPTI YAGSIZ YAPTIRDIM 2 TOST 4 DİLİM KEPEKLİ EDER YEDİM VALLA...
SABAHKİ SONUCU MERAK EDİYORUM...
bacım aynen valla kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
offf benım yemegımde yok yaa kıyma cıkarmıstım ızmır kofte yaparım dıye en ıyısı ben kuru kofte yapam
senın yemek varmı bırsenımm