Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülhancım bugün aldım inşallah 1-2 güne gelir.. sanırım bizim burdan ayşe almıştı onunkinden araştırmalarıma göre çok kullanışlıymış.
off bugün burası sinir etti beni ne doğru düzgün yazabildim ne de okuyabildim....
Güle güle kullansın Selin canım a.s.
Aynen beni deklava:
Defnoş'un azgınlığı üzerinde yine. 2 dk yerde dursa hemen kucak istiyor. Kayınvalidemde aradı taksiyle geliceklermiş az sonra. Eşim biraz geç gelicekmiş o yüzden onun almasını beklemeyecekler. Bu arada hava bugün bayağı serin. Ev 22 derece. Defnoş'a bi yarım kollu bide uzun kollu çıtçıtlı badi üzerine ince örgü yelek giydirdim. Altınada külotlu çorapla eşofman altı giydirdim. Elleri buz gibiydi. Çok olmamıştır dimi :uhm:
yok canım çok değil. çocuklar üşüyorlar. dün berkeninde elleri buz gibiydi. üzerinde yelek olmasın rağmen...havalar dediğin gibi soğudu aman hasta etmeyelim...lmaz:
bizim mesaimiz bitti pınarcım yarın görüşmek üzere..
defnoşumu öp benim için Şeniz
ii akşamlar herkese opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
cnm ben uzun zamandır uzun kollu çıtçıtlı badi ve kilotlu çorap giydiriyoum üstünede pijama takımı falan kısa kolllulardan 2-3 tane ayırdım gerisini kaldırdım! iyi yapmışsın giydirmkle onalr daha çok üşüyor..Güle güle kullansın Selin canım a.s.
Aynen beni deklava:
Defnoş'un azgınlığı üzerinde yine. 2 dk yerde dursa hemen kucak istiyor. Kayınvalidemde aradı taksiyle geliceklermiş az sonra. Eşim biraz geç gelicekmiş o yüzden onun almasını beklemeyecekler. Bu arada hava bugün bayağı serin. Ev 22 derece. Defnoş'a bi yarım kollu bide uzun kollu çıtçıtlı badi üzerine ince örgü yelek giydirdim. Altınada külotlu çorapla eşofman altı giydirdim. Elleri buz gibiydi. Çok olmamıştır dimi :uhm:
merhaba kızlar!
epey bir zamandır foruma giremedim.
en son kızım hasta olmştu. sonrasında banada bulaştırdı. acayip huysuzlaşmıştı. tam sıyırmak üzereydim. sonunda olan oldu ve kızımı (10 kiloyu geçti kendileri) taşımaktan belimi incittim ve sağ ayağımın üstüne basamaz olmuştum. yani tam sıyırdım. kızımla karşılıklı ağlaşıyorduk. en sonunda kayınvalidem geldi iki hafta o kaldı. sonra antalyaya gittim ve dün evime geldim. yine aynıyız. gece her saat bazen saat bile olmuyor uyanıyor. gündüz uykusu yok. ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. dün yine biraz fazla kucağıma aldım hemen belim ağrıdı. ağrı kesiciyide sürekli atmak istemiyorum. sadece emziriyorum daha ek gıdaya geçmedim. geçenlerde dayanamadım ve kas gevşetici aldım bir gün boyunca emzirmedim. dolaptakileri vereyim dedim. canımdan bezdim. biberonla emmedi bi türlü. eskiden emen çocuk bu sefer emmedi uzun bi süre kullanmamıştım unuttu galiba yada baana gıcıklık olsun diye yaptı. eşim birsürü biberon başlığı aldı onları denemekten canım çıktı. açlıktan dahabi huysuzlaştı tabiki. o gün tam bi kabustu. hergeçengün iyiye gideceğine kötüleşiyor. ne yapacam bilemiyorum. artık kucağımada alamıyorum bu olay daha çok dokunuyor bana. bir an önce zaman geçsede yürümeye başlasa diyorum ama benimki daha dönemiyor bile. peşinden koşmaya razıyım.
kendi derdimden sizlerin halini hatırını sormayı unuttum. umarım herkes iyidir. keyifler yerindedir. kuzucuklar kocaman olmuştur ben girmeyeli.yazmayı bıraktım okuyamıyorum bile artık..
merhaba kızlar!
epey bir zamandır foruma giremedim.
en son kızım hasta olmştu. sonrasında banada bulaştırdı. acayip huysuzlaşmıştı. tam sıyırmak üzereydim. sonunda olan oldu ve kızımı (10 kiloyu geçti kendileri) taşımaktan belimi incittim ve sağ ayağımın üstüne basamaz olmuştum. yani tam sıyırdım. kızımla karşılıklı ağlaşıyorduk. en sonunda kayınvalidem geldi iki hafta o kaldı. sonra antalyaya gittim ve dün evime geldim. yine aynıyız. gece her saat bazen saat bile olmuyor uyanıyor. gündüz uykusu yok. ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. dün yine biraz fazla kucağıma aldım hemen belim ağrıdı. ağrı kesiciyide sürekli atmak istemiyorum. sadece emziriyorum daha ek gıdaya geçmedim. geçenlerde dayanamadım ve kas gevşetici aldım bir gün boyunca emzirmedim. dolaptakileri vereyim dedim. canımdan bezdim. biberonla emmedi bi türlü. eskiden emen çocuk bu sefer emmedi uzun bi süre kullanmamıştım unuttu galiba yada baana gıcıklık olsun diye yaptı. eşim birsürü biberon başlığı aldı onları denemekten canım çıktı. açlıktan dahabi huysuzlaştı tabiki. o gün tam bi kabustu. hergeçengün iyiye gideceğine kötüleşiyor. ne yapacam bilemiyorum. artık kucağımada alamıyorum bu olay daha çok dokunuyor bana. bir an önce zaman geçsede yürümeye başlasa diyorum ama benimki daha dönemiyor bile. peşinden koşmaya razıyım.
kendi derdimden sizlerin halini hatırını sormayı unuttum. umarım herkes iyidir. keyifler yerindedir. kuzucuklar kocaman olmuştur ben girmeyeli.yazmayı bıraktım okuyamıyorum bile artık..
cnm ben uzun zamandır uzun kollu çıtçıtlı badi ve kilotlu çorap giydiriyoum üstünede pijama takımı falan kısa kolllulardan 2-3 tane ayırdım gerisini kaldırdım! iyi yapmışsın giydirmkle onalr daha çok üşüyor..
cnm ya okurken hayret etim maş. kızına ama sanada yazık tatlım ya her saat başı vermesen dr ne diyo istediginde vermi diyo?? emzirmektende beli agrıyor insanın alllah yardımcın olsun cnm.. bizlerde iyiyiz çok şükür yaramazlık yok..
kışlıklar çıktııı zemuszemus zemuszemus zemuszemus
şimdi ütüm var ama dışarıyada çıkmam lazım benimkide geldide arabasını temizliyo beyim aşagıda... koltukları koslayla fırçalıyo evde halı yaptırdım bi defasında elleri kokmuş die ne söylenmişti!! yukarı gelse ben gitsem ama kızımda uyuyor..sebze vermem lazım uyanınca.. biraz daha bekleyim yada yrn sabah gidiyim....
off sonunda girebildim hep hata veriyo
Bozon gecmış olsun canım.Cok zor bir durum ya elinden geldiğince yerde oyala bence de daha da kötüye gitmesin.
Pınar saçma olmuş gercekten ama atlattın işte.Uyumakla iyi yapmışsın anlar kayınvalıdende pesinde insan getırmez bir daha belki.Ay anlamıyorum su insanları ya eziyet zevk veriyor heralde.Valla benım kuzenım var kızı simdi 5 yasında.Ama bebekken kımseye bakmazdı.Cocuğun uyku saatı geldi der kalkardı.Mamasını vericem dinlenıcek derdı.Öyle güzel bütüttükü o kızı.Misafir bile kabul etmezdı düzenı bozulur diye.
Ay Bora uyudu benımde yatmam lazım ama oturmak istiyorum biraz daha.