• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

HERKESLERE GÜNAYDINLARRRRRRRRRRR opuyorumnanaktan
BıZDE 28 VE 29 EKıMDE TAM ÇALIŞIYORUZ BU 1,5 GÜNÜ CUMA VE CUMARTESı GELMEYEREK KULLANACAĞIZ..YANı CUMA-CUMARTESı-PAZAR ARALIKSIZ 3 GÜN KUZUMLA BERABERıM...zemuszemus

günaydın kızlar. bizde öğlen eşim gelince hemen yola çıkıyoruz. yoğun bir 4 gün beni bekliyor. bu akşam kına, yarın akşam düğün var. kuzumu napacam ben ya?? :(((

zaten biraz hasta gibi. burnu tıkanmış yine. gece uyutmadı bizi. tamda yolculuk arifesi!! nefes alamayınca basıyor çığlığı!! en son yanıma almıştım uyumuşuz ikimizde. babamız sığmamış yatağa,gece bi uyandımki bi battaniye bulmuş, kanepeye kıvrılmış zavallım!:teselli:

çok geçmiş olsun hastaysa işin zor valla. daha da hasta etme sakın ayşecim.dikkat et kuzuya. o burun tıkanması bebeklerde çok zor oluyor. bende oğlumdan biliyorum kaç dafe grip oldu. sürekli damla damlatırdım aman ihmal etme...

sızede gunaydın bacılarıma.s.
bugun herkezın keyfı yerınde herkeze yarın gun çalışma bı banamı tüm gun yaa:sinifsinif:
dun gece nobetteydım kuzum dun aşı oldu ya çok şükür atesı cıkmadı ama yınede saat bası kalkıp kontrol ettım gozlerımı zor acıyorum işe basladıgımdan berı sütümde acayıp bı azalma var tum gune yetmıyo bıraktıgım sut artık muhallebı ve bebek sutlerını ıcmıyo corba ıcıyo sadece onlada tum gunmu ıcecek ne yapacagımı sasırdım valla
burcu bu ek gıda işini çokta takma kafana kac kasık yemek ıstıyosa okadar ver sudan korkma içsin kuzun istedıgı kadar zaten bırakıyolar doyunca yeterkı yesın muhallebı falan benımkı gıbı yuzune püskürmesın bı agzını kılıtlıyo zıllı actırabılıne askolsun

cnm ben uzun zamandır uzun kollu çıtçıtlı badi ve kilotlu çorap giydiriyoum üstünede pijama takımı falan kısa kolllulardan 2-3 tane ayırdım gerisini kaldırdım! iyi yapmışsın giydirmkle onalr daha çok üşüyor..

cnm ya okurken hayret etim maş. kızına ama sanada yazık tatlım ya her saat başı vermesen dr ne diyo istediginde vermi diyo?? emzirmektende beli agrıyor insanın alllah yardımcın olsun cnm.. bizlerde iyiyiz çok şükür yaramazlık yok..

kışlıklar çıktııı zemuszemus zemuszemus zemuszemus

şimdi ütüm var ama dışarıyada çıkmam lazım benimkide geldide arabasını temizliyo beyim aşagıda... koltukları koslayla fırçalıyo evde halı yaptırdım bi defasında elleri kokmuş die ne söylenmişti!! yukarı gelse ben gitsem ama kızımda uyuyor..sebze vermem lazım uyanınca.. biraz daha bekleyim yada yrn sabah gidiyim....

canım sürekli emzirmiyorum zatten. kendiside emmek istemiyor. 3 saati buluyor emme süresi nerdeyse. ama çok uyanıyor. ve sürekli ilgi ve kucak istiyor.
sizinde iyi olmanıza sevindim.

Canım hoşgeldin. Kızına maşallah ama canını çıkarmış seninde. Kucağa alamamak zor bi durum ya Allah sabır versin tatlım. Aman fazla alıpta daha beter etme kendini a.s. Bizde iyiyiz çok şükür a.s.
öyle valla canımı çıkardı. almayayım diyorum ama öyle dudak büküp bakıorki dayanamıyorum oturarak bari alıyım diyorum.

Bozon gecmış olsun canım.Cok zor bir durum ya elinden geldiğince yerde oyala bence de daha da kötüye gitmesin.

Ay Bora uyudu benımde yatmam lazım ama oturmak istiyorum biraz daha.

saol canım. senin yaramaz uslandı mı? uzun zamandır giremiyom merka ettim. topiğin en yaramazı senin oğlundu galiba. ama benimkide seni geçti desem yeridir.

bozoncum geçmiş olsun aman dikkat et kendine
saol canım.
günaydın kızlar
7.30 da ayaktaydık yine biz bugün,çok şükür oğlum şu an oynuyo halısında gözü bende ama ben pas vermiyorum..
bütün bebişlerin kuzular gibi olduğu bir gün diliyorum...
öpüldünüz..

günaydın canım.
bende halısına koydum ama en fazla 10 dk sonra bastı çığlığı.
nerde kuzu kim benim kız kim. şimdi bağırmaya başladı bile.

şu yazıyı bi saatte yazdım nerdeyse ya.-

günaydın kızlar. bizde öğlen eşim gelince hemen yola çıkıyoruz. yoğun bir 4 gün beni bekliyor. bu akşam kına, yarın akşam düğün var. kuzumu napacam ben ya?? :(((

zaten biraz hasta gibi. burnu tıkanmış yine. gece uyutmadı bizi. tamda yolculuk arifesi!! nefes alamayınca basıyor çığlığı!! en son yanıma almıştım uyumuşuz ikimizde. babamız sığmamış yatağa,gece bi uyandımki bi battaniye bulmuş, kanepeye kıvrılmış zavallım!:teselli:

canım benım kızın burnu tıkandıgında serum fızyolojı sıktım baya ıyı geldı ertesı gune bıseyı kalmamıstı bı dene ıstersenopuyorumnanaktan

bozon Allah sana kolaylık versin cnm.işin gerçekten zor cnm..
Ayşecim iyi yolculuklar aman dikkat et oğluşa..
Pınarcım iyi yapmışsın yatıp uyumakla,boş yere huzursuz etmemişsin çocuğu..
yarım gün çalışacak arkadaşlar,seviniyorum valla sizin adınıza,çalışırken cumartesileri yarım gündü o bile geçmek bilmezdi evime gitmek isterdim bir an evvel..
Banucum tülayla buluşuyormuşsunuz,ohh bebişler nerde bu arada???

benimkide uyudu şimdi bişeyler atıştırıcam bende şimdi görüşürüz kızlar..

cerencim geçmiş olsun tatlım serum fizyolojik kullan canım rahatlatır birazda olsa bebişle yolculuk zor oluyor umarım güzel geçer tatlım

Aysun, Ferda, Sibel, Banu günaydin Kizlar Hepinize...

Bizim sabah uyanmalari bir nebze de olsa cözüldü galiba, aksam üzeri gezmeye gittik dün. Eve geldikten sonra uyumak istemedi Doruk, uyku saatini birkac gündür 1-1.5 saat ileriye cekti ve sabah kalkinca beni kaldirmiyor hemen. 08:00'de uyandim bugün, gece gerci 1 saat fire verdi, babasini görünce uykusu dagildi.

Pinar, kayinvalide terörü yasamissin resmen. Bence cok icli-disli olma, mesafeli ol derim ben. Cilkini cikartiyorlar cünkü bir süre sonra. Uyumakla cok iyi yapmissin ayrica.kaydirigubbakcemile3

Burcu, kafan karisti degil mi iyice. Bence de muz verme, kabiz olabilir oglun. Ben bir kere verdim, birsey olmadi ama gecen danisma aldim, suclular listesinde muzda vardi. Ve bence ne kadar yemek istedigine oglun karar versin. Sonucta hicbirimiz diyet yapmadigimiz sürece, matematik hesabiyla beslenmiyoruz degil mi? Emzirmede de hani 2 saatte bir su kadar, 3 saatte bir bu kadar diyorlardi. Ona da uymadik örnegin. Oglunu önce alistir gidalara, sonra ne kadar ihtiyac duydugu zamanla belli olur zaten. Birde su ve cay ben cok veriyorum. Örnegin dün 80 ml cay icti, 20 ml su. Versem belki daha cok icerdi...

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,
ben bugün oğlana yoğurt verdim ama 20cc kadar anca yedi üstüne bi kaç kasık su içti, yatmadan öncede muhallebi verdim oda anca 10 cc oldu,muhallebinin üstüne su verdim, aralardada beni emdi, azmı yemiş sizce, yoğurda z.yağı katmıştım hiç sevmedi, yarın sade vericem yemezse azcık meyve püresi yapıp katarım içine, yoğurt knusunda kafam karıştı şimdi yarım kase ama hangi boy kase ile, bende 2 tip kase var biri normal çrba kasesi biride kahvaltılık malz. kyduğum mini boy kaseler, ne kadar veriyosunuz yoğurdu, bide yarın muz vereyim diyorum çeyrek, erkenmi olur, bi kaç gün yoğurda ve muhallebiyleemi devam edeyim, bide yaklasık kaç cc su veriyosunuz öğünlerden sonra, korktuğum kadar varmış bu ek besinler :(((

Canım bu kadar dert etme kendine. Yiyebildiği kadar ver. Benimki meyveyi bazen 125 gr'lık kavanozu bazen 200 gr'lık kavanozu yiyor. Yoğurtda Babymix'in 100 gr'lığını bitiriyor genelde. Suyuda ne kadar içerse o kadar ver a.s.

bozoncum geçmiş olsun aman dikkat et kendine
pınarcım iyi yapmışsın zaman zaman bizim de oluyo bütün günün yorgunluğu gece uykusuzluğa dayanamayıp sızdığım oldu canını da fazla sıkma takmamaya çalışıyorum ben de artık sonuçta üzülen biz oluyoruz bebişler etkileniyo
burcu sakin ol kız :) yoğurdu sevdirmek için ben nerdeyse bir ay uğraştım şimdi çok seviyo hemen olmuyo çocuğun alışması sabırlı ol alerji yapıp yapmadığına bak gerisi bebeğin ne kadar yerse az az ver sonra çoğaltırsın bize bi çay bardağı dedi drumuz
muz konusunda da oğlunu zorlar eiye düşünüyorum ek gıdaya yeni geçtiniz çünkü

Aynen canım takmıyorum valla. Uyudum gitti kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese bugün yarım gün hemen kavuşacağım oğlumaaa :) kardeşim ve görümcem de geliyorlar üniversiteden çok özlemişim onları pek gelemeyebilirim bu ara bütün bebişleri kokulu öpüyorum

Ohhh ne güzel zemuszemus

günaydın herkese nasılsınız kızlar bizde öğlene kadar çalışacağız bugün sonra tülayla buluşacağız:))

Ohh keyif yapın bakalım. Bizim burda hava yağışlı :1no2: Eşim gelsinde belki hava almaya çıkarız bizde zemuszemus

Hadi hayırlı yolculuklar canım. Aman dikkat et kuzuna. Kimselere öptürme. Burnuna da Sinomarin sık. Çok iyi geliyo a.s.

HERKESLERE GÜNAYDINLARRRRRRRRRRR opuyorumnanaktan
BİZDE 28 VE 29 EKİMDE TAM ÇALIŞIYORUZ BU 1,5 GÜNÜ CUMA VE CUMARTESİ GELMEYEREK KULLANACAĞIZ..YANİ CUMA-CUMARTESİ-PAZAR ARALIKSIZ 3 GÜN KUZUMLA BERABERİM...zemuszemus

Ohh böyle daha iyi olmuş senin için canım a.s.

sızede gunaydın bacılarıma.s.
bugun herkezın keyfı yerınde herkeze yarın gun çalışma bı banamı tüm gun yaa:sinifsinif:
dun gece nobetteydım kuzum dun aşı oldu ya çok şükür atesı cıkmadı ama yınede saat bası kalkıp kontrol ettım gozlerımı zor acıyorum işe basladıgımdan berı sütümde acayıp bı azalma var tum gune yetmıyo bıraktıgım sut artık muhallebı ve bebek sutlerını ıcmıyo corba ıcıyo sadece onlada tum gunmu ıcecek ne yapacagımı sasırdım valla
burcu bu ek gıda işini çokta takma kafana kac kasık yemek ıstıyosa okadar ver sudan korkma içsin kuzun istedıgı kadar zaten bırakıyolar doyunca yeterkı yesın muhallebı falan benımkı gıbı yuzune püskürmesın bı agzını kılıtlıyo zıllı actırabılıne askolsun

Günaydın canım a.s. Neyse çıkmamış ateşi kuzunun hadi geçmiş olsun a.s. Yoğurtta verin canım. Meyve püresi falan yemez mi :uhm:

öyle valla canımı çıkardı. almayayım diyorum ama öyle dudak büküp bakıorki dayanamıyorum oturarak bari alıyım diyorum.

Aman canım oturarak alda daha beter etme kendini a.s.

bozon Allah sana kolaylık versin cnm.işin gerçekten zor cnm..
Ayşecim iyi yolculuklar aman dikkat et oğluşa..
Pınarcım iyi yapmışsın yatıp uyumakla,boş yere huzursuz etmemişsin çocuğu..
yarım gün çalışacak arkadaşlar,seviniyorum valla sizin adınıza,çalışırken cumartesileri yarım gündü o bile geçmek bilmezdi evime gitmek isterdim bir an evvel..
Banucum tülayla buluşuyormuşsunuz,ohh bebişler nerde bu arada???

benimkide uyudu şimdi bişeyler atıştırıcam bende şimdi görüşürüz kızlar..

Uyudum valla canım ya. Kuzumdan önemli değil hiçbişey. Hadi afiyet olsun a.s.

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bizde kızımla 8:30'da kalktık. Kahvaltısını falan yedirdim ama durmuyor bi türlü. Benimde karnım acıktı valla. Daha uyumazda bu saatte :çok üzgünüm: Oyun halısına yatırdım cızırdayıp duruyor kafamçokkarıştı

Aysun, Ferda, Sibel, Banu günaydin Kizlar Hepinize...

Bizim sabah uyanmalari bir nebze de olsa cözüldü galiba, aksam üzeri gezmeye gittik dün. Eve geldikten sonra uyumak istemedi Doruk, uyku saatini birkac gündür 1-1.5 saat geriye cekti ve sabah kalkinca beni kaldirmiyor hemen. 08:00'de uyandim bugün, gece gerci 1 saat fire verdi, babasini görünce uykusu dagildi.

Pinar, kayinvalide terörü yasamissin resmen. Bence cok icli-disli olma, mesafeli ol derim ben. Cilkini cikartiyorlar cünkü bir süre sonra. Uyumakla cok iyi yapmissin ayrica.kaydirigubbakcemile3

Burcu, kafan karisti degil mi iyice. Bence de muz verme, kabiz olabilir oglun. Ben bir kere verdim, birsey olmadi ama gecen danisma aldim, suclular listesinde muzda vardi. Ve bence ne kadar yemek istedigine oglun karar versin. Sonucta hicbirimiz diyet yapmadigimiz sürece, matematik hesabiyla beslenmiyoruz degil mi? Emzirmede de hani 2 saatte bir su kadar, 3 saatte bir bu kadar diyorlardi. Ona da uymadik örnegin. Oglunu önce alistir gidalara, sonra ne kadar ihtiyac duydugu zamanla belli olur zaten. Birde su ve cay ben cok veriyorum. Örnegin dün 80 ml cay icti, 20 ml su. Versem belki daha cok icerdi...

Valla sorma canım fenaydı dün akşam.Ama sonu güzel bitti kaydirigubbakcemile3

Günaydınlar Kızlar;

Bugün benimde tam gün Gülşahcım üzülme yarın evdeyim çok şükür.Bu arada sabah tartıldım 2 günde 790 gram vermişim şok oldum sanırım önce ödemi atıyorum yoksa bu kadar verebileceğimi sanmıyorum.Ama acayip moal oldu bu gazla ben hayatta diyeti bırakmam.

Burcucum ek gıda işinde ksam kendini tatlım kağan ne kadar yerse o kadar verki reddetmeyi öğrenmesin.Suyu alabilesiye ver doktorumda öle demişti.Ben bir suluk koyuyorum yaklaşık 150 cc içiyor ama yağız ek gıdaya başlayalı 3 ay oldu.Sen ver fazla gelince almaz zaten.Yoğurtlarıda ben meyve püresi kavanozlarına mayalıyorum.Yaklaşık 120 cc hepsini yiyor.Taze muzada 15 gün oldu başlayalı bence biraz daha bekle ek gıdaya geçeli 1 ayınız dolsun en azından.

Ayşecim hayırlı yolculuklar kuzun sorun çıkarmaz inşallah.ıyi eğlenceler bu arada bizim yerimizde oyna.

Banucum Tülaycım sizede iyi muhabbetler oh ne güzel görüşeceksiniz benim dünürde bi gelse yollarını gözler olduk.

Bengicim gözün aydın canım ne güzel hasret giderirsin kardeşinle.

Cerencim ne güzel haftasonuyla birleştiriyormuşunuz tatili oh ne güzel kuzunla doya doya vakit geçirirsin.

Pınarım en iyisini yapmışsın valla ohhhh.Birdaha ona göre plan yapar.Özledim fındığımı yaaa görüşelim biran önce hatta Birsenede sözümü var biliyosun.

Filizcim günaydın tatlım uyku düzenini ne güzel oturtmuşsunuz biraz darısı başımıza.

günaydın kızlar.....nasılsınız.pınarcım hadi atlatmışssın misafirleri.sibelcim bu arada iyi kilo vermişssin ben hala aynıyım ya anlamadım gitti bu diyet ne biçim şey ya.canım senin listeyi göndercketinya bana müsait bir zaman yazarsan sevinirim.banucum evet beklişyorummmmmmmmmm mutlaka seniii..

kıvılcım pınarcım sibelcim tülaycım günaydın kızlar nasılsınız

sibelcim evet ya tülayla görüşünce çok eğleniyoruz çarşıya çıkacağız birlikte selinde duruya ciciler bakacağız:))))))

bu arada kızlar dün kızım baba dedi:)) bu akaşamda derse kameraya kaydedicemm sanırım babasına düşkün olcak bu kız:(((

bebişlerı nerde yatırıyosunuz benımkı sepetıne sıgmıyo artık odasındada yanlız bırakmaya gonlum razı olmuyo 2saatte bır memeye kalkıyo cunku odasıda kücük,salonda yer yatagı attım bırımız kızla yer yatagında dıgerımız koltukta yatıyo ama göcebe gıbı olduk ya odasında yanlız yataran varmı?

günaydin kizlarrr a.s.

anam bu kız beni cildirtcak..sabahin 6sinda hortluyor yaa..daha dogrusu artik 5 te..ama beni 6 da uyandiriyor :) hatta babasida iyice uyanayim diye kizini alip yanima koyuyor sıkıysa uyu der gibi :)) aksamda 2 kuzenim gelcek eşleriyle..bende sabahtan kekimi yaptim..tavuk gögsümü yaptim..yaninada patates ve makarna salatasi yapicam..he bide milföy böregi..mümkün oldugu kadar az yicem tabi :)))

aysecim hayirli yolculuklar a.s. sag salim gidin gelin ;) okyanus suyu sık canim boncugun burnuna..iyi geliyor..

banucum günaydin :) oh tülayla buluscaksiniz he :) bizim içinde keyif yapin,zilli kizlarinizi öpün :)

filizcim serraninda uyku düzeni sapitmaya basladi biraz..18.30da uyuyor muhallebi yemeden..20.30da kalkip muhallebi yiyor..21.30-22.30 arasi yatiyor..o 28.30daki uykuyu öne almam lazim bi şekilde..yoksa huy edicek iyice :)

ferdacim sizde erkencisiniz bugun he :) kargalarami baktik nedir hamileyken :D hepsi hortluyor sabahin köründe :)

gülsahcim ve cerencim Allah kolaylik versin kizlar calişiyormussunuz bugun..gününüz kola ve cabuk gecsin diyelim :)

gelelim pinara :D kiz napmişsin sen öyle :))))) gerçi iyi olmus..bende nefret ederim cat kapi olayindan..kimseye yapmam,kimsede bana yapmasin..ama sende de kabaht var..ne anneni o kadar yoruyorsun..kadin zaten kac günde bir görüyormus..sen yap et temizliğini annen gelince torunuyla kiziyla keyif yapsin :) zaten anneler sen herşeyi yapsanda muhakkak evde yapacak bi iş bulurlar :)) nasil beceriyorlar bilmiyorum :)) ama enazindan temizlik gibi yorucu ve zaman alici bi işle ugramasinlar :)

benimki uyudu ama arada mızırdanıyor.
zorda olsa kahvaltımı yaptım.
pınar senin kaynana çok tuhafmış ya. madem herşeyi kendisi yapacak niye senin evi işgal ediyor. bari seni çağırsaydı evine. sende iyi yapmışsın.
cerencim sana iyi yolculuklar umarım oğlun hastalanmaz dikkat et kendine. bizimde 8 kasımda haırlısıyla atlatırız umarım düğün telaşını.
çalışan anneler sizlere kolay gelsin. zaman su gibi aksın.

ooo sibel süperrr :) kız boşver ödem olsun su olsun :) verdigi gaz yeter be :))

günaydin tülaycim :) demek kiz baba dedi he :)) zillinin ihanetine bak hele :D bende anne dedirtmeye calişiyorum..bi baba dicek alcam agzimin payini :)))))

gülşahcim serra ramazan bayramindan beri odasinda tek yatiyor canim :) napmişsiniz siz öyle :) biran önce düzene sok güzelim..cocukta cok rahatliyor..serra bayiliyor yataginada odasinada..gündüz bile uyuyunca hemen yatagina götürüyorum..düşme tehlikesi yok bişi yok..insanin içi rahat oluyor ;)

Back
X