teşekkürler kaç yaşına kadar kullanılıyo ben diyorum şöyle 5 yaşına kadar falan yatabilsin oyüzden beşik daha mı kullanışlı olur bilemedimm
canım biz h. sonu sordum 5 yaş deniliyor ama yatamaz dedi satan bayan bebeğiniz ağır olacağı için taşımaz sonuçta bez dedi en falz 3 yaşına kadar kullanabilirsiniz dedi kraft. ve chicico nunkini sorduk canım biztugba kullanıcısından alıntı
teşekkürler kaç yaşına kadar kullanılıyo ben diyorum şöyle 5 yaşına kadar falan yatabilsin oyüzden beşik daha mı kullanışlı olur bilemedimm
teşekkürler tatlım ben mbilya beşiğekarar verdimcanım biz h. sonu sordum 5 yaş deniliyor ama yatamaz dedi satan bayan bebeğiniz ağır olacağı için taşımaz sonuçta bez dedi en falz 3 yaşına kadar kullanabilirsiniz dedi kraft. ve chicico nunkini sorduk canım biz
neyibekliyon kız yolun yarısını geçtikhadi kızında oluyo daha neyi bekliyonnnokumak çok iyi geliyor. ben daha hiçbirşey almadım hala bekliyorum neyi bekliyorsam:)
2009 mayıs anneleri merak ettiğim bir şey var. dogum zamnlarınız sat 'ınızla uyumlumuydu. yani doktorun verdiği dogum tarihiyle aradaki fark nedir? ne kadar önce ne kadar onra dogum yaptınız?
hepinize sağlıklı mutlu hamilelikler diiyorum kızlar,inşallah hayırlısıyla alırsını< bebişleri kucağınıza,bazılarınız hayal kırıklığına uğrayacak ama benim gib iolsun yinede çok güzel bişy...
benim tavsiyem bebek arabası ile ilgili,ben römer marka oto koltuğu ve uyumlu britax araba aldım çokda memnun kaldım tavsiye ederim..ana kucağı bağımsız kullanılıyor..büyüyüncede arabaya geçiyorsunuz..hem ana kucağını evdede kullandım çok rahattı,güvenlik ödülüde var..
ikincis, ve belkide en önemlisi göğüs çatlakları,ben çok çektim ama 10 aralıkta kardeşim doğum yaptı o ilk günden itibaren ilk emzirmedewnde önce ve her emzirmeden önce karbonatlı suyla göğsünü sildi ve hiç çatlamadı göğüsleri bence doğum çantanıza ekleyin çünkü berbat bi acı yaşamayın dilerim..
bide hala kullanıyorum ıslak mendilde uni baby yenidoğan biraz pahalı diğerlerine göre ama hiç pişik olmuyor..tavsiye edrim ş
şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım...
2009 mayıs anneleri sorum olacak ateşölçerde neyi önerirsiniz ben braun kulaktan ölçeridüşünmüştüm ama kullanımı zor diyola fikriniz nedir sizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?