2009 Mayıs Annelerinden 2010 Mayıs Annelerine Tavsiyeler :)

2009 mayıs anneleri size sorum kaç tane hastane çıkışı almalıyım

cnm ben 1 tane büyük bitanede küçük hast.çıkışı almıştım.
küçük olanda 1çıtçıtlı badi,ayaklı alt veüstlük,eldiven ve önlük vardı hem daha uygun hemde büyük hast.çıkışı gibi çok parça olmuyor hemde çok kullanışlı.. sen istersen 2tane küçük alabilirsin eger çok kusan bi bebişin olursa yetmez :)) benim kızım çok temizdi çokkkaydirigubbakcemile3
zaten yaza gelince sadece çıtçıtlı badi giydiriliyor..

2009 mayıs anneleri size sorum kaç tane hastane çıkışı almalıyım

Ben 2 tane yeni doğan ebatında almıştım yetti canım. Zaten kısa bir süre sonra çıtçıtlı badi, ayaklı tulum gibi şeyler giydirmeye başladım. Onlardan bolca tek tek almıştım a.s.

ben de iki tane hastane çıkışı aldım ama bolca çıtçıtlı badi ve patikli altlardan almıştım zaten yazın başka da bişe giydirilmiyor

Ben 2 tane yeni doğan ebatında almıştım yetti canım. Zaten kısa bir süre sonra çıtçıtlı badi, ayaklı tulum gibi şeyler giydirmeye başladım. Onlardan bolca tek tek almıştım a.s.

ben de iki tane hastane çıkışı aldım ama bolca çıtçıtlı badi ve patikli altlardan almıştım zaten yazın başka da bişe giydirilmiyor

teşekkür ederim kızlar birtane 12 li almıştım ozaman 1 tane daha alayım yeter a.s.

bende bir şey öğrenmek istiyorum bebek bezini stokladınız mı
bana bolca lama diyolar çünkü bebeğin kilosuna göre alınıyormuş bazen yeni doğanlar küçük gelebiliyormış
bende 1 paket almayı düşünüyorum ilk etap için
peki yeni doğan mı almalıyım yoksa bi öneriniz var mı
şimdiden tşk ederim

Tatlım bence 1 numara hiç alma. Ben direk 2 numaradan başladım. Zaten 2 paketi falan bitirince de 3'e geçmiştim. Stoklarsan elinde kalma ihtimali var. Bittikçe alırsın a.s.

Cnm stok yapma gerek yok, elinde kalma ihtimali yüksek, oğlum 3400 doğmuştu , ilk kullandığım bez prima yenidoğan, kilo aldıkça bez numarası değişecek cnm değişme zamanını farkedicen zaten

Tatlım bence 1 numara hiç alma. Ben direk 2 numaradan başladım. Zaten 2 paketi falan bitirince de 3'e geçmiştim. Stoklarsan elinde kalma ihtimali var. Bittikçe alırsın a.s.

Cnm stok yapma gerek yok, elinde kalma ihtimali yüksek, oğlum 3400 doğmuştu , ilk kullandığım bez prima yenidoğan, kilo aldıkça bez numarası değişecek cnm değişme zamanını farkedicen zaten

tamam çok tşk ederim o zaman stok yapmadan 1 paket alsam yeterli

yazdım diye hatırlıyorum ama göndermemişim:uhm:
babayneo diye bi bez çıkmış yıkanabilir bebek bezini kullanan tavsiye eden var mı?

benim de bi sorum olcak emzirme sütyeni kaç tane alalım kullanışlı olanlar hangileri ? çok model var karar veremedim..

yazdım diye hatırlıyorum ama göndermemişim:uhm:
babayneo diye bi bez çıkmış yıkanabilir bebek bezini kullanan tavsiye eden var mı?

Hiç kullanmadım canım :1no2:

benim de bi sorum olcak emzirme sütyeni kaç tane alalım kullanışlı olanlar hangileri ? çok model var karar veremedim..

Valla ben çok kullandım tatlım. Halada evde onları , dışarıda ise normal sütyenlerimi kullanıyorum. Penye ve açılan bölümün mümkün olduğunca geniş olmasına dikkat et bence a.s. Ben Anıl marka almıştım çok memnun kaldım. Ekte resmi var a.s.

Eklentiler

• $Adsız.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 60

Çok tşk.ler canım tavsiyen için

güzel anne adyları az kaldı heyecan başlıyoooooorr:))
size tavsiyem şimdiden meme uçlarınızı emzirmeye hazırlamanız, bunun içinde bol bol krem sürün Lansinoh krem pahalı ama meme uçlarına çok güzel bakım yapıyor ağrı ve acıyı alıyor.. ilk önceleri biraz canınız yanacaktır ama inanın zmanla gececek.. bence emzirmek dünyadaki en güzel duygu:)) herkese kolay doğumlar diliyorum...

eveett çok az kaldıı:) sağol canım yavsiyen için bana kalsa erken gibi ama tecrübelere kulak vermek lazımm..tşk ler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…