2009 mayıs anneleri sorum olacak ateşölçerde neyi önerirsiniz ben braun kulaktan ölçeridüşünmüştüm ama kullanımı zor diyola fikriniz nedir sizler
ben fakir marka dijital ateş ölçer kullanıyorum. hem alından hem kulaktan ölçüyor. çok memnunum a.s.
saolun kızlar opuyorumnanaktanBende Braun kulaktan ölçer kullanıyorum canım çok memnunum. Saniyede ölçüyor ve uyurken bile ölçebiliyorsun. Hiç farketmiyor bebeiş. Bi modeli yarım saat arayla biride peşpeşe ölçüm yapıyor. Peşpeşe olandan almanı tavsiye ederim a.s.
2009 mayıs anneleri sorum olacak ateşölçerde neyi önerirsiniz ben braun kulaktan ölçeridüşünmüştüm ama kullanımı zor diyola fikriniz nedir sizler
2009 mayıs anneleri benimde bir sorum olucam olucak çıtçıtlı badilerde 0-3 aylık 5 tane aldım...bazıları yeter hemen büyür diyo bazıları enaz 10 tane olsun diyo...sizce 0-3 aylık takviye yapmalımıyım..3*-6 ta şimdilik 7 tane var...
ben de sorucam ben deee....ne alalımm ne almayalımmm....mesela, fazlalık oluyor şunu almayın daha ilk baştan dediğinizz bir şey var mı..mesela bebek arabası ne zaman alınmalı...kaç aya kadar odasında yatırmıyorsunuzzz bebişlerii...
bebek arabası soracağım ben de daha doğrusu travel sistem diyorlar galiba oto koltuğu ve bebek arabası, şu üç tekerlekliler hoşuma gidiyor ama bilemiyorum bir de bebek arabası hemen almayın diyorlar o ne kadar mantıklı?
2009 mayıs anneleri benimde bir sorum olucam olucak çıtçıtlı badilerde 0-3 aylık 5 tane aldım...bazıları yeter hemen büyür diyo bazıları enaz 10 tane olsun diyo...sizce 0-3 aylık takviye yapmalımıyım..3*-6 ta şimdilik 7 tane var...
tecrübeli anneler bende soracağım nelerle beslendiniz ve bebişleriniz nasıl doğdu...
bende hamilelik şekeri çıkmıştı çok dikkat ettim beslenmeme şeker içerikli her şeyi sınırlı sayıda tükettim sütümü meyvemi etimi ve yoğurdumu hiç ihmal etmedim her şeyden azar azar yedim 3400 doğdu oğlum şimdi çok kilolu değil ama maşallah gelişimi oldukça iyi ve her şeyi yiyiyortecrübeli anneler bende soracağım nelerle beslendiniz ve bebişleriniz nasıl doğdu...
teşekkürler canım alırken dikkat etmem gereken bişey var mı ne bilim bir önerin falanben park yatak aldım geniş benimkisi ve verdiğim en doğru kararlardan biri oldu benim oğlum kendini çok fazla atıyor çok hareketli ve zarar görmüyo ayaklanmaya başlayınca da alta indirdik içinde oynuyor zaman geçirebiliyor yatak ve yorgan var ona uygun fakat yanlarına koruyucu bulamamıştık gerek de olmadı markası kraft
biz kızıma oda hazırlamıştık ama yine de ilk aylar yanımızda yatması için park yatak aldık.8.aydan sonra tutunup kalktığı için park yatağı aşağı indirdik.ama zor oluyor ordan almak çünkü çok aşağıda kalıyor.ben çalışıyorum köyde mecburen orda onu kullanıyorum.bir de 7.aydan sonra ayırdık.artık kendi odasında yatıyor.onun için oda daha elverişli.bizim park yatağımız baby 2 go.alt kata geçene kadar memnunduk ama zor oluyor gerçekten.ama bu her park yatak için geçerli.2009 annişleri biz beşik konusunda kararsız kaldık şimdide parkyatağa karar verdik kullananlar nasıl model öneririsiniz geniş model görmüştğüm bide dar model evim küçük dar model nasıl acaba ama 3-4 yaşına kadarda kullanmak isterim sonra oda düşünğüyorum bide seviyeleri oluyomuş büyüdükçe yatağı aşağı indirebiliyomuşsun birde içlerine yorgan takımları uyuyo de mi çok soru sordum teşekkürler şimdiden
ama memnun olanlarda var markaya göre değişiyo mu o zaman kafam karıştıbilmiyorumkismilebiz kızıma oda hazırlamıştık ama yine de ilk aylar yanımızda yatması için park yatak aldık.8.aydan sonra tutunup kalktığı için park yatağı aşağı indirdik.ama zor oluyor ordan almak çünkü çok aşağıda kalıyor.ben çalışıyorum köyde mecburen orda onu kullanıyorum.bir de 7.aydan sonra ayırdık.artık kendi odasında yatıyor.onun için oda daha elverişli.bizim park yatağımız baby 2 go.alt kata geçene kadar memnunduk ama zor oluyor gerçekten.ama bu her park yatak için geçerli.
tatlım hangi modeli iyi 3020 var o uygn geldi bana ama o da iyi ölçüm yapar mı yorumlaragöre en iyisi 4520 senin kastettiğinde 4520 miBende Braun kulaktan ölçer kullanıyorum canım çok memnunum. Saniyede ölçüyor ve uyurken bile ölçebiliyorsun. Hiç farketmiyor bebeiş. Bi modeli yarım saat arayla biride peşpeşe ölçüm yapıyor. Peşpeşe olandan almanı tavsiye ederim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?