semracım ne demek katılmıyorum istemiyorsan bişe diyemem de istiyorsan alınma canım pınarın dediği gibi numaralarınızı bana da verebilirsiniz özelden mutlaka ulaşırızz
semracım bende nurtene katılıyorumm sen en az benim kadar ugruyorsun topiğe çünkü bende uzun zamandır cok aktif değilimde :))
zaten en son senle ben çıkmıştık ben bi sorun yaşamamıştım .:))
semracım benden de alıntı yapmışsın, ama ben seni kastetmedim tatlım. seni hepimiz biliyoruz. nete giremesen de tel'den ulaşırız sanaa.s.
Öncelikle 15 ve 22 mayıs bana uyar a.s.
Hediye konusuna gelince bir kere sorun yaşadık oda Erzen'in nete girememesinden dolayı. O yüzden herkesi zan altında bırakmayalım. Semra ve Levestoriy sizde katılın kızlar. Ceplerinizi özelden yazın bana isterseniz. Siteden ulaşamama durumunda ben bilgi veririm size a.s.
semracım çıkma canm ben anlam veremiyorum bir kişi ki oda ceren dışında sorun yaşamadı.. sen yazmasanda okuyor takip ediyorsun cnm bence çıkma listeden katılmak isteyenler katılıyor zaten :) katılanda tubanın dedigi gibi belli bi tarihte olursa takip eder 1kişi free verdi diye bunu aktif olan olmayan diye ayırmamalıyız.. ki ben biliyorum semra sen benden daha önce katılmışsındır bu topige...
tubacım sen şimdi listeyi begenmezsen katılmayacakmısın çekilişe??
burdan okuyunca öyle anlaşılıyor..
koca mevzusuna gelince sana katılıyorum burnumuzun dibinde olmasınlar:))
Semracım,yazımda da görmüşsündür ben senin muhakkak arada baktığını ve sorun olmayacağını yazmıştım lütfen alınma.Muhakkak katılmalısın.
Levestoriy21,canım açıkcası ben seni bizim mayıs anneleri topiğinde görmedim.Gerçi bende pek fırsat bulup sayfa sayfa da gezemiyorum.Burdan bize tekrar yazdığına göre takip ediyorsun demektir.Bence sende katılmalısın.
Tubacım Çekiliş listesi tamamlandıktan sonra 3 gün öncesinden sayfaya yazarım o gün belli bir saattede çeker hemen siteye eklerim uygunmudur? Aktarmak istediğin farklı birşey varsada detaylıca yazarsan konuşuruz.
Tarih kısmı banada uyar gerçi kociş hala mırın kırın ediyor ama ne yapar eder ayarlarım.Zaten ben en kötü Pınar'la geçicem.
Kızlar doğumgünü organizasyonunada hediye çekilişi organizasyonunada katılmayacağımı üzülerek belirtiyorum, size iyi eğlenceler, resimlerden bakarım bende artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?