2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

semracım ne demek katılmıyorum istemiyorsan bişe diyemem de istiyorsan alınma canım pınarın dediği gibi numaralarınızı bana da verebilirsiniz özelden mutlaka ulaşırızz

semracım ne demek katılmıyorum istemiyorsan bişe diyemem de istiyorsan alınma canım pınarın dediği gibi numaralarınızı bana da verebilirsiniz özelden mutlaka ulaşırızz

semracım bende nurtene katılıyorumm sen en az benim kadar ugruyorsun topiğe çünkü bende uzun zamandır cok aktif değilimde :))

zaten en son senle ben çıkmıştık ben bi sorun yaşamamıştım .:))

semracım benden de alıntı yapmışsın, ama ben seni kastetmedim tatlım. seni hepimiz biliyoruz. nete giremesen de tel'den ulaşırız sanaa.s.

:1hug:

sağolun kızlara.s. biran okuyunca pekte aktif olamadığım için alındımmafoldumben yazamasamda okuyorum hepinizi takip ediyorum gözüm üstünüzde yaniguclubacismile esencim pınarcım özelinize numaramı atıyorum iyigeceler herkeseopuyorumnanaktan

Çekiliş listesi;Güncel
Sibel
Tülay
Burcu
Esen
Levestoriy21
Semra84
Pınar
Banu
Gülşah
Nurten
Cerennn
Gülhan
Ferda
Bengi
Filiz
Ayşe(Cerencim)
Esra(Tutkun)
Hande
Semra(Seherim)
Birsen

Son düzenleme:
Semracım,yazımda da görmüşsündür ben senin muhakkak arada baktığını ve sorun olmayacağını yazmıştım lütfen alınma.Muhakkak katılmalısın.

Levestoriy21,canım açıkcası ben seni bizim mayıs anneleri topiğinde görmedim.Gerçi bende pek fırsat bulup sayfa sayfa da gezemiyorum.Burdan bize tekrar yazdığına göre takip ediyorsun demektir.Bence sende katılmalısın.

Tubacım Çekiliş listesi tamamlandıktan sonra 3 gün öncesinden sayfaya yazarım o gün belli bir saattede çeker hemen siteye eklerim uygunmudur? Aktarmak istediğin farklı birşey varsada detaylıca yazarsan konuşuruz.

Tarih kısmı banada uyar gerçi kociş hala mırın kırın ediyor ama ne yapar eder ayarlarım.Zaten ben en kötü Pınar'la geçicem.

oyy catlıcam valla :bbo:benım koca ık mık edıyo bugune kadar hiç izin alıp bı yere gıtmedım hiç karısmazdı ama gecen gun yalova deyınce mırın kırın ettı klava:öff yaa neysekı ayartma calısmalarım devam edıyo sız yapın organızeyı tarıhte uyarsa bakacaz durumaaklava:klava:

Kızlar doğumgünü organizasyonunada hediye çekilişi organizasyonunada katılmayacağımı üzülerek belirtiyorum, size iyi eğlenceler, resimlerden bakarım bende artık

bi sorun var Burcucum ya

tarihler bizede uygun,teşekkürler Gülhancım

Esen sağol canım

ne oluyor kızlar neden sildiriyo herkes kendini listeden varsa bişey bizlede paylaşın herkes baştan çok hevesliydi...???????????????

Sağol canıma.s.

Kızlar doğumgünü organizasyonunada hediye çekilişi organizasyonunada katılmayacağımı üzülerek belirtiyorum, size iyi eğlenceler, resimlerden bakarım bende artık

aaa noldu Burcu niye gelemiyorsun bir sorunmu çıktı?

Arkadaslar noluyo ben anlayamadım.isyerindende bakamadım bu arada neler olmus hakıkaten.Nerden cıktı cayma fıkrı.Herkes cok ısteklıydı.Bırsenın dedıgı gıbı baska bır sorun varsa bızlede paylasın.Genelın katılmadıgı bır organızasyonu yapmak mantıklı gelmıyor.

Kızlar niye bu kadar büyüdü benim katılmıyor olmam anlamadım yavs , sadece özel bi mazeretten dolayı katılmama kararı aldım, herkesten gizlenmiş açıklanması gereken bişey yok ortada yani, çekiliş olayına gelince ben olmasamda çekiliş olabilir siz aynen devam edin bencea.s.:1hug:

Son düzenleme:
kızlar selam... sibel benide listeye eklermisin diyecektim ki anlayamadığım birtakım olaylar var galiba... neyse eğer böle bir çekiliş gerçekleşirse her nekadar aktif bir üye olmasamda eklersen sevinirim... dırım kızı senin listeyede makarna salatamla dahil olmak istiyorum :))

yaw buraya ne zamandır girmemiştim neler olmuş oku oku inanın bir anlam veremedim. yani sadece bazı arkadaşlarımız pek aktif katılmıyorlar, hediye gönderiminde sorun çıkabiliyor demek ne kadar büyümüş.arkadaşlar ne olur yapmayın.
evet sorunu yaşayan bendim. erzene ulaşamamıştım. telefonu yoktu herkese sordum erzenin telini bilen varmı diye. şubatın ortalarına kadar ulaşamadım..en sonunda aldığım hediyeyi oğluma giydirdim.
sadece yine böyle katılıpta ulaşamayacağımız kimse olmasın diye sorun yaşamayalım diye yazmıştık. kötü bir niyet yok bunda. herkesin iyiliği için yazılmış birşeydi ....

güzelce kuramızı çekelim. hediyelerimizi gönderelim. ama canı gönülden yapalım bu işi..
yoksa hediyenin hiçbir değeri kalmaz..

kızlar herhangi bir nedeni yok.ben kendimce öze4l olan bir sebepten dolayı katılmamaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…