2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

Kıslarrrr,,,

Ya ortada bışey yokken karışıklık oldu bır suru.Hepimiz olgun insanlarız,sankı herkes tam acıklama yapmıyo gıbı hıssettım.Ben derim kı tadımız kaçtı,bu hedıye işini bırakalım.Çekiliş adı altında olmasın,Hedıyeleşmek isteyen varsa buyursun gönlünce alsın,versın hedıyesını.Tabı yok yapılacak dersenız varım,ama keyfı kaçtı gıbı.

Doğum gunu içinde sanırım benzer sorunlar yasıycaz.Ben 3-4 kışıde olsa böyle bişey yapmak istıyorum.Basımın üstunde yerı var gelmek isteyenin.Umarım kalabalık ve coşkulu olur.

Bir haftada neler olmuş öyle,,ben bu işten bişey anlamadım ama neyse dediğin gibi cnm hediye işi herkesi üzecek galiba olmasada olur maksat beraber olmak ne de olsa ..hediyenin önemi yok...

Dediğin gibi 3-4 kişide olsak buluşabilirsek ne ala ,,,hoş olur anıl olur..
Tekrar sağol cnm sende..

Bu arada tarih belli oldumu??

evet baya karışmış hekes birbirini yanlış anladı çok kötü oldu bu durum hediyeye katılırsanız katılırım yok derseniz katılmam ama doğumgünü cidden olsun hoş bir anı olurr

bu sayfa cok aşağı inmiş azcıkk yukarıya alıyımmm :)))
heycanınızı kaybetmeyinnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))))))

Şimdi burdan anlaşılan hediyeleşme işi yattı. Peki doğum günü de yattı mı ya yapıyoruz dimi :uhm:

ya yazmıyim diyorum ama dayanamadım, okurken kendimi çok kötü hissediyorum hani kalbinize bişey saplanırda kızarırsınız ya öle oluyo üzülüyorum suçlu hissediyorum, benden rahatsız olan varsa anlayışla karşılarım kızlar gerçekten ben aktif olamadım şimdiye kadar çünkü hamilelikten beri birlikte olmadığımız için haliyle siz daha samimisiniz ve bu değişmez çünkü o zamanki paylaşımlar daha farklı oluyo ee haliyle ne kadar çok paylaşım olursa samimiyette o denli fazla oluyo
Bi ara aktif olmayı denedim yine herkesi birden tanımadığım için kopukluk oluyo, bebişlerinizi ve sizleri görüyorum zaten face den sürekli ve gerçekten tanımak istiyorum ama rahatsızlık veriyosam bende çekilebilirim birilerinin hakkını elinden almış gibi hissettim ve ne güzel hevesle yapılan bişeylere böle sebeplerden gölge düşürmeye kimsenin hakkı yok yani bizim katılmamız rahatsız ediyosa katılmayalım kusura bakmayın kimsenin keyfini kaçırmak için yazmadım benim hissettiklerim bunlar

ooo konu nerelere gelmiş kımsenın kımseden rahatsız oldugu yok yanlış yerlere geldı bu konu
sen paylasımda bulunmaya devam et canım sıkma canını:teselli:

arkadaşlar bence bu hediye çekiliş işi üzerinde daha fazla konuşmayalım... baştan alalım herşeyi... tarih belirleyelim mi :))) ben sabırsızlıkla bekliyorum sizleri tanıyacağım günü...

evet kızlar bencede unutalım gitsin hediyeyi..
ama tarihe gelince ne olur 15 i olmasın çünkü Dağhanınki 14 belki 15inde kutlayabiliriz cumartesi olduğu için.bide şehir dışından annemler gelirse dönmemiş olurlar.o yüzden zor olur benim için.

arkadaşlar bende yazılarını bebeklerinizi elimden geldiğince takip ediyorum.ama bir türlü sizlere kendimi dahil edemiyorum sizler artık birbirinizi iyice tanımış isimlerini öğrenmiş çok samimi olmuşsunuz biz bakanlarada sadece yazdıklarına bakıp organizasyonlarına sevinmek ve heyecanla resimleri beklemek kalıyor tam çekilişe benide yazarmısınız diye yazacaktım ama okuduklarımdan sonra yazamadın bende kızıma ilk doğum gününde hiç tanımadığı arkadaşından hediye almak ve vermek güzel olur diye yazacaktım ama olaylar farklı yöne kaymış maalesef ama bilinki benim gibi hatta aşağı yukarı hergün giripte hiç yazı yazamayan çok insan olabilir....benide aranıza alınnnnnn mayıssss anneleriiiii.....

cnm benim gelin yazışın yazışalım biz hepimiz herkese açığız dertlerimze ortağız
ama seninde dediğin gibi bir çok akadaşımızla herşeyimizi paylaşıyoruz
samimi bir ortamdayız ..şimdi hiç tanımadığımız yani sohbetimiz olmadığı arkadaşlarla birden çok yakın olamıyoruz ... ama sen gel yaz konuş anlat sor herzaman biz yanınızda oluruz cnmkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

kesinlikle tarih belirleyelim bana iki tarihte uyar esimi de alistira alistira soyluyorum
simdilik olabilir dedim haftaya kesin diycem birazda cilve tamamdirr

Tabiiii çok haklısınız neredeyse hamilelikten bu yana berabersiniz bizler yeni yeni yazışmaya çalışan insanlarız ...inşallah bundan sonra sizlerle birlikte olabilir çocuklarımızı ve sorunlarımızı paylaşırız ilğinine çok teşekkürler.....

Canlarrrr...

Şu hedıye işini bencede kapatalım.Tarıh kousuna gelınce 22 mayıs desekmı acaba.Ferdada rahat gelır.2 tarıh yazdığımda herkes uyar demıştı dıye hatırlıyorum.Adını koyalım mı ne nerdınız.22 mayıs olsun herkes ona göre sımdıden ayarlasın kendını.

Hanedecım sen neden böyle birsey yazdın kı anlamadım.Bizim topıktede face tede senı bılıyoruz.En azından ben kendı adıma söylıyeyım.

Ve yenı gelenlerde bı kaprıs almış basını gıdıyo.Lutfen yanlış anlışılmasın ama.Bana görede hedıye işinde bıraz tanıdığım bırısı olmasını isterım.Yanı bağlantı kurabıleceğim en azından kendısı ve bebıı hakkında bıraz bılgı sahıbı olduğum bırısı olmalı.Yoksa kımse 2009 mayıs topiğinin sahıbı deıl.Burası bı forum sıtesı herkes gönlünce fikir alışverışı yapabılır.Okuyoruz bakıyoruz demışsınız sız bızlerı tanımışsınız ama mumkunse bı 5 dakıkalarınızı ayırıp sızlerde kendınızı tanıtsanız cok guzel olur.

kızlar 22 si olursa Begümün doğum günüsenağlama ama herkese uyuyorsa yapıcak birşey yok,doğum gününü pazar kutlasam busefer nasıl hazırlanıcam yetiştirebilirmiyim acaba CADIARZU neyse gelmeye çalışıcamçok istiyorum ama benim gelmem biraz sallantıya düştü kısmet artık

tarih iyimiş,iyimişte kutlay'a geçen gün bişi anlatıyordum yalovaya gidelim sonra falan derken ne yalovası nerden çıktı diyo ee dedim ben sana demedimmi buluşma olacak,yolovada falananlattım ya dedim valla uzakmış tee yolava nerden çıktı diyo??? sonrada nasıl olsa buda iptal olur sen yine kalırsın evde diyip pis pis güldü valla!!! bende bişi diyemedim tabi(( hee bide hediyeleşecegimizide biliyodu şimdi oda iptal oldu diyemedim ona bişi söyletmekte istemiyorum... bişi beceremediniz diyip maytapa bağlayacak olayı..
bakalım daha vakit var ama canımı sıktı bu konuşma annem gelecek onla gidicem falan dedim ama dinlemedi tv seyretti....

slm kizlar a.s.

hediyeleşme işi yatti sanirim..bu konu hakkindaki fikirlerimi bircok arkadasla paylastim..oyuzden tekrar etmeye gerek yok sanirim..

ama gülhana sonuna kadar katildigimi belirtmek istiyorum..nihayetinde bizde okul yada iş arkadasi yada komsu yada akraba degiliz..birgün ayni sizler gibi geldik..girdik konustuk ve böyle arkadas olduk..1.5 sene oldu..ama bu 1.5 seneye bi kadroyla baslayip hala ayni kadroda degiliz..hamilelik zamaninda cok samimi oldugumuz ama sonrasinda kimisi iş sebebiyle,kimisi cocuk sebebiyle kopan arkadaslarimiz oldu..bunun yaninda dogumdan sonra aramiza katilip cok samimi olduklarimizda oldu..

özetle "ARAMIZ" diye bişey yok..gelin konusun paylasin..kimseyi dişlamadigimiz gibi kimseyi de bir selamiyla kendisini ve bebegini cok iyi tanidigimiz birinin yanina koyamayiz..normal hayatimizda da böyle degilmi? dün taşinan komsuyla 1.5 senelik komsun bir olurmu? zamanla,paylaşimlarla artar herşey..

herkesi bi kenara koyarak kendi adima konusuyorum..benim tepkim 2-3 kere selam verip yada birşey sorup sonrada ortadan kaybolup bir süre sonra kafasina esince gelip "siz ARANIZA kimseyi kabul etmiyorsunuz" gibi sacma cümleler kullananlara..yada ayni şekilde hediye işine girenlere..cünkü samimiyetten uzak buluyorum..samimiyetten uzak buldugum birisiylede hediyeleşmek istemem acikcasi..bu dişlamak degil..sadece tercih meselesi (hediye mevzuunda)

handecim senin üzerine alinacagin bi durum yok..evet daha yeni taniştik..ama diyorum ya sorun zaman degil..paylaşim..sen bizimle neler neler paylaştin..biz senin bulundugun ortamda neler paylaştik..gerek burda gerek face'de senin ve bebegin hakkinda cok şey ögrendik..lütfen üstüne alinma..

samimiyetlerine güvendigim 2 kişiyi örnek vericem..1.gonca..marliyn..kizi defne..hepimiz hatirliyoruzdur..ve eminim hepimizde hala seviyoruzdur hem kendisini hem bebegini..gonca uzun süredir aramizda yok..inşaAllah kizida kendiside cok iyidir..ama haberimiz yok..ee noldu şimdi biz goncayi unuttukmu? sevgimizmi azaldi? okadar cok şey paylaştik zamaninda..hepsini çöpemi attik?

2.örnegim ferda..tekrar belirtiyorum samimiyetine güvendigim için seni örnek gösteriyorum ferdacim..sende sonralardan geldin aramiza..ama inan bunu hatirlamakta zorlaniyorum..acaba ne zaman gelmişti diye? cünkü okadar paylaşimimiz oldu ki..eskiymiş yeniymiş sonradanmiş baştanmiş vs ayrimi kayboldu gitti..

aman gene lafi uzattimda uzattim..sözün özü lütfen zaman mevhumuna takilmayalim..bugun hediye işi yatmiş olabilir..ama yarin cok daha güzel organizasyonlarimiz olabilir..lütfen gelin mayis 2009 anneleri topicine orda paylaşimda bulunun..samimiyetimiz orda artsin..sizi bebeginiz taniyalim,sizde bizi ve bebeklerimizi taniyin..siz biz ayriminin,ARAMIZ diye birşey olmadigini zaman gectikce paylaşimlar arttikça anlayacaksiniz..

sunsal canim sende hoşgeldin..ama lütfen hergün okudugun gibide enazindan 1 cümle yaz..ki bizde seni ve bebegini taniyalim..acikcasi benim senin hakkinda hiç bir bilgim yok :) kizinin adi hosuma gitmişti diye hatirliyorum ama gerisi yok :)

tarihe gelince bana ikiside uyuyor..22 si birisine uymuyordu gibi hatirliyorum ama kimdi hatirlayamadim..belki 15i uymuyordu :S cikaramadim şimdi :)

kizim sende her işini ne anlatiyorsun kocana tabi dalgasini gecer annenle gelirsen yollar bişi demez bence boşuna canini sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…