Kıslarrrr,,,
Ya ortada bışey yokken karışıklık oldu bır suru.Hepimiz olgun insanlarız,sankı herkes tam acıklama yapmıyo gıbı hıssettım.Ben derim kı tadımız kaçtı,bu hedıye işini bırakalım.Çekiliş adı altında olmasın,Hedıyeleşmek isteyen varsa buyursun gönlünce alsın,versın hedıyesını.Tabı yok yapılacak dersenız varım,ama keyfı kaçtı gıbı.
Doğum gunu içinde sanırım benzer sorunlar yasıycaz.Ben 3-4 kışıde olsa böyle bişey yapmak istıyorum.Basımın üstunde yerı var gelmek isteyenin.Umarım kalabalık ve coşkulu olur.
ya yazmıyim diyorum ama dayanamadım, okurken kendimi çok kötü hissediyorum hani kalbinize bişey saplanırda kızarırsınız ya öle oluyo üzülüyorum suçlu hissediyorum, benden rahatsız olan varsa anlayışla karşılarım kızlar gerçekten ben aktif olamadım şimdiye kadar çünkü hamilelikten beri birlikte olmadığımız için haliyle siz daha samimisiniz ve bu değişmez çünkü o zamanki paylaşımlar daha farklı oluyo ee haliyle ne kadar çok paylaşım olursa samimiyette o denli fazla oluyo
Bi ara aktif olmayı denedim yine herkesi birden tanımadığım için kopukluk oluyo, bebişlerinizi ve sizleri görüyorum zaten face den sürekli ve gerçekten tanımak istiyorum ama rahatsızlık veriyosam bende çekilebilirim birilerinin hakkını elinden almış gibi hissettim ve ne güzel hevesle yapılan bişeylere böle sebeplerden gölge düşürmeye kimsenin hakkı yok yani bizim katılmamız rahatsız ediyosa katılmayalım kusura bakmayın kimsenin keyfini kaçırmak için yazmadım benim hissettiklerim bunlar
arkadaşlar bende yazılarını bebeklerinizi elimden geldiğince takip ediyorum.ama bir türlü sizlere kendimi dahil edemiyorum sizler artık birbirinizi iyice tanımış isimlerini öğrenmiş çok samimi olmuşsunuz biz bakanlarada sadece yazdıklarına bakıp organizasyonlarına sevinmek ve heyecanla resimleri beklemek kalıyor tam çekilişe benide yazarmısınız diye yazacaktım ama okuduklarımdan sonra yazamadın bende kızıma ilk doğum gününde hiç tanımadığı arkadaşından hediye almak ve vermek güzel olur diye yazacaktım ama olaylar farklı yöne kaymış maalesef ama bilinki benim gibi hatta aşağı yukarı hergün giripte hiç yazı yazamayan çok insan olabilir....benide aranıza alınnnnnn mayıssss anneleriiiii.....
cnm benim gelin yazışın yazışalım biz hepimiz herkese açığız dertlerimze ortağız
ama seninde dediğin gibi bir çok akadaşımızla herşeyimizi paylaşıyoruz
samimi bir ortamdayız ..şimdi hiç tanımadığımız yani sohbetimiz olmadığı arkadaşlarla birden çok yakın olamıyoruz ... ama sen gel yaz konuş anlat sor herzaman biz yanınızda oluruz cnmkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
tarih iyimiş,iyimişte kutlay'a geçen gün bişi anlatıyordum yalovaya gidelim sonra falan derken ne yalovası nerden çıktı diyo ee dedim ben sana demedimmi buluşma olacak,yolovada falananlattım ya dedim valla uzakmış tee yolava nerden çıktı diyo??? sonrada nasıl olsa buda iptal olur sen yine kalırsın evde diyip pis pis güldü valla!!! bende bişi diyemedim tabi(( hee bide hediyeleşecegimizide biliyodu şimdi oda iptal oldu diyemedim ona bişi söyletmekte istemiyorum... bişi beceremediniz diyip maytapa bağlayacak olayı..
bakalım daha vakit var ama canımı sıktı bu konuşma annem gelecek onla gidicem falan dedim ama dinlemedi tv seyretti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?