2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

sıboşşşş bacım benıde ekle lısteye bırsen sende pasta lıstesıne ekle ne yapcam aklımda degıl sımdı ayarlarım :)))
kızlar tarıh olayına gelınce gulhancım banada ıkısıde uyar canım

senin şu tarih belli olsunda oynama yaparız bacım muhtarsız olurmu heç???
ülen nurtennn gece kaçta yazmışım bak bakimm
evet ikiz annesiyim
yazabiirim havada karada yazıyom
sen ona bakk

[Bkaçta yazarsan yaz bacım sen ikiz anasısın sana laf yokk:hulya:...
kız laf aramızda bende hep eksik yazıyorum sen bakam bana? takılıyorum sana canııımmmm:)))][/B]
cnm tarıhler iyimiş 22si sanki daha iyi gibi bakalım birsenin oğluşlarında ameliyat işi belli olsun ona göre 2tarihten birini seçelim cicim
kız okaadrda aç kalmayız bence ya gidince 2saate herşeyı hazırlamış oluruz önden acıkan olursa börek poça atıştırır giderkende yanımıza 1er parça kek falan alırız feribotta yirizz garii

kız sende tuzlu bişi yap herkes tatlı yapıyo..

Son düzenleme:
tutkuncum bende gerek görmüyorum lahmacunu falan ..zaten o saatte çıkınca kahvaltımız etmiş oluruz ...

olur canım tuzlu yaparım yoksa şeker komasına gırcez gercı benım ıcın ıyı olur ben cok severım hamur ısını :)))))))))))

listede bir tek Levestoriy21,Semra84 pek aktif olamayanlardan...

ben Levestoriy21 yi tanımıyorum bu kimdi ya?

DoĞru aslında sıbelya bazıları hıÇ uĞpramıyor.sanırım bırkaÇ kıŞı geÇen sefer sorun yaŞamıŞtı ve gÖnderememıŞlerdı

SıBOŞ ÇEKıLıŞE BENı DE YAZ TATLIM. VE BENCE DE SÜREKLı AKTıF OLAN VE TANIDIĞIMIZ KıŞıLER OLURSA, HEDıYE SEÇMEK DE DAHA KOLAY OLUR. a.s.

kızlar çalıştığım için aktif olarak siteye giremiyorum ama sizi takip ediyorum yazamasamda okuyorum ama içinizde kuşku kalmasın sizde haklısınız,canım beni çekilişten çıkartırmısın katılmıyorum

Gülhancım 15 mayıs olursa katılabilirm 22 mayısda kızımın doğum günü var onundışındaki her tarih uyar banaa.s.

Son düzenleme:
banada uyar 15te 22side inşaAllah :)

tutkuncum seni unuturmuyuz askolsun :) ama lahmacun işi olmaz bencede ya..ayrica öglene dogru orda olsak zaten kahvalti yapip gitcez..taş çatlasa 1-2 saatlik yol :) aciktikca yeriz..hem daha bereketli olur böylesi

hediye işine gelince bende sirf bu yüzden katilmayi düşünmüyorum..liste tamamlaninca bi bakarim :) yanliz bi ricam daha var..lütfen pat diye cekiliş yapmayin..belli bir gün ve belli bi saati olsun :) sibelcim sen ilgileniyorsun galiba :) ozaman sana söylemiş oldum bunlari :)))

kocalara iş gelince valla burnumuzun dibinde olmasinlarda nerde olursalar olsunlar..boyle güzel bi organizasyonu sirf boyle bi sebepten kacirmak istemedigim gibi kimsenin gelmesinede engel olmak istemem (eşleri tek göndermeyenler için söylüyorum,içiniz rahat olsun yani kizlar :) )

semracım çıkma canm ben anlam veremiyorum bir kişi ki oda ceren dışında sorun yaşamadı.. sen yazmasanda okuyor takip ediyorsun cnm bence çıkma listeden katılmak isteyenler katılıyor zaten :) katılanda tubanın dedigi gibi belli bi tarihte olursa takip eder 1kişi free verdi diye bunu aktif olan olmayan diye ayırmamalıyız.. ki ben biliyorum semra sen benden daha önce katılmışsındır bu topige...

tubacım sen şimdi listeyi begenmezsen katılmayacakmısın çekilişe??
burdan okuyunca öyle anlaşılıyor..
koca mevzusuna gelince sana katılıyorum burnumuzun dibinde olmasınlar:))

Son düzenleme:
listede bir tek Levestoriy21,Semra84 pek aktif olamayanlardan...

ben Levestoriy21 yi tanımıyorum bu kimdi ya?

cnm ben hamileliğimin 2. ayından beri bu sayfadayım doğumdan sonra bi ara taşınma dolayısıyla net kopmuştu.pek aktif üye değldim arada sırada kızlarımın iyi kötü anlarını paylaştım sizlerle.diğer nickimin şifresini değiştireyim derken yanlışlıkla kapandı levestoriydi.bende aynı nikle kayıt oldum tekrar.
annemler yalovada o tarihte genellikle çınarcıkta oluyoruz.uygun görürseniz bizde katılalım istedik.eğer katılma gelme derseniz sorun olmaz ama iki günde bir giriyorum kulübe.takip ediyorum kimin kuzusu nezaman emekledi kimin kuzusunun ne zaman dişleri çıktı resimlere falan bakıyoruz.pendikte oturuyorum.yinede size bırakıyorum.ben eşime çiğ köfte yoğurturum ben mercimek köftesiyle pastane usülü tuzlu kurabiye yaparım demiştim ama listeye eklenmemişim. neyse sağlık olsun.

cnm ulaşımda sorun aşamazsınız bizim anneler kulübümüz vardı yılbaşı çekilişimiz oldu en son hediyeyi biz aldık ama ilk hediyeyi biz yollamıştık.tutkun09 da telefonum var oda haber verir dicem ama hemen hemen hergün giriyorum artık.net kopmadığı sürece

Evet sanırım tarıhler hepimize uyacak.Yınede dıper fıkırlere bakalım.Bırsen sen ne zaman gıdıcen canım doktora yada bı fıkrın varmı amelıyat konusunda.

Dünür o iş bencede olmas canım.Bişey olmas ya ayarlarız bışeyler.Hem bırsuru yıyecek oluyo hem ev canım yetmedığı yerde takvıyeler olur.

Levestory canım konu gelıp gelmemek deıl sanırım yanlış anlaşılma var.ısteyen herkes katılabılır doğumgunune hem ne kadar kalabalık olursa o kadar zevklı olur.Sorun sadece hediye cekılışıyle ilgiliydı.

semracım bende nurtene katılıyorumm sen en az benim kadar ugruyorsun topiğe çünkü bende uzun zamandır cok aktif değilimde :))

zaten en son senle ben çıkmıştık ben bi sorun yaşamamıştım .:))

bana uyar cnmm

ayarla öle de leynnn

cnm seni tanıyorum ...ama mayısanneleri 2009 da pek görmedim
diğer konularada fikir alışverişi yapıyorsun
ayrıca geçmiş konulara baktım sadece çiğköfte dediğini gördüm oda bugün,
aksam sitemli msj cevap verdim...
çiğ köfte sıcakta nasıl olur bilmem ama tuzlu kurabiye iyi olur
tabi şimdi bildir geliyormusun gelmiyorumusun

cnm bizim ameliyat işi 14 nisanda

kesinleşecek...biliyorsunki ssk bir ayada gün verebilir...2 ayada ..nisan 14 den önce bişi diyemiyorum ben

cnm seni tanıyorum ...ama mayısanneleri 2009 da pek görmedim
diğer konularada fikir alışverişi yapıyorsun
ayrıca geçmiş konulara baktım sadece çiğköfte dediğini gördüm oda bugün,
aksam sitemli msj cevap verdim...
çiğ köfte sıcakta nasıl olur bilmem ama tuzlu kurabiye iyi olur
tabi şimdi bildir geliyormusun gelmiyorumusun

cnm levestoriy iken nickim çok fazla giriyordum.hatta geçenlerde bu mayıs annelerinden bi arkadaşın bebeğinin ventriküllerinde büyüme varmış. benim eskiden açtığım topiğe yazmış.damlasunun da beyninde su birikiyodu.neyse şimdi biz kesin gelicez zaten yazın bol bol yalovadayız burda olsakta pendikten gelicek kızlarla toplaşıp geliriz.

sağol cnm

semracım benden de alıntı yapmışsın, ama ben seni kastetmedim tatlım. seni hepimiz biliyoruz. nete giremesen de tel'den ulaşırız sanaa.s.

Öncelikle 15 ve 22 mayıs bana uyar a.s.

Hediye konusuna gelince bir kere sorun yaşadık oda Erzen'in nete girememesinden dolayı. O yüzden herkesi zan altında bırakmayalım. Semra ve Levestoriy sizde katılın kızlar. Ceplerinizi özelden yazın bana isterseniz. Siteden ulaşamama durumunda ben bilgi veririm size a.s.

dırımkızı......fındıklı kurabiye
esen......revanii
knk.....açma
civciv1981..kek
mutahhara.....üzümlü kurabiye
pnrhlt........elmalı kurabiye
semra84.......havuçlu fındıklı kek
HANDEOR........sosisli böğrek
sibiko .......tuzlu kurabiye
gülhan..z.yağlı sarmaa
levestoriy....tuzlu kurabiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…