sibelcim handeor vardı yani hande masalın annesi o da katılacaktı yine de tekrar soralımmÇekiliş listesi;Güncel
Sibel
Tülay
Burcu
Esen
Levestoriy21
Semra84
Pınar
Banu
Gülşah
Nurten
senin şu tarih belli olsunda oynama yaparız bacım muhtarsız olurmu heç???tarihiii ben ayarlamak istiyorum
bencillik olarak algılamazsanız bizim kuzuların ameliyat işi var
o tarih belli olsunu bekledim...olaki mayısda olur ben gelemem ve çokkkkk gelmek istiyorum
nisan 14 de belli olacak durumuzz
ama yok illa olsun derseniz tarihlere bakın
15 mayıs güzel gibi hem gülhanın kocası olur
ama ferdanın 13mayısa denk geliyo doğumgünü
h.sonu yaparsa olmaz.....birde 29 mayıs var
yine gülhanın kocasınun olabileceği bir tarihh
ülen nurtennn gece kaçta yazmışım bak bakimm
evet ikiz annesiyim
yazabiirim havada karada yazıyom
sen ona bakk
cnm tarıhler iyimiş 22si sanki daha iyi gibi bakalım birsenin oğluşlarında ameliyat işi belli olsun ona göre 2tarihten birini seçelim cicimŞimdi kızlar bı fıkır vereyım.Zaten mutlaka bırımızın bışeyı cıkacak.Önemli olan ortak noktada buluşmak.Ama tarıhı şimdiden belırlersek kolay organıze oluruz dıye düşünüyorum.
Cumartesı olması taraftarı sanırım herkes.Ben derım kı 15 Mayıs olsa.Kımsenın o tarıhte doğum gunu yok.Ferdanın 13 ünde varmış ama.Zaten hangı tarıhı koysak yakın ddoğumgunune denk gelicek dıye duşunuyorum.Ferda planın ne canım paylaş bı.
Ben derımkı 15 mayıs yada 22 mayıs.15 dedım ilk önce mayıs ortası dıye ne dersınız.
kız okaadrda aç kalmayız bence ya gidince 2saate herşeyı hazırlamış oluruz önden acıkan olursa börek poça atıştırır giderkende yanımıza 1er parça kek falan alırız feribotta yirizz gariiYA ASLINDA BEN BıŞEY DıYCEM HEPıMıZ BURDAN YÜKLE ÇIKICAZ ZATEN SAAT 10-11 GıBı ÇIKSAK ÖĞLEN ORDAYIZ VE AÇ OLUCAZ BENCE GÜLHAN Bı LAHMACUNCU YADA LOKANTAYLA KONUŞSUN 3 LAHMACUN Bı AYRAN VE SALATASI 10 tl DıR EN FAZLA ZATEN VERSEK PARASINI GELıNCE ıSTEYEN YıNE YAPSIN HAMUR ıŞLERıNı BU KADAR YEMEYı SEVEN YAPAN KK LILAR ACIKIRIZ ORDA KIZLAR KESMEZ BıZı PASTA BÖREK AKŞAMA KADAR DıMı AMA HEM DAHA ıYı OLMAZMI YADA Bı TABıLDOT LOKANTAYLA ANLAŞIP KÖFTE PıLAV SALATA GıBı UYGUNA GELMEZMı BU SADECE Bı FıKıR TABı SDECE SUNUYORUM NE DERSıNıZ TABı ÖNCE GÜLHAN NEDER?
sıboşşşş bacım benıde ekle lısteye bırsen sende pasta lıstesıne ekle ne yapcam aklımda degıl sımdı ayarlarım :)))
kızlar tarıh olayına gelınce gulhancım banada ıkısıde uyar canım
listede bir tek Levestoriy21,Semra84 pek aktif olamayanlardan...
ben Levestoriy21 yi tanımıyorum bu kimdi ya?
Çekiliş listesi;Güncel
Sibel
Tülay
Burcu
Esen
Levestoriy21
Semra84
Pınar
Banu
Gülşah
Nurten
Cerennn
Aslında doğru söylüyorsun Cerencim acaba Levestoriy21 adlı arkadaşa ulaşmada sorun çekermiyiz.Topiğimizede yazmadığı için yine ulaşım sorunu olmasın.Bakalım yakında sayfaya uğramazsa listeden kaldırırız.Semra muhakkak arada bakıyor.
DoĞru aslında sıbelya bazıları hıÇ uĞpramıyor.sanırım bırkaÇ kıŞı geÇen sefer sorun yaŞamıŞtı ve gÖnderememıŞlerdı
SıBOŞ ÇEKıLıŞE BENı DE YAZ TATLIM. VE BENCE DE SÜREKLı AKTıF OLAN VE TANIDIĞIMIZ KıŞıLER OLURSA, HEDıYE SEÇMEK DE DAHA KOLAY OLUR. a.s.
Şimdi kızlar bı fıkır vereyım.Zaten mutlaka bırımızın bışeyı cıkacak.Önemli olan ortak noktada buluşmak.Ama tarıhı şimdiden belırlersek kolay organıze oluruz dıye düşünüyorum.
Cumartesı olması taraftarı sanırım herkes.Ben derım kı 15 Mayıs olsa.Kımsenın o tarıhte doğum gunu yok.Ferdanın 13 ünde varmış ama.Zaten hangı tarıhı koysak yakın ddoğumgunune denk gelicek dıye duşunuyorum.Ferda planın ne canım paylaş bı.
Ben derımkı 15 mayıs yada 22 mayıs.15 dedım ilk önce mayıs ortası dıye ne dersınız.
semracım çıkma canm ben anlam veremiyorum bir kişi ki oda ceren dışında sorun yaşamadı.. sen yazmasanda okuyor takip ediyorsun cnm bence çıkma listeden katılmak isteyenler katılıyor zaten :) katılanda tubanın dedigi gibi belli bi tarihte olursa takip eder 1kişi free verdi diye bunu aktif olan olmayan diye ayırmamalıyız.. ki ben biliyorum semra sen benden daha önce katılmışsındır bu topige...kızlar çalıştığım için aktif olarak siteye giremiyorum ama sizi takip ediyorum yazamasamda okuyorum ama içinizde kuşku kalmasın sizde haklısınız,canım beni çekilişten çıkartırmısın katılmıyorum
Gülhancım 15 mayıs olursa katılabilirm 22 mayısda kızımın doğum günü var onundışındaki her tarih uyar banaa.s.
banada uyar 15te 22side inşaAllah :)
tutkuncum seni unuturmuyuz askolsun :) ama lahmacun işi olmaz bencede ya..ayrica öglene dogru orda olsak zaten kahvalti yapip gitcez..taş çatlasa 1-2 saatlik yol :) aciktikca yeriz..hem daha bereketli olur böylesi
hediye işine gelince bende sirf bu yüzden katilmayi düşünmüyorum..liste tamamlaninca bi bakarim :) yanliz bi ricam daha var..lütfen pat diye cekiliş yapmayin..belli bir gün ve belli bi saati olsun :) sibelcim sen ilgileniyorsun galiba :) ozaman sana söylemiş oldum bunlari :)))
kocalara iş gelince valla burnumuzun dibinde olmasinlarda nerde olursalar olsunlar..boyle güzel bi organizasyonu sirf boyle bi sebepten kacirmak istemedigim gibi kimsenin gelmesinede engel olmak istemem (eşleri tek göndermeyenler için söylüyorum,içiniz rahat olsun yani kizlar :) )
listede bir tek Levestoriy21,Semra84 pek aktif olamayanlardan...
ben Levestoriy21 yi tanımıyorum bu kimdi ya?
Çekiliş listesi;Güncel
Sibel
Tülay
Burcu
Esen
Levestoriy21
Semra84
Pınar
Banu
Gülşah
Nurten
Cerennn
Aslında doğru söylüyorsun Cerencim acaba Levestoriy21 adlı arkadaşa ulaşmada sorun çekermiyiz.Topiğimizede yazmadığı için yine ulaşım sorunu olmasın.Bakalım yakında sayfaya uğramazsa listeden kaldırırız.Semra muhakkak arada bakıyor.
bana uyar cnmmYA ASLINDA BEN BİŞEY DİYCEM HEPİMİZ BURDAN YÜKLE ÇIKICAZ ZATEN SAAT 10-11 GİBİ ÇIKSAK ÖĞLEN ORDAYIZ VE AÇ OLUCAZ BENCE GÜLHAN Bİ LAHMACUNCU YADA LOKANTAYLA KONUŞSUN 3 LAHMACUN Bİ AYRAN VE SALATASI 10 tl DİR EN FAZLA ZATEN VERSEK PARASINI GELİNCE İSTEYEN YİNE YAPSIN HAMUR İŞLERİNİ BU KADAR YEMEYİ SEVEN YAPAN KK LILAR ACIKIRIZ ORDA KIZLAR KESMEZ BİZİ PASTA BÖREK AKŞAMA KADAR DİMİ AMA HEM DAHA İYİ OLMAZMI YADA Bİ TABİLDOT LOKANTAYLA ANLAŞIP KÖFTE PİLAV SALATA GİBİ UYGUNA GELMEZMİ BU SADECE Bİ FİKİR TABİ SDECE SUNUYORUM NE DERSİNİZ TABİ ÖNCE GÜLHAN NEDER?
ayarla öle de leynnnsıboşşşş bacım benıde ekle lısteye bırsen sende pasta lıstesıne ekle ne yapcam aklımda degıl sımdı ayarlarım :)))
kızlar tarıh olayına gelınce gulhancım banada ıkısıde uyar canım
cnm seni tanıyorum ...ama mayısanneleri 2009 da pek görmedimcnm ben hamileliğimin 2. ayından beri bu sayfadayım doğumdan sonra bi ara taşınma dolayısıyla net kopmuştu.pek aktif üye değldim arada sırada kızlarımın iyi kötü anlarını paylaştım sizlerle.diğer nickimin şifresini değiştireyim derken yanlışlıkla kapandı levestoriydi.bende aynı nikle kayıt oldum tekrar.
annemler yalovada o tarihte genellikle çınarcıkta oluyoruz.uygun görürseniz bizde katılalım istedik.eğer katılma gelme derseniz sorun olmaz ama iki günde bir giriyorum kulübe.takip ediyorum kimin kuzusu nezaman emekledi kimin kuzusunun ne zaman dişleri çıktı resimlere falan bakıyoruz.pendikte oturuyorum.yinede size bırakıyorum.ben eşime çiğ köfte yoğurturum ben mercimek köftesiyle pastane usülü tuzlu kurabiye yaparım demiştim ama listeye eklenmemişim. neyse sağlık olsun.
Evet sanırım tarıhler hepimize uyacak.Yınede dıper fıkırlere bakalım.Bırsen sen ne zaman gıdıcen canım doktora yada bı fıkrın varmı amelıyat konusunda.
Dünür o iş bencede olmas canım.Bişey olmas ya ayarlarız bışeyler.Hem bırsuru yıyecek oluyo hem ev canım yetmedığı yerde takvıyeler olur.
Levestory canım konu gelıp gelmemek deıl sanırım yanlış anlaşılma var.İsteyen herkes katılabılır doğumgunune hem ne kadar kalabalık olursa o kadar zevklı olur.Sorun sadece hediye cekılışıyle ilgiliydı.
Evet sanırım tarıhler hepimize uyacak.Yınede dıper fıkırlere bakalım.Bırsen sen ne zaman gıdıcen canım doktora yada bı fıkrın varmı amelıyat konusunda.
Dünür o iş bencede olmas canım.Bişey olmas ya ayarlarız bışeyler.Hem bırsuru yıyecek oluyo hem ev canım yetmedığı yerde takvıyeler olur.
Levestory canım konu gelıp gelmemek deıl sanırım yanlış anlaşılma var.İsteyen herkes katılabılır doğumgunune hem ne kadar kalabalık olursa o kadar zevklı olur.Sorun sadece hediye cekılışıyle ilgiliydı.
kızlar çalıştığım için aktif olarak siteye giremiyorum ama sizi takip ediyorum yazamasamda okuyorum ama içinizde kuşku kalmasın sizde haklısınız,canım beni çekilişten çıkartırmısın katılmıyorum
Gülhancım 15 mayıs olursa katılabilirm 22 mayısda kızımın doğum günü var onundışındaki her tarih uyar banaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?