aaa ben yalovaya gelemıyorum dıyorumklava:kımsecıkler uzulmemıs halımeee kocanı soyle boyle kandır dıye akıl verende yok askolsun vallaa.:mymeka:
varsa yoksa cekılıss :tomato:
aaa ben yalovaya gelemıyorum dıyorumklava:kımsecıkler uzulmemıs halımeee kocanı soyle boyle kandır dıye akıl verende yok askolsun vallaa.:mymeka:
varsa yoksa cekılıss :tomato:
hadi ben kayserideyim gidemiyorum
sana ne oluyor sen niye gidemiyorsun gülşahcımm ?
hedıye olayına kaptırmışız kendımızı bacım :))) sen nıye gelemıyormussun hem kocanı nasıl ıkna edıcenı bılmıyonmu bacım sen :))) kolay kolay cok kolay hadı bakalım guvenıyoruz sana
ayy sorma yaa hıcbıseyıme karısmayan adam yalova deyınce ık mık ettı ıstanbul ıcı olsa takmıcamda bakalım artıkk
:roflol:bacım ıkıncı gelecek korkuma kullanamıyorum o kozu:dance:
ayy sorma yaa hıcbıseyıme karısmayan adam yalova deyınce ık mık ettı ıstanbul ıcı olsa takmıcamda bakalım artıkk
:roflol:bacım ıkıncı gelecek korkuma kullanamıyorum o kozu:dance:
Semracım,yazımda da görmüşsündür ben senin muhakkak arada baktığını ve sorun olmayacağını yazmıştım lütfen alınma.Muhakkak katılmalısın.
Levestoriy21,canım açıkcası ben seni bizim mayıs anneleri topiğinde görmedim.Gerçi bende pek fırsat bulup sayfa sayfa da gezemiyorum.Burdan bize tekrar yazdığına göre takip ediyorsun demektir.Bence sende katılmalısın.
Tubacım Çekiliş listesi tamamlandıktan sonra 3 gün öncesinden sayfaya yazarım o gün belli bir saattede çeker hemen siteye eklerim uygunmudur? Aktarmak istediğin farklı birşey varsada detaylıca yazarsan konuşuruz.
Tarih kısmı banada uyar gerçi kociş hala mırın kırın ediyor ama ne yapar eder ayarlarım.Zaten ben en kötü Pınar'la geçicem.
cnm sanırım sen yanlış anlıyorsunnn..arkadaşların seni tanımıyoruz demesinin sebebi bizim 2009 mayıs anneleri topiğne hiç gelmemen ..bizler yaklaşık1.5 yıldır ordan tanışıyoruz birbirimizin hemen hemen herşeyini biliyoruz ordan dertleşip ordan seviniyoruz...sen ordan hiç aramıza katılmadın muhabbetlerde bulunmadın istersen arada bir orayıda ziyaret et
yani burdannn....
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/334592-2009-mayis-anneleri.html
katılıyorum sanaalkisalkisalkisyaw buraya ne zamandır girmemiştim neler olmuş oku oku inanın bir anlam veremedim. yani sadece bazı arkadaşlarımız pek aktif katılmıyorlar, hediye gönderiminde sorun çıkabiliyor demek ne kadar büyümüş.arkadaşlar ne olur yapmayın.
evet sorunu yaşayan bendim. erzene ulaşamamıştım. telefonu yoktu herkese sordum erzenin telini bilen varmı diye. şubatın ortalarına kadar ulaşamadım..en sonunda aldığım hediyeyi oğluma giydirdim.
sadece yine böyle katılıpta ulaşamayacağımız kimse olmasın diye sorun yaşamayalım diye yazmıştık. kötü bir niyet yok bunda. herkesin iyiliği için yazılmış birşeydi ....
güzelce kuramızı çekelim. hediyelerimizi gönderelim. ama canı gönülden yapalım bu işi..
yoksa hediyenin hiçbir değeri kalmaz..
evet tülaycım o bendim...
yılbaşı hediyesini oğluma giydirmiştim en sonunda -tatlicadiarzu-
SİBOŞ ÇEKİLİŞE BENİ DE YAZ TATLIM. VE BENCE DE SÜREKLİ AKTİF OLAN VE TANIDIĞIMIZ KİŞİLER OLURSA, HEDİYE SEÇMEK DE DAHA KOLAY OLUR. a.s.
semracım çıkma canm ben anlam veremiyorum bir kişi ki oda ceren dışında sorun yaşamadı.. sen yazmasanda okuyor takip ediyorsun cnm bence çıkma listeden katılmak isteyenler katılıyor zaten :) katılanda tubanın dedigi gibi belli bi tarihte olursa takip eder 1kişi free verdi diye bunu aktif olan olmayan diye ayırmamalıyız.. ki ben biliyorum semra sen benden daha önce katılmışsındır bu topige...
[/B]
Öncelikle 15 ve 22 mayıs bana uyar a.s.
Hediye konusuna gelince bir kere sorun yaşadık oda Erzen'in nete girememesinden dolayı. O yüzden herkesi zan altında bırakmayalım. Semra ve Levestoriy sizde katılın kızlar. Ceplerinizi özelden yazın bana isterseniz. Siteden ulaşamama durumunda ben bilgi veririm size a.s.
yaw buraya ne zamandır girmemiştim neler olmuş oku oku inanın bir anlam veremedim. yani sadece bazı arkadaşlarımız pek aktif katılmıyorlar, hediye gönderiminde sorun çıkabiliyor demek ne kadar büyümüş.arkadaşlar ne olur yapmayın.
evet sorunu yaşayan bendim. erzene ulaşamamıştım. telefonu yoktu herkese sordum erzenin telini bilen varmı diye. şubatın ortalarına kadar ulaşamadım..en sonunda aldığım hediyeyi oğluma giydirdim.
sadece yine böyle katılıpta ulaşamayacağımız kimse olmasın diye sorun yaşamayalım diye yazmıştık. kötü bir niyet yok bunda. herkesin iyiliği için yazılmış birşeydi ....
güzelce kuramızı çekelim. hediyelerimizi gönderelim. ama canı gönülden yapalım bu işi..
yoksa hediyenin hiçbir değeri kalmaz..
arkadaşlar galiba bütün bu yazışmaların nedeni benim galiba olayın aslını hiçbirşekilde bilmeden yok free verdi yok sorun yaşadık diyorsunuz evet nete o sıralar giremiyodum bu benimde talihsizliğim oldu ama bana gönderilen adrese ben hediyemide göndermiştim gitmeden... fakat adres yanlışlığından geri gelmiş ben yokken benim bunda yapacak birşeyim yok burada nedense hatalı taraf ben oluyorum içiniz rahat olsun kızlar bundan sonra yapılacak hiç bir çekilişe katılmayacam zaten hepinize iyi çekilişler akannehir
Kızlar burdan yazışarak bir sonuca ulaşamıyoruz.Ayrıca farklı şeylerden bahsederken yanlış da anlaşılıyoruz.Ben gerçekten çok sıkıldım bu durumdan.Çokta keyfim kaçtı.Bazı arkadaşlarda sayfaya isteklerini yazmayıp bana özelden yazıyorlar.Bu yüzden bende konudan çekiliyorum.Çekilişi devam ettirmek isteyen varsa ondan destek alabilirsiniz.
Bende katılmıyorum arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?