2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

Günaydınlar,

Aslında takıldığım nokta şu oldu kızlar tabiki herkesin kendine göre özel bi sebebi olabilir ama peşpeşe bunlar yazılınca azda değil 4 kişi benide sil diyince garip karşıladım.Ayrıca sadece buraya yazan değil bana özelden mesaj atanlarda oldu.Ben anlayamadım mazur görün çok özel değilse nedenini de öğrenebilirmiyim?

dırımkızı......fındıklı kurabiye
esen......revanii
knk.....açma
civciv1981..kek
mutahhara.....üzümlü kurabiye
pnrhlt........elmalı kurabiye
semra84.......havuçlu fındıklı kek
HANDEOR........sosisli böğrek
sibiko .......tuzlu kurabiye
gülhan..z.yağlı sarmaa
levestoriy....tuzlu kurabiye
mimaresra.....makarnasalatası

aaa ben yalovaya gelemıyorum dıyorum klava:kımsecıkler uzulmemıs halımeee kocanı soyle boyle kandır dıye akıl verende yok askolsun vallaa.:mymeka:
varsa yoksa cekılıss :tomato:

aaa ben yalovaya gelemıyorum dıyorum klava:kımsecıkler uzulmemıs halımeee kocanı soyle boyle kandır dıye akıl verende yok askolsun vallaa.:mymeka:

hadi ben kayserideyim gidemiyorum
sana ne oluyor sen niye gidemiyorsun gülşahcımm ?

hedıye olayına kaptırmışız kendımızı bacım :))) sen nıye gelemıyormussun hem kocanı nasıl ıkna edıcenı bılmıyonmu bacım sen :))) kolay kolay cok kolay hadı bakalım guvenıyoruz sana

hadi ben kayserideyim gidemiyorum
sana ne oluyor sen niye gidemiyorsun gülşahcımm ?

ayy sorma yaa hıcbıseyıme karısmayan adam yalova deyınce ık mık ettı ıstanbul ıcı olsa takmıcamda bakalım artıkk

hedıye olayına kaptırmışız kendımızı bacım :))) sen nıye gelemıyormussun hem kocanı nasıl ıkna edıcenı bılmıyonmu bacım sen :))) kolay kolay cok kolay hadı bakalım guvenıyoruz sana

:roflol:bacım ıkıncı gelecek korkuma kullanamıyorum o kozu:dance:

bırsooo bacım benıde ekle lısteye peynırlı borek yaz hatta yapabırlırsem su boregı yapıcam tatlum

ayy sorma yaa hıcbıseyıme karısmayan adam yalova deyınce ık mık ettı ıstanbul ıcı olsa takmıcamda bakalım artıkk

:roflol:bacım ıkıncı gelecek korkuma kullanamıyorum o kozu:dance:

hahahha rıskı goze alıcan artık sonra onunda dogumgunu ıcın organızasyon yaparız

dırımkızı......fındıklı kurabiye
esen......revanii
knk.....açma
civciv1981..kek
mutahhara.....üzümlü kurabiye
pnrhlt........elmalı kurabiye
semra84.......havuçlu fındıklı kek
HANDEOR........sosisli böğrek
sibiko .......tuzlu kurabiye
gülhan..z.yağlı sarmaa
levestoriy....tuzlu kurabiye
mimaresra.....makarnasalatası
seherim.......peynirli böğrek

sibel pınar özellerinize numaramı yolladım.

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/278393-deldikk-merak-edenler-burdan-buyrun.html

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/272664-moralim-cok-bozuk-arkadaslar.html

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/329071-kucuk-meleklerim-domuz-gribi-oldu.html

bunlarda bizi hatırlamanız için bulduklarım.
umarım topicteki vazgeçenlerin sebebi biz değilizdir.eğerki öyle bişey varsa birisi özelimden yazsın buraya yazamıyorsa anlarım.sorun bizsek biz çekiliriz kızlar.:teselli:

cnm sanırım sen yanlış anlıyorsunnn..arkadaşların seni tanımıyoruz demesinin sebebi bizim 2009 mayıs anneleri topiğne hiç gelmemen ..bizler yaklaşık1.5 yıldır ordan tanışıyoruz birbirimizin hemen hemen herşeyini biliyoruz ordan dertleşip ordan seviniyoruz...sen ordan hiç aramıza katılmadın muhabbetlerde bulunmadın istersen arada bir orayıda ziyaret et

yani burdannn....

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/334592-2009-mayis-anneleri.html

: anladım cnm doğru ben orda pek aktif olamadım.hamileliğimin başında denemiştim ama ipin ucu kaçtı:)inş bundan sonra aktif olurum teşekkür ederm:)

katılıyorum sanaalkisalkisalkis

Ortalık karışmış iyice. Şaşırdım bende yazılanları görünce. Neyse herkesin kendine göre haklı bir sebebi vardır. Çekilişi yaparsanız seve seve katılırım. Ama eksikler varken yapılmaz keyfi çıkmaz derseniz de siz bilirsiniz derim :uhm:

evet tülaycım o bendim...
yılbaşı hediyesini oğluma giydirmiştim en sonunda -tatlicadiarzu-

SİBOŞ ÇEKİLİŞE BENİ DE YAZ TATLIM. VE BENCE DE SÜREKLİ AKTİF OLAN VE TANIDIĞIMIZ KİŞİLER OLURSA, HEDİYE SEÇMEK DE DAHA KOLAY OLUR. a.s.

arkadaşlar galiba bütün bu yazışmaların nedeni benim galiba olayın aslını hiçbirşekilde bilmeden yok free verdi yok sorun yaşadık diyorsunuz evet nete o sıralar giremiyodum bu benimde talihsizliğim oldu ama bana gönderilen adrese ben hediyemide göndermiştim gitmeden... fakat adres yanlışlığından geri gelmiş ben yokken benim bunda yapacak birşeyim yok burada nedense hatalı taraf ben oluyorum içiniz rahat olsun kızlar bundan sonra yapılacak hiç bir çekilişe katılmayacam zaten hepinize iyi çekilişler akannehir

Kızlar burdan yazışarak bir sonuca ulaşamıyoruz.Ayrıca farklı şeylerden bahsederken yanlış da anlaşılıyoruz.Ben gerçekten çok sıkıldım bu durumdan.Çokta keyfim kaçtı.Bazı arkadaşlarda sayfaya isteklerini yazmayıp bana özelden yazıyorlar.Bu yüzden bende konudan çekiliyorum.Çekilişi devam ettirmek isteyen varsa ondan destek alabilirsiniz.

Bende katılmıyorum arkadaşlar.

Cidden karıştı işler iyice. Sibel'im de üzülmüş belli :uhm:

bende yazdığıma pişman oldum,herkes üstüne alınmış önce semra,şimdi sen. ben kendi adıma, ikinizi de kastetmemiştim kızlar. ikinizi de biliyorum bizim başlıktan. valla yazdığıma pişman oldum((

canım sen neden canını sıkıyorsun ki? bu sefer de organize olamadık işte hayırlısı olsun. kaçırma keyfini! baksana burda bu kadar kişiyiz, çoğumuz birbirimizi görmedik bile. ama merak ediyoruz, özlüyoruz, konuşup dertleşiyoruz, dertleşince rahatlıyoruz. yani birbirimizi seviyoruzalkisalkisalkis önemli olan bu tatlım benceopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…