2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

Şimdi BACILAR,,,,

Ben bışey yapmayın tasımayın dedım ama ben gelene kadar listeler bıle yapılmış.Birsoo bende zeytınyağlı yaprak sarması yapayım tatlım ekle benıde.

Sibel cekılış işi guzel olmuş.Bende varım eklersın arkadasım.

Tuba esler konusuna gelınce.Bizim bahsetmiştim tekstıl fuarımız var.Eğer o tarıhler olursa Alpın olma sansı sıfır zaten.Ya erkekli gelmek isteyen kimler var bı bakalım.Ama baktık kalabalık oluyolar onlarada bı care düşünücez.Belki dışarda takılırlar.

Kıslar bı tarıh koyalım mı?

ayyy bende yine gerilerde kaldım galiba,,kızlar çekilişede,pasta bölümünede ekleyin beni olurmu???
bi düşünelim bakalım ne yaparız pasta olarak ben haber veririm size,tuzlu yapıyım barii hep kurabiye var baktımda....
Eşlerin gelme işine bişey diyemem ama benimkide büyük ihtimal gelecek,eğer Gülhan'cığımın eşinin işi olmazsa birlikte bişeyler yapar onlarda yoksa yalnız takılırlar..Zaten benim eşimin arkadaşları var orda..

bende onu dicektim cnm artık bi tarih koyalım bence..
Eşinin işi olursada kimse engellemesin tabikii..Adam işine baksın herkes başının çaresine bakar önemli olan biz bayanlar boşver onları..kaydirigubbakcemile3

he he daha ugraramış buraya görsünde bakalım nediyecek:))
Çok alemsin hakkaten Nurten güldürdün beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Çekiliş listesi;
Sibel
Tülay
Burcu
Esen
Levestoriy21
Semra84
Pınar

cnm bengiyi ekle oda sık giiremesede facede aktif ve böyle aktivitelerde bende olmak istiyorum haber verin demişti ben ona haber veririm ve katılır muhakkak ok cnm a.s.

evet ya şu eş olayına bi çözüm olsun.. onlarda rahat etsin org.katılan eşli hanımlarda rahat etsin aksi taktirde eminim eşleri gözlerine bakar durur yada habire msj atar adamlar:roflol: :roflol: :roflol:

Benide ekleyebilirsin Sibel'cigim, bulusmaya gelmeye calisacagim ama gelemezsem, hic degilse cekilise katilmis olayim.

SıBOŞ ÇEKıLıŞE BENı DE YAZ TATLIM. VE BENCE DE SÜREKLı AKTıF OLAN VE TANIDIĞIMIZ KıŞıLER OLURSA, HEDıYE SEÇMEK DE DAHA KOLAY OLUR. a.s.

tarihiii ben ayarlamak istiyorum
bencillik olarak algılamazsanız bizim kuzuların ameliyat işi var
o tarih belli olsunu bekledim...olaki mayısda olur ben gelemem ve çokkkkk gelmek istiyorum
nisan 14 de belli olacak durumuzz
ama yok illa olsun derseniz tarihlere bakın
15 mayıs güzel gibi hem gülhanın kocası olur
ama ferdanın 13mayısa denk geliyo doğumgünü
h.sonu yaparsa olmaz.....birde 29 mayıs var

yine gülhanın kocasınun olabileceği bir tarihh

yuzlu kurabiye de ilk kez duydum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

(şimdi derki ;ben ikiz annesiyim tuşlara basarken karıştırmış olabilirimm)

ülen nurtennn gece kaçta yazmışım bak bakimm
evet ikiz annesiyim
yazabiirim havada karada yazıyom
sen ona bakk

dırımkızı......fındıklı kurabiye
esen......revanii
knk.....açma
civciv1981..kek
mutahhara.....üzümlü kurabiye
pnrhlt........elmalı kurabiye
semra84.......havuçlu fındıklı kek
HANDEOR........sosisli böğrek
sibiko .......tuzlu kurabiye
gülhan..z.yağlı sarmaa

nurtenn bu arada t ve y harfleri yan yanaaaa o yüzdende yazmış olabilirim
ben genelde bütün yazılarım eksik gedik yazarımmm hahaha

valla birsencimm bende cokk gelmek istiyorumm o yuzden 27-29 mayıs bana uymaz çokkk sevdiğim yakın bi arkadaşımın düğünü varrr ..
diğer tarihlere uyarımmm...

Ya yine beni unutmuşsunuz yazın hepsine beni çekilişe ve pastalara bende lokumlu kurabiye yapabilirim yada tatlı çok derseniz tuzlu bi poğça yapabilirim ama bak beni unutuyosunuz hep bu sefer unutmayın tarih haftasonu olsun da bu önemli benim için çünkü eşler varmı onuda netleştirin benimki çok kızar vardı niye tek gitti diye onların organizasyonuda tam olsun bende ona göre söyleyim gelme taraftarı değil siz kendinizce eğlenin dedi çünkü bana hadi bakalım
dünür senin idteğin varmı benden lazım olan falan sen aramıyon ama ben arayıp rahatsız etcem seni

ülen tutkun unuttunuz diyip durma herkes senin gibi girio
sibel adımı yaz diyoo
birsen adımı yaz diyoo

sibelll benüde yazzzzz

bıRSOCUM YA ARTIK SIK GıREMEDıĞıM ıÇıN GEÇ TAKıP EDıYORUM SENSıZDE OLMAZ BU BULUŞMA ıKıZLERı SEVMEDEN DÖNEMEM BEN YA ORTAK GÜNDE BULUŞURUZ MERAK ETME

Şimdi kızlar bı fıkır vereyım.Zaten mutlaka bırımızın bışeyı cıkacak.Önemli olan ortak noktada buluşmak.Ama tarıhı şimdiden belırlersek kolay organıze oluruz dıye düşünüyorum.

Cumartesı olması taraftarı sanırım herkes.Ben derım kı 15 Mayıs olsa.Kımsenın o tarıhte doğum gunu yok.Ferdanın 13 ünde varmış ama.Zaten hangı tarıhı koysak yakın ddoğumgunune denk gelicek dıye duşunuyorum.Ferda planın ne canım paylaş bı.

Ben derımkı 15 mayıs yada 22 mayıs.15 dedım ilk önce mayıs ortası dıye ne dersınız.

YA ASLINDA BEN BıŞEY DıYCEM HEPıMıZ BURDAN YÜKLE ÇIKICAZ ZATEN SAAT 10-11 GıBı ÇIKSAK ÖĞLEN ORDAYIZ VE AÇ OLUCAZ BENCE GÜLHAN Bı LAHMACUNCU YADA LOKANTAYLA KONUŞSUN 3 LAHMACUN Bı AYRAN VE SALATASI 10 tl DıR EN FAZLA ZATEN VERSEK PARASINI GELıNCE ıSTEYEN YıNE YAPSIN HAMUR ıŞLERıNı BU KADAR YEMEYı SEVEN YAPAN KK LILAR ACIKIRIZ ORDA KIZLAR KESMEZ BıZı PASTA BÖREK AKŞAMA KADAR DıMı AMA HEM DAHA ıYı OLMAZMI YADA Bı TABıLDOT LOKANTAYLA ANLAŞIP KÖFTE PıLAV SALATA GıBı UYGUNA GELMEZMı BU SADECE Bı FıKıR TABı SDECE SUNUYORUM NE DERSıNıZ TABı ÖNCE GÜLHAN NEDER?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…