DoĞru aslında sİbelya bazıları hİÇ uĞpramıyor.sanırım bİrkaÇ kİŞİ geÇen sefer sorun yaŞamıŞtı ve gÖnderememİŞlerdİ
Şimdi BACILAR,,,,
Ben bışey yapmayın tasımayın dedım ama ben gelene kadar listeler bıle yapılmış.Birsoo bende zeytınyağlı yaprak sarması yapayım tatlım ekle benıde.
Sibel cekılış işi guzel olmuş.Bende varım eklersın arkadasım.
Tuba esler konusuna gelınce.Bizim bahsetmiştim tekstıl fuarımız var.Eğer o tarıhler olursa Alpın olma sansı sıfır zaten.Ya erkekli gelmek isteyen kimler var bı bakalım.Ama baktık kalabalık oluyolar onlarada bı care düşünücez.Belki dışarda takılırlar.
Kıslar bı tarıh koyalım mı?
he he daha ugraramış buraya görsünde bakalım nediyecek:))Sağolasın güzel dileklerin için tatlım a.s. Tüm kuzularımız için Rabbim herşeyin en güzelini nasip etsin inşallah a.s.
Tatlım ben belki kendim gelirim ama büyük ihtimalle eşim getirir. Zaten o getirsede bizimle durmaz. Gider bi yerlere bakar başının çaresine a.s.
Yaz beni yaz yaaaaazzzzz kanbersiz düğün olmaz yerimseniben
Çatlaksın sen ya kaydirigubbakcemile3
Çok alemsin hakkaten Nurten güldürdün beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Çekiliş listesi;
Sibel
Tülay
Burcu
Esen
Levestoriy21
Semra84
Pınar
cnm bengiyi ekle oda sık giiremesede facede aktif ve böyle aktivitelerde bende olmak istiyorum haber verin demişti ben ona haber veririm ve katılır muhakkak ok cnm a.s.Çekiliş listesi;Güncel
Sibel
Tülay
Burcu
Esen
Levestoriy21
Semra84
Pınar
Banu
Gülşah
Nurten
Cerennn
Aslında doğru söylüyorsun Cerencim acaba Levestoriy21 adlı arkadaşa ulaşmada sorun çekermiyiz.Topiğimizede yazmadığı için yine ulaşım sorunu olmasın.Bakalım yakında sayfaya uğramazsa listeden kaldırırız.Semra muhakkak arada bakıyor.
Şimdi BACILAR,,,,
Ben bışey yapmayın tasımayın dedım ama ben gelene kadar listeler bıle yapılmış.Birsoo bende zeytınyağlı yaprak sarması yapayım tatlım ekle benıde.
Sibel cekılış işi guzel olmuş.Bende varım eklersın arkadasım.
Tuba esler konusuna gelınce.Bizim bahsetmiştim tekstıl fuarımız var.Eğer o tarıhler olursa Alpın olma sansı sıfır zaten.Ya erkekli gelmek isteyen kimler var bı bakalım.Ama baktık kalabalık oluyolar onlarada bı care düşünücez.Belki dışarda takılırlar.
Kıslar bı tarıh koyalım mı?
yuzlu kurabiye de ilk kez duydum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
(şimdi derki ;ben ikiz annesiyim tuşlara basarken karıştırmış olabilirimm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?