canım düşündüğün konuda çok haklısın,aynen sana katılıyorum aramız diye bişe yok!!!slm kizlar a.s.
hediyeleşme işi yatti sanirim..bu konu hakkindaki fikirlerimi bircok arkadasla paylastim..oyuzden tekrar etmeye gerek yok sanirim..
ama gülhana sonuna kadar katildigimi belirtmek istiyorum..nihayetinde bizde okul yada iş arkadasi yada komsu yada akraba degiliz..birgün ayni sizler gibi geldik..girdik konustuk ve böyle arkadas olduk..1.5 sene oldu..ama bu 1.5 seneye bi kadroyla baslayip hala ayni kadroda degiliz..hamilelik zamaninda cok samimi oldugumuz ama sonrasinda kimisi iş sebebiyle,kimisi cocuk sebebiyle kopan arkadaslarimiz oldu..bunun yaninda dogumdan sonra aramiza katilip cok samimi olduklarimizda oldu..
özetle "ARAMIZ" diye bişey yok..gelin konusun paylasin..kimseyi dişlamadigimiz gibi kimseyi de bir selamiyla kendisini ve bebegini cok iyi tanidigimiz birinin yanina koyamayiz..normal hayatimizda da böyle degilmi? dün taşinan komsuyla 1.5 senelik komsun bir olurmu? zamanla,paylaşimlarla artar herşey..
herkesi bi kenara koyarak kendi adima konusuyorum..benim tepkim 2-3 kere selam verip yada birşey sorup sonrada ortadan kaybolup bir süre sonra kafasina esince gelip "siz ARANIZA kimseyi kabul etmiyorsunuz" gibi sacma cümleler kullananlara..yada ayni şekilde hediye işine girenlere..cünkü samimiyetten uzak buluyorum..samimiyetten uzak buldugum birisiylede hediyeleşmek istemem acikcasi..bu dişlamak degil..sadece tercih meselesi (hediye mevzuunda)
handecim senin üzerine alinacagin bi durum yok..evet daha yeni taniştik..ama diyorum ya sorun zaman degil..paylaşim..sen bizimle neler neler paylaştin..biz senin bulundugun ortamda neler paylaştik..gerek burda gerek face'de senin ve bebegin hakkinda cok şey ögrendik..lütfen üstüne alinma..
samimiyetlerine güvendigim 2 kişiyi örnek vericem..1.gonca..marliyn..kizi defne..hepimiz hatirliyoruzdur..ve eminim hepimizde hala seviyoruzdur hem kendisini hem bebegini..gonca uzun süredir aramizda yok..inşaAllah kizida kendiside cok iyidir..ama haberimiz yok..ee noldu şimdi biz goncayi unuttukmu? sevgimizmi azaldi? okadar cok şey paylaştik zamaninda..hepsini çöpemi attik?
2.örnegim ferda..tekrar belirtiyorum samimiyetine güvendigim için seni örnek gösteriyorum ferdacim..sende sonralardan geldin aramiza..ama inan bunu hatirlamakta zorlaniyorum..acaba ne zaman gelmişti diye? cünkü okadar paylaşimimiz oldu ki..eskiymiş yeniymiş sonradanmiş baştanmiş vs ayrimi kayboldu gitti..
aman gene lafi uzattimda uzattim..sözün özü lütfen zaman mevhumuna takilmayalim..bugun hediye işi yatmiş olabilir..ama yarin cok daha güzel organizasyonlarimiz olabilir..lütfen gelin mayis 2009 anneleri topicine orda paylaşimda bulunun..samimiyetimiz orda artsin..sizi bebeginiz taniyalim,sizde bizi ve bebeklerimizi taniyin..siz biz ayriminin,ARAMIZ diye birşey olmadigini zaman gectikce paylaşimlar arttikça anlayacaksiniz..
sunsal canim sende hoşgeldin..ama lütfen hergün okudugun gibide enazindan 1 cümle yaz..ki bizde seni ve bebegini taniyalim..acikcasi benim senin hakkinda hiç bir bilgim yok :) kizinin adi hosuma gitmişti diye hatirliyorum ama gerisi yok :)
tarihe gelince bana ikiside uyuyor..22 si birisine uymuyordu gibi hatirliyorum ama kimdi hatirlayamadim..belki 15i uymuyordu :S cikaramadim şimdi :)
anacım ona söylemeyecemde sokaktakii adamamı söyleyecem:)) ben çalışmadıgıma göre eline bakıyoz adamın..kizim sende her işini ne anlatiyorsun kocanatabi dalgasini gecer annenle gelirsen yollar bişi demez bence boşuna canini sıkma
ay ben daha söylemedim nasıl naz yapacam yaaaa zaten gribimmkafamçokkarıştı
ooo konu nerelere gelmiş kımsenın kımseden rahatsız oldugu yok yanlış yerlere geldı bu konu
sen paylasımda bulunmaya devam et canım sıkma canını:teselli:
Canlarrrr...
Hanedecım sen neden böyle birsey yazdın kı anlamadım.Bizim topıktede face tede senı bılıyoruz.En azından ben kendı adıma söylıyeyım.
slm kizlar a.s.
handecim senin üzerine alinacagin bi durum yok..evet daha yeni taniştik..ama diyorum ya sorun zaman degil..paylaşim..sen bizimle neler neler paylaştin..biz senin bulundugun ortamda neler paylaştik..gerek burda gerek face'de senin ve bebegin hakkinda cok şey ögrendik..lütfen üstüne alinma..
Canlarrrr...
Şu hedıye işini bencede kapatalım.Tarıh kousuna gelınce 22 mayıs desekmı acaba.Ferdada rahat gelır.2 tarıh yazdığımda herkes uyar demıştı dıye hatırlıyorum.Adını koyalım mı ne nerdınız.22 mayıs olsun herkes ona göre sımdıden ayarlasın kendını.
Hanedecım sen neden böyle birsey yazdın kı anlamadım.Bizim topıktede face tede senı bılıyoruz.En azından ben kendı adıma söylıyeyım.
Ve yenı gelenlerde bı kaprıs almış basını gıdıyo.Lutfen yanlış anlışılmasın ama.Bana görede hedıye işinde bıraz tanıdığım bırısı olmasını isterım.Yanı bağlantı kurabıleceğim en azından kendısı ve bebıı hakkında bıraz bılgı sahıbı olduğum bırısı olmalı.Yoksa kımse 2009 mayıs topiğinin sahıbı deıl.Burası bı forum sıtesı herkes gönlünce fikir alışverışı yapabılır.Okuyoruz bakıyoruz demışsınız sız bızlerı tanımışsınız ama mumkunse bı 5 dakıkalarınızı ayırıp sızlerde kendınızı tanıtsanız cok guzel olur.
slm kizlar a.s.
hediyeleşme işi yatti sanirim..bu konu hakkindaki fikirlerimi bircok arkadasla paylastim..oyuzden tekrar etmeye gerek yok sanirim..
ama gülhana sonuna kadar katildigimi belirtmek istiyorum..nihayetinde bizde okul yada iş arkadasi yada komsu yada akraba degiliz..birgün ayni sizler gibi geldik..girdik konustuk ve böyle arkadas olduk..1.5 sene oldu..ama bu 1.5 seneye bi kadroyla baslayip hala ayni kadroda degiliz..hamilelik zamaninda cok samimi oldugumuz ama sonrasinda kimisi iş sebebiyle,kimisi cocuk sebebiyle kopan arkadaslarimiz oldu..bunun yaninda dogumdan sonra aramiza katilip cok samimi olduklarimizda oldu..
özetle "ARAMIZ" diye bişey yok..gelin konusun paylasin..kimseyi dişlamadigimiz gibi kimseyi de bir selamiyla kendisini ve bebegini cok iyi tanidigimiz birinin yanina koyamayiz..normal hayatimizda da böyle degilmi? dün taşinan komsuyla 1.5 senelik komsun bir olurmu? zamanla,paylaşimlarla artar herşey..
herkesi bi kenara koyarak kendi adima konusuyorum..benim tepkim 2-3 kere selam verip yada birşey sorup sonrada ortadan kaybolup bir süre sonra kafasina esince gelip "siz ARANIZA kimseyi kabul etmiyorsunuz" gibi sacma cümleler kullananlara..yada ayni şekilde hediye işine girenlere..cünkü samimiyetten uzak buluyorum..samimiyetten uzak buldugum birisiylede hediyeleşmek istemem acikcasi..bu dişlamak degil..sadece tercih meselesi (hediye mevzuunda)
samimiyetlerine güvendigim 2 kişiyi örnek vericem..1.gonca..marliyn..kizi defne..hepimiz hatirliyoruzdur..ve eminim hepimizde hala seviyoruzdur hem kendisini hem bebegini..gonca uzun süredir aramizda yok..inşaAllah kizida kendiside cok iyidir..ama haberimiz yok..ee noldu şimdi biz goncayi unuttukmu? sevgimizmi azaldi? okadar cok şey paylaştik zamaninda..hepsini çöpemi attik?
2.örnegim ferda..tekrar belirtiyorum samimiyetine güvendigim için seni örnek gösteriyorum ferdacim..sende sonralardan geldin aramiza..ama inan bunu hatirlamakta zorlaniyorum..acaba ne zaman gelmişti diye? cünkü okadar paylaşimimiz oldu ki..eskiymiş yeniymiş sonradanmiş baştanmiş vs ayrimi kayboldu gitti..
aman gene lafi uzattimda uzattim..sözün özü lütfen zaman mevhumuna takilmayalim..bugun hediye işi yatmiş olabilir..ama yarin cok daha güzel organizasyonlarimiz olabilir..lütfen gelin mayis 2009 anneleri topicine orda paylaşimda bulunun..samimiyetimiz orda artsin..sizi bebeginiz taniyalim,sizde bizi ve bebeklerimizi taniyin..siz biz ayriminin,ARAMIZ diye birşey olmadigini zaman gectikce paylaşimlar arttikça anlayacaksiniz..
sunsal canim sende hoşgeldin..ama lütfen hergün okudugun gibide enazindan 1 cümle yaz..ki bizde seni ve bebegini taniyalim..acikcasi benim senin hakkinda hiç bir bilgim yok :) kizinin adi hosuma gitmişti diye hatirliyorum ama gerisi yok :)
tarihe gelince bana ikiside uyuyor..22 si birisine uymuyordu gibi hatirliyorum ama kimdi hatirlayamadim..belki 15i uymuyordu :S cikaramadim şimdi :)
canım düşündüğün konuda çok haklısın,aynen sana katılıyorum aramız diye bişe yok!!!
ama söylem uslubunda herkes alındı ve yalnış anlaşıldı keşke daha önce paylaşılsaydı bu düşünceler ama düşünüyorumda gayet iyi olmuş çünki yeni gelenler bu konuşmalardan sonra dururumun farkına varacaklardırvereliniortak
anacım ona söylemeyecemde sokaktakii adamamı söyleyecem:)) ben çalışmadıgıma göre eline bakıyoz adamın..
annemede söyleticem biraz zaman geçsin. ona bişi demez heralde:uhm:
:roflol::roflol:
kız dur şimdi naz yapma:)) kaş yapım derken göz çıkarcan azcık iyi olda sen bilirisn işini yerimseniben yerimseniben yerimseniben
sağolun kızlar ya gerçekten çok iyisiniz:1hug: ne bilim ben sizleri baya bi tanıyorumda siz beni çok tanımıyosunuz gibi geliyo ama inşallah bundan sonra daha sık girmeye çalışcam daha çok anlatcam size kendimi :)a.s.
a.s. sağol canım
ay ne bilim Gülhancım ya bende çok sık girmiyorum ya dedim ya suçluluk duydum çok sağol canıma.s.
sağol Tubacım bunları duymak gerçekten çok güzela.s.
Arkadaşlar hepinizde çok haklısınız diycek söz yok hediye falan önemli değil.tabiiii paylaşımlarımız yok ama inşallah bundan sonra olur.... en kısa zamanda kızımı ve kendimi tanıtmaya çalışacağımmm...herşey zamanla oluuur anlıyorum sizleriiii. ama bazı tepkiler ağırrr.
KIZLAR İKİNİZEDE KATILIYORUM...
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
cnm 22 uyar bana,bizdede bi planlar var ama memelkete gitme gibi dur bakalım netleşsin ben yine yazarım buraya..Canlarrrr...
Şu hedıye işini bencede kapatalım.Tarıh kousuna gelınce 22 mayıs desekmı acaba.Ferdada rahat gelır.2 tarıh yazdığımda herkes uyar demıştı dıye hatırlıyorum.Adını koyalım mı ne nerdınız.22 mayıs olsun herkes ona göre sımdıden ayarlasın kendını.
Ve yenı gelenlerde bı kaprıs almış basını gıdıyo.Lutfen yanlış anlışılmasın ama.Bana görede hedıye işinde bıraz tanıdığım bırısı olmasını isterım.Yanı bağlantı kurabıleceğim en azından kendısı ve bebıı hakkında bıraz bılgı sahıbı olduğum bırısı olmalı.Yoksa kımse 2009 mayıs topiğinin sahıbı deıl.Burası bı forum sıtesı herkes gönlünce fikir alışverışı yapabılır.Okuyoruz bakıyoruz demışsınız sız bızlerı tanımışsınız ama mumkunse bı 5 dakıkalarınızı ayırıp sızlerde kendınızı tanıtsanız cok guzel olur.
slm kizlar a.s.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktansağolun kızlar ya gerçekten çok iyisiniz:1hug: ne bilim ben sizleri baya bi tanıyorumda siz beni çok tanımıyosunuz gibi geliyo ama inşallah bundan sonra daha sık girmeye çalışcam daha çok anlatcam size kendimi :)a.s.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanArkadaşlar hepinizde çok haklısınız diycek söz yok hediye falan önemli değil.tabiiii paylaşımlarımız yok ama inşallah bundan sonra olur.... en kısa zamanda kızımı ve kendimi tanıtmaya çalışacağımmm...herşey zamanla oluuur anlıyorum sizleriiii. ama bazı tepkiler ağırrr.
valla tubişim sırf sanada demedim söylem dedim.. ama alınanlar oldu işte budaa çok üzücübanami söylüyorsun "söyleme tarzina herkes alindi ve yanliş anladi" diye canim? bana söylüyorsan yanliş hatirliyorsun herhalde ben ilk defa bu konuda BURDA konustum :) ben ayri bi yerde söylemiştim bu söylediklerimi..sirf alinan olmasin diye :)
kocana söyleme konusa gelinceeee..demek calişsan adami tanimayacaksin he :)))) ben kendi parami kazaniyorum sana hesapmi vercegim in cabuk koltuktan dicen dimiiii kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan
Şeniz
inşaAllah canim inşaAllah :) hangi tepkiler agir anlamadim gerci ama inşaAllah bundan sonra senide pamuk kizinida taniriz
opuyorumnanaktan
cnm 22 uyar bana,bizdede bi planlar var ama memelkete gitme gibi dur bakalım netleşsin ben yine yazarım buraya..
durumu gayet güzel özetlemişsin tubacım,benim için söylediklerin içinde teşekkür ederim,sitenin varlığından geç haberim olmuştu ama doğum yapmadan yetişmiştim neyseki, hepinizi çok yakın arkadaşım olarak görüyorum,belki en samimi arkadaşlarımla bile paylaşamadıklarımı anlattım sizlere,samimiyetinize güvenerek,aslında ben yüzyüze görüşmeyide çok istedi artık çocuklarımız büyüdü bi kaç kez söyledimde buluşalım diye ama kimseye uymadı sanırım olmadı.Öyle olsa çok daha iyi olacaktı bence ama neyse şu doğumgünü organizasyonuyla kaynaşırız inşallah..
a.s.
Merhaba hanımlaarr..
Ben de bir süredir aktif olamıyorum buralarda maalesef ama face te görüşebiliyoruz sizlerle..
Bu topiği baştan sona okudum..Bazı tatsız diyologlar olmuş..ama sonra tatlıya bağlanmış olay anladığım kadarıyla..
Bence burada kimse topiği sahiplenmiyor aksine çok güzel arkadaşlıklar sergileniyor...Burada hepimiz olgun birer insan ve herbirimiz birer anneyiz..dolayısıyla birbirimizi çok ii anlayabiliyoruzz...
kendi adıma konuşursam(her ne kadar bir süredir aktif olmasamda)faydalı paylaşımlarla hem çok bilgiler edindik hem de birbirimizden çok güzel örnekler aldık..rahmetli kayınvalidem _ sanki 10 çocuk büyütmüş gibisin maaşallah demişti bana..Öyle ki başta çok korkmuştum..çünkü ailemden uzak tek başıma bebek bakacaktım..çok şkr ki bu zamanlara kadar geldik yavrularımızın doğum günü planlarını yapıyoruz.Bu konuda.; kendi adıma sizden çok tüyo aldım bilgiler edindim... teşekkür ediyorum hepinize arkadaşlığınızdan dolayı...
Gülhan gerçekten çok güzel bir düşünce bu...Yavrularımızın ilk doğum günü çok özel ve unutulmaz olur böylece çok güzel bir anı bırakırız onlara da..Ben de müsadenle katılmak istiyorum bu organizasyona..
Eşim ben götürürüm sizi dedi...Bursadan gidecek arkadaşlardan birini de seve seve götürebilirizz..
hepinizi ve yavruşlarınızı öpüyorummm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?