2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

ay ben daha söylemedim nasıl naz yapacam yaaaa zaten gribimmkafamçokkarıştı

canım düşündüğün konuda çok haklısın,aynen sana katılıyorum aramız diye bişe yok!!!
ama söylem uslubunda herkes alındı ve yalnış anlaşıldı keşke daha önce paylaşılsaydı bu düşünceler ama düşünüyorumda gayet iyi olmuş çünki yeni gelenler bu konuşmalardan sonra dururumun farkına varacaklardırvereliniortak

kizim sende her işini ne anlatiyorsun kocana tabi dalgasini gecer annenle gelirsen yollar bişi demez bence boşuna canini sıkma
anacım ona söylemeyecemde sokaktakii adamamı söyleyecem:)) ben çalışmadıgıma göre eline bakıyoz adamın..
annemede söyleticem biraz zaman geçsin. ona bişi demez heralde:uhm:

ay ben daha söylemedim nasıl naz yapacam yaaaa zaten gribimmkafamçokkarıştı

:roflol::roflol:
kız dur şimdi naz yapma:)) kaş yapım derken göz çıkarcan azcık iyi olda sen bilirisn işini yerimseniben yerimseniben yerimseniben

sağolun kızlar ya gerçekten çok iyisiniz:1hug: ne bilim ben sizleri baya bi tanıyorumda siz beni çok tanımıyosunuz gibi geliyo ama inşallah bundan sonra daha sık girmeye çalışcam daha çok anlatcam size kendimi :)a.s.

ooo konu nerelere gelmiş kımsenın kımseden rahatsız oldugu yok yanlış yerlere geldı bu konu
sen paylasımda bulunmaya devam et canım sıkma canını:teselli:

a.s. sağol canım

Canlarrrr...

Hanedecım sen neden böyle birsey yazdın kı anlamadım.Bizim topıktede face tede senı bılıyoruz.En azından ben kendı adıma söylıyeyım.

ay ne bilim Gülhancım ya bende çok sık girmiyorum ya dedim ya suçluluk duydum çok sağol canıma.s.

sağol Tubacım bunları duymak gerçekten çok güzela.s.

Arkadaşlar hepinizde çok haklısınız diycek söz yok hediye falan önemli değil.tabiiii paylaşımlarımız yok ama inşallah bundan sonra olur.... en kısa zamanda kızımı ve kendimi tanıtmaya çalışacağımmm...herşey zamanla oluuur anlıyorum sizleriiii. ama bazı tepkiler ağırrr.

KIZLAR İKİNİZEDE KATILIYORUM...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

banami söylüyorsun "söyleme tarzina herkes alindi ve yanliş anladi" diye canim? bana söylüyorsan yanliş hatirliyorsun herhalde ben ilk defa bu konuda BURDA konustum :) ben ayri bi yerde söylemiştim bu söylediklerimi..sirf alinan olmasin diye :)

kocana söyleme konusa gelinceeee..demek calişsan adami tanimayacaksin he :)))) ben kendi parami kazaniyorum sana hesapmi vercegim in cabuk koltuktan dicen dimiiii kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan

a.s. sağol canım

ay ne bilim Gülhancım ya bende çok sık girmiyorum ya dedim ya suçluluk duydum çok sağol canıma.s.

sağol Tubacım bunları duymak gerçekten çok güzela.s.

Şeniz

inşaAllah canim inşaAllah :) hangi tepkiler agir anlamadim gerci ama inşaAllah bundan sonra senide pamuk kizinida taniriz

KIZLAR İKİNİZEDE KATILIYORUM...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

opuyorumnanaktan

cnm 22 uyar bana,bizdede bi planlar var ama memelkete gitme gibi dur bakalım netleşsin ben yine yazarım buraya..

durumu gayet güzel özetlemişsin tubacım,benim için söylediklerin içinde teşekkür ederim,sitenin varlığından geç haberim olmuştu ama doğum yapmadan yetişmiştim neyseki, hepinizi çok yakın arkadaşım olarak görüyorum,belki en samimi arkadaşlarımla bile paylaşamadıklarımı anlattım sizlere,samimiyetinize güvenerek,aslında ben yüzyüze görüşmeyide çok istedi artık çocuklarımız büyüdü bi kaç kez söyledimde buluşalım diye ama kimseye uymadı sanırım olmadı.Öyle olsa çok daha iyi olacaktı bence ama neyse şu doğumgünü organizasyonuyla kaynaşırız inşallah..

a.s.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
valla tubişim sırf sanada demedim söylem dedim.. ama alınanlar oldu işte budaa çok üzücü( koca mevzudaaa kızzz heralde yaneee bi çalışamaya başlayayım ben atıcam onu koltuktan:teytey: :teytey: :teytey:

haklısın valla ferdacım bi türlü bi araya gelemedikk.. benim koca haklı valla...

Son düzenleme:
Hoooooop yukarı.Hadı bakayım kızlar.Mayıs yaklaşıyor.Heyecan artıyor.Uyumayınnnnn...

Merhaba hanımlaarr..
Ben de bir süredir aktif olamıyorum buralarda maalesef ama face te görüşebiliyoruz sizlerle..
Bu topiği baştan sona okudum..Bazı tatsız diyologlar olmuş..ama sonra tatlıya bağlanmış olay anladığım kadarıyla..
Bence burada kimse topiği sahiplenmiyor aksine çok güzel arkadaşlıklar sergileniyor...Burada hepimiz olgun birer insan ve herbirimiz birer anneyiz..dolayısıyla birbirimizi çok ii anlayabiliyoruzz...
kendi adıma konuşursam(her ne kadar bir süredir aktif olmasamda)faydalı paylaşımlarla hem çok bilgiler edindik hem de birbirimizden çok güzel örnekler aldık..rahmetli kayınvalidem _ sanki 10 çocuk büyütmüş gibisin maaşallah demişti bana..Öyle ki başta çok korkmuştum..çünkü ailemden uzak tek başıma bebek bakacaktım..çok şkr ki bu zamanlara kadar geldik yavrularımızın doğum günü planlarını yapıyoruz.Bu konuda.; kendi adıma sizden çok tüyo aldım bilgiler edindim... teşekkür ediyorum hepinize arkadaşlığınızdan dolayı...
Gülhan gerçekten çok güzel bir düşünce bu...Yavrularımızın ilk doğum günü çok özel ve unutulmaz olur böylece çok güzel bir anı bırakırız onlara da..Ben de müsadenle katılmak istiyorum bu organizasyona..
Eşim ben götürürüm sizi dedi...Bursadan gidecek arkadaşlardan birini de seve seve götürebilirizz..
hepinizi ve yavruşlarınızı öpüyorummm:))

Aynen katılıyorum sana canım.Cok guzel seyler öğrendık bırbırımızden.Katılırsanda cok sevınırız.Gıdıs organızasyonunu gun yaklaşınca yaparız insallah.

aaa kızlar dogum günü organizasyonuna ben gelemem taaaa kayseriden içim bi garip oldu valla neyse artık sizlerin anlattıklarıyla ve resimleri görürüz artık senağlama

Ay Tuba kuzuların sessizliği dedin koptum aklıma geldi mikemmmeeelll kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Evet ya 22 mayıs'ta netiz dimi heyyy hoyyy uyumayın loooo kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar zaman iyice yaklaştı ama ben daha öncede yazmıştım Begümün doğum günü 22sinde oyüzden ben büyük ihtimalle gelemiyeceğim gelmeyi hepinizle tanışmayı çok istiyorum ama kısmet artık bakalım ogüne bir yaklaşalım size haber veririm kızlar

merhaba kızlar ömerimin ameliyatı 24 mayısda doğumgünü organizasyonu 22 mayıs okeydir...
ondan sonrasında asla gelemem çok öptüm sizleri

kızlar gelecek olacak arkadaşlarımız kesin olarak geliyorlarsa herkes bebişlerin resimlerini koysun pastamızın üzerine koyacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…