2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

--------------------------------------------------------------------------------

dırımkızı......fındıklı kurabiye
esen......revanii
knk.....açma
civciv1981..sigara böğreği
mutahhara.....üzümlü kurabiye
pnrhlt........elmalı kurabiye
semra84.......havuçlu fındıklı kek
HANDEOR........sosisli böğrek
sibiko .......tuzlu kurabiye
gülhan..z.yağlı sarmaa
levestoriy....tuzlu kurabiye
mimaresra.....makarnasalatası
seherim.......peynirli böğrek

BU LıSTE MUTABIKMI KIZLARRRRRRR

Son düzenleme:
ayy bizimde salı gunu cıkacak resimler onlardan koyarımm...

bu arada birsencim sen benden kek olayını sil ...sigara böreği yaz ..
çünkü kek i tabagıyla getirmem baya zor olur yolumda uzak (

yağızın resmi bende biizimkileri tarayıp atacğım ....nettekinde fotorafcının adı var ...

o tubiş ben oluyorum galiba :)) kızlar ozaman ayni yagizin resmi gibi resimler secin..yani yüzü belirgin olsun..cünkü birleştirme yapinca anca vesikalik gibi yüzünü alicam resimlerin

kız sen niye gelemiyorsunki? zaten 22sine sen istememişmiydin??
evet cnm ben istemiştim ama planlarda değişiklik oldu malisef o tarifte memlekette olucam yani,14 mayısta eşimde gelicek o da bir hafta kalıcak beraber dönücez,yani yetişmeiyorum,yol yakın olsa erken gelicem ama çok uzak gittiğime değsin diye,1 ay bari kalıyım diyorum çok üzgünüm ....

ayy bu sayfa yine inmiş...
nerde bu ev sahibiii gel anlat bi bacım neler yapıcaz pasta borek işi çözüldü süsleme olayı nasıl olacak gereken bişeyler var mı bi konuş yahuu nasıl ev sahibisin senn :))

Pişşşşşşşt geldım burdayım.Dusurmeyın bakım topıgı asağılara.

Şımdı takılım lıstesını bence guncelleryelım artık.Pasta borek olayını zaten cozmustuk.Yas astayı sanırım Bursadan yaptırıcaz onunla ılgılı kısı sayısına göre Semos yada Bırso fıyatı alsın derım.

Sonra susleme olayını ben halledıcem Hulya.Bırgun onceden gıderım heralde Yalovaya.Bırsuru Balon takalım dıyorum heryere.Bırde ıyıkı doğnun afısı zaten ev ıcın alıcam onu gotururum.Sabahtan o olayı hallederım.Bana ıstanbuldan gelıcekler saat versınler.Ulasım ısını cozeyım.Ben ferıbottan alırım gelenlerı.Bursadan gelıcek olanları zaten Kocışlerı getırıcek.Ama takılım gelmek ısteyen olursa seve seve götururum.

Sonra bır rıca da bulunucam malum benım sureklı yasadığım ev deıl.O yuzden fazla oyuncak göturemeye bılırım.Bebısler ıcın bır ıkı parca alırsanız sevırım.Sıkılmazlar en azından.Ben yınede bır poset alırım yanıma.

Baska ne vardı yaa.

yağızın resmi bende biizimkileri tarayıp atacğım ....nettekinde fotorafcının adı var ...

aman yarabbim bune yakışıklılık böyle maşallah yağıza çok tatlı çıkmış

canım sen beni sil 22si olursa gelemem demiştim( kızın doğum günü gerçi bir organizasyon hala yapmadım ama gelebilirsem huavuçlu kekimi alır gelirim:)) Ama şimdilik sil

Gülhancım ido hala o tarihteki seferlerini belirtmemiş belirttiği an zaten biz bu taraftan büyük ihtimalle aynı saatteki idoya bineriz o zamana kadar mutlaka belirtirizz ...

gülhan kızz benimkiler daha çok kevgir leğenle oynuyolar o vardır heralde hahahah :))
şaka biyana top olsa bizimkiler ve diğer arakdaşları çok iyi oynar..
küçük topumuz var onu getiririm olmadı büyüğünü oradan alırız....

oraya gelişimiz herkes toplanacak yeni kapıda olacak cnm aynı saatte olacak...ama şimdiden 1 ay sonrasını bilemiyormusuz bak hülyacığımmmmm(bu arada hülyacığım dedikce gazelim geliyo aklıma)
bakmış.....gün yaklaştıkca daha heycanlı oluyor.....

resim işinide esen,nurten,hülya,pınar,levstoriy,hande,esra resmleri kosun tubiş birleştirsin...

sonra FERDA dağhanın resminide ekleyin didi ama resim verdi faceden bir resim çalarım artıkın

hehhe şekerim evet artık hülyacımm lafı gazelle eşleşti :))

bizim resimleri bekliyorum ben bacım fotocudan gelsin yollayacam...

Huuu hatunlar şu saati ve nerelerden birlikte bineceğimizi kararlaştıralım.Buyrun detaylı bilgilere;

Bilet Ücretleri:
Yenikapı-Yalova:13 Lıra
Pendik-Yalova:6 Lira
Kartal&Bostancı-Yalova:7 Lira

Tarifeler:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…