2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

birsencim resim süper zaten sadece yüzlerini alicam

sibelcim eline saglik tatlim bence erken cikalim yola..yani ne bileyim 11 gibi felan yalovada olcak şekilde ayarlayalim kendimizi :) herkes ona göre bi sefer belirlesin kendine..

gülhancim sormasi ayip bukadar kişiyi nasil alip götürceksin oyuncak kismini hallderiz merak etme sen

ya bide kizlr farkindaysaniz hep kuru şeyler yapiyoruz ya..salata gibi bişeylerde lazim sanirim..içimiz kuruyacak böyle giderse DD ben makarna tavuklu makarna salatasi yapaym bari bi kac kişi daha değiştirip salata yada islak bişi eklesin derim :) siz ne dersiniz??

Birsommm Yenikapı seferleri haftaiçi haftasonu aynı diye biliyorum ararız tabi.

Tubiş haklısın salatada lazım sen fikir versene bana ben salata vari bişey yapayım.Hülyada bildiğim kadarıyla orda kısır yapacaktı.

Birsen ben de zeytinyağlı sarma,browni,patates salatası veya kısır dan herhangi birini yapabilirim...kısırı hülya orda yapacakmış.makarn salatası 2 çeşit olmuş..sarmayı da gülhan yapacakmış ama yine yapılırsa kimse hayır demez sanırım..ben de sarma yapıım diyorum ama tercihen diğerlerinden de olabilir...

tubiş ben de yakın zamanda foto ekleyeceğim cnmmm...

Gülhan 22 mayısta bursdan gideceksen biz sana takılalım diyoruz...telefonunu özelden verirsen sevinirim...duruma göre haberleşiriz ok::.

melinde yazmışşş kızlarrr hülya kısır yapacak ....gülhanda yapacakk oldu bitti tubiş istiyorsan ıslak kek yaparım ben cnm ....

aaa o zaman bende makarna salatası yapayım olur mu revaniden daha iyi olur sıcakta içte baymaz barii

ya kıkzlar bu foto olayını yeni ögrendim son resim verme tarihi nedir?? bizde stüdyo resmi çektirecegiz çıkınca eklerim eger acil falansa başka biresim koyarız olurmu??
tuba ıslak şeyleride bende severim senin ıslak şeylerden kastın daha hafif şeyler dimi? yani dolmaları,börekleri, yerken bogazdan haifi kaydırcak bişi olması lazımkaydirigubbakcemile3 haklısın bacım.. aslında yogurtlu semizotuda olur ayıklar, yıkar poşetleriz ordada yogurtlarız ayy çok severim:))

kısırıma ellemeyinnn ulennn onu orda yapacaz canlı yayınla :))))

nurtencimm valla bende severim he ot olan salatalarıı :)))

Ohh sonunda sessızlık bozulmus.

Melın canım ben bırgun onceden gıdıcem Yalovaya malum bıraz hazırlanayım.Ama gelmek ıstersen hıc sorun deıl seve seve ağırlayabılırım.

Tubısın canı ıslak seyler cekmıs.Ama ıyıde olmus hakketen kuruycaktık valla.Ayrıca ulasım ısı sorun deıl bacım.Mutlaka baska arabada bulurum ben yanıma.En kotusu benı taksı takıp eder bolunuruz.

Hulya kısır canlı yayın hee::::::))Iyı calış dersıne.

Bıde kızlar cocuklara ben bı tencere corba yaparım tasımayın yanınızda.Yoğurt yada mercımek hepsı yıyıyordur heralde olmazsa bıde tarhana yaparım yerler bocukler.Ayy bızım menunun yanında ne sonuk kaldı bee:))

kızlar hangi gün buluşuyosunuz ben çarşamba yada perşembe istanbula gelicem kısmette varsa bende gelirimm

herkes makarna salatasi yapip gelsin :))))) bende sonradan fark ettim ya esra yapcakmiş baska bi salata bulayim bari :)) esen sen revani yapppppppp :) cok severimde söylemesi ayip hülyada kisir yapcakmiş..nurtencim aynennnn dedigin gibi canim şöyle bogazdan gececek bişeyler demek istedim :) yoksa diyeti felan kast etmedim zaten onca böregin çöegin yaninda diyet salatanin ne faydasi olcakki :dDDD patates salatasimi yapsamki..ay o da kisirla pek gitmez..bide ben getirene kadar corbaya döner..neyse bi araştirayim canim tavuklu bi salata istiyor nedense DD

aysegülcüm canim 22 mayista yalovada olcak bulusma gelebilirsen gel inşaAllah

kız tuba tavuklu salata hiç yemedim yapsana çok merak ettim:)) ama hava çok sıcak olursa sorun olur... gülhan sen çorbayı 2çeşit tut onu yemeyen onu yer ama çok yap bizim bebeler çok oburrr

valla nurtencim makrna salatasini tavuklu yapiyorum ben..bi dene harika bişi oluyor :) haşlanmiş makarna+garnitür+haslanip didiklenmiş tavuk gögsü+mayonez+yogurt+dereotu :) yanliz yogurt daha fazla olcak mayonezden :) oyyy cok canim cekti be sabir tubis sabirrr yaglari düşün,tartiyi düşün

gülhancim canim corbalarin hepsi bize uyar :)

hakkaten sabır kız hiç denemedim ama muhakkak deneyecegim.. bende yogurdunu fazla koyarım mayonez az severim.. artık bana diyet miyet yok dogum öncesi kilomdayım 52 heyyyytt!!!

gülhancığım cnm hertürlü çorba bizim yediklerimiz hepsini yer benim kuzularım.....rahat ol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…