2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

ok cnm kocişle biz evi direk peşinize takılarak buluruz diye düşünmüştüm ama inş. kolay bir adrestir kociş bulur direk eve geliriz o zaman ...aslında sana yardım etmekte isterdim , çorbaları ,hazırlkları beraber yapardık çokta severim böyle işleri..hep zevk almışmdır süsleme vs.. cnm ama bigün önceden gidecekmişsin..kociş izin verir de bizim velet durur mu ki acaba?bi de kızlara serviste bizim araba da yardımcı olabilir cnm..daha çok kişi getiririz o zaman bir seferde...konvoy yaparız...:))hihoyyyt:

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr olur arabanızzzzzzz büyükse bikerede giderizz

şekerim ben o konuda zaten antremanlıyım :))
bizde çorba çeşitlerini yiyiyoruz cnm hem yanımızdda getirirz ya ne olcak bi kavanoz taşımaktan hiç zahmet etme bence....

kız tubiş listeyi şöleee değiştirim senin sevdiğin şeyleri yazsak daha iyi olmaz mı bee:)
hem rejimdeyim diyorsun hem canın onu çekiyor bunu çekiyor kalacaksın kapıda göreceksin yemeği :))

gunler yaklaşdı coşmuş herkes :))) tubiş dıyete yenı başladıgın bellı bende başlıycam ama sayneızde başlıyamıyorum bukadar ayrıntılı yazmasanıza be :))))))) kalkıp tavuklu salata yaıcam sayenızde
kızlar ferıbottan sizi alma kısmı kolay bızde kendı arabamızla gelıcez bende alırım sizi ferıbottan hatta gulhan ben senden önce gıdıp bır hafta kalayım dıyorum yalovada kafa dınlerım işin yoksa musaıtsen sende gel kız ıyı olur B]

Delı bu hatunlar yaa.Semos hatta sen cantayı hazırla sabah 8 de kapıdayım.Eee anca hazırlanırız dımı ama.Zaten 1 haftada sen kendını suslersın:)))Hulya ılk ucağa atla sende hatta anahtar paspasın altında:))

Melın canım ev musaıt nasıl ıstersen bana uyar.O gun gelırsende evı tarıf ederım ben sana.Hatta aklıma gelmısken yazayım.Telım varmı herkeslerde.Yoksa bıldırın burdan.

Evde Yalovadan Bursaya doğru gelırken Soğucak koyu var hemen orda.Yanı yalova ıcınden 10 dakıkada gelınıyor.Bursadan gelıcek olanlarlara bı restaurant ısmı verıcem orda toplanırız.

Hulya tasıma seker corbayı erken gelıp yaparsın orda:))

evet hulya zaten bırkac gun onceden gıdıcez yaparız tabı orda :))))))))
gulhan hangı anahtar paspasın altında bırı sende bırı bende bırı alpde degılmı başkadamı anahtar var eee benım nıye haberım yok bundan :))))))))))))))

[ı]gÜlhancım tamam cnm Çorbayıda ben yapam hatta bır hafta onceden gıdıp temızlıĞı falanda yaparım ama bu semoŞ neden hıÇ bırŞey yapmıyor onu anlamadım..çocuklara bakıcı bakar evi kocası temizler yalovayı hülya temizler .bu hatunda anca sÜslenırrr beee...
[/ı]

Son düzenleme:

valla he kabiliyetsizin önde gideni oyy kiyamam ben arkadasimaaa :) yani hülyaya semos üstüne alinma git temizle evi bi işe yara DDD

[ı]tubİŞ sende ordan bakma oyle Çıkta bİŞİ sole ......[/ı]

kokumu mu aldin bea bayanssulusmile

cicim resim calmaya gelmiştim..alişle ömüşün resimlerini caldim şimdi gidip uyuyacam..sanada bunu tavsiye ederim:bbo:

oyy seni seviyorumm kardeşim yaaa sende olmasan kimse düşünmeyecek beniii ( bende gidip yatayım bariii :))

iyiki varim yaaaa zemuszemus opuyorumnanaktan şaka bi yana bende seni çok seviyorum canimmmmm opuyorumnanaktan

neyse hadi yatma vaktidir..sonra ayilana kadar ikindi oluyor :))))) iyi gecelerrr :)

iyiki varim yaaaa zemuszemus opuyorumnanaktan şaka bi yana bende seni çok seviyorum canimmmmm opuyorumnanaktan

neyse hadi yatma vaktidir..sonra ayilana kadar ikindi oluyor :))))) iyi gecelerrr :)

bizi seven yok tabi tamam sevmeyınde bukadar acıkta belli edılmezkı neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…