Ohh sonunda sessızlık bozulmus.
Melın canım ben bırgun onceden gıdıcem Yalovaya malum bıraz hazırlanayım.Ama gelmek ıstersen hıc sorun deıl seve seve ağırlayabılırım.
Tubısın canı ıslak seyler cekmıs.Ama ıyıde olmus hakketen kuruycaktık valla.Ayrıca ulasım ısı sorun deıl bacım.Mutlaka baska arabada bulurum ben yanıma.En kotusu benı taksı takıp eder bolunuruz.
Hulya kısır canlı yayın hee::::::))Iyı calış dersıne.
Bıde kızlar cocuklara ben bı tencere corba yaparım tasımayın yanınızda.Yoğurt yada mercımek hepsı yıyıyordur heralde olmazsa bıde tarhana yaparım yerler bocukler.Ayy bızım menunun yanında ne sonuk kaldı bee:))
ok cnm kocişle biz evi direk peşinize takılarak buluruz diye düşünmüştüm ama inş. kolay bir adrestir kociş bulur direk eve geliriz o zaman ...aslında sana yardım etmekte isterdim , çorbaları ,hazırlkları beraber yapardık çokta severim böyle işleri..hep zevk almışmdır süsleme vs.. cnm ama bigün önceden gidecekmişsin..kociş izin verir de bizim velet durur mu ki acaba?bi de kızlara serviste bizim araba da yardımcı olabilir cnm..daha çok kişi getiririz o zaman bir seferde...konvoy yaparız...:))hihoyyyt:
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr olur arabanızzzzzzz büyükse bikerede giderizz
Ohh sonunda sessızlık bozulmus.
Melın canım ben bırgun onceden gıdıcem Yalovaya malum bıraz hazırlanayım.Ama gelmek ıstersen hıc sorun deıl seve seve ağırlayabılırım.
Tubısın canı ıslak seyler cekmıs.Ama ıyıde olmus hakketen kuruycaktık valla.Ayrıca ulasım ısı sorun deıl bacım.Mutlaka baska arabada bulurum ben yanıma.En kotusu benı taksı takıp eder bolunuruz.
Hulya kısır canlı yayın hee::::::))Iyı calış dersıne.
Bıde kızlar cocuklara ben bı tencere corba yaparım tasımayın yanınızda.Yoğurt yada mercımek hepsı yıyıyordur heralde olmazsa bıde tarhana yaparım yerler bocukler.Ayy bızım menunun yanında ne sonuk kaldı bee:))
herkes makarna salatasi yapip gelsin :))))) bende sonradan fark ettim ya esra yapcakmişbaska bi salata bulayim bari :)) esen sen revani yapppppppp :) cok severimde söylemesi ayip hülyada kisir yapcakmiş..nurtencim aynennnn dedigin gibi canim şöyle bogazdan gececek bişeyler demek istedim :) yoksa diyeti felan kast etmedim zaten onca böregin çöegin yaninda diyet salatanin ne faydasi olcakki :dDDD patates salatasimi yapsamki..ay o da kisirla pek gitmez..bide ben getirene kadar corbaya döner..neyse bi araştirayim canim tavuklu bi salata istiyor nedense DD
aysegülcüm canim 22 mayista yalovada olcak bulusmagelebilirsen gel inşaAllah
ayyyyyyyyyyyy koptumm deli semoşş yaaaaaaa :)) gülhan yerine ben gelsem olmaz mı :)))))))))
[ı]gÜlhancım tamam cnm Çorbayıda ben yapam hatta bİr hafta onceden gİdİp temİzlİĞİ falanda yaparım ama bu semoŞ neden hİÇ bİrŞey yapmıyor onu anlamadım..çocuklara bakıcı bakar evi kocası temizler yalovayı hülya temizler .bu hatunda anca sÜslenİrrr beee...
[/ı]
[ı]tubİŞ sende ordan bakma oyle Çıkta bİŞİ sole ......[/ı]
valla hekabiliyetsizin önde gideni oyy kiyamam ben arkadasimaaa :) yani hülyaya semos üstüne alinma git temizle evi bi işe yara DDD
arkadaş dedık şunların yaptıgına bak hele küstümmm küstümmmmm
iyiki varim yaaaa zemuszemus opuyorumnanaktan şaka bi yanabende seni çok seviyorum canimmmmm opuyorumnanaktan
neyse hadi yatma vaktidir..sonra ayilana kadar ikindi oluyor :))))) iyi gecelerrr :)
tubişim bunu renkli yapabilirsen iyi olur ...bizim daha resimler gelmedi gelirse yenilerim ben..
ayyy çok güzelll kızzzzzzzzzzzzzz harikaa meleğimmmmmm
sildimmm ama kendime aldım resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?