ne karısın yaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: pardon kadıncağız diyecektim:)))ya buarada gercekten kimler geliyor yason durum raporu cikarsak artik yavastan :) 3 hafta kaldi surda :) haydi kuzularrrr miikemmellll bi toomkünü olsun bu toomkünüüüü :)
Birsencim ben kakaolu yada havuçlu cezerye vari toplar yapıcam sanırım listeden güncellermisin.
Tubişim, Nurtenin doğumgünü resimlerine yazmış içime oturdu pekte güzel yaparım heee :) Diyette ya bi yeri şişer falan
Birsencim ben kakaolu yada havuçlu cezerye vari toplar yapıcam sanırım listeden güncellermisin.
Tubişim, Nurtenin doğumgünü resimlerine yazmış içime oturdu pekte güzel yaparım heee :) Diyette ya bi yeri şişer falan
ne karısın yaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: pardon kadıncağız diyecektim:)))
sibelim senin yapacagın farklı bişeymiş yap bacım bendeki şerbetli kurabiye ıslak bişi yanii:roflol: :roflol: :roflol:
iyi valla tubaya çalışıyozz heeD
MELTEMCİM GELİRSEN VARYA TAM SÜPER OLACAKKK a.s.
meltem balonlar iymiş:)) buarada kemalin doğumgünü resimlerinide bekliyorum sabırsızlıkla:)Amaniin ne güzel karşılamışınız beniiii... çok sevindim valla ben bu gazla yaya bile gelirim artık. inşallah bir aksilik çıkmazsa gelcem valla.... gelcem diyorum ama hiçbir hazırlığım falan da yok ha.. hah işte tam bana göre.. leyla gibi geziyorum ortalıkta. oğlumun doğum gününde de böle oldu işte.. son anda düştü jeton. şimdi yine öle olur heralde..
neyse geliyorum da deplasmanda olduğum için pek bi şey yapamayabilirim. bağışlayın beni. ama burada süper ucuz balon satan bi yer buldum ben. oğlumun doğum gününde 80 balonu 3,5 liraya aldım. gerçi 40 tanesi bidicikti ama yine de çok ucuz. ama öyle baskılı falan değil. derim ki balonları ben alayım bari. onu siz düşünmeyin. ama siz o kadar balonu nası şişiririz onu düşünün hehe...
annem bende oyuzden cok duramiyorum ama cevap yazmasam catlayacaktim buraya :)))
süpersin sen sibel süpperrrrrrrrrrrrrr :lepi: :lepi: evet bahsettiğim sey oyduhani böyle elmali havuclu biskuvili felan filan oluyor harikaaaaa cokacimcoook :dance: şimdiden cok cok cok teşekkür ederim
kari helmaz: ne kaaa ayippp benim gibi narin kibar ince bi bayana söylenirmi bu laf :mymeka: :roflol: :roflol: :roflol:
ben sibelin dediğinden sandim onlari ya..hiç şerbetli kurabiyeye benzemiyorduama muhtesem görünüyordu bee sende yap he bak unutmam affetmem yoksa bu kari lafini hep basina kakarim :sm_cool: sonra kargoyla yollamak zorunda kalirsin o derece biktiririm seni DDDDDD
hadi öptüm hepinizi kocamannnn :) benden de istediginiz bişey varsa seve seve yaparim he söyleyin yetermucksssss herkescigeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?