2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

Aaaa Meltem gelıyormusun cıdden yaa.Valla super suprız olur.Hadı bakalım sehırdısındakıler sızde ayaklanın:))

ya buarada gercekten kimler geliyor ya son durum raporu cikarsak artik yavastan :) 3 hafta kaldi surda :) haydi kuzularrrr miikemmellll bi toomkünü olsun bu toomkünüüüü :)

ben hemen aklımdaki listeyi yazayımm

hülya
nurten
esen
sibel
pınar
tuba
semra
hanife
meltem
esra(ama o kesin değil)
esra
hande

aklımdakiler bunlar gelebilrse ferda

Son düzenleme:
dırımkızı......fındıklı kurabiye
esen......revanii
knk.....açma
civciv1981..sigara böğreği
mutahhara.....üzümlü kurabiye
pnrhlt........elmalı kurabiye

HANDEOR........sosisli böğrek
sibiko .......tuzlu kurabiye
gülhan..z.yağlı sarmaa
levestoriy....tuzlu kurabiye
mimaresra.....makarnasalatası
seherim.......peynirli böğrek

helin melin hanife biz oluyoruz:)kısmetse gelcezzz tommmkününe (çok hoşuma gitti bu tommmkünüüü sözü :))
efet inş güsseel bi toomkünüüü geçiririz...

Gülhancım ben 22 sinde gelcem inş cnmmm...bursalılar toplanıız dediğin yere inş...

birsen ben de zeytinyağlı sarma cnmmmm..ekleyiver bi zahmet benüde:1rolleyes:

Birsencim ben kakaolu yada havuçlu cezerye vari toplar yapıcam sanırım listeden güncellermisin.
Tubişim, Nurtenin doğumgünü resimlerine yazmış içime oturdu pekte güzel yaparım heee :) Diyette ya bi yeri şişer falan

ya buarada gercekten kimler geliyor ya son durum raporu cikarsak artik yavastan :) 3 hafta kaldi surda :) haydi kuzularrrr miikemmellll bi toomkünü olsun bu toomkünüüüü :)
ne karısın yaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: pardon kadıncağız diyecektim:)))

sibelim senin yapacagın farklı bişeymiş yap bacım bendeki şerbetli kurabiye ıslak bişi yanii:roflol: :roflol: :roflol:
iyi valla tubaya çalışıyozz hee D

MELTEMCıM GELıRSEN VARYA TAM SÜPER OLACAKKK a.s.

Amaniin ne güzel karşılamışınız beniiii... çok sevindim valla ben bu gazla yaya bile gelirim artık. inşallah bir aksilik çıkmazsa gelcem valla.... gelcem diyorum ama hiçbir hazırlığım falan da yok ha.. hah işte tam bana göre.. leyla gibi geziyorum ortalıkta. oğlumun doğum gününde de böle oldu işte.. son anda düştü jeton. şimdi yine öle olur heralde..

neyse geliyorum da deplasmanda olduğum için pek bi şey yapamayabilirim. bağışlayın beni. ama burada süper ucuz balon satan bi yer buldum ben. oğlumun doğum gününde 80 balonu 3,5 liraya aldım. gerçi 40 tanesi bidicikti ama yine de çok ucuz. ama öyle baskılı falan değil. derim ki balonları ben alayım bari. onu siz düşünmeyin. ama siz o kadar balonu nası şişiririz onu düşünün hehe...

meltemciğim kuzummm sen gel hiçbişey yapma kemalle senin aramızda olman bile çok güzel bişey ...
siz gelin yeterrrrrrrrrrrrrrrr

annem bende oyuzden cok duramiyorum ama cevap yazmasam catlayacaktim buraya :)))

süpersin sen sibel süpperrrrrrrrrrrrrr :lepi: :lepi: evet bahsettiğim sey oydu hani böyle elmali havuclu biskuvili felan filan oluyor harikaaaaa cokacimcoook :dance: şimdiden cok cok cok teşekkür ederim

kari he lmaz: ne kaaa ayippp benim gibi narin kibar ince bi bayana söylenirmi bu laf :mymeka: :roflol: :roflol: :roflol:

ben sibelin dediğinden sandim onlari ya..hiç şerbetli kurabiyeye benzemiyordu ama muhtesem görünüyordu bee sende yap he bak unutmam affetmem yoksa bu kari lafini hep basina kakarim :sm_cool: sonra kargoyla yollamak zorunda kalirsin o derece biktiririm seni DDDDDD

hadi öptüm hepinizi kocamannnn :) benden de istediginiz bişey varsa seve seve yaparim he söyleyin yeter mucksssss herkescigeee :)

meltem balonlar iymiş:)) buarada kemalin doğumgünü resimlerinide bekliyorum sabırsızlıkla:)

uuuuuuu tahmin ediyorum neler yaşayacagımı:1no2:
yaparım canım ne olacak öle şerbeti akan kurabiye degiller canım ama agızda dagılan cinsinden:jeyyar: sen hatta bu cumartesi gel, hemen yapalım hemen yiyelim:))

ohoooooo herkes özel istekte bulunmmuş iyimiş:))))bende bişeyler isteyem bari:)))
meltemcim gelmene çok sevindim canım
cidden doğumgünü resimleri nerde yavss

Ooooo hatunlar coşmus.Yahu sankı dıet ısınız bıttıde menuye karar veremıyorsunuz.Siz düşünmeyın orasını ben kepek ekmek alıcam sıze tartı kontrolunden sonra afıyetle yersınız ekmeklerınızı:)))

Meltem ne hazırlığı yahu sen ordan gelıceksın o bıze yeterde artar bıle:)))

Ay ben ne zamandır buraya bakmamışım ya. Zaman yaklaştı. Hemen resmimizi ekleyeyim. Tubiş'im ellerinden öper muckkkk a.s.

Eee pasta işini nasıl hallediyoruz? Heralde Bursa'dan olucak. Kim ayarlıyor kızlar :uhm: Biz payımıza düşeni kime gönderiyoruz :uhm:

pınarım pasta işini gülhan ve semra hatunları kk dan bir arkadaşımıızın pastanesinde yaptıracak diye biliyorum....pasta ücreti oraya gidince bölüşülcek...tabi içiceklerde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…