meltem balonlar iymiş:)) buarada kemalin doğumgünü resimlerinide bekliyorum sabırsızlıkla:)
uuuuuuu tahmin ediyorum neler yaşayacagımı:1no2:
yaparım canım ne olacak öle şerbeti akan kurabiye degiller canım ama agızda dagılan cinsinden:jeyyar: sen hatta bu cumartesi gel, hemen yapalım hemen yiyelim:))
ohoooooo herkes özel istekte bulunmmuş iyimiş:))))bende bişeyler isteyem bari:)))
meltemcim gelmene çok sevindim canım
cidden doğumgünü resimleri nerde yavss
Ooooo hatunlar coşmus.Yahu sankı dıet ısınız bıttıde menuye karar veremıyorsunuz.Siz düşünmeyın orasını ben kepek ekmek alıcam sıze tartı kontrolunden sonra afıyetle yersınız ekmeklerınızı:)))
Meltem ne hazırlığı yahu sen ordan gelıceksın o bıze yeterde artar bıle:)))
Ay ben ne zamandır buraya bakmamışım ya. Zaman yaklaştı. Hemen resmimizi ekleyeyim. Tubiş'im ellerinden öper muckkkk a.s.
Eee pasta işini nasıl hallediyoruz? Heralde Bursa'dan olucak. Kim ayarlıyor kızlar :uhm: Biz payımıza düşeni kime gönderiyoruz :uhm:
kızlar az kaldı pasta işini netleştırelım pastayı burdan sıparıs verıcez ılk olarak nelı olsun pasta bır tercıhınız varsa soyleyın frambuazlı cıkolatalı nasıl olur sızce yada meyvelı ona bır karar verelım bızde gulhanla burdan sıparısını ayarlıyalım bıde 15 kısılık yeter sanırım kızlar zaten pastane dılımlerı buyuk oluyor
pastanın üstüne resım ıcınde bıran once hepınız resımlerı verın tubişe tubişim ayarlıycak bana yolluycak yoksa en sevmedıgınız resımlerı secıcekmış haberınız olsun tubiş soyledı :))))))))))
hadı hadı canlandırın bu topıcı heyecan yaptım ıyıce :)))))))
ayyy kıyamam tabi yaaa ben masa altından beslerim sizi bacımm :)))
Haaa hayyyyt.. Bu sanaydı Tubacımmmmm.Ne piknıği bee valla ararım zabıtayı.Şişkolar ısgal ettı kapı onumu dıyekaydirigubbakcemile
Tartı kontrolu olacak sonra masaya dahıl olcaksınız haberınız olsun saka maka deıl bu söyledığım.
Ayy resım vardı bu akşam aldım Boranının cıcısını yarın hemen eklıyorum.
Semos banada uyar pasta.Haftaıcı gıdıp konusalım sekerım.
Tubacımmmm sımdı bana burdan yazması kolay sen evın nerde olduğunu görunce Aman Gulhan sevıyorum senı dıyceksınkaydirigubbakcemile3
ayyy buraya da resim koyulacaktı dimi
tubacım yarın akşam bu işi hallediyorum canımma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?