2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

kızlar az kaldı pasta işini netleştırelım pastayı burdan sıparıs verıcez ılk olarak nelı olsun pasta bır tercıhınız varsa soyleyın frambuazlı cıkolatalı nasıl olur sızce yada meyvelı ona bır karar verelım bızde gulhanla burdan sıparısını ayarlıyalım bıde 15 kısılık yeter sanırım kızlar zaten pastane dılımlerı buyuk oluyor
pastanın üstüne resım ıcınde bıran once hepınız resımlerı verın tubişe tubişim ayarlıycak bana yolluycak yoksa en sevmedıgınız resımlerı secıcekmış haberınız olsun tubiş soyledı :))))))))))
hadı hadı canlandırın bu topıcı heyecan yaptım ıyıce :)))))))

Bende frambuaz ve çikolatalıyı tercih ederim a.s.

yok gelememmm zaten teklifin zaman aşimina ugramiş hem zaten diyetteyim ben yememmm tüm iştahimi 22 mayisa sakliyorum,herşeyi yicem ogun :))))))))))

ohoooooo herkes özel istekte bulunmmuş iyimiş:))))bende bişeyler isteyem bari:)))
meltemcim gelmene çok sevindim canım
cidden doğumgünü resimleri nerde yavss

zayiflar bişey isteyemezzzz lmaz: biz bilegimizin hakkiyla istiyoruz cicimmm alsanaalsanasmile :roflol:

ayyy düşünceli arkadasim benim DD yavrim sen yemekleri bizim yapacagimizi unuttun sanirim kepek ekmegini düşünürken zemuszemus diyette olanlar sibel ben birsen pinar tatlimizda var tuzlumuzda içecek ve pastayada ortagiz nasilsa semrala hülyada bize kiyamaz onlarin yaptiklarindan da aliriz kapinin önünde piknik yapariz valla görürsün :roflol: :roflol:

kuzummmm cok tatli cikmişşş :) bende onu öperim kocamannnn

:roflol: :roflol: :roflol: kizim ne dedikoducusun sen yaaa :roflol: niye söylüyorsun hain planimi ne güzel şok olcaklardi 22 mayista :roflol:

bende frambuazli isterimmmm ama cikolatali olmasada olurrrr ohaoldumsmile

Haaa hayyyyt.. Bu sanaydı Tubacımmmmm.Ne piknıği bee valla ararım zabıtayı.Şişkolar ısgal ettı kapı onumu dıyekaydirigubbakcemile
Tartı kontrolu olacak sonra masaya dahıl olcaksınız haberınız olsun saka maka deıl bu söyledığım.
Ayy resım vardı bu akşam aldım Boranının cıcısını yarın hemen eklıyorum.

Semos banada uyar pasta.Haftaıcı gıdıp konusalım sekerım.

ayyy kıyamam tabi yaaa ben masa altından beslerim sizi bacımm :)))

ya gör gör gör gülhan hanimmmm arkadas dedigin nasil oluyormusss hihoyyyt canim hülyam benimmm

komsunun kapisina gideriz..o olmassa feribot iskelesinde yapariz oyy bize yer mi yok cicimmmm gönüllerimiz bir olsun naniknanik bak hala utanmadan tehdit ediyor kizim biz dedigin az buz kişi degiliz diyorummmm ac kalirsiniz diyorummmm pasta yamuk olur diyorummmm kocaya kiziyor bizden hincini alior yaaa lmaz:

Tubacımmmm sımdı bana burdan yazması kolay sen evın nerde olduğunu görunce Aman Gulhan sevıyorum senı dıyceksınkaydirigubbakcemile3

ayyy buraya da resim koyulacaktı dimi
tubacım yarın akşam bu işi hallediyorum canımma.s.

Tubacımmmm sımdı bana burdan yazması kolay sen evın nerde olduğunu görunce Aman Gulhan sevıyorum senı dıyceksınkaydirigubbakcemile3

canimmm aşkolsunn ben seni zaten cok seviyorummmmm opuyorumnanaktan (tuba kivirmaya baslar :kedi: )

ayyy buraya da resim koyulacaktı dimi
tubacım yarın akşam bu işi hallediyorum canımma.s.

günaydin canim alsanaalsanasmile :)))

evettttt kızlar büyük güne az kaldı şimdi
Avrupa yakası tayfası seferlere bakın en uygun 8.30 -19.30 görünüyor...
şimdiden rezervasyonu yaptıralımki aynı masada oturma şansımız olsun...
onay verirseniz rezervasyonu yaptıralım biletleri gidince ordan alırız ...

ayyyy hülyaa sabah 8.30 ooooooooooooooooo çok erken değilmi kızzzzzz

ben ali ile ömeri geceden giydirip yatırayım hahaha :))

bence uyar biletleri ayırmak evet evet... bize iki bilet olacak hülyacığımmmm :)

11.30 çokmu geç olur 1 saatte gitsek 12.30 sonrası 1 gibi orada oluruz ???

ama çoğunluk ne derse uyarımm heee :)

Bacılar biz anadolu yakası hatunlarıda sizin bindiğiniz gemiyi ayarlayalım.Yenikapıdan gelen vapur burayada uğradığı için hepbirlikte gitmiş oluruz.Bencede 08:30 çok erken.biraz daha geç olsa.En fazla 1 saatte ordayız.Sefer 45 dk sürüyor.

selam kizlar :)

valla kizlar bencede erken gidelim..yoksa bişey anlaşilmiyor ya..gülşaha gittiğimiz gün 1.5 gibi ordaydik..4-5te dagilmaya basladik..ee bide farkindaysaniz denizaşiri ve şehirdişi bi yere gidiyoruz gerci zaman ve vasita acisindan daha kolay bi yere gidiyoruz bizim için ist. trafigi yok yani ama genede gittiğimize degsin..bolbol vakit gecirelim yav..1de orda olsak zaten toplan,yerleş,kendine gel derken saat iki olur..ee yemek telaşida epey sürer sonra pasta ve resim telaşi..ee anam hangi ara iki çift laf etcez ya kalkin sabahtan bişeycik olmaz sabahtan gidelim bolbol vakit gecirelim işte 3 saat az fark degil yani

sibelim nasil ayni feribota bincez kiz..yenikapidaki feribotun pendikte ne işi var? bostanciyimi kast ettin acaba?

Peki cnm ok.Bana uyar erken kalkarız napalım.

Yenikapı ilk sefer 08:30-09:40 da Yalovada oluyor 1 saat 10 dk bu karşıdakiler için uyar sanırım.
Pendik ilk sefer 08:15-09:00 da orda oluyor bu çok erken 09:30 a binsek 10:15 de orda oluruz bu seferde avrupa yakasındaki hatunlar bekler

Karıştırmışım nerden aklımda kaldıysa sanki Yenikapı,Kartal yada Pendiğe uğruyor biliyodum öle değilmiş.Heeeee Pınarla konuştum bugün o söylediydi böle gideriz diye

Nasıl yapsakki.Aslında Gülhana danışmalıyız.Bizi Yalova iskeleden nasıl aldırcak.Tek bir araçla olursa mecbur birbirimizi bekliycez.

Dönüştede;
Pendik için 19:00
Yenikapı için mecbur 19:30 olacak gibi.

Hatunlar görüşlerinizi alayım.Hülyanında dediği gibi erkenden biletleri alsak iyi olur.Anadolu yakası ve Avrupa yakası hatunları bir arada gitmiş olurlar.Vapurda yanyana oturmak önemli birbirimize yardımcı olmak için.

Birsom bu arada ben Tubişimin içinde kalmasın diye kakaolu ve havuçlu&cevizli toplara çevirdim yapacağımı düzeltirmisin

Son düzenleme:
tubacığımm haklısın düşündümdee tmm ben ali ile ömeri giydirir yatırırıımm :))
şaka bi yana uyar ....bana
ben yenikapıya taksi ile geleceğim....

siboşş cnm listeyi değiştirmeye gerek yok cnm yap gitsin

valla onlar beklerse 25,biz beklersek 40 dakika oluyor bencede önce bi gülhan konussun..nasil alcak? kaçar kaçar götürcek? yol ne kadar sürüyor vs vs :) ona göre konusalim :)

bana uyar ne derseniz onu yapıcam nasıl olsa kızım öyle de böylede erken kalkmıyor feribotta kahvaltısını yaptırırım artık:)))
tubiş bu da resmimizzz:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…