2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

birsen bacım valla benimde geceden giydirmem gerekiyor :)) 6 da uyanmamız gerekiyor ki 8.30 a anca yetişelim...tubanın dediği çok doğru toplamda 1 saat oturduktan sonra hiç o yorgunluğu çekmeye değmez hem 1 günlük uykumuzdan fedakarlık edicez artık napalım :)

gülhan sanırım bi kaç seferde alıcak o yuzden yalavoda birbirimizi beklememize gerek yok erken gideni ilk alır artık sanırım :)

hülya cnm uykudan değilde bizimkilerden tereddüt ettim ....salak ediyolar beni çünkiii...
tmm cnm iki bilett ayırt ...ama unutma meltemde var cnm 17 sinde ist.geliyor onada bi sor bilet ayrılsınmı?

küçülttüm birsencim
hülya şimdilik 1 kişilik Ahseni saymazsak:))ama annemde gelebilir ben sana haber veririma.s.

bende arabayla gelıcem kızlar gulhanın ve benım ıkı araba olucak bız alırız sızı ordan hatta buyuk ıhtımalle esrada arabasıyla gelıcek ama sonucta bır kerede arabaya sıgılmaz once hangı grup gelırse onu alırırz daha sonra dıgerı ıcın gıdılır sorun olmaz zaten ferıbotla ev cok uzak degıl

cnm en gec prş ye kesinleştirelim daha sonrasında bilet bulmak zorlaşır...

bu tarafta nurten var meltem 17 de
hande geliyormuydu ??

kızlar ben ayın 17sinde istanbul küçükçekmeceye gelyorum yani yenikapı grubuyla buluşup gelcem. izmirden bi şey isteyen var mı? her türlü siparişiniz alınır....

slm kızlar
Hülya bu akşam eşimle konuşayım birlikte gideriz falan diyodu ama stand işi var sanırım o oraya gider cumartesi, bu akşam yazarım buraya konuşayımda, olmazsa yenikapıya bırakır

Birsom bu arada ben Tubişimin içinde kalmasın diye kakaolu ve havuçlu&cevizli toplara çevirdim yapacağımı düzeltirmisin

evet bu ayrintiyi atlamayalim lütfen

:))))) valla mantikli fikir aslinda bendemi öyle yapsam sabah kolaylik olur

bana uyar ne derseniz onu yapıcam nasıl olsa kızım öyle de böylede erken kalkmıyor feribotta kahvaltısını yaptırırım artık:)))
tubiş bu da resmimizzz:))

[/IMG]

prensesim o benimmmm :)

opuyorumnanaktan

kızlar ben ayın 17sinde istanbul küçükçekmeceye gelyorum yani yenikapı grubuyla buluşup gelcem. izmirden bi şey isteyen var mı? her türlü siparişiniz alınır....

kendini ve kemali getir yeter :)

tubacım bu resim işinde geciktim mi acaba ben... yarın koysam olur mu(

canim yok ne gecikmesi :) benim için sorun yok ama pasta siparişi için biran önce bitirelim su işi :) yoksa semra beni yapiştirir pastanin üstüne D yarin olur canim..h.sonuna kadar toplayalim da onlarda haftaya versinler siparişi

slm kızlar
Hülya bu akşam eşimle konuşayım birlikte gideriz falan diyodu ama stand işi var sanırım o oraya gider cumartesi, bu akşam yazarım buraya konuşayımda, olmazsa yenikapıya bırakır

MELTEMCİM SENİN KESİNLEŞTİ SANIRIM SANA 1 BİLET DİMİ BACIM...
HANDECİM BU AKŞAM KESİNLEŞTİR YARIN ÖĞLENE AYIRTICAM BİLETLERİ ..

NURTEN SENİ BEKLİYORUZ ŞEKERİMMMM....

birsen 2
esen 1
meltem 1
hülya 2 :) (ayıptır söylemesi eşimde gelebilirde :kedi::kedi:)

tubişim bizim facedeki profil resmini alabilirsin bacım diğerleri sanırım biraz gecikecek...aslında resimler yapıldı ama sorunlu yapmış o yuzden baştan yapıcak...

Bizim Anadolu Yakası kızları ? Hadi bakalım bizde kim geliyor, kim gelmiyor netleştirelim de ayırtalım biletleri a.s.

Pendik-Yalova hattı ya 08:15 yada 09:30 olucak. Bence 09:30 daha uygun gibi ne dersiniz :uhm: Avrupa Yakası kızları 09:40'da orda olurlar. Bizim bacılar onları eve götürüp bizi alana kadar (Size de zahmet vericez kızlar ama a.s.) yani 10:15'de biz orda oluruz. Sanırım en uygunu bu :uhm:

Dönüşte saat 19:00 olucak heralde. Kesinleştirelim a.s.

Hülyacım tamamdır geliyorum bizede 1 tane ayırtırsan memnun olurum, çok teşekkürler

tubacım ben de resmi yarın sana faceden atarım.
eşler meselesi ne oldu yav geliyorlar mı gelmiyorlar mı??:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…