Birsom bu arada ben Tubişimin içinde kalmasın diye kakaolu ve havuçlu&cevizli toplara çevirdim yapacağımı düzeltirmisin
tubacığımm haklısın düşündümdee tmm ben ali ile ömeri giydirir yatırırıımm :))
şaka bi yana uyar ....bana
ben yenikapıya taksi ile geleceğim....
siboşş cnm listeyi değiştirmeye gerek yok cnm yap gitsin
bana uyar ne derseniz onu yapıcam nasıl olsa kızım öyle de böylede erken kalkmıyor feribotta kahvaltısını yaptırırım artık:)))
tubiş bu da resmimizzz:))
[/IMG]
birsen bacım valla benimde geceden giydirmem gerekiyor :)) 6 da uyanmamız gerekiyor ki 8.30 a anca yetişelim...tubanın dediği çok doğru toplamda 1 saat oturduktan sonra hiç o yorgunluğu çekmeye değmez hem 1 günlük uykumuzdan fedakarlık edicez artık napalım :)
gülhan sanırım bi kaç seferde alıcak o yuzden yalavoda birbirimizi beklememize gerek yok erken gideni ilk alır artık sanırım :)
kızlar ben ayın 17sinde istanbul küçükçekmeceye gelyorum yani yenikapı grubuyla buluşup gelcem. izmirden bi şey isteyen var mı? her türlü siparişiniz alınır....
tubacım bu resim işinde geciktim mi acaba ben... yarın koysam olur mu(
kızlar ben ayın 17sinde istanbul küçükçekmeceye gelyorum yani yenikapı grubuyla buluşup gelcem. izmirden bi şey isteyen var mı? her türlü siparişiniz alınır....
slm kızlar
Hülya bu akşam eşimle konuşayım birlikte gideriz falan diyodu ama stand işi var sanırım o oraya gider cumartesi, bu akşam yazarım buraya konuşayımda, olmazsa yenikapıya bırakır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?