ben hemen aklımdaki listeyi yazayımm
hülya
nurten
esen
sibel
pınar
tuba
semra
hanife
meltem
esra(ama o kesin değil)
esra
hande
aklımdakiler bunlar gelebilrse ferda
dırımkızı......fındıklı kurabiye
esen......revanii
knk.....acma
civciv1981..sigara böğreği
mutahhara.....üzümlü kurabiye
pnrhlt........elmalı kurabiye
HANDEOR........sosisli böğrek
sibiko .......tuzlu kurabiye
gülhan..z.yağlı sarmaa
levestoriy....tuzlu kurabiye
mimaresra.....makarnasalatası
seherim.......peynirli böğrek
tubişim bizim facedeki profil resmini alabilirsin bacım diğerleri sanırım biraz gecikecek...aslında resimler yapıldı ama sorunlu yapmış o yuzden baştan yapıcak...
Bizim Anadolu Yakası kızları ? Hadi bakalım bizde kim geliyor, kim gelmiyor netleştirelim de ayırtalım biletleri a.s.
Pendik-Yalova hattı ya 08:15 yada 09:30 olucak. Bence 09:30 daha uygun gibi ne dersiniz :uhm: Avrupa Yakası kızları 09:40'da orda olurlar. Bizim bacılar onları eve götürüp bizi alana kadar (Size de zahmet vericez kızlar ama a.s.) yani 10:15'de biz orda oluruz. Sanırım en uygunu bu :uhm:
Dönüşte saat 19:00 olucak heralde. Kesinleştirelim a.s.
Tubacım resmide yarın ekliycem inşallah
tubacım ben de resmi yarın sana faceden atarım.
eşler meselesi ne oldu yav geliyorlar mı gelmiyorlar mı??:uhm:
melinde yazmışşş kızlarrr hülya kısır yapacak ....gülhanda yapacakk oldu bitti tubiş istiyorsan ıslak kek yaparım ben cnm ....
kısırıma ellemeyinnn ulennn onu orda yapacaz canlı yayınla :))))
nurtencimm valla bende severim he ot olan salatalarıı :)))
YA TUBİŞ SABAH SABAH AMMA COK KONUŞMUŞSUN HEE TAKTIN MI BENİM SİGARA BÖREGİNE ÇOK HEVESLİYSEN SEN YAP OZAMAN :))))
ya şekerim ben kısırı orda yapıcam taze taze yani malzemeler gülhandan..sigara böregide benimde bi katkım olsun diye düşündüm..ama illaki ben yapıcam dersen canıma minnet :)))))
meltemcim evet benim eşimle semoşun eşi beraber başka yerde takılcaklar ...yani normalde gelmiyor eşler....
evet kesinleşen biletler...
birsen 2
hande 1
esen 1
meltem 1
hülya 2
nurten 2
Tubişşşş seni çok yemek takip ederken gördüm hıııııııııııııııııııı
valla kadın sırf yemege odaklanmış hee :))
tubiş şiştım ha :)))))))) tamam ben patates salatasını yaparım bıde kek yapayım senın kek getırmen zor olur sen börek yap peynırlı guzel yapamıyorsan avcı boregı ya yada patateslı onları guzel yapıyorsun :))))))))) gordunmu emrı vakiyi sen :)))) anlaştıkmı sımdı hulyayıda rahat bırak becerıklı hatun o ıkı cesıtte yapar 3 de :))) bu arada zaten sıgara boregı peynırlı olucak sen başka cesıt yap
Ay keyfimi yerine getirdiniz valla ya kaydirigubbakcemile3
Tubiş fena acıkmış belli. Yada kendini fena halde Yalova'ya saklıyor. Ne bulursa yemek istiyor anladım ben onu. Bacım sen sıkma canını. Kimse bişeycik yapmasa çocukları bunlara satar, ineriz seninle merkezi bi yere. Ne bulursak yeriz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tutkun Esra ve Levestory'den ses çıkmazsa 3 kişiyiz yani :uhm:
evet evet evetttt kaydirigubbakcemile3 hayallerimi 22 mayisa sakliyorumolmadi öyle yapariz kiz yakinlarda bi yer yoksada aliriz kendi çikimizi gideriz yeşillik bi yere piknik yapariz alkisalkisalkis :roflol:
semrosla konustum azönce..o salatayla kek ypcak hatunlar :) banada emir verdi..tuzlu bişey yapcakmişimtuzlu kurabiye yada peynirli poğaca yapicam :) kurabiyeci hatunlar pinar ve birsen yani sizden birinizde tuzlu bişi yapin be kurabiye cok gitmez sabahtan aksama kadar ordayiz DDD ay yemekle bozdum cidden kafayi püff be ne yaparsaniz yapin acikiyorum yazdikca :))))))))))))))))
KIZLAR BİLET REZERVASYON YAPTIRDIM 1 KİŞİ 14 TL BACILAR...
AYIN 15 İNE KADAR BİLETLERİ SATIN ALMAMIZ GEREKİYOR...
ödemeyi ne şekil yapalım ??COLOR]
Yaparız canım yaparız biz bu gırtlakla aç kalmayız sen sıkma canını kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Canım ya ben öyle hamur işinden anlamam. Elmalı kurabiyeyi de kayınvalidem yapıcak o yüzden onu yazdırdım. Çok da güzel yapar tadın istedim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?