Ooooooooooooooooooo
hatunlar coşmuş beaaaa.. ya hülya konuştugumuz gibi degilmi şimdi sen alamıyomusun biletleri?
haber verin bana ben bugunden iitibaren nete giremem 1hafta.. cumartesi adap.gidiyorum çar.veya perş dönerim.bide biletleri ben alamam kubiye söylerdim ama oda dün geldi ve sonsürat işleri varmış öle diyozaten cumartesi beraber gitcez adap. bilemedim bana haber verin:)
resim mevzusuna gelince yrn stdyo resimlerini alacagım inş. eklerim ekleyemezsemfaceden tuba ya resim göndericem onu koyarsınız okyerimseniben
bide gırtlak konusuna gireyim;
hakkaten çok fazla kurabiye kek oldu börek çeşitini çogaltalım hatunlar tatlı şeyler beni tıkıyor, tubayla yarış edemem sonra
yaa kızlar4 ben tuzlu bişi yaparım yaa böğrek yapem patatesli bide isterseniz tuzlu kurabiye
ayy elimi çok doldurmayın yaaaaaaa
tmm kurabiye yok iki tuzlu benden pastada var çok şekerli şeye gerek yokk
bilet işi toplu olsun yaaaaaaaaa ben netten alamam eşim izin vermiyor
ama ayrı gayrı olmayalımmm derim
siboo kız sen alamazmısın biz sana yalvada verelim 1 tl farktan bişi olmaz yaaaaaa
arkadaşlar bir kişi kredi kartıyla netten alsın, o gün hepimiz ona ödeyelim...
bu durumda anadolu yakasindan pinar sibel ben variz..esradan ve levestoryden ses yok hiçbi haber ciksinda ona göre bizde 9.30 ve 19.00'a yer ayirtalim :)
semrosss sen salata yap be..içimiz dişimiz kurabiye börek olcakmakarna salatasini esra yapacagi için ben patates salatasini düşündüm ama burdan gitmez o..gitsede pek patates salatasina benzemez sen patates salatasi yap bari..arabayla gelcen nasilsa gülhan ve hanife ikinizde sarma yapiyorsunuz..eh o da islak bişi sayilir
dırımkızı......fındıklı kurabiye
esen......revanii
knk.....islak kurabiye yapacakti enson :)
civciv1981..sigara böğreği---kizim sen kisir yapmiyormuydun be..sigara böregi nerden cikti
mutahhara.....üzümlü kurabiye
pnrhlt........elmalı kurabiye
HANDEOR........sosisli böğrek
sibiko .......tatli toplar (ay nasil canim cekti anlatamam)
gülhan..z.yağlı sarmaa
levestoriy....tuzlu kurabiye
mimaresra.....makarnasalatası
seherim.......peynirli böğrek---patates salatasimi yapcaksin yoksap
hanife.....sarma
hülyayla semra salata yaparsa 3 cesit salata..(hülya,semra,esra)
2 cesit sarma (gülhan-hanife)
3 cesit tatli kuru kurabiye (birsen,pinar,tuba)
2 cesit balli tatli (esen-nurten)
semrayi eleyince 1 cesit börek kaldi iyimi :)))) semros hem börek hem salata senin narin ellerin için fazlami gelir kuzumay yoksa benmi börek yapsam..yoksa ben islak kakolu kekmi yapsam,cok kurabiye var..
oyyy şiştim..kizlar siz karar verin ne yapayim bu listeye göre..
börek? (cok begenmem böregimi söyliyim)
islak kek?
üzülmü kurabiye?
ay tuzlu kurabiyemi yapayim yoksa? levestoryden de pek ses cikmiyor..
hadi söyleyin ona göre yapayim :)
Ayyy Allah sızın ıyılığınızı versın emı gece gece güldürdünüz benı.Ne dıyonuz sız yaaa.Listeden kurabıye cıkıyor,börek gırıyor.Yok kek ıptalmış:))))Valla bırılerı acaıp kıtlendı bu ışe.İsmi lazım deıl ama valla koptummmmmmmmmmm:)))
Bıde yol olayları var.Hadı halledıverın kızlar.Tabı bu konuda Bursalıların parmağı olmadığı ıcın ist tayfası kıtlendı yıne:roflol:Semos yaa gıdelım sabahtan toplayalım su hatunları..
Bıde su meshur lıstenıze ekleyın.Ben kıymalı börekte getırıcem:))
hakkaten alemsin Tuba ya, hesaplamalara bak koptum resmen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün :)))a.s.
çok eğlendim kızlar okurken yaa..süpersiniz..can boğazdan gelir diye boşuna dememişlerrr:))menü mühim iş tabi ...Tubiş bu konuda tecrübeli...ayarlama da süper olmuş haliyle:)))..yaz günü kuru şeyler yemeyelim derken epey ıslak mamaya geçiş olmuş...
bu defa da bu ıslaklık basküle de ağır gelecek sanırım:))))olsun o gün koşuşturmalı olacak eritiriz beraberce inş...
Çocuklar menü oluştursa ne olurdu acaba..gün onların garipler sadece çorbaya talim.))anneler coşmuş.)))
esen bence de revani o gün için çok ağır...kek e geçiş yapsan dahaii olur benceee...hem menüde kek 1 tane sanırım...
şu organizasyon işini halleder gelirsem bende yapıcam tuzlu bişeyler Tubaya göre bi börek yaparım artık yarışmamı düzenlesek en güzel börek kek kurabiye salata yapan ve yiyenler)))))))))))))))
Kesin en iyi yemede Tubi, Sibel ve ben seçiliriz kaydirigubbakcemile3
hehe bende güzel yerim Gülşahta şahit oldunuz zati:)))
bu arada tubiş ne diyorsun benim revani işine başka bişe mi yapayım
eee zaten kiloları nasıl aldğınız belli aklınız sırf yemeğe çalışıyor beeeklava: klava: klava:
bu arada kızlar ben yalovadan sonra bursaya geçicem yani oraya kadar gitmişken iskender yemeden mümkün değil dönemem sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hee bi iskenderi eksik kalmıştı.....
bu arada Nurteeeennnn seni bekliomm canım benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?