2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

Ooooooooooooooooooo
hatunlar coşmuş beaaaa.. ya hülya konuştugumuz gibi degilmi şimdi sen alamıyomusun biletleri?
haber verin bana ben bugunden iitibaren nete giremem 1hafta.. cumartesi adap.gidiyorum çar.veya perş dönerim.bide biletleri ben alamam kubiye söylerdim ama oda dün geldi ve sonsürat işleri varmış öle diyo zaten cumartesi beraber gitcez adap. bilemedim bana haber verin:)
resim mevzusuna gelince yrn stdyo resimlerini alacagım inş. eklerim ekleyemezsemfaceden tuba ya resim göndericem onu koyarsınız okyerimseniben
bide gırtlak konusuna gireyim;
hakkaten çok fazla kurabiye kek oldu börek çeşitini çogaltalım hatunlar tatlı şeyler beni tıkıyor, tubayla yarış edemem sonra

yaa kızlar4 ben tuzlu bişi yaparım yaa böğrek yapem patatesli bide isterseniz tuzlu kurabiye
ayy elimi çok doldurmayın yaaaaaaa
tmm kurabiye yok iki tuzlu benden pastada var çok şekerli şeye gerek yokk

bilet işi toplu olsun yaaaaaaaaa ben netten alamam eşim izin vermiyor
ama ayrı gayrı olmayalımmm derim
siboo kız sen alamazmısın biz sana yalvada verelim 1 tl farktan bişi olmaz yaaaaaa

nurten gözüme görünme :umursamaz: küstümmm :umursamaz:

canim 2 cesit yapma sen..ellerimiz yeterince dolu zaten..patatesli börek süper olur valla tuzlu kurabiye yada poağacayi ben yapicam zaten

böylece liste işi bitmiştir hatunlar a.s. son halini yazarim az sonra

dırımkızı......patatesli börek
esen......revanii
knk.....islak kurabiye yapacakti enson :) hala ne yapacagini anlamadim :) bana laf atip gitti :)
civciv1981..sigara böreği---kisir
mutahhara.....tuzlu kurabiye yada peynirli poğaca
pnrhlt........elmalı kurabiye
HANDEOR........sosisli börek
sibiko .......tatli toplar
gülhan..z.yağlı sarma
mimaresra.....makarna salatası
seherim.......kek--patates salatasi
hanife.....sarma

Canlarım benim gelme işim 19 mayısta netleşir artık ondan şu ara evde bi harp var Türkizin doğumgünü organizasyonundan dolayı harpi kim kazanırsa yani ben kazanırsam gelicem.Kısaca şöyle bu hafta sonu çalışıyoruz bu 19 mayıs provalarından dolayı 2 senedir stadyum gösterilerini bn çiziyorum ondan görevliyim eşimde görevli bu hafta yapamadık yani doğumgününü ben 19 mayıs günü yapalım diyorum eşimde törenden sonra yetiştiremezsin zaten cılkımız çıkacak diyor bide gelen arkadaşlardan 2 aile bizde kalıcak neyse haftasonu diyor.Bende olmaz Yalovaya gitcem diyorum oda olmaz diyor yani evde harp var gerginiz bu ara ama o kadar çok gelmeyi istiyorum ki hatta iş yerindeki arkadaşlarım bile benim kadar heyecanlı çok yakın arkadaşlarımla paylaştım süper diyolar bana dua edin ben yeneyim şu kocişi yoksa bi süre küs olucaz.

Ayyy Allah sızın ıyılığınızı versın emı gece gece güldürdünüz benı.Ne dıyonuz sız yaaa.Listeden kurabıye cıkıyor,börek gırıyor.Yok kek ıptalmış:))))Valla bırılerı acaıp kıtlendı bu ışe.ısmi lazım deıl ama valla koptummmmmmmmmmm:)))

Bıde yol olayları var.Hadı halledıverın kızlar.Tabı bu konuda Bursalıların parmağı olmadığı ıcın ist tayfası kıtlendı yıne:roflol:Semos yaa gıdelım sabahtan toplayalım su hatunları..

Bıde su meshur lıstenıze ekleyın.Ben kıymalı börekte getırıcem:))

vay vay vayy böreler kekler havalarda uçuşuyor :)))
kızlar ben revani dedim ama başka bişe de yapabilirim hatta buzluğumda dolma vardı (ama çok acı belirteyim)onu da getirebilirim
ne derseniz valla sıcakta revani de pek gitmez heeee

hakkaten alemsin Tuba ya, hesaplamalara bak koptum resmen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün :)))a.s.

ay ne güzel hazırlıklar başlamış, 22si benim kızın doğum günü,ama yapmıycam doğum günü falan kısmet böyleymiş,birşeyi çok istemiyceksin iste,inşallah sizin eğlenceniz güzel geçer,Gülhan canım bana özelden adresi yazarmısın belki kısa süreliğine yanınıza uğrarım,tabi gelirsem elim boş gelmem:)

çok eğlendim kızlar okurken yaa..süpersiniz..can boğazdan gelir diye boşuna dememişlerrr:))menü mühim iş tabi ...Tubiş bu konuda tecrübeli...ayarlama da süper olmuş haliyle:)))..yaz günü kuru şeyler yemeyelim derken epey ıslak mamaya geçiş olmuş...
bu defa da bu ıslaklık basküle de ağır gelecek sanırım:))))olsun o gün koşuşturmalı olacak eritiriz beraberce inş...
Çocuklar menü oluştursa ne olurdu acaba..gün onların garipler sadece çorbaya talim.))anneler coşmuş.)))
esen bence de revani o gün için çok ağır...kek e geçiş yapsan dahaii olur benceee...hem menüde kek 1 tane sanırım...

şu organizasyon işini halleder gelirsem bende yapıcam tuzlu bişeyler Tubaya göre bi börek yaparım artık yarışmamı düzenlesek en güzel börek kek kurabiye salata yapan ve yiyenler)))))))))))))))

Kesin en iyi yemede Tubi, Sibel ve ben seçiliriz kaydirigubbakcemile3

hehe bende güzel yerim Gülşahta şahit oldunuz zati:)))
bu arada tubiş ne diyorsun benim revani işine başka bişe mi yapayım

eee zaten kiloları nasıl aldğınız belli aklınız sırf yemeğe çalışıyor beeeklava:klava:klava:

bu arada kızlar ben yalovadan sonra bursaya geçicem yani oraya kadar gitmişken iskender yemeden mümkün değil dönemem sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

canim zaten bursa tayfasi yüzünden yalovaya geliyoruz bi zahmet onuda siz ayarlayin artik alsanaalsanasmile

imza: ismi lazim olmayan kaydirigubbakcemile3

hakkaten alemsin Tuba ya, hesaplamalara bak koptum resmen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün :)))a.s.

canim gülmene sevindim de resim yollasan daha cok sevincem klava:

hem dövüp hem övmek bu oluyor sanirim :roflol: :roflol:

şu organizasyon işini halleder gelirsem bende yapıcam tuzlu bişeyler Tubaya göre bi börek yaparım artık yarışmamı düzenlesek en güzel börek kek kurabiye salata yapan ve yiyenler)))))))))))))))

sen bilirsin canim..

Kesin en iyi yemede Tubi, Sibel ve ben seçiliriz kaydirigubbakcemile3

kola içme olsaydi kesin 1.olurdum da yemede okadar iddiali degilimdir :roflol: :roflol:

hehe bende güzel yerim Gülşahta şahit oldunuz zati:)))
bu arada tubiş ne diyorsun benim revani işine başka bişe mi yapayım

valla sen bilirsin canim..yazin revani yenmez diye bişey yok :) ama baska bişi yapmak istiyorsan onu yap

canim yemekle kilo ayni oranda gitseydi emin ol sen bizden daha şişman olurdun :) Allah vergisi şeyle bize hava atmaya kalkma zaten 2.paragrafin beni dogruluyor :roflol:

hee bi iskenderi eksik kalmıştı.....

bu arada Nurteeeennnn seni bekliomm canım benimmm

sen nurteni bekliyorsun bizde seni bekliyoruz hanimmmmmmmmm akannehir nerde resimmmmmm?????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…