2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

hay sizin tubaniza diyim ben :roflol: bu ne be gelen giden bana laf sokmus..mesajlari derleyip topladim..menu cok sacmaydi onu düzelttim alt tarafi klava:

resim yollamayanlar yarin son gün diyim size..yolladiniz yolladiniz..yollamassaniz faceden bi resim alirim kafama göre..pastanin üstünde görürsünüz hangi resim oldugunu aklimda kaldigi kadariyla hande meltem ve esra kaldi sanirim..

tutkuncum seninde yarin belli olmazmi ya..nasil 19unda belli olcak anlamadim..süpriz partimi yapcaksinizki? 19unda parti yapacaksaniz enazindan 1-2 gün önce hazirlik felan yaparsin ya hani..oyuzden söylüyorum..

bişey daha söyleyecektim unuttum yaa..neyse..

tubaaa ben bu bilet peşine düşeyim derken resim mesim unuttum gitti yav. özür özür özür.... söz yarın face den yolluyorum...

bu arada nurtene hala ulaşabilmiş değilim. yarın birsenden numarasını varsa alıp aramayı denicem ama ondan önce gören konuşan olursa söleyin beni arasın, ya da faceden falan ulaşmaya çalışsın nooollluuurrr!!!

Tubacım Mail adresine gönderiyorum Masal ın fotosunu buraya yükleyemedim

tubacım facebooka albüm yaptım valla canım. bak gecenin bu saati hazırlıklar tam gaz devam ediyor. yarın Allah kısmet ederse istanbul yolcusuyuz.

bu arada esen ve nurten bilet işi tamamdır canlarım...

slm kızlar ben buraya resimekledim ama olmuştur inş.20sinde geçiyoruz biz yalovaya.22sinde iskeledemi buluşuluck saat kaçta olucak baya geri kaldım farkındyım ama bi türlü kısmet olmadı bakmak

meltem çok sagol cnm teşekkür edrim. tuba resimmi facede paylaştım alırsın cnm öptm

kızlar ben süpriz yapabilirim ama yoldan geleceğim için bu seferlik affedin bişey yapamayabilirim(pasta börek yanii).ama oğlumun resmini pastaya eklerseniz çok sevinirim..tubacım sende vardır resmi..

selam hatunlar a.s. belki buraya bakip diger tarafa bakmayan olabilir..organizasyonumuz kuzularimizin saglik sorunlari ve hava muhalefeti nedeniyle ertelenmiştir :) yeni tarihimiz inşaAllah 5 haziran 2010 :) inşaAllah kadromuzda bi eksiklik olmaz..inşaAllahhhhhhhh 5 haziranda bi sorun olmaz :)

anammm ilk çatlak cikti..ne zaman belli olur görevli olup olmadigin?? ona göre ayarlayalim yahu..nurteninde galiba bişeyi varmiş 5inde..

canım tam o hafta belli olur
evet nurteninde abisinin oğlunun bebek mevlüdü varmış şimdi oraya gitmezse de olmaz ama eğer ben görevli olursam ve gelemzsem çoooooook ağlar çooooooooook üzülürümmmmafoldumben

ay canım iyiki yazdın buraya ben artık giremiyorum evde internet bozuk iştede gizilice girip yazıyorum şuan yaptığım gibi:) valla cumartesi yola çıkar Gülhanı arardım,neyse artık kısmet ayın 5inde babamın 40 olucak gelemem ondan sonraki haftada mamarmarise yolcuyuz kafamı dinlmeye ihtiyacım var sanırım bu durumda ben gelemeyceğim ancak haziran sonunda katılabilirm artık başaka zaman toplanıldığında tanışırız

he valla :) topluca meteorolojiyemi takilsak napsak adamlar bizden iyi tahminci bulamaz biz bulusma günü dedikmi ogun anla ki yagmur yagacak

günaydın herkese,,,

Güzel bi tatilin ardından sonunda evimdeyim,evet dün gibi sanki gidişimiz ama zaman o kadar hızlıki göz açıp kapayıncaya kadar geçti gitti koskoca bir ay.En güzelide oğlumun doğumgünüydü,neyseki kazasız belasız atlattık,herşey çok güzeldi,oğlum artık bir yaşında.Koca adam oldu :)) Onun büyüdüğünü görmek çok ama çok güzel..

Ben uzaktayken doğumgününü kaçırdığım tüm bebişlerime mutlu yıllar diliyorum.ıyikide doğdular..Hepsini çok seviyorum ne olur kusura bakmayın internet olmayınca bakamadım siteye..

Şimdi oğlumu uyutmam lazım,iki gündür temizlik yapıyorum aralardada gezmeyi eksik etmedik tabi,şimdi de ütüm var ve oğluma yemelk yapmam lazım,,ben şimdilik kaçıyım kızlar..

Hepinizi çok özledim şükür kavuşturana..Umarım herkes çok iyidir zaman bulursam biraz bakıcam geçmişe...
Öpüyorum hepinizi..

eee dağhan adama nereye yazdığını bile şaşırtır böyle işte..
olsun zaten burayada yazacaktım..
22 mayıs buluşması için erkenden istanbula geldim ve buluşma iptal oldu çok üzgünüm annemden erken ayrılmıştım oysaki,neyseki kimsenin sesi çıkmadı erken gidiyosun diye,ben üzüldümya onlarda anladılar tabi ondan ses çıkarmadılar..neyse inşallah haziranda bişey çıkmazda buluşabiliriz...

Canım ben sana gelmem ıcın cok ısrar ettım.Ve bu konuda kendımı suclu hıssedıyorum.Tatılını yarın bıraktın bızım ıcın.

Ve Meltemcım İzmırden kalktın geldın doğumgunu ıcın.Ne desem az.Ve malesaf basaramadık.

Ev sahıbı olmamdan dolayı ıkınızdende cok özur dılıyorum.Konu tum bebeklerın sağlığı olunca tesellı sozcuklerı bulamıyorum.Kımseyede bu konu ıcın kırılamam.Umarım kımsede kırılmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…